önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

önemli uyarı....FİTCH...önce ekonomi ile sayıyor sayıyor ve sonuca hükmetmeden baslıyor SİYASİ BOYUTU anlatıyor....

bu kuzu üçün....iki asama demektir...

1....düz duvara tırman ve balı dök yala....bu ekonomide dedikleri ile ilgili sonucum...

2.....siyasetle ilgili söyledikleri....bu ikinci asama...birinci asamada mötü kurtar bi var...İKİNCİ ASAMA ÖNEMLİ...bunu ben kurallarımla mart sonu gibi...DİKİLİRİM KARSINIZA....bu baslıktaki rakkamlardan hangisini işaret edecegim....FİTCH in bu SİYASET bölümü ile ilgili...

kuzudan sevgilerimle.....guzel dostlarım....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu kuralı....DÜZ DUVARA TIRMANMAK.....

bak tırmanıyor gavat....bu kurallarım bilgi ve deneylerle oluşmusur....bunnar şasmaz....

herkes enseyi karartmışken 75 000 endkste....bu kurallar bana....borsa hedef 92 000....dolar-tl hedef 2.80 dedirtti...

bak 86 000 deyiz....11 000 puvan cıktı....

bundan sonra ne gelecek....

kuzu kuralı....bal dök yala.....bedelli sermaye artırımları....DOLAR-TL....küüüttttt 2.80....

NOT....ADINI...DÜZ DUVARA TIRMANMAK...KODUM....cünki çıkış için hiçbir sebeb yok...tersine düşüş için tonla sebeb var...
      kuzu kuralı...BAL DÖK YALA....

bu iki aşamalı gerçekleşir...

1...bedelli semaye artırımı ile....citibank takasta...mitibank takasta ki yüzde 66...bıyıklı ve bıyıksız kefere dolar bozar...ki elindeki hissenin bedelini ödesin...bedelli hisseyi alsın...

2...CENGİZ HAN....yani FED...ordularını korumak üçün...ilgili merkezlere...dolar penceresi açar....DOLAR VERİR...bu dolarlar borcu olan özel sektöre verilir....onlarda CENGİZ HAN ın ordularına dolar borcunu 2.80 den öder....

bu birinci FAZ dır....

bu fazda 92 000 e çıkarılmış borsaya YENİ MÜŞTERİ GETİRİR....VE MAL VERİLİR...

iç dinamiklerde bu DENGE OLUSTUMU....bundan sonra hangi kurallarım işliyecek....onları nisanda yazarım...

NOT...adını...BAL DÖK YALA KODUM....CUNKİ hisse ihrac ediyor....bal döküyor...bedel istiyor...PARA GELİYOR...ödemezse hisse cogunlugu eline geçiyor....döktügü balı yalıyor..
      önemli uyarı....FİTCH...önce ekonomi ile sayıyor sayıyor ve sonuca hükmetmeden baslıyor SİYASİ BOYUTU anlatıyor....

bu kuzu üçün....iki asama demektir...

1....düz duvara tırman ve balı dök yala....bu ekonomide dedikleri ile ilgili sonucum...

2.....siyasetle ilgili söyledikleri....bu ikinci asama...birinci asamada mötü kurtar bi var...İKİNCİ ASAMA ÖNEMLİ...bunu ben kurallarımla mart sonu gibi...DİKİLİRİM KARSINIZA....bu baslıktaki rakkamlardan hangisini işaret edecegim....FİTCH in bu SİYASET bölümü ile ilgili...

kuzudan sevgilerimle.....guzel dostlarım....

BU ÜÇÜ tek yorumdur....öyle bakın...bi çeyrege yöneliktir...KISA VADEDİR yani....uzun vade degildir...yannış anlamayın...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

ula namıssızlar...bu yazdıklarımı hiçbir forumda...hiçbir TV yorumcusunda...hiçbir bagımsız yorumcuda gördünüz mü?????

duydunuz mu??????

yoooooo....

emme usaglar....FİNANSAL PİYASALAR....bu yazdıklarımdır....o usaglar UZAYDALAR ULA....HA HA HA

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

EGİTİLMİŞ TURK GENCLERİNE....

iyi egitilmiş bir turk genci....zengin olmak istiyorsa....yerleşecegi tek ülke vardır....oda TURKİYEDİR....

ben öyle yaptım...amerikada egitim gördüm....turkiyeye döndüm ve zengin oldum...döndügümde amerikada verilebilecek en yüksek aylık maası alıyordum..

özal geldi...TERSİNE BEYİN GÖÇÜ DEDİ BİZE....Birazda milliyetçi damarlarımıza basınca...DÖNÜN USAGLAR deyince BİZ DÖNDÜK...

bir genc mühendisin....okuldan sonra....5 yıl tecrube için maasla calışması gerekir....buda egitimdir....universitenin devamıdır yani...bununla piyasayı tanırsın....çevre edinirsin...

yasın yuvarlak 30 a yaklasır....hızla ve hatta MERMİ HIZIYLA kendi şirketini kurarsın...küçüktür bu...zordur ilk basta...sonra SAHLANIR BU...

çünki....iç piyasada senin rakiplerin...EGİTİLMEMİŞ ve fekat cesur girişimcilerdir....sen onları yol boyunca

harcarsın...

not...özel mesaj istegi nedeniyle genele yazılmıştır.

Yorum

• kuzey
            Katılımcı
            • 28 Ağustos 2009
            • 162

EGİTİLMİŞ TURK GENCLERİNE....

iyi egitilmiş bir turk genci....zengin olmak istiyorsa....yerleşecegi tek ülke vardır....oda TURKİYEDİR....

ben öyle yaptım...amerikada egitim gördüm....turkiyeye döndüm ve zengin oldum...döndügümde amerikada verilebilecek en yüksek aylık maası alıyordum..

özal geldi...TERSİNE BEYİN GÖÇÜ DEDİ BİZE....Birazda milliyetçi damarlarımıza basınca...DÖNÜN USAGLAR deyince BİZ DÖNDÜK...

bir genc mühendisin....okuldan sonra....5 yıl tecrube için maasla calışması gerekir....buda egitimdir....universitenin devamıdır yani...bununla piyasayı tanırsın....çevre edinirsin...

yasın yuvarlak 30 a yaklasır....hızla ve hatta MERMİ HIZIYLA kendi şirketini kurarsın...küçüktür bu...zordur ilk basta...sonra SAHLANIR BU...

çünki....iç piyasada senin rakiplerin...EGİTİLMEMİŞ ve fekat cesur girişimcilerdir....sen onları yol boyunca

harcarsın...

not...özel mesaj istegi nedeniyle genele yazılmıştır.
            mesaj alindi sevgili kuzu.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzeyim....

bu ülkenin zeki evlatları....senin oglun gibi....bu ülkeden aldıklarını dönüp bu ülkeye vermelidirler....

bunu yaparkende...EN COK PARAYI KENDİ ÜLKESİNDE KAZANABİLİR...

insan....nerede olursa olsun...ait oldugundan kopmamalı...ONA KÜSMEMELİDİR...ülkelerde hiçbir politik görüş...EZELİ degildir....GECİCİDİR...dönemseldir...baki olan HEP ÜLKEDİR...ve sen hep ona aitsindir...dünyanın neresine yerleşirsen yerleş...BU DEGİŞMİYEN TEK ŞEYDİR...

seninle ben....tecrubelerimizi bu vesile ile....genclere götürmüş olduk...tessekkür ediyorum sana...konuyu actıgın için...

NOT...benim suan amrikide olmamın tek sebebi vardır...ogullarımı okutuyorum...okulları bittimi mars mars turkiye olacaklarını ikisinede sürekli işliyorum...senin gibi bitanem...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

kıyaslamalı örnek ise benim durumum bu konuda....

ben ÖZAL ın cagrısına uyarken....uymuyan ve amrikide kalan aynı işi yaptıgım TURK arkadaslarım...ve amriki vetandası amrikili arkadaslarımdır.

kendimle onları kıyaslıyorum...hepsinin basarısı...amrikide bi ev sahibi olmak...ve orta sınıf olmaktır...

benim usagları okutmak ve gecici yatırım için satınaldıgım ev...hepsinin sahip oldugu evin iki kat pahalısı oldugu semtte...

ve onlar hala sabah 7 de kalkıp trene biniyor aksam 5 e kadar işe gidiyorlar...

çünki...iyi kosullarda emekli olabilmek için...67 yasını doldurmak şart....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

baggg bagggg bag...

nasılda dırmanıyor düz duvara gavat....mötüne nısadır sürülmüş gibim....

yaaa usaglar....bak...kızgın sac üstünde nohut....LEBLEBİ OLMAK ÜÇÜN...nasılda hoppuluyor....en iyisini çorumda hoppulatır bizim usaglar...ha ha ha

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

sıra nerede....dolar-tl nin simulasyonuma göre....HIZLA 3.55 E ÇAKILMASINDA.....bunu izliyecegiz bu hafta....

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1922

Kuzu
                      2.80 diye bir dolar rakamını ben göremiyorum..

Umarım yanılırım..Ülke kazansın..

Ayrıcana

2.80 dolar kurunda borsa 4 dolar olur..120.000 lere yaklaşır..u100 için bahsediyorum..

92 bin falan kesmez yani..

10 kuruş düşüş de 11.000 puan tepti..

ykbnk falan tavan..

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1922

Bu bakımdan

Banka sermayelendirilmesi ve dolar girişi analizin 10 numero analiz..

Olabilir mi..

Neden olmasın ...

Amma velakin 2.80 çok zor

2.80 dolar 92.000 endeks...

Daha da imkansız..

Haaa bu bankalar sermaye artışı sonrası fiyatları ne olur ona göre mi borsa 92.000 falan ..

Ben düz hesap yapıyorum..

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

Birde şunu demeden geçemeyeceğim..

Ocak 2016..Ortalık yıkılıyor..Dolar 3 tl leri zorluyor endeks yine 70.000 lerin altını zorlamak ister havalarda..

Bi başladılar 86.5

Deli gibi aldılar ...gap li gplü idi..

2 günde 77 e düştük..

Ne oldu..

Hükümet düştü..

12 temmuz haftası..Darbe haftası..

Deli gibi aldılar..

Cuma günü kapanışa kadar deli gibi çizdiler.

Pazartesi açılış yüzde 10 aşağıdan..

O yüzden

Temkinliyim..

Bir yandan da korkuyorum..

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1922

Dolar 3.78

İnanılmaz bi değer..

1 sene evvel 3 ü geçerse ülke yıkılır deniyordu

3 sene evvel 2 tl de ülke biterdi..

4 tl ye 22 kuruş kalmış..

Çoşuyoruz..

Algı herşey demek..

6 tl den 10 a çıkan kağıt ile 14 tl de 10 a düşen kağıt ÇOOOOOKKK farklıdır..

Halbuki fiyat 10 tl dir..

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Kuzu
                              2.80 diye bir dolar rakamını ben göremiyorum..

Umarım yanılırım..Ülke kazansın..

Ayrıcana

2.80 dolar kurunda borsa 4 dolar olur..120.000 lere yaklaşır..u100 için bahsediyorum..

92 bin falan kesmez yani..

10 kuruş düşüş de 11.000 puan tepti..

ykbnk falan tavan..
                              ula namıssız o bölümü kasıtlı yazmiram....sen niye yazirsan....BEKLE...mart sonu gibi öteriz....

ula bilmirmisen....BİZ HER YORUMCUNUN OKUDUGU İLK KAYNAGIZ...agzını sıkı tut durzuuu....ha ha ha

ula bag irahat dur gundwane....seni pipinden agaca asaram....dashakların felc olur durzüü..BUBO ya dönersin....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

sahi o nerede ula....gel buraya tedavi edeyim dedim....ula duyulmusmu...ula görülmüş mü....twiter de DASHAK tedavisi....adı üstünde guslar....tweet demek...öten gus demek....ULA SEN GUSMUSAN GAVAT....ula kusda dashak var mı...iki kanadı iki gıytırık ayagı olan bi heyvan...ötüyor hergün...niye ötüyor....ULA SIKILIYOR GAVAT....heyvan daha....

bi hafta içinde gelmezsen....gerisini sen düşün....ula ne ederim saa bilinmez....agzım torba deelki büzesin dyyuzz.....konısır daha...ötmiy gus gibim....ha ha ha

Yorum

Working...
                                X

Debug Information