önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

ne dedi kuzu....hedef 70 000 dedi....niye dedi...GLOBAL PİYASALARA ON YILLIK YUZDE 25 DÜZELTME GELECEK ONDAN DEDİ....

bizi kim 70 000 e indirecek benim kaart ula....bunu 18 de sattım...hala belini dogrultamadı...bu 10 pangınota inecek kasım sonu...bursoda bunla 70 000 e....

öbürü kim....sormayın ula onu devrile...TUPO ula....75 e devrilecek kasım sonu...

ehhhh paraazanmak mı istiyorsun....bunları acıga sat...varantlarını gıdıkla....shortla....bu hareketlerimi yazmıyorum burada...kaart pazarlama işine girer diye....emmme....bunlarla endeksi üç aydır tuttular....SIRA BUNLARDA...

İNCİK BU TUPOMA türkü kosmusam....üç gündür cıgıriram....

atem tutam ben seni....

ellere katem ben seni.....aaasama buban gelende....önüne atem ben seni....

bu kaardın 25 yıldır bubası benim....benden öncede rahmetli kerim agabeyimdi....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
      Tecrübeli
      • 05 Mart 2009
      • 530

kuzu başkan endeks gömülürse 70 bine ben gibi mal da olanlar beklesinmi bizim kagıtlarda yarıya inmesin ..

aman varant sakat iş agam sene 2015 önce iyi para aldım sonra aldıgımın fazlasını aldılar varantta sıfırlıyon..

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ilerde mala girecegim yaaa....o malların üstünde onyıl yatacagım yaaa....ikisi bu yukarıdakiler....biri holding...biri petrol....öbürü AMİRAL panka idi hep....niye AMİRAL i secmiştim hükümetten bagımsız diye.....şimdi 4 yonetim kurulu üyesi CHP den alınırsa....bu kaart hükümete gecer....zinhar almam....gendime banga ariram....

on yıl üstüne yat...

1....BİR HOLDİNG....

2....BİR PETROL.....

3....BİR BANKA.....

bu gaddin....bu üçünü dibe indikmi aliram....on yıl satmiram....uzun vade kuzu kuralı....temettü al yat.....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          kuzu başkan endeks gömülürse 70 bine ben gibi mal da olanlar beklesinmi bizim kagıtlarda yarıya inmesin ..

aman varant sakat iş agam sene 2015 önce iyi para aldım sonra aldıgımın fazlasını aldılar varantta sıfırlıyon..

bekliyecen ulen...kaart satılmaz artık....indigi yerden ilave alınır...maliyet düşürülür...SANA KENE UYGULA DEDİM...84 000 de mal al derken...ayrıca bu düşüşte bankalar fazla düşmez...düşmüyenler düşecek...global oyuncu satacak onları...yulkarıdaki gibiler...

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bekliyecen ulen...kaart satılmaz artık....indigi yerden ilave alınır...maliyet düşürülür...SANA KENE UYGULA DEDİM...84 000 de mal al derken...ayrıca bu düşüşte bankalar fazla düşmez...düşmüyenler düşecek...global oyuncu satacak onları...yulkarıdaki gibiler...
            bilanço dönemi yukarı fişeklerse satıp düşmesini beklerim başkan.. benim hisse yunsa ufak kagıt..aldıgım yere geldi.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

yogggg efendim bu düşmez.....ula niye düşmez kazım....agabeci o ordu yardımlasmanın kaardı....eeeee....düşmez heee....

kasım sonu 6 pangınot.....

agabeci düşmesin o bizim gözbebegimiz....ula namıssız tamda bundan dolayı düşmeli....düşmek sıhhatlidir....çıkarsa...çıkarsa....yukarıda basınc az....PATLAR ULA....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

incik diyeceksiniz ki....gene yatmamış acılışı beklirsen.....bi pohhh yiyecen galiba.....heee ula....bu tur ince işlerdeyem..

incik ne deim.....borsa 70 000 e düşecek dedim....düşmüş oluyormuyuz....hayır düşmüyoruz....cünki dolar-tl de 5.5 a düşecek....

dolar bazlıda....DÜŞMÜYECEGİZ....ELECE OTURACAGIZ....oturdugumuz yerde....bu tür ince işlerde ARBİTRAJ dan paraazanacaksın....

Yorum

• egelii
                  Tecrübeli
                  • 25 Ağustos 2011
                  • 2961

118 ilave
                  118750 malla long

Yorum

• muratti
                    Aktif
                    • 09 Eylül 2007
                    • 266

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    incik diyeceksiniz ki....gene yatmamış acılışı beklirsen.....bi pohhh yiyecen galiba.....heee ula....bu tur ince işlerdeyem..

incik ne deim.....borsa 70 000 e düşecek dedim....düşmüş oluyormuyuz....hayır düşmüyoruz....cünki dolar-tl de 5.5 a düşecek....

dolar bazlıda....DÜŞMÜYECEGİZ....ELECE OTURACAGIZ....oturdugumuz yerde....bu tür ince işlerde ARBİTRAJ dan paraazanacaksın....
                    Üstad devlet ödenmemiş KDV şeri şirketlere ödeyeceğim dedi yaklaşık 200 milyar TL sanırım bunu alan şirketler dolara saldırmazmı

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Üstad devlet ödenmemiş KDV şeri şirketlere ödeyeceğim dedi yaklaşık 200 milyar TL sanırım bunu alan şirketler dolara saldırmazmı
                      Kuzunun müsadesi ile..
                      Kendi görüşüm..
                      200 miyar tl /6 tl 30 35 milyar dolar..
                      TR nin amerika ile arasını düzeltmesi karşılığında sermaye akımları yeniden canlanırsa TR ye gelecek miktar da bu civarlarda olacaktır..
                      E birileri alacak ki diğerleri satsın..
                      Ben borsada 70.000 beklemiyorum bu arada..

5.5 dolarla 70.000 hele hiç olmaz..

SWAP işlemlerini kapadılar TL sıkışan fonlar hızla ellerindeki kağıtları satışa geçirdiler amma velakin o iş de dengelendi..

Parası 4 den 40 a giden arjantin borsası nın grafiğine bakın..

TL bazlı 70.000 borsa bu derece düşmüş banka kağıtları ile gerçekleşecek olursa banka batışına gidiyoruz demektir..
                      tüpo ve kchol in o düşüşleri ile borsa 70.000 e düşmez..
                      düşemez..

bence....

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

84000 dipp kalacak umarim bellide olmaz kuzu baskan bu vardir bildigi malda yatmak icin ölû fiyat ariyor haklida yani dedigi banka dedigi fiyatta yanina holding ve tupoyu bekliyor halen 120 bin endeksde o kagitlar.mantikli soyle olailir %25 ile banka al geri kalani tupo kochol vb. İcin saklaaakla

Yorum

• Misafir

imamı vermesede ,papazı alsada ,yaptırımları kaldırsada, kuş gribi olmuş. salgın olursa .

Yorum

• sea48
                            Katılımcı
                            • 08 Mart 2016
                            • 137

ZeroHedge - On a long enough timeline, the survival rate for everyone drops to zero

Avrupa'da isler karisiyor
                            YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                            Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• egelii
                              Tecrübeli
                              • 25 Ağustos 2011
                              • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              118 ilave
                              118750 malla long
                              119500 flat