Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Kuzu hocam Hoş geldin. Sesini duymak inan çok güzel.ne demişler bir ses bir nefes.
“Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”
Bir internet fenomeni bu sene göreceğimiz tek sandık erken seçim sandığıdır der,
İddiasını daha da ileri götürüp merkez sağ için güçlü bir parti oluşacağını, başında bir gacının olacağını ve adının da şubat ortasına kadar herkes tarafından öğrenileceğini söyler.
Sevgili Kuzu
Rabbim sana şifalar versin.Senin gibi ulkesini seven,kalbi ve gonlu birliğe dogru giden birine ne diyebilirimki;Rabbim seninlee.Seni seviyo
ekonomide soru sudur hep....hangisi iyidir....düşük faiz ve yükselmesi durdurulamayan kur mu....yoksa makul faiz ve kontrol altında olan kur mu....
ilk bakışta cevap şudur....yüksek faiz ekonomik büyümeyi durdurur....bu dogrudur....
bu nezaman dogrudur....ihracatından ....turizmden....yabancı yatırımcıdan döviz girişleri varsa dogrudur...
turizm cökertilmiş...ihracat daralmış...yedi düvelle kavgaya tutusmussan bu dogru degildir...
neden dogru dgildir....
düşük faizde kalıp KURU tutamazsan....ihracaatın için gerekli ithalat maliyetin artacagı için...bu üretiminden cıkan herseyin fiyatını artırır....adı...ENFLASYONDUR....BU AZAR....ve KURDAKİ yükseliş halkın satınalma gücünü azaltacagı üçün....halk satınalamaz...tüketime dayalı ekonomin çöker....KÜÇÜLÜR....VE finansal krizi....önlenmesi cok daha zor bir krize dönüştürürsün....bunun adı STAGFLASYONDUR....işsizlik çıg gibi büyür....halkta büyük huzursuzluk baslar...
öyleyse....mademki kefere seni köşeye kıstırmak istiyor....o köşenin adı...STAGFLASYON....tedbir al kardeşim....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ÖYLEYSE NEYAPACAKSAN HIZLA YAP....TURK LİRASINI ÖNEMSE....unutma....insanoglu...PARADAN KACARSA...onu durduramazsın...fazla zamanın yok...FİTCH ten önce davran....
ülkem için kurulmuş tüm tuzakları...ancak...ve ancak....AKILLA ASARSIN...AKLINI KULLAN....EYLEM YAP...KONUSMA.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
gevşeyeceği yerler max 3.50 3.60 dır.
geçen 3.60 3.30 hareketi bi sonraki dibin 3.60 civarları olacağının teyidi idi..
sen negatif faiz veiyorsan bırak arabı uzaylı bile gelmez ..
arabı aptal görme analizlerinden vazgeçin artık.
MB faiz artırmadığı sürece 2.80 i değil 3.50 yi bile göremezsin nisana kadar..
Geçecen 2.80 i falan 8 fonlama ile..
haa çakarsa faizi 10 15 arasına..
gevşetir doları..
ne kadar ekmek o kadar göffteeee..
grafiklere bakmıssın sevgili gundwane....
baktıgın graflar ara trendler ve trendler....10 ar yıllık cycle graflar degil...
onlara bakmalısın ki....ne dedigimi anlıyasın...dolar 1.70 iken...de....hedefi...once 2.40....sonra 3.20....sonra 3.60 sonra 4.20 dedigimdede 2013 de senin gibi kardeslerim bana acımasızca saldırmıstı....AMA BAK SONUNCU HARİÇ HEPSİ OLDU...
bak gördügün gibi...2013 de bunnarı yazdıgımda...SALLIYORSUN DEMİŞTİ...senin gibiler..bak sallamamısım....oldular...gerceklestiler.
FARKIM NE OBÜR YORUMCULARDAN....olmadan 3 yıl önce yazıyorum ki...pozizyonlarını alasın...olduktan sonra yazmak anlamsızdır...bak şimdi millet benim 2013 de yazdıklarımın peşinde kosarken...ben şimdi neyi yazıyorum...2017 de....2019 u yazıyorum ki...pozizyonlarını ayarla ha ha ha...ONUN ÜÇÜN KUZU yum ben...kolay mı KUZU olmak...bir atam bombasıyım ben...düştügüm yeri yakarım...
BEN BUNLARI DERKEN ATMIYORUM....senin degiminle sallamıyorum....kapitalist mode a göre hesaplar yapıyorum...
şimdi gene bi hesap yapayım sana....neden dolat-tl hedefi....2.80 dedim....aslında 2.40....ben 2.80 diyorum...ilk durak o...
hesap söyle güzel kardeşim....SATINALMA PARİTELERİ VE 10 AR YILLIK CYCLE ları...
şimdi dinle...
ecevit dönemi....dolar -tl = 0.650 idi....
nereye gitti oradan .....1.70 e gitti....kemal derviş dönemi...ve AKP geldi...onu getiren neydi...bu kurdu....
ORADAN KALKTI...nereye geldi....3.94 e geldi....bu ne....overshhoting....ne yapacak ne yapacak...NE YAPACAK....YUZDE 61 DÜŞECEK...
O NE YAPIYOR....o ne yapıyor....hesapla...hesapladım....2.40 yapıyor....ben ise 2.80 dedim....
BAK İDDİA ETTİGİN GİBİ SALLAMAMISIM.....HESAPLAMISIM....
git sende 1994 krizini hesapla....oda 10 ar yıllık cycle dır....gör bak ne olmus...
ben sev demiyorum sana....sevmiyebilirsin....normaldir bu....ama elini vicdanına koy....yazdıgım herseyin gerceklestigini kabul et....bu zormu yaw....
sevgiler bitanem....
en sevdigim sey....SOK ETMEK....SANSALYONEL ETKİYİ YARATACAK....imkansızı yazmaktır....
o imkansız görünen gercek....imkansız görünür....
çünki....
skenderin....evire çevire dövdügü yıgınlarda....gercegi görecek bi damla AKIL KALMAZ....
ADAM cok güzel dövüyor....tokatları saglı sollu cekerken....usagların beyninde REZONANS lar olusuyor....titreşim şiddeti öyle bi noktaya varıyor ki...usag dünyaya geldigine pişman oluyor...
skenderi bu yüzden severim....dövme sanatında üstüne yoktur....önce bi süre ayakta döver....acımadı ki...acımadı ki der usaglar....sonra yatırır....YATIRDI MI....feci furur...kemikleri un ufak eder...emme insaflıdır oldurmez...
öldürmedikleri....bizim sevgili gundwane gibi....ortalıkta gezinir...OSMAN BÖLÜKBASI olurlar...korkunc bi muhalefete düşerler...
kimle...
kendilerini döven skender le mi...
hayır asla....onunla dövüşmekten korkarlar....
kimle dövüşmeye gelirler...
usaglar....dikkattt skender sizi gene dövecek diyenle dövüşmeye gelirler...
uyandırma milleti....bizi dövdü...onlarıda dövsün diye...garip garip gezinirler....ha ha ha
heee o zaman 3 ayda 2.80 deme..
2.80 olmayacak demedim iyi oku..
3 ayda 2.80 imkansıza yakın hele bu faiz lerle dedim..
2001 I örnek olarak verme..çok çok farklı bir durumdayız..
2013 de şunu dedim bunu dedim...bırak bu işi..sen onları 2011 den beri söyledin durdun 2012 de her yerden short açtın..
üstelik AKP gidiyo gidecek diyodun.
Yorum