önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

NEYİ SÖYLEDİM DAHA ÖNCEDE....önemli bir parametre TAVANDA dedim....neydi bu HEDGE...ACIK POZİZYON SAYISI...VOB DA 400 000....

BU ne dimag....MUSTERİ VAR DEMEKTİR....O MÜŞTERİ KENDİNİ HEDGE edndir....iskender o müşterinin parasını bi kac TUSİNAMİ ile alır..
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      kuzu özelde yazmıstım....burayada yazayım....

suanda perde arkasında gelişen olaylarda....suriye barısı konusuluyor dedim....BİNALİ bey rusyada...

hükümet....rusya iran ve çinle lokal para ile....alışverisi konusuyor dedim....

bende dahil...TURK HALKI ülkesine sahip cıkıyor...ve çıkmalı....dolar bozuyor....

bunnar....dolar-tl yi 2.80 e cakar dedim....bu olunca borsayı 58 000 e cakarlar SIMULASYONUMDU....

bakın SIMULASYONLARIM....herkesin düşündügü gibi degil...dolar-tl cıkarsa borsa düşer dmiyor...dolar-tl düşerse...borsa 58 000 e gider diyor...imkansız gibi olanı....ESAS ALIYOR....
      SIMULASYONLAR...parasal hareketleri esas alır....

nedir bu parasal hareketler...

sen turkiyede cok büyük bi gurupsun....bankan var...fabrikan var...insaat yapıyorsun....

işte SIMULASYONU yaparken....bu guruba göre yapacaksın...kümesteki tavuklara göre degil...

soracaksın o guruba...bu gurubun pankası...dolar ve euro kredisi almış mı....

soracaksın o guruba...bu gurubun pankası...bonoda mı...hissedemi....yoksa halka ucan kusa kredimi vermiş...

soracaksın o guruba....bu gurubun fabrikası....eskiden yaptıgı ihracatı yapabiliyor mu....

soracaksın o guruba....bu gurubun insaat şirketi...ürettigin eskisi gibi satabiliyor mu...

işte o gurubun para hareketleri....borsayı düşürür veya çıkarır...SİMULASYONLAR buna göre hazırlanır...graf a göre degil...grafı simulasyon çizer...

bu gurubun para hareketinde....TL de vardır...DOLAR da vardır...EURO da vardır...ne zaman TL ye ihtiyac duyar bu grup....ne zaman DOLAR a ihtiyac duyar bu grup....ne zaman EURO ya ihtiyac duyar bu grup...BUNNARI SIMULE EDCEKSİN...

BU grubun...bu farklı hareketleri...ise...usulet ve suhulet içinde olur....yani zamana yayılır ve sessizce olur...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

dolar-tl....3.60 verdigim hedefti geldi....4.20 overshhoting di....oraya gitmez....

turkiye....suriyede barısa giderse....gitmezse hiçbirkampanya DOLARI DURDURAMAZ....hadise budur....

giderse....dolar-tl....anında 2.80 e düşer....GİDECEGİNİ İMA ETMESİ BİLE BUNU YAPAR...

TAYYİP bey....ASAD la kanka olup vizeleri kaldırdıgında....turk malları ve tırları oluk oluk suriye üzerinden arap alemine akarken....OSMANLIYI kurmustu...şimdi kendi yıktı.

not...bu yazdıgım ne....gercekler...PARA BUNDAN KACIYOR....bunu yazdım mı ıslamcı AKÜPE liler bana kızıyor...yazma diyorlar...ha ha ha

sonra....lince baslıyorlar...kafayı sıyırmıslar...kurtlar vadisi...diriliş...ölüş...seyrede seyrede ALIK OLMUSLAR...

bak bu simulasyonum...dolar -tl simulasyonum...bunu 2013 de yayınladım...2016 sonu ve 2017 ilk ceyrekte...dolar-tl 3.60...diyor...görüyor...VE TURKİYE SURİYE POLİTİKASINI KOMPLE DEGİŞTİRİYOR...ve güneş bir daha doguyor....hadise budur.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu....finansal arenalarda....BİR EFSANEDİR...ne diyorsa o olur....

ne ddim üç gün önce....dolarları bozuyorum dedim...ülkemin yanındayım ddim...niye dedim...çünki O GRUPLAR turkiyedir....hükümeti zorlar ve dogru olanı uygulatır...buda SURİYEDE BARISTIR...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

farkımı anlayın farkımı...farkım BİLGİDİR.

Yorum

• CR7
              Tecrübeli
              • 26 Ekim 2014
              • 1711

kuzu....finansal arenalarda....BİR EFSANEDİR...ne diyorsa o olur....

ne ddim üç gün önce....dolarları bozuyorum dedim...ülkemin yanındayım ddim...niye dedim...çünki O GRUPLAR turkiyedir....hükümeti zorlar ve dogru olanı uygulatır...buda SURİYEDE BARISTIR...
              Bilinen finansal alemin halihazırda mutlak en üstün varlığı olan ..DOLAR .. eksakt nokta atışından dolayı ve bir o kadar daha aleme katkından dolayı...
              Tüm samimiyetimle seni canıyürekten kutluyorum.İYİ Kİ VARSIN.Hep yeni kal...Şerefe

enseyi karartmayın usaglar....hersey düzelir....neseli olun...hayat kısa....

"Hayat kısa kuşlar uçuyor"

Tek Y'li süreya'ya ...

Sevgiler...
              Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

imdat aradı....yaw guzu bu durzüyü newyorkta sımartıp gönderdin....basıma bela oldu....

ne oldu ki ula....ölü yıkayıcı dedim....

yaw sen buna ARNAVUD u niye taktırdın...kafayı sıyırdı...KENDİNİ BÜYÜK İSKENDER sanıyor...makedonyalı....

ne yapıyorkine ula....nereden anladın BUYUK İSKENDER sandıgını.......

dediki....ELİNDE PALA İLE İSTİNYEYE DALDI....Çekilin lem ipneler...GUZU dan emir aldım...hepinizin mamına koyacam dedi...

ula kac kişiyi kesti dedim....valla saymam mümkün degil...beline kadar kana gömülü guneysu...hala palayı sallıyor...

ula ip at imdat ip at....ipe sarın kırk kişi cekin....istinyeden cıkarın ula...borsayı kapatırlar...paralarımız ucar dedim....

ele ettik...cektik EMİRGANA indirdik....emme sakinleşmedi...bogazdan geçip suriyeye giden URUS savas gemisini gördü...

bırakın leemmmm diye oyle bi gürlediki....ipler koptu...hepimizi herbiyana fırlattı....BEN USKUDAR meydanına düştüm...belim kırıldı dedi....

GUZU SAKİN OL....demeden durmam diye GÜRLÜYORMUS....bogaziçi köprüsünde...

temam temam ddim....beni onu ararım....SEN HASTAHANEYE GİT....beline gecici bi odun baglat...git bunun öldürdügü ölüleri yıka...pisi pisine gitmesinler durzuler...tedavini sonra yaparsın dedim...

allah razı ossun guzu dedi....aman sakinleştir....

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2016
                  • 188

Yorum

• phaon
                    Aktif
                    • 13 Şubat 2016
                    • 200

kuzu abi bizim başkanda bu hırs varken Suriye'yi bırakıp çıkar mı sence? Hadi çıktı diyelim, iskender bizimki rusya ile anlaştı diye cezayı kesmez mi? Rubleye yaptığı gibi TL'yi e5'e çıkarmaz mı?
                    0.618

Yorum

• hayalım
                      Tecrübeli
                      • 27 Şubat 2009
                      • 822

Anlasilan o ki, olu yikayicida lazi durduramamis. Deyirkine " guzuyu attigim gibi hepinizi kovarim bu Siradisi keyife size yedirtmem"

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Anlasilan o ki, olu yikayicida lazi durduramamis. Deyirkine " guzuyu attigim gibi hepinizi kovarim bu Siradisi keyife size yedirtmem"

ha ha ha....laz vicdanlı oglandır....edelete düşkündür...yedirmez....

coookkk eskiden 2007 de o forumun yönetici red-kit idi....bende orada en populerim...topigimi sabit topic yaptı...

ve fekat...sürekli şunu yapıyordu....beni öven her yazıyı siliyor...beni yereni ellemiyordu...

derken....beni öven usaglardan biri niye yazılarımı siliyorsun deyince onu kovdu...bende bu laz gibi edelete düşkünüm...

buda gece 3 e kadar yatmıyor bennim topigi kontrol ediyor....bi hafif deneme cektim...baktım silmedi...

HAAAA uyudu deyyyuzz dedim....kafa kıyak....yumdum gözümü actım agzımı ruyam....buna döşedim....buna bide özel mesaj attım...bunu bana hergün yapıyorlar....sen izin veriyorsun....beni koruyanları siliyorsun...hadi oku bakeem NASILMIŞ DEDİM...HA HA HA

ertesi günü...bu gelip beni kovuyor...ölse ve dirilse...bu foruma gene kuzu diye gelse...CEZASI BİTMEZ DEMİŞTİ...

haber gönderdim....sadece hakaretin ne menem bişey oldugunu hissetmeni istedim...yazdıklarım kişisel degildi diye...

oda biliyorum kuzu....alınmadım demişti....sana hergün hakaret ediyorlardı...zormus ya dedi....ha ha ha

ruyam....COK ÜZGÜNÜM....ben bunu laz sanıyordum...ona göre seviyordum....şimdi yeniden sevecegim emme....kafamı toplamam lazım...biliyorsun DASHAK takdırdım ona...arnavud....kendi DASHAGINI işe yaramıyor diye bıraktı gitti....bende DNA sını yaptırdım...ERMENİ çıktı...ermenilerde cok severim...emme laza dalasmak kolaydı....gus beyinli çünki....şimdi ermeni lıteraturunu okuyor....zayıf taraflarını topluyorum ki....ona göre dashak geceyim...

bi sürü iş cıktı....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

o zamanlar ruyam...

usaglar topige girip red-kite soruyorlardı...yaw kuzu gibi tonla üye aynı küfürleri ediyordu...onlara verilen ceza 15 gün...neden aynı suc kuzuda ömür boyuya veya öldükten sonra dirilse gene yassaga dönüşüyor diye soruyorlardı...

bu red-kit kıro idi...laz degildi...lazda beyin gus kadar emme...güvercin gusu kadardır...kıroda beyin slgırcık gusu kadardır...

bu sorulara cevap veremiyor....onlarıda ömür boyu kovdu....en az 1000 kişiyi kovdu....ha ha ha....EDELETİ BİLMİYORDU...onu kız sanıyordu....varya...adelet isimli kızlar...onlardan biri sanıyordu...hemide fahişe olanından...

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            kuzu abi bizim başkanda bu hırs varken Suriye'yi bırakıp çıkar mı sence? Hadi çıktı diyelim, iskender bizimki rusya ile anlaştı diye cezayı kesmez mi? Rubleye yaptığı gibi TL'yi e5'e çıkarmaz mı?
                            rusya ile anlasmıssa....skender hiçbişey yapamaz...skenderin çektigi para yerine RUS OLİGARG girer...tabii bilemiyoruz henuz....ama HALEP te suan olanlara....amerika,avrupa,israel,suudi ve qatar basını KATLİAM KATLİAM diye...inim inim inlerken...turkiye içlerinde görünmüyor artık...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

borsada bu baslıyan hareketin....önce 92 000 gitmesi....ve ardından geri gelmesi gerekir....dolar-tl ise 2.80 e iner...

BUNUN KOŞULU...turkiye rusya iran ve mısır....SURİYEDE BARISTA ANLASMISLARSA....

bana suan öyle görünüyor....ayrıca bu görüşümü teknigimde destekliyor....dolar-tl yi 2016 sonu ve 2017 ilk ceyregi 3.60 önermişti...teknigim....eee gitti ve gördü....DALGA BİTTİ....SORFU KUZU NEYE GÖRE YAPAR....dalgalara göre....

Yorum

• hayalım
                                Tecrübeli
                                • 27 Şubat 2009
                                • 822

Sevgili guzu hocam, gecenlerde soyle bir is geeldi basima. Bir arkadas etkinliginde dostlarla bulustuk, yiiyoruz iciyoruz yani keyfimiz gicir.Sisede durdugu gibi durmuyor ahi, nu fikra anlatma faslina gectik. Dostlarimizdan brinin tee sizin oralardan (Arizona)gelmis misafiri de vardi. Sira onageldiginde bir ikra anlattiki paylasmak istedim. Biraz boydan ozurlu oldugundan mi nedendir bilemedim. Oralarda free range yumurta ciftligi olan adam pup ta bir dostuna dert yaniyormus,yaw bu tavuklarima horoz dayadiramiyorm. Her yerden oroz geirtdim nafile sabaha sag cikmiyorlar. Arkdasi avutmaya baslamis ,dert ettigin seye bak yaw demis.gel bana sana bir horoz verecegim bu dertten kurtul demis.Ertesi gune dostu bir gini horoz elinde, al bunu ciftligine gotur demis. Bizimki bir horoza bir dostuna bakmis birsey dimemis hatiri kirilmasin diye. Salmis tavuklarin arasina. Bizim ciftci aksamdan kalma biraz gec uyanmis. uyusuk uyusuk bakinirken bir de ne gorsun havada akbabalar ucusuyor dostunun horozu da yerde serili. Shoveli alip soylene soylene horozu gommeye gitmis. Ben sana diyemedim hic bu horoz dayanir mi diye diye. Horozun yanibasina gelmis tam tutup kaldiracagi sirada horoz, patron cabuk git buradan havadakinleri gormuyormusun yaw....
                                Hepimiz cok begendik bu fikraya. Seninki beni gozune kestirmis olmaliki kasila kasila bana dogru geldi, resmen peynir ekmek ister gibi istiyor. Has...tir ulen gabikli dedim. hicbirsey anlayamadi. Dedimkine ordaki adami goruyormusun uzun boylu olani? he gorurem dedi. Hah o iste benimhorozum dedim. Sen once ona git benim goderdigimi soyle, elinin cok hafif oldugunu burada ki herkesce bilinen bri. hic aci bile duymazsin
                                deyincene bir gidisi vardi ki gorulmeye deger. Demem o ki, sen bu laza yaneslik oldu deyip gabikli taktirsaydin, heran sunet olma korkusuya belkim control edilebilir di diye dusunuyorum.
                                Hergun borsa, borsa, yorum yrum mu olur canim. Biraz da espiri lazim. Gal saglicakla.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information