Syn,,,sayın kuzu ,,benim tablet teşekkürlerimi basmıyor,,bende yazıya gectimlutfen yazmaya devam ,,,İskenderiye kütüphanesi bir ömür demek,,, buna ömrüm yetmez,,siz yazın ,,okuyalım,,dünyaya kaz gibi bakıp durmak istemiyorum
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Emmi sende ansiklopedinin özü var, yorumu var... Devaaamm...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdvam edecek şemsim....FETO ve derin devlete girişi yolda....özal döneminde.....
usaglar devam derse yazarım....ben iskenderiye kutuphanesiyim....mezara götürmektense....anlatmak gerek....0.618
Yorum
-
sormamıssınız....peki en büyük müslüman ülke PAKİSTANA NE OLDU...o yıllarda...
aynı şey oldu...1978 de pakistanda ZİA UL HAQ a ihtilal yaptırdılar butto ya karsı...bu general ordunun üst kademesinde üçte birin destegine sahip ve üçteiki butto dan yana....ihtilal basarız olmak üzere iken...KİSSİNGER devreye girip...cumhurbaskanına öbür generalleri görevden al yerlerine sunları ata diyor...ve bu yapılarak İSLAMİZATION prosesi pakistanda baslıyor...
bakın tümünde aynı anda baslatılıyor....hicri 1400....miladi 1979 artı eksi bir....
bu İSLAMİZATION PROJESİNİN mimarları...henry kissenger ve zbigniew brzezinski....ve saudi arabiyadır...
hedefleri ise....proje hedefi...ALTINA DAYALI DOLAR YERİNE....petrole dayalı DOLAR ı oturtmaktır...bunu saglamak üçünse...ulusal devletleri yıkıp...yerine suudi model İSLAMİ ŞERİAT devletleri kurarak...halkları ULEMA ve onun verecegi kararla...KELLE UCURARAK DİNEN CAİZ DEGİLDİ BU KELLE DEDİN Mİ BİTTİ...sindirmek ve yönetmek..SUUDİ BOYLE YONETİLİYOR...PETROL ü...yani DOLAR ıkorumaktır...
şimdi geldigimiz bu noktada 30 yıllık geopolitic cycle....YANİ İSLAMİZATİON CYCLE ı bitti....
TRUMP ise....yeni bir cycle ı baslatacak...soyledi baskanlık konusmasında....radikal islam yok edilecek....türkçesi...İSLAMİZASYON PROSESİ BİTTİ...
soruda su....yeni 30 yıllık cycle üçün....hangi proje uygulanacak....
1980 DEN BASLIYAN BU 30 YILLIK CYCLE 2010 DA BİTİ....2010 da ARAP BAHARI baslatılarak...mucahitlere kelle kestirip videolara yükleyip....tüm dünya halklarına gosterdiler....bu İSLAMIN tu ka ka prosesi ile....halklar islam karsıtı yönde egitildi Kİ YOKETME PROSESİ BASLIYABİLSİN...
YANİ....halklara önce DECCAL i gösterdiler ki...MEHDİ gelebilsin...usaglar...sonraki yazılarım MEHDİ yi anlatacak...
turk dıs politikasının 180 derece cark etmesi...mucahitleri öldürmeye baslaması...bence zekice bir dönüştür....İSLAMİZASYON projesinin bittigini gec kalsada sonunda anlamış olması...ÜLKEM ÜÇÜN SEVİNDİRİCİDİR.....İYİDİR....O YÜZDEN DESTEKLİYORUM...
NOT...son aylarda tayyip beyi destekliyen yazılarımı....bu gözle bakarak yazıyordum...bana kızıyordunuz...ama ben kişilerle ilgilenmem...ÜLKEM VE GELECEGİNE BAKARIM....politikacı degilim....bir filozofum ben...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
MEHDİYİ anlatırken goreceksin sonunu....az sabret bitanem....ha ha hagundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster"soruda su....yeni 30 yıllık cycle üçün....hangi proje uygulanacak...."
soru bu..??? zorrr soruu...
Bu arada eğer Trump kalırsa..
Sonu kennedy gibi olmasında..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
durum şekilleniyor....TRUMP ilk israel i aradı....netanyahuyu cagırdı....oturup YENİ CYCLE ı konusacaklar....
eger islamizasyon prosesi bitti...önümüze bakalım derlerse....FETO ölür....türkiyeye iadesi sag olarak zor...sag gelirse CİA yla 1980 den beri nasıl çalıştıklarını anlatacak...buna izin vermezler....
islamizasyon projesinde iki hat var....biri İBNİ TEYYMİYE hattı....öbürü SAİDİ NURSİ hattı....iki hatta büyük tehlikede suan...tümüyle NETANYAHU nun tamam demesine baglı bu....
turkiyenin isteklerinden biri...FETO....öbürü PYD....
FETO kolay....PYD cok zor...israel nedeniyle...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kuzu, muhterem Rejo'nda seni sevip, beğenip, takdir edip,
destek olup, izliyomudur yani Zeki Müren misâli honey, ne dersin ?..
YokSA öylesine yani kar$ılıksız platonik bir ili$ki mi durumların ? )..
Daha öncesini boşverde bide ilk insandan başlayıp tarihten süzerek
$öyle bi aydınlatsan ortamlarımızı..
Yorum
-
merkez....doların düşmesini istemiyor...nokta.phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu emmi simulasyon ne diyor? MB topu taça attı sanki...
bu sunu gösteriyor....REFERANDUMA KRİZ ORTAMINDA GİRMEK...istenen bir durum....7 hazirandan sonra ki süre böyle idi...kasımda krizden kurtulmak için AKP ye yöneldi halk....BU SEFERDE TUTAR MI BU....onu bilemem...
simulasyonumu degiştirecegim....trump ın executive orderları cuma günü sonlanacak gibi...BEKLİYORUM bazı seyleri daha...TPP den cıktı bir orderla....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
trump....amerikan sermayesine....GERİ DÖN DİYOR....bu dow u 40 000 e götürür....altını 900 e cakar....
trump...amerikan neoconlar ve ziyonist patronları ile...anlaşmak üçün...ÖNCE CİA ya kostu...orada size oyle bir destek verecegim ki...yeter verme diyeceksiniz dedi...aynı gün NETANYAHU yu aradı ve davet etti...
kendisine direnen bu gurupları halledebilirse....
dış olitikada ne yapacagını acıklıyacak....VİZA verme ile ilgili müslüman ülkeler yasagını executive order olarak yayınladı...
TEK DÜNYA,TEK DEVLET diyen global çete ilk darbeyi aldı...TPP den cıktı ve order yayınlandı...
RUSYA İLE BİRLİKTE...RADİKAL İSLAMI SİLECEGİM diyince...bagdadinin babası...kendi partisinden cumhuriyetçi...SENATOR McCAİN...COK ÜZÜLDÜ....ÇÜŞŞŞ DEDİ...bu suriyede KURDİSTAN kurulamaz demektir....diyerek MUCOLARA sahip çıktı...
çok sancı var usaglar cok....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Olur.. Olsun da tabî hem daha bunlar ne ki, biz i$imize bakıcazkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster[B]trump....
.
.
çok sancı var usaglar cok....
bakarız madem, nAbalım yani, hemi de iyile$ince geçer sancılar ve
dahi faidelidir de bazen ve bazı bazı..
Yorum
-
turk borsası son iki yıldır direniyor....nerede direniyor....20 000 dolar endekste...
suanda....21 600 dolar endekste....
sımulasyonum ne diyordu....bu endeks 92 000 tl endekse....dolar-tl 2.80 gidecek....yani 32 500 dolar endekse....
orada dinlenecek....YA BÜYÜK BİR DÜŞÜŞLE....topigin basındaki 50 000 tl endekse....yada 300 000 e yonelecek...
merkez....dolar degeri iyidir...burada kalsın deyince....gene 92 000 hedefim duracak nisan gibi....emme...32 500 dolar endeks hedefim...bu durumda...dolar-tl....3.85 hesabı ile...23 500 dolar endekse çekilecek...
the WAR OF ATTRITION....kuralım nedeniyle....yeni dip...17 500 dolar endekse gider....
bunnarı henuz inceliyorum...bir gözüm altında....o DÜŞMELİ....ki 17 500 dolar endeks makul olsun...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
Yorum