önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

Onca okuduklarımıza sayalım.. Saydık.
    ...

NaAbalım.. )

Yorum

• Kanji
      Katılımcı
      • 25 Eylül 2012
      • 195

Yani Kuzu kusura bakmada bazı gereksiz işler peşinde oluyorsun, özelse neden özel topicte yazmıyorsun, yok insanlar faydalansın bilgi sahibi olsun halk öğrensin diye genele geçip, adeta randevuyla bilgi paylaşıyorsun, siliyorsun anlayamıyorum neyin peşindesin, herkes kendi bilgi birikimini buraya döküyor kafası bastığı kadar, bu gizlilik nedir yani... Hani ağır eleştiriler geliyor diyecem sana öyle bir durumda yok, topikin zaten başlığı 50,000 ken endeks gitmiş 84 lere,kimse dememiş vay efendim şudur budur diye, ama bunlar gereksiz hareketler şu saatte şık olmuyor. Hayırlı Cumalar cümleten...
      "Strive for perfection in everything we do. Take the best that exists and make it better. When it does not exist, design it. Accept nothing nearly right or good enough."
      Henry Royce

Yorum

• phaon
        Aktif
        • 13 Şubat 2016
        • 200

Kuzu düz duvara tırmanmanın ne olduğunu Piyasa oyuncusu bir arkadaşın cinsel hayatı ve teşhirciliği üzerinden anlattı, hardcore. Fazla durmadığı iyi oldu, kuzu belki tekrar mention eder
        0.618

Yorum

• hayalım
          Tecrübeli
          • 27 Şubat 2009
          • 822

Kuzu hocamizin fikirleri her zaman extreme dir. yani uclardadir. Bazi seylerin tadina varmak icin gizemli olmak bir baska tad veriyor insana. Hoca nasrettin kaybolmus esgini ariyormus, onune rasgeldigine sormus "gordunuz mu nerde " diye. birisi de gina getirip demis ki "senin eshek Bursaya kadi oldu "demis. Hoca bu duyar duymaz eline karpuz kabugu alip mahkemenin kapisina dayanmis ve kabugu gosterip cekiyormus bunu goren kadi da tam anlamasa da gulmeye baslamis. hoca bu laf ebesi demiski " kabugu gorunce agzin sulandi demi dus onume essek o.. essek"
          Kuzu hocam sen naptin yahu, kabugu bazilarimiza gosterdin bazilarimizin agzinin suyunu akittin.
          Netekim ben kuzu hocanin ve turk adeletini temsilen hakimlerimize ve savcilarimiza guveniyorum.

Yorum

• Misafir

Birazda alıcıları seyredelim madem Bistik Bistek BisteQ'ada..

Hayırlısıyla ile.. ) Selamlar, iyi trade'ler..

Yorum

• Misafir

Son bi$ey daha yazıcaktım tam buraya.. Sonrasında hemen unuttum..

Neyse satmadın da nası para kazanıcan??, e zaten hiç almamıştında ??,

nası olcak bu işlerin sonu ?..

Aydınlat.. Kurban olduğumuz diyip halk ağzı abartmayalım da yani

haricen dinleyelim hani pek okuma olamıyomuş sonra.. )

Yorum

• Misafir

Yorgan6 durumlarSA madem, ayaklarını da ona göre uzat..

Yorum

• Misafir

Hele bide genç borSAcılara malı pazarlayadurup aldırıyolarSA ??..

Seyreyleriz cümbü$ü aftermath olayları olarak..

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

düz duvara tırmanırken.....herşey uluorta yazılamaz usaglar....

memlekette kanunlar var.....

misal....dersenki...duz duvara tırmanıyorsa borsa...belli bi sebebi yoksa...bıyıklı mehemmed BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMINA GİDECEKTİR...

BEDELLİ SERMAYE ARTIRIMI....para emer....o şirketinin ortagı isen vereceksin parayı...

diyeceksinki....ne var bunda veririm parayı...tamam senin 100 lot hissen varsa sorun yok....verirsin....

emme FONUN 100 000 lot hissesi varsa....o cıvıtıyor bedellide...

bak bunu silmeme gerek yok....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bak amrikide TRUMP da duz duvara tırmanıyor....ne diyor...AMRİKİ FİRST....

MEKSİKA sınırına duvar örecegim...parayıda zorla MEKSİKA dan alacagım diyor....

eeee şimdi MEKSİKA ....urus ve çinin yanına gecse...her ikiside gelip meksikada üs kursa....ittir et doları...KENDİ PARALARIMIZI KULLANALIM DERSE..

BENJAMİN OLMADAN....amriki first olabilirmi....OLAMAZ....

bak adam....duz duvara tırmanıyor....

duz duvara tırmanıyor...

cünki...kendisi...polonyada...romanyada...baltıkta ...ukraynada urusun agzının içinde USLER KURUYOR...

TURKİYENİN hemen guneyinde HASAKKEDE üsler kuruyor...yeni İNCİRLİK ÜSSÜ...bunada SAFE ZON diyor...ucusa yasak bölge....bi tek kendisi ucacak...

mevzuu....DUZ DUVARA TIRMANMAK USAGLAR....bunda mantık olmaz...o yuzden borsa 92 000 dedim....durduk oturduk yerde demedim ki...

ula namızsızlar....bana gızmayın ben gesteyem....öhööö....öhööö...öhööö...bak oksirirem...iflah olmam.
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

HAÇLI SEFERLERİ İLE İLGİLİ BİR İSLAMİC KONFERANSA KATILMISTIM....yıllar önce....

islamic ulema dünyanın heryerinden oradaydı...

önemli biri konustu....tabii hep haclıları sucluyorlar....hiç kendilerini suclamıyorlar....

soru cevap bölümü geldi....söz aldım ve sordum...

neden HACLILAR....avrupadan kalkıp....60 000 kişilik bir orduyla....TÜM İSLAM COGRAFYASINDAN GEÇİP MÜSLÜMAN DENİZİNİN ORTASINDA KUDUSA VARIP...HIRISTIYAN Bİ DEVLET KURABİLDİLER....NEDEN DDİM...NEDEN BU ORDU ANINDA HASAT EDİLMEDİ O MÜSLÜMAN DENİZİNDE...

ŞİMDİDE....aynı soruyu soruyorum...ama cevap yok....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          bak amrikide TRUMP da duz duvara tırmanıyor....ne diyor...AMRİKİ FİRST....

MEKSİKA sınırına duvar örecegim...parayıda zorla MEKSİKA dan alacagım diyor....

eeee şimdi MEKSİKA ....urus ve çinin yanına gecse...her ikiside gelip meksikada üs kursa....ittir et doları...KENDİ PARALARIMIZI KULLANALIM DERSE..

BENJAMİN OLMADAN....amriki first olabilirmi....OLAMAZ....

bak adam....duz duvara tırmanıyor....

duz duvara tırmanıyor...

cünki...kendisi...polonyada...romanyada...baltıkta ...ukraynada urusun agzının içinde USLER KURUYOR...

TURKİYENİN hemen guneyinde HASAKKEDE üsler kuruyor...yeni İNCİRLİK ÜSSÜ...bunada SAFE ZON diyor...ucusa yasak bölge....bi tek kendisi ucacak...

mevzuu....DUZ DUVARA TIRMANMAK USAGLAR....bunda mantık olmaz...o yuzden borsa 92 000 dedim....durduk oturduk yerde demedim ki...

ula namızsızlar....bana gızmayın ben gesteyem....öhööö....öhööö...öhööö...bak oksirirem...iflah olmam.
                          bak....amriki first diyor...

gercekten öylemi...ilk icraatı....amerikan büyükelçiligini tel avivden kuduse tasımaksa....bu AMRİKİ FİRST müdür...ISRAEL first müdür...

bak adam....düz duvara tırmanıyor....

bunu yaptıgında...ULEMA....MÜSLÜMAN ULEMA....ve onun destekledigi müslüman politikacılar tüm müslüman cografyada halklarına ne diyecek acep...TRUMP gizli müslüman ama itiraf edemedi hala derlerse sasmam...

derler...daha önce demişlerdi...

NAPOLYON 1800 de mısırı işgal edince...direniş görmedi...ulema gizli müslüman demişti...

naksibendi seyhi nazım kıbrısi....prens charles gizli müslüman demişti....dahada sayarım...emme sizde biliyorsunuz zaten...gerek yok.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

fitch notu düşürmüş...valla büyük supriz....hiçkimse beklemiyordu bunu ....ha ha ha....

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1922

Not düşüşü..
                              Sermaye yeterlilik rasyonalarında düşme..
                              Sermaye artışı

Bedelli !

Bedelsiz ?

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1922

İlk sırada cumhur ile evkaf mı var acaba..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information