önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • AmurTemur
    Katılımcı
    • 06 Ekim 2012
    • 120

Suriyeden çekilme yaygarası manevradan başka bir şey değil.Orada elli yıldır amaçları belli.Elli yıldır bir amaç için

uğraşsınlar,bir akşam üzeri aniden hadi ben gidiyorum.Olur mu la öyle.Bir manevra peşindeler.Bir kaç güne kokusu çıkar.

İki gündür altlardan biraz mallandılar.O malları yukardan vermek için akşam üzeri suriye konusun da algı yaratarak gaz verdiler.

Deee okyanusun ötesinden gelip ümmetçilerin cahillerini kandırıp,üstüne de her daim kucaktan kucağa oturmaya yüzyıllardır teşne

olmuş ırkçı faşist,kripto taşnak artığı ypg(pkk) taşeronlarının da yardımı ile milyonlarca insanı katlettiler.
    Yalandan yarattıkları ümmetçilerin cahillerinden toplama daeş yardımı ile Suriyenin %30 nu ırkçı faşist YPG(PKK) ya teslim ettiler.

Irkçı faşist ypg de %30 luk bölgede nüfusun %70 ni oluşturan Arap ve Türk nüfusu katliam ve baskı ile bölgeden zorla göç ettirdi..

Türkiye kararlı tutumunu devam ettirmeli fıratın doğusuna girmeli ve ırkçı faşit kripto taşnak artığı YPG(PKK) yı ve de kaldı ise daeş artıklarını

bölgeden temizlemelidir.Esad ile biran önce barışılarak başta yapılan hata telafi edilmeli,oynanan tiyatro ya son verilmelidir.Hükümetimizin bu konuda

atacağı adımı milletimizin kahır ekseriyeti siyasi görüş farklılıklarını bir kenara bırakarak destekleyeceğinden eminim.

Hem DAEŞ, hem de, ırkçı,faşist kripto taşnak artığı PKK(YPG/PYD) insanlık düşmanı,kucaktan kucağa oturan,taşeronluk yapan kanlı terör örgütleridir.

ABD nin 31 Aralığa kadar Suriye için yeni anayasa hazırlanması konusun da bir çabaları ve baskısı vardı. Sanırım çekiliyoruz manavrası bununla bağlantılı falan olabilir.

Jeopolitiği iyi okuyan bir borsacı çekiliyoruz manevrasına inanmaz,gelişmeleri gözler ve peşinden ne geleceğini kestirmeye çalışır.

Elli yıldır adım adım çalıştıkları bir projeyi çöpe atıyorum,ben gidiyorum manevrasına inanacak adam sermaye piyasalarını hemen terketsin.

Yorum

• ihakki
      Tecrübeli
      • 02 Aralık 2008
      • 709

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      1.Kademe Short 116.900 açıldı. Müşteri yaratıp oyma kuralı devrede. Suriye kullanılıyor. Bakalım nereye kadar.
      AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      İki gündür altlardan biraz mallandılar.O malları yukardan vermek için akşam üzeri suriye konusun da algı yaratarak gaz verdiler.

Bu iki yoruma da tamamen katılıyorum.Müşteri yaratmak için uygun haberler çıkarıldı.Suriye, FED vb
      Ancak Hale hanımın erken davrandığını düşünüyorum.Biraz daha yukarılardan shortlamak daha iyi olur kanaatindeyim.

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ihakkı umarım terste değilsin 906** destek 93 direnç desek 93 geçerse pür tikkat
      Sevgili Egelii bu aralar kim doğru yönde kim terste anlamak zor çünkü Skender her iki yöne de sert hareketler yapabilir.En güzeli bu aralar Vur kaç yapmak.
      Ancak benim inancım henüz dip oluşmadı ve bu dibe gitmeden önce bir yukarı yapması gerekiyor.

Kuzumun şu sözlerini hiç unutmayın

BORSALAR İYİ HABERLE DÜŞER BY KUZU
      YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

ihakkı cığım
        dip oluşmadı bu doğru
        dip daha evvel dediğim gibi garan 6.90 da endeks kaç olursa(benim tahminim 88/84 arası)ve buraya az yukardan gelecek oda anca şubat mart arası
        lakin beni biliyon trendde zor kazanırken bu tip testere piyasalarında vur kaç iyidir
        keyifler iyi olsun

Yorum

• Hale Türk
          Aktif
          • 05 Haziran 2018
          • 318

1.Kademe Short 116.900 açıldı. Müşteri yaratıp oyma kuralı devrede. Suriye kullanılıyor. Bakalım nereye kadar.
          2.Kademe Short 116.300 açıldı. Yarın duruma göre piramitleme başlayabilir. Yazarım son durumları. Stop 94.900. 93.7xx üzerini göremiyorum endekste.

Yorum

• Misafir

2.Kademe Short 116.300 açıldı. Yarın duruma göre piramitleme başlayabilir. Yazarım son durumları. Stop 94.900. 93.7xx üzerini göremiyorum endekste.

Yorum

• Misafir

Yorum

• badapin
                Seyirci Üye
                • 27 Haziran 2009
                • 50

kaan73 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

PİYASA AŞAĞI YABANCI PAYI YUKARI....

ayılar hasta...
                Pala herkesin takas oranlarına baktığını çok iyi biliyor.

Yorum

• Hale Türk
                  Aktif
                  • 05 Haziran 2018
                  • 318

3.Kademe Short açıldı. Ortalaması 115.900...

Devam...

Yorum

• SubZero5
                    Katılımcı
                    • 25 Mayıs 2009
                    • 87

Devam...
                    Takip ettigim senetlerde 2 gundur cok ciddi Mal alindi. Ozellikle yapikredi ve bankalarda.
                    Aman dikkat
                    Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                    Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                    Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                    Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• egelii
                      Tecrübeli
                      • 25 Ağustos 2011
                      • 2961

I love this game

Yorum

• ihakki
                        Tecrübeli
                        • 02 Aralık 2008
                        • 709

Devam...
                        Hale hanım shortları şubat vade açsaydınız daha mı iyi olurdu?

Yorum

• ihakki
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 709

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Takip ettigim senetlerde 2 gundur cok ciddi Mal alindi. Ozellikle yapikredi ve bankalarda.
                          Aman dikkat
                          endeks yatay kapadı ancak 5 saatlik grafikte son bara bakarsak hacim artarak pala alım yapmış gözüküyor.Pazartesi alımlar devam edebilir.

Yorum

• Misafir

kolay gelsin skender.

Yorum

• SubZero5
                              Katılımcı
                              • 25 Mayıs 2009
                              • 87

Jeopolitik gelişmeleri yorumlayamazsak borsanın nereye gideceğini tahmin edemeyiz.

gelişmeler çok önemli
                              Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                              Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                              Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                              Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• Misafir

eline yüzüne bulaştırdın.yukseklikden basınmı dönüyor,skender orda seytan bekliyor olablirmi seni.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information