Kuzu bu boru deeellllll
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
-
meyve veren ağaç taşlanır bizim toplumumuzda malesef. bu huy değişmeden, meyve veren ağacı taşlamak yerine onu daha da güzel hele getirme düşüncesi hakim olmadan bizim toplumumuzla ilgili gelişmeler sınırlı olur...
kuzu bu boru deelll.
Yorum
-
Ulgar dağının başında erimeyen bir kar kütlesi var kuzu emmi ve de güzel güzel parıldar.. Seni artık o kar kütlesiyle özdeşleştirdim. Hörmetler.Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
Kuzu bu boru deeellllllkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersuphanım....ihakkı...ve diger kardeşlerim...
sorularınızı gördüm....CEVAPLAYACAGIM....
artık pozizyon yazmıyorum....kavga cıkmasın diye...babo ögretti bunu...haklıda....
verecegim sinyaller kendimle ilgili....NÖTR...dedim mi pozizyonları elleme demektir....biri sordu 86 000 de...NÖTR dedim...
YAYLAYA....kapat....DEREYE...short....
varlık fonu ve atananlar...dogrumudur...degilmidir...bu bizi ilgilendirmez...bundan para kazanmak bizi ilgilendirir...
böyle bişeyin olacagını 3 ay önce görebilmek....bize para kazandırır....
döşeyin lem....bende buradayım deyin...burası virane deell deyin....BURADA PİYASA YAPILIR....burada marifet kapısındaki ŞEYH oturur...
bilsinler....görsünler....ADAM OLSUNLAR....
Yorum
-
Altın 1900'lerdeyken altının çökeceğini 1200'lere geleceğini söyledi ağzımız açık hadi ordan olur mu dedik, oldu...
Dolar 2 tl iken dolarda hedef 3.6 dedi ağzımız açık sen bizimle dalga mı geçiyosun diye düşündük, o da oldu...
1 kasım günü her yer coşkuluyken akp tek başına iktidar olmuşken, durun lem dedi kuzu bu borsa çökecek, kuzu yine çok içmiş kafa buluyo bizimle diye düşündük, borsa 2 kasımdan sonra her gün itinayla düşerek yerin dibine girdi...
Petrolde düşüş olacağından da bahsetti altın-petrol dengesini bizlere anlattı, petrol 50 dolara düşmüş olmasına rağmen bizim alım gücümüzün aynı kaldığını bizlere anlattı yol gösterdi...
Arada yanılmadı mı? tabi ki yanıldı bu piyasada her dediği %100 gerçekleşen birisi olsaydı zaten piyasa diye bişey kalmazdı geriye. Ancak çizdiği büyük resimler genel olarak hep doğruydu, yanlış olan bizim düşünme şeklimizdi bu nedenle belki de bu nedenle böylesine büyük trendler gözümüzün önünde olmasına rağmen bundan adam gibi yararlanamadık. Yine de kendi adıma sayın kuzu'yu okumaktan inanılmaz keyif aldım bugune kadar ve gerçekten de anlattığı değerli bilgilerle piyasalara bakış açım değişti umarım bundan sonra daha çok yazar ve bizler de daha çok şeyler öğreniriz kendisinden çünkü;
KUZU BU BORU DEELLLL...
Yorum
-
bilginin irdelenmesinde....SOCRATES bu tepkinin....CAHİL VE CILIZLARDAN GELDİGİNİ gören halkın tersine yönelecegi aşikardır der...siamudese....DİYOLOGLARDA....
Yukarıdaki yazıyı yazan kişi
bilgidir alınmalıdır
Kitaptır okunmalıdır
Bilgedir saygı duyulmalıdır
Akıllı adamdır
Hem akıllıdır
Hem adamdır
Samimidir
Artisttir de ha
İçer ve kötü küfür eder
Ama bir zoru vardır beyler
Bir de misyonu
Sevmek zorunda değilsiniz de Hakkı'nı teslim edeceksiniz
Boş Adam değildir.
Biz demirin Ateş edenine lav silahı;
Boşuna boru diyoruz..
Kuzu mu o boru değil..
Dikkat edin şeytan doldurur..
Yorum
-
Bİ GURUP ASIRI KEMALİST GELDİ....HASSSTİRİN LEM İPNELER DEDİ...
eeeee bunda ne var....burası kemalist müslüman bi ülke...
Bak bak bak bu da kuzu
Kuzu anlaşılmaz yaşanır...
Kuzu anlatılmaz anlatır...
Kırk tane müştemilatı var..
Kuzuca bilecen;
Yeter mi yok!!
Anlattığını cıvık beynine yerleştirecen çünkü o etki altında önce beyni kurtaracan
Sonra daha doğrusu sonra sonra anlatılanı beyninde mayalayacan
Başka ipuçlarıyla destekleyecen Pehhh
Boru mu yok Canım ne borusu
Boru değil
Yorum
-
Küfür ettiğinde ki en edepsiz küfürleri en sevdiklerine ediyor korkmayın lem
İçtiğinde ki en çok içtiği Zaman'lar en üzgün olduğu zamanlar
Öteki köye kızdığında ki en çok kızdığı Zaman'lar en anlaşılmadığı zamanlar
Boru falan değil beyler
Bildiğiniz kuzu heyvanı
Rabbim ele yaratmış