önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BogAyv
    Katılımcı
    • 09 Aralık 2015
    • 117

önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgili CR7....

Güzel iltifatın için tesekkürler ederim....yazmasına yazarımda....gerçekleri yazarım ancak ben...gercekler ise cok acı...hissenette gidip topic actım....O GERCEKLERİ ONLARA BİLDİRDİM Kİ....tedbirlerini alsınlar...yerine....BENİ LİNC ETTİLER....hala LİNC ediyorlar...çünki bu seferde dediklerim gerçekleşti diye LİNÇ ediyorlar...

fekat....ben halkıma ve ülkeme düşkün biriyim....bugün kuzu özeldede yazdım....hükümeti sevmiyorum....begenmiyorum...AMA ÜLKEMİ VE HALKIMI SEVİYORUM....dolar bozma kampanyasına katılacagım....dostlarımada katılın dedim....

her parti gibi...bu partide cekip gidecek dedim...baki olan hakımız ve ülkemizdir...onun ardında durmak benim gibi VETAN EVLATLARININ asli görevidir....

TARİH TÜRKE GEBEDİR...BU İSLAMCI PARTİDE GİDECEKTİR...hani nerede ÖZAL ın partisi...buda öyle tek adamdan parti olmaz.
    Sevgili Kuzu ben bir türlü kuzu özel de seni bulamadım.Zahmet olmazsa buradan link verebilirmisin...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

bugün TURKİYENİN EN BÜYÜK PROBLEMİ NEDİR....suriyedeki MUCAHİTLERDİR....30 000 al-qaide mucahitini asad idlibe suriyenin her yerinden sürüyor....turkiye sınırına yani...

aleppo nun rebeller elindeki bölgesinin yuzde 60 ını aldı...halep teki MUCAHİTLERİDE idlibe koyacak....

baslatacagı ikinci bi operasyonla....bu MUCAHİTLERİ idlipten turkiyye sürecek...işte bu MUCOLAR nasıl suriyeyi harebeye cevirdi...turkiyeyede aynı zararı verebilir...

turkiyeden kacan para bunu görüp kacıyor....hükümetin masalı bırakıp....BUNA TEDBİR ALMASI LAZIM Kİ...para kacmasın...

nasıl yapar....eski genelkurmay baskanımız defalarca acıkladı....oturup ASAD la anlaşıp...MUCOLARI yerinde...suriyede tutması lazım ki...PARA KACMASIN....

OSMANLI mosmanlı traslarını bırakıp AYAKLARINI YERE BASMASI LAZIM...BU devirde osmanlı olmaz....o 13 cü yuzyılın sartlarında olustu....biz 21 ci yuzyıldayız....CEHALETİ BIRAKIP....gerceklerle ugrasması onları izole edip ülkeden uzak tutması lazım...

bu olursa....1 dolar=1 tl olur...çünki ülkenin gercek SATINALMA PARİTESİ bu...iki sahife geride anlattım...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

BogAyv Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Sevgili Kuzu ben bir türlü kuzu özel de seni bulamadım.Zahmet olmazsa buradan link verebilirmisin...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

http://forum.keyborsa.com/showthread...%C4%B0L%C4%B0M

üye olmalısın ki göresin yoksa göremezsin....yöneticimize simurg yaz...kuzu üyeligimi onayladı burayı ac okuyayım de...o acar...

sevgili simurg...

bu kardeşim ve Semsi nickli kardesime beni ac okusunlar lutfen....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

dolar-tl....3.60 verdigim hedefti geldi....4.20 overshhoting di....oraya gitmez....

turkiye....suriyede barısa giderse....gitmezse hiçbirkampanya DOLARI DURDURAMAZ....hadise budur....

giderse....dolar-tl....anında 2.80 e düşer....GİDECEGİNİ İMA ETMESİ BİLE BUNU YAPAR...

TAYYİP bey....ASAD la kanka olup vizeleri kaldırdıgında....turk malları ve tırları oluk oluk suriye üzerinden arap alemine akarken....OSMANLIYI kurmustu...şimdi kendi yıktı.

not...bu yazdıgım ne....gercekler...PARA BUNDAN KACIYOR....bunu yazdım mı ıslamcı AKÜPE liler bana kızıyor...yazma diyorlar...ha ha ha

sonra....lince baslıyorlar...kafayı sıyırmıslar...kurtlar vadisi...diriliş...ölüş...seyrede seyrede ALIK OLMUSLAR...

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

sevgili CR7....

BAK GÖRDÜN MÜ YAZDIM...neyi yazdım....turkiyenin gerceklerini...acı ama gercek...gene beni LİNC edecekler sayende ha ha ha....ula namıssız benimde canım var....TEK BASIMA YEDİ DÜVELLE FURUSMAK YORDU BENİ....

hoscakalın usaglar.....

Yorum

• Misafir

CR7 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Oysa ki tüyo'yu da verdim

Şiir gibi yaz,umuma açık yaz

Şahıslara kitlenme ..

İçimde mis kokulu kızıl bir gül gibi duruyor zaman…
              ... ... ..., umurumda değil.

Ne kağıt yeter ne kalem
              ... ...
              Bunların hepsi…hepsi fasafiso
              Ne takayım, ne tekneyim
              Öyle bir yerde olmalıyım
              Öyle bir yerde olmalıyım ki
              ... ...
              İnsan gibi.

Yorum

• CR7
                Tecrübeli
                • 26 Ekim 2014
                • 1711

Sevgili kuzu

Sen evrensel lisanda yaz kimsenin gücü linç etmeye yetmez.

Sevgili BEéLLrock

Tütüne böyle havada alıştım.
                Her şey beklemesini bilen kişiye kendiliğinden gelir.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

evettt...usaglar haberlerim eyi....

laz guneysuya okkalı bi turk ama fetocu degil türk dashagı taktırdım....yarın geliyor...dur bi kac gün dinlen dedim...yoggg dedi...duramam....gidip doları durduracayim....hissenet telef oldu...o usag hala çökecegiz diyir...

senden iricam....yaz beni...ölü yıkayıcı imdat karsılasın....o kim ula dedim....yaw TALEBE AYI nicki dedi...

gülmekten öldüm....ne gülüyon yaw dedi....

ulen dedim...AYININ talebesi olur mu....AYI...bildigimiz gıllı...hantal...hiçbiişe yaramıyan ...6 ay kış uykusuna yatan şişko heyvan degil mi...

heee AYI odur dedi...eee bu işe yaramayan bildigimiz AYU nun bide TALEBESİ mi var ula dedim...

var var dedi...söyle beni hevaalanında karsılasın dedi....

ula dedim bu AYU türkce biliyormu....ben AYU dilinden anlamam....

heee he...biliyor dedi...ben ögrettim...ula dedim hani çingeneler sokaklarda PARA kazanmak üçün oynatırlarya AYU yu...sende ele mi ettin....hee ele ettim....daha tam ögrenmedi....terbiye edirem...o yuzden adı....TALEBE AYI....

ula imdat....yarın guneysu geliyor....hevaalanından al...dikkat et aramızda kalsın dashak TURK degil....ARNAVUT....caktırma....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ula imdat....bu guneysu yarın doları durdurmaya geliyor....yardım edin...apış arasına ARNAVUT dashagı taktırdım...ki cesur olsun...

anlatsaydın deme olumm...anlattım ....laz bu...beyin kıt...ha gus beyni...ha laz beyni annamıyor....

dedim ona....

ula laz dedim....osmanlı devletini yeniden kuririk....tarihin sahifelerindn geliyoruz....bu iş mesaketli olacak....BİZ BU İŞİ YAPARKEN....dolar-tl 1.70 de dururmu....37 ye cıkar....OSMANLIYI KURDUGUMUZDADA 3 700 000 E CIKAR...sonra gene 6 sıfırı atarız...3.7 ye düşer ddim....

anlamıyor....osmanlıyı kuralım emme....dolar-tl de cıkmasın diyor...sen camilerde cok ölü yıkadın....bilirsin....mefta usludur....ama laziztandaki ölüler yıkanırken bile kıprasıyormus...gıdıklanıyorlamıs..lemmm olum bu durzu laf dinlemiyor...

buna düzgün bi oku...gıdıkla yani...cübbeliye götür....bide o okusun...o güzel okur....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

enseyi karartmayın usaglar....hersey düzelir....neseli olun...hayat kısa....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

DOLAR-TL....VE KAPİTAL AKUMULASYON PROSESİ BİTTİ Mİ....

business cycle da kapital akumulasyon prosesini....2013 de uzun uzun anlatmıstım....ve bunun dolar-tl bacagını anlatırken...3.60 son yer....4.20 overshooting demiştim...2016 sonu ve 2017 ilk ceyrek üçün...2020 nin hikayesi ayrı...

soyle diyordum 2013 de....neyi esas alarak ne diyordum...BİLGİYİ ESAS ALARAK BİTTABİ...KUZU nun on yıllık cycleları....

DİYORDUM Kİ...

1----turkiye ÖZAL la serbest ekonomiye gecti....bu gecişte 1 dolar=70 tl idi...1980...1990 ÖZAL DÖNEMİ 10 YIL....

DOLAR-TL....70 TL DEN....5000 TL YE CIKTI bu on yılda....72 kat...nedenlerini o yazılarımda uzun uzun anlatmıstım...

geopolitikte....bu dönemde...kuzey iraqta...kurdistan kuruldu....

2.....demirel...tansu...erbakan...ECO dönemi...1990 dan 2000 e.....on yıl...

dolar-tl....5000 tl den 676 000 tl ye cıktı....135 kat cıkış...sebeblerini 2013 yazılarımda anlatmıstım...

geopolitikte ....bu dönemde....amerikada ikiz kulelere ucaklar giriyor...MUCOLAR DÖNEMİ...

3......kemal derviş dönemi....SKENDER dönemi diyebiliriz buna....AKP devamı o siyasi ucu...SKENDER DÖNEMİDİR BU..2000---2010

GEOPOLİTİKTE....bu dönem...ARAP BAHARI İLE...BOB UYGULAMASI BASLIYOR...

DOLAR-TL....676 000 DEN....1.800.000 E CIKIYOR...KAC KAT....3 KAT....ve tl den 6 sıfır atılıyor...dolar -tl 1.8 tavanı...

4.......AKP DÖNEMİ...SKENDERLE ARASI ACILMIS AKP BU.....2010----VE GUNUMUZ...

DOLAR-TL....1.8 DEN....3.60 A GELDİ...KAC KAT....2 KAT...cycle bitişine ise 4 yıl var....

2013 yazılarımı öne cektim...biraz günümüzü bu bilgi üstüne insaa edecegim...

Ggeopolitikte...bu dönemde....rusya da MEHDİ ortaya cıkıyor...BOP a hastir diyor...

devam edecek....
                        bu yazıyı ver okusun...ÖZAL ı cok sever...korkup veremedim...bak yukarıda ÖZAL dönemine 72 kat cıkmış...

rahmetliyi cok severdim...buba bush saddama bindirecek...turkiyeye ihtiyacı var...incirlik...

ÖZAL birden dunyanın gundemine oturdu...gözlerind OSMANLI hayalleri...bush kuzey iraq senin demiş herhal...

harb bitti....kuzey iraq ta üçün birini aldı yerine oturdu...agır ve tombuldu rahmetli bi oturdu ki bidahada kalkamadı...

niye....dolar-tl....70 liradan 5000 liraya cıkmıştı...72 kat ula....yani...1.70 carpı 70 kat=120 yapar...yani dolar-tl 120 ye gidiyor....eger bu dönemde özal dönemi kadar basarılı olursa...işte OSMANLIYI canlandırmak bu....azıcık
                        canlandır....DOLAR-TL UCUYOR....

osmanlı demek kolay birbişey mi....padişah...sehzadeler...sadrazamlar...devşirm e bilimum 10 milyon insan oluşur...bunnarı besliyecen ula....haremler...cariyeler...halayıklar...CENNET ULA.....YE İÇ BILDIRCINLARLA HAREMDE CİK CİK ET....para ula bu....kefere bunu görünce kacıyor...parasını bunnar yemesin diye kacıyor...

yaaaa usaglar....ele osmanlıyı kuriiikkkk dedinizmi...dolar-tl uctumu...AGLAMIYACAKSIN....

Yorum

• hayalım
                          Tecrübeli
                          • 27 Şubat 2009
                          • 822

Ule guzum, bu senin guneysu bu yasta neyekine tashag takrir anlamis degilim. Belkim talebe aiyiya k...mak icin. o da(T. ayi)kosnemis zaten . Esim tilofanda kizdigi adama kapatmad once birkac Turkce laf eder." ulen mam..cik s..mezsin , dot s..mezsin, ne ararsin ya...ak pazarinda" Bilmem izah edebildim mi yeterince ustadim.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gel lem önüme sırada ki keyf....bana demişsin ki....kuzu erken öttü...erken öten horozu keserler...

BANA HOROZ DEMİŞSİN....iyi sana HOROZ u anlatayım...

lemmmm olum....ben öttügümde....ÇÖKECEYİZ DİYE...1 yıl oldu...AKP secimi kazandı...endeks 86 000 di...dolar-tl uslu bi güvercindi.

ve ben öttüyüm zaman....hersey güllük gulistanlık....ve hedef herseyde FEYZA ALGISINDA....

girdim o kümese....bi kac horoz hırladı...önce o horozları gagaladım...yavsaklastılar...tavuklar baaa dogru baktı....kanatlarımı kaldırdım...gagamı actım...tüylerimi diktim....ve haykırdım....ÇÖKECEYİZ....

hepsi saskın...nasıl olur...AKP kazandı seçimi....hedef FEYZA....

NİYE GÜRLÜYEREK DÖLLEDİM....tavuklar guzel yumartlasınlar diye....onlara düşünme ve adapte olma zamanı verdim...

düşünenler....benim gibi olanlar....altın yumurtluyor.....düşünemiyenler bi yavsak horoza takılanlar...altın furuyor...

sende....iş işden gectikten sonra gelmişsin....kümesteki...ALTIN FURA FURA PERİŞAN OLMUSLARA....ÇÖKECEYİZ DİYORSUN...

LEM onlar zaten çöktü....senin söylemin onlara yaramaz....

baaaa bag....sırada ki keyf....kuzu lafını kullanırken....kendini onu kullanarak öne çıkarma...

baaaa saygızlıgını gördügüm an....seni DENİZLİ HOROZU gibi altıma alır...hasat ederim....

sen bana horoz dersen....bende sana baykus derim....baykus harebeler oluşmuş heryer karanlıkken öter....görevi yumurtayı yumurtlatmak degildir baykusun....yumurtayı kırmaktır....hem içten vede omlet yapmak için dıştan....

annadın nı lem....adımı agzına alırken saygıyla alırsan eyvallah....degilse....KUZU BU.....TAVUK DELL...ONA GÖRE...

Yorum

• METE99
                              Aktif
                              • 29 Mart 2014
                              • 224

Türkler Anadoluyu fethederken bir elinde sazı bir elinde kılıcı olan savaşçı dinadamları vardı ama bunlar delikanlı adamlardı.
                              Bir de 2008'den beri Atatürkçü subayları tasfiye edip orduya yerleşen FETÖ'nün askerleri var.Bu FETÖ'yü çocukluğunda Alvar İmamı(bk.Yazar Ergün Poyraz) .ikti gençliğinde Kırklareli Hızırbey camiisinin tuvaletçisi(bk.Gazeteci Haydar Meriç) .ikti. Şimdi bu ipneye bizi cennete götürecek diye inanan askerlerin orduya verdikleri hasar onarılmadan T.C onun bunun çoçuklarının aklına uyup da sağda solda macera aramamalı...
                              FETÖ ibnesinin hakimi savcısı Kürt milliyetçilerini toprağa gömdü diye şükran duyulması gereken Türk subaylarını mahkemelerde süründürdü. Bunlar ordunun moral gücüne büyük darbe vurdu.
                              Sırça köşkte oturan komşusuna taş atmamalı..

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

enseyi karartmayın usaglar....hersey düzelir....neseli olun...hayat kısa....
                                kuzu özelde yazmıstım....burayada yazayım....

suanda perde arkasında gelişen olaylarda....suriye barısı konusuluyor dedim....BİNALİ bey rusyada...

hükümet....rusya iran ve çinle lokal para ile....alışverisi konusuyor dedim....

bende dahil...TURK HALKI ülkesine sahip cıkıyor...ve çıkmalı....dolar bozuyor....

bunnar....dolar-tl yi 2.80 e cakar dedim....bu olunca borsayı 58 000 e cakarlar SIMULASYONUMDU....

bakın SIMULASYONLARIM....herkesin düşündügü gibi degil...dolar-tl cıkarsa borsa düşer dmiyor...dolar-tl düşerse...borsa 58 000 e gider diyor...imkansız gibi olanı....ESAS ALIYOR....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information