Bugün Cem Uzan’ını sahaya sürmek için ısıtmaya başladılar
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
kimi süreceklerki , sağ paramparça , sol desen payitah istanbul.istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün Cem Uzan’ını sahaya sürmek için ısıtmaya başladılar
geçen rahmetli erbakanın oğluna meyleder gibi oldum , bir iki güzel konuşmasını dinliyip,
arınç ve kurtulmuşla fotolarını görünce de get dedim.
gül davutoğlu ikiliside leşten pay kapmaya gelen sırtlanlar gibi parti kuruyuor galiba onlardanda bi skm. olmaz.
besim tibuk vardı eskiden, çokta güzel tespitleri vardı , keşke parti kursa.Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!
Yorum
-
Tespitin doğru olması yetmiyor. Halkta oy tabanının olması lazım.sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkimi süreceklerki , sağ paramparça , sol desen payitah istanbul.
geçen rahmetli erbakanın oğluna meyleder gibi oldum , bir iki güzel konuşmasını dinliyip,
arınç ve kurtulmuşla fotolarını görünce de get dedim.
gül davutoğlu ikiliside leşten pay kapmaya gelen sırtlanlar gibi parti kuruyuor galiba onlardanda bi skm. olmaz.
besim tibuk vardı eskiden, çokta güzel tespitleri vardı , keşke parti kursa.
Yorum
-
KUZU nun yorumu.....SECIM BEKLENTISI....
gercek nedir....borsada mal var ve bu mal birilirinde....ve bu birileri bu mali satmak istiyor....ama satacak alici yok....ben forumlardaki usaglardan bahsetmiyorum....onlarin hepsi alici olsa mevcut malin yuzde 1 ine bile gucu yetemez.....
peki mal kimde.....MAL BUYUK KURUMLARDA....cikmalari imkansiz.....
bu kurumlar....bir buyuk yerli alici bekliyor....tl si gani olan....buda varlik fonu....bi tek umut var oda bu....
piyasa yapici....106 000 nin ustune bassa....aninda girtlagina kadar mala bogulur....bu rakkami ben endeks 122 000 ken verdim.....ve bu rakkam hala gecerli....USTUNDE OCULER VAR....ELE BELE OCULER DEGIL....HAKIKI OCULER....
bu nedenlede....KUZU KENESI ILE....BEDENE YAPISTI....
SECIMI KAYBETME KORKUSUNA KAPILAN....tum AKUPELI is gurubu tuslara conmek ucun firsat kolluyor....
bunlarin bu korkularini paraya donusturmek ise....kuzu effendi hazretlerinin isidir....REBBIM ELE YARATMIS....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterIKDIDAR NEDIR.....
BI GRUP INSAN.....bir menfeat birliginde....kimi cok zengin....missal tupras gibi bi dev devlet kurulusu ona verilir.......kimi rizeli basit mutaehhit.....3 cu havayolu ona verilir..........fakirdir fukaradir....onada torba torba yiyecek verilir.....bunlar bir arada iktidar olur.........
HEPSININ GOZU HAZINEDE......
HAZINE BITTIMI NE OLUR........IKTIDAR OLUR.........YENI IKTIDAR GELIR......ONLARDA YENI MENFEAT GURUPLARIDIR....
yok dincilik......yok laiklik......yok ipnelik.....bunlar iktidara gelmek ucun....halkin onune atilan otlardir....
bunnarla kafayi yormayin.......kafayi neye yorun......BU YOLLA ULKEMI SOYANLAR BORSAYA GELECEK.....
ONLARI BORSADA NASIL SOYARIM.....ONA KAFAYI YORUN.......GERISI LAGALUGADIR.....
borsaci ise...IKTIDAR NEDIR I bilen adamdir....bunu bilmezse borsaci olamaz....
bu bir ara secim....dunyanin sonu degil demis BINALI BEY....dogrudur....hukumet devam eder....
ve fekaaatttt ne devam etmez....IKTIDAR VAGONLARINA DOLUSMUS ISADAMLARI O VAGONLARDAN ATLAR....yeni trene vaktinde binmek ucun....
iste bu nedenle....kuzu gibim TALANDA olan dinazor borsacilar....bu atliyanlardan para yapmak ister....
secimi kaybettimi AKP....akupeli isadamlari asagidaki gibi atliyacaklar....78 000....HASSTIR KUZU....yoggg ula yoggg atlarlar...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kim diyordu 78 000 I....bizim HALE diyordu....bagggg giz gafadan atmamis yani....emme ecele etti 78 000 darken....guzu dan USULET VE SUHULETI tam ogrenemedi....ogrenecek emme....yasaya yasaya....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kazanirsa secimi ne olur....onu sonar yazacagim....
sevgilerimle guzel kardeslerim.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Siz beni çok uyardınız vakti var diye.Ben dipte inatlaşmayı seçtim.Kuzu kuralını ihlal ettim cezamı çektim.(92.000-98.800 arası para kaybettim) İntikam vakti yaklaşıyor Sn.Kuzu...Mal çok güzel dağıtılıyor ve/veya dağıtılmaya çalışılıyor.Ama mesele para kazanıp kaybetmenin ötesinde seni okumak okumak okumak oldum piştim derken hiçbişey bilmediğimi görüp 703 sayfayı dönüp tekrar okumak.Çok özelsin.Eşsizsin.Allah sana ve sevdiklerine sağlıklı uzun ömür versin.Seni çok seviyorum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkim diyordu 78 000 I....bizim HALE diyordu....bagggg giz gafadan atmamis yani....emme ecele etti 78 000 darken....guzu dan USULET VE SUHULETI tam ogrenemedi....ogrenecek emme....yasaya yasaya....
Yorum
-
Erdoğan: S-400 konusunda geri adım yok, biz bilinen liderlerden değiliz http://sptnkne.ws/kSAZ Çanlar kimin için çalıyor!
Yorum
-
Üstat tefuksikret,gene bildiniz ya ..işlerim dolayısıyla tatilde olduğumu bilerek harekatı yaptınıztefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçen sene bu olaylar yoktu...
Sizlere korkmayı tavsiye ediyorum...Yüce Mevla korkuyu insana boşuna yerleştirmemiştir. Korku gereklidir.
nasıl bu kadar şeyi bilebiliyorsunuz hayret yani 
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEVETTTT....niye geldim buraya ben....bursoyu yazmiya.....eeeee....yazdim iste...KENE 1.....kuzu emmi ,bir kere daha tebrikler süper zamanlamaata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kuzu emmi ,Ben senin için sadece kafa kesmem ..bazen de senin Homeros dilinden anlamayan oturan herkesi ayağa kaldırırırm.
Yorum
Yorum