önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • tefuksikret
    Tecrübeli
    • 17 Eylül 2018
    • 548

ata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emrullah abi,tebrik ederim ,Bir günde yaklaşık 2000 point,%20 veya koyduğun paranın 5 te 1'i kazanç yani..yakışır

Emrullah kafası gidik biri, hala Bop diyen adam o...Twiterda beni engellemiş salak...

Barney Moloztaş takip etsin onu...))))))))))))))))))))))))))))))

Yorum

• tefuksikret
      Tecrübeli
      • 17 Eylül 2018
      • 548

Alemin mutlak yegane kralı kuzu emmime tüm öğretileri için teşekkürler,sevgiler saygılar

Videoları nasıl ekliyon ulla??? Ben ekleyemiyon, yazsana, yaralı parnağa işeyivir...Tanırız Zülfü'yü, açtırma pandoranın gutusunu...Delianlı deeldir,biliriz...
      Çıngıraklı Yalçın Hocam delianlıdır...

Yorum

• tefuksikret
        Tecrübeli
        • 17 Eylül 2018
        • 548

Ahaa...Laz güneysu dudukledi caho'yu...geçmiş ossun...

Yorum

• tefuksikret
          Tecrübeli
          • 17 Eylül 2018
          • 548

Hacı Sabancı: Param Çok Ama Harcayamıyorum!
          Para didiğin nedir be ya...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

Alemin mutlak yegane kralı kuzu emmime tüm öğretileri için teşekkürler,sevgiler saygılar

tesekkurler ata...bu versiyonu daha guzelmis....

bizim erzurumda bele gunner...yani borsadaki zoraki cikislarda.....delianli gacisina Turku ile seslenir....

giydim cariklarimi....GELLL BAGLA BAGLARINI....

bu alemin krali yapan kuzu yu....bele gunnerde...hancerini cekip meydana cikmasidir....o hanceri biliyorum atam...SEYRET...OLUMUNE BI DOVUS IZLIYECEKSIN....
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• tefuksikret
              Tecrübeli
              • 17 Eylül 2018
              • 548

Kuzu Hocam kızıyon ama twitterda herşey var. Bugün Hollanda'daki saldırıyı gerçekleştiren kişinin videodaki beyaz gömlekli olduğu iddia ediliyor. İsmi Gökmen Tanış.
              Büyük ihtimal Çeçen...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

yaw kazim....

senin tayyip agan....senin meral abacigina....bu Kadin millet vekili bile degil...bu iceri tikilacak demis....

senin meral abaciginda....ahanda buradayim....elinden geleni ardina koma....tikdir iceri demis....

bu dogru mu ula....meral abacigin bele demismi....

demise....

hemen soyun...

dusa git....

suyu ac...

eline bi ustura al...

dashaklarini kokunden kes at....bende keske Kadin olsaydim de....

bele dashagin icine icim dee....tuvalete at...sifonu cek....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

dersenki kuzu canim yanar....

yansin mamina cakayim....yoksa seni geri....COCUK ESIRGEME KURUMUNA yollarim...guneysuya yani....

ac sunun nickini derim acar....

orada git...cocuklarla tayyip agamcilik oyna.....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bu forumdada HALE TURK var....bir Kadin... kilitorisi 2 kg....benim dashaklarim kadar....

ONA CATAN....KARSISINDA BENI BULUR.....ata yi bulur...leventi bulur....

ben olursem....cesedimi kadinlara....ona teslim edecegim...YERIMI O DOLDURACAK....BEN DELIANLIYIM....o ise...DELIANLI...racon delianlidan delianliya gecer....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

burasi halka acik bi forum degil....burasi tek kisiyi okumak icin....kuzu yu...guneysunun...Attila yesiladnin....uguru in...daha bi cok kimsenin okudugu bi REFERANS FORUMDUR....

BURADA TEK BORU OTER....o boruyu kuzu ufler....

beyenmiyormusun....yaylan kardesim.....sana iadeli tahhatlu mektup mu yazdik....aman gel oku diye....

incik ben yarin furusmaya basliyacagim.....sonra TIRLARI YUKLEYIP gidecegim....

eeee sikiysa seyretme....

yoggg efendim kufurlu yaziyor....heeee eleyim....seni iken kim ki...motunu alip buraya ikilmeye geliyorsun....gelme...az otede...COCUK ESIRGEME KURUMU VAR....git oraya...ha ha ha...girmem...DINCILER TECAVUZ EDIYOR.....HA HA HA...AMA KUFUR YOK ORADA...GIT ORAYA...kibarca ikil.

efendim orasi GEYIKCILER le dolu....heeee ele...ele olmasini istiyorlar...GEYIK GEVIS GETIRIRKEN IKILIR....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

umuma....burasi halka kapali borsa forumudur....

burada kuzu ve dostlari kendi aralarinda sohbet eder borsa oynar....skenderi soyar luks icinde yasarlar....

burada kuzunun borusu oter....o borudan bilgi ve para fiskirir....

buraya aman gelin bizi okuyun diyen yok.....biz sohbet edip para yapiyoruz....

burada borsaci dili kullanilir....o dil kufur icerir....burada GEYIK YASAKTIR....GEYIK GEVIS GETIRIRKEN IKILIR ondan....

burada....bildigin delianlilar vardir....adam gibi adamlarin yeridir....BEN DAHA ADAM OLMADIM...guzel...az otedede...COCUK ESIRGEME KURUMU VAR....basinda mudur....dostum guneysu....orada durun...duramiram hepsi araci kurumlarin adami....eeee bana ne.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

eskiden platodata da yazardim....bi uzuncagatay vardi....yardimcim...bana tapardi.....

bi gun bi yanlis yapti...bi kaardi pazarladi....bunu sertce uyardim....2007 idi....

ben borsa fecii cokecek diyordum....bu kurnaz kumarci kerizzz....sirf bana karsi cikmak ucun....CIKACAK DIYE YAZMAYA BASLADI....

KENE ne bilmiyor....

ilk shortu actim....borsa cikti....

ikinci shortu actim....borsa gene cikti....

ucuncu shortu actim....borsa gene cikti....

daha KENE 4 yok....dost sandigim herkez bunun arkasina dizildi aleyhime yaziyorlar....SOK OLDUM...BANA TAPAN BU INSANLAR...NASILDA BOYLE IKI YUZLUIMISLER DEDIM....

bunlari kendi haline biraktim....arkamda bi kisi bile kalmadi....

sustum....

2007 aralikta olmaya basladi bunnar....

2008 e girdik....amerikada yazdigim kriz patladi....borsa 58 000 den 20 000 e indi...hepsi soyuldu...ben shortum para yaziyorum...hepsi seyrediyor....2009 da hepsi batti...uzuncagatayi karisi bosadi....bi turizm sirketi vardi elinden alindi...platodata yi terketmistim....bi bu ve takipcileri kaldi....takipcileride terketti....tekbasina hayatini ve hatalarini yazip duruyor....baktim intihar edecek....aldim...bagrima bastim...goturdum Elazig timarhanesine yerlestirdim....

o gunden bugune....cok boyle insanlar gordum....bilgi yok....ahkam cok....GEYIK MUHABBETI....bu ayhan 53 de bu geyikcilerdendi...bi tek o....zaman zaman...kuzu eyidir dedi....insanoglu cok cahil.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

herbe girecegim.....yerinze outrun SEYREDIN....beles.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

sevgili hocama....DILAVERE....ben professor ogretmenim....oda ogretmen...o agaci yaskan egip bana yolluyor....ben o agaci kesip bicim adam ediyorum....

bu iki insan....YEDI DUVELE...TUM UCKAARTCILARA....TUM YAWSAKLARA DIRENDI....hepsini cope atti....IKI GARIP OGRETMEN HAAA....KIMSE...AMA HICKIMSE....NE EYEBILDI...NEDE BUKEBILDI....BILGIYI BUKEMEZSIN KERIZZZ....

Yorum

• simurg
                                Administrator
                                • 10 Mart 2007
                                • 9248

sn. kuzu,
                                Bir anda geçmişe gidip geldim.Çok kişi geldi geçti bu forumdan. Dostluk deyince, sırtında taşıdığın şahsı anlatınca aynı şeyleri yaşadığımızı hatırladım. Hatırlarsın EDY diye bir admin vardı bende 2008 li yıllarda, forumu emanet ettiğim. o bile sırf forumu bölmek için sana sataşmıştı. Sırf diğer gruba şirin görünüp onları gizlice kurduğu foruma götürmek için. Edy ve etrafında toparlanan menfaat şebekesi tarih oldu gitti. 2007 den beri onca ihanet ve baskılara rağmen birlikte ayakta kalmayı başardık.Ben bile yazmayı çizmeyi bıraktım hatta kendime ceza vererek borsada işlem yapmayı bıraktım ama sırf senin gibi bir değerin yazabilmesi adına herşeyi göze alarak senin de desteğin ile açık tuttuk bu forumu.Adliye nedir bilmeyen ben 2007 den bu yana sırf keyborsa ile ilgili davalarla mahkemelere gittim. Çakal sürülerine boyun eğmedim.Senin için değerdi herşey katlamak. Çünkü sen değerlisin.Yüce Rabbim senin gibi bir Türk evladını bilgiyle donatmış.Bu bilgiyi bu milletten mahrum etmeyeceğini bildiğim için hep yanyanayız.İyi ki varsın. Para bizim önceliğimiz hiç olmadı.Öyle olsa zaten sen burada olmazdın. Bu sebeple keyborsa para ile satılmayacak kadar değerlidir. Çünkü bilgi deposu sayende... ve bilgiden değerli birşey yok biz eğitimciler için. Bize dost kalanlara , bize güç verenlere ve sana sonsuz saygılar, selamlar olsun.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
                                https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

Working...
                                X

Debug Information