97 400 de....at bundan 3000 puvan....94 400 bugünki kapanış.....adı...SANGAY DESTANI.....o yuzde 4 artıda....gaz güzel.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kuzu bu boru değil...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97 400 de....at bundan 3000 puvan....94 400 bugünki kapanış.....adı...SANGAY DESTANI.....o yuzde 4 artıda....gaz güzel.
Yorum
-
inanmamıstınız deell mi.....ha ha ha.....bilgi ula bu....SANGAY DESTANI....sebebide yazdım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
yazarsam yayılır....para kazanamayız.....tırları yüklüyelim sonra yazarım....kelmiker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın kuzu nedir bu şangay destanı
MAO nun evlatları....birbucuk milyar çinli....el ele verip aynı anda HOPPULUYORLAR....bu REZONANS yapar....düyna titirer...badanaj yapar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmi dedik ,Alemin mutlak yegane kralı dedik ,heyhat..çok büyük bir hayal kırıklığı içindeyim;97400 den 3 bin puan aşağı hedef veriliyor fakat 281 puan yanılma var ,bu af edilebilecek amatör bir hata değil.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster97 400 de....at bundan 3000 puvan....94 400 bugünki kapanış.....adı...SANGAY DESTANI.....o yuzde 4 artıda....gaz güzel.
kuzu emmi ,Ben senin için sadece kafa kesmem ..bazen de senin Homeros dilinden anlamayan oturan herkesi ayağa kaldırırırm.
Yorum
-
ulen ATA gene kanıma girdin....şarkıyı dinleyince.....hücrelerim yerlerinde gigiştiler....gençligim....DEVRİMCİLİGİM....deniz gezmiş ve arkadasları gözlerimin önünden geçtiler....heyhat....bu şarkı ugrunda ne güneşler battılar....benim batmamda an meselesi idi....amrikiye giderek mötü kurtardım....
tam bagımsız turkiye diye diye...TENGRY e yürüyen.....batmıyan....sonsuza kadar ısık sacan o güneşlerin şerefine atam.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu hocam,
Saygı ve sevgiyle ellerinden öpüyorum. Büyüksün hocam.....
Sent from my SM-C5010 using Tapatalk
Yorum
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterulen ATA gene kanıma girdin....şarkıyı dinleyince.....hücrelerim yerlerinde gigiştiler....gençligim....DEVRİMCİLİGİM....deniz gezmiş ve arkadasları gözlerimin önünden geçtiler....heyhat....bu şarkı ugrunda ne güneşler battılar....benim batmamda an meselesi idi....amrikiye giderek mötü kurtardım....
tam bagımsız turkiye diye diye...TENGRY e yürüyen.....batmıyan....sonsuza kadar ısık sacan o güneşlerin şerefine atam.....
Bu gece ,tüm ustaların şerefine içelim ...onlar ki birer kalem ve kelam ustaları...
Şerefe emmi
Yorum
-
Tespitleriniz doğru. Benzer durumu bende farkettim. Sn. Kuzu her konuda bilgi dolutolga541 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkuzu abi senin buradaki fikirleri alıp twitter aleminde kendilerine maal edenler var.şöyle bir baktım bir kaç kişiyi gördüm.farkındamısınız bilmiyorum ama her tarafa ışık tutuyorsunuz.
Yorum
Yorum