Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Vakko ve Mavi diğer firmalara emsal olur,onlarda kepenkleri indirirler,zaten pek iş yok diyorlardı,belki kira ve elemanlara maaş ödemezler. Yarın GYO şirketlerini satarlar.
YTD
Kamu Otoritesi kabul ederse,Toptan çözüm.
Piyasalar Covid19 dan korkuyor.
Aslında büyük risk alıyorlar,kapatıp bir daha açamamak var.
94 krş maliyetli hisselerimi 1.8925 ortalama ile sattım.Allah bereket versin.(Kar marjım %100)
Yükselme ihtimali vardır ama bana yeterlidir,benden alanda kazansın.
YTD
sn KUZU ben tepede sattıkları mı ne kadar alttan alırımın hesaplarını yapıyorum.
Bistte bu seviyeler benim için kademeli alım zamanı.
Ne kadar ucuza alırsam O kadar iyi,zamanlama her şeydir,panik satışları bekliyorum.
bu ülke bizim....bu halk bizim....tepedeyken satın dersen hizmet edersin...burada satın dersen...VETAN HAİNİSİN...yapmayın bunu...başka forumlara mars mars....yoksa kovarım.
İşte bu kuzu teşekkürler.
Leave a comment:
Guest replied
Vakko ve Mavi diğer firmalara emsal olur,onlarda kepenkleri indirirler,zaten pek iş yok diyorlardı,belki kira ve elemanlara maaş ödemezler.
Yarın GYO şirketlerini satarlar.
bu topiğin sahibi 2013 de....50 000 dolar endekste iken....çökeceğiz dedi...çöktük...12 500 dolar endekse düştük...yüzde 75 düştük....malını satmanın en mantıklı yeri ise TEPKİ TEPELERİDİR....İLK HEDEF 96 000 DİR.
SÜRÜ...düşüşü yeni anladı ve feci tokatlar yiyor....onlara göre hedef arzın merkezi artık...ARZIN MERKEZİNE İNDİK ZATEN...hubarı yok ahmagın….
YARIN ARTI ACARIZ....90 000 E GİDERİZ...KORKMAYIN.
Leave a comment:
Guest replied
Vakko, kuruluşundan beri, 86 yıldır, her zaman insan odaklı olmayı
önceliği yapmıştır. Çalışanlarımız, müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve
dokunduğumuz herkese değer vermek ve aynı itinayı göstermek bizim için çok
önemli. İnsan odaklı yaklaşımımız küresel etkisini sürdüren COVID-19
pandemisine bakış açımıza da yön veriyor.
Küresel ölçekte ilk ve en önemli önceliğimiz tüm çalışanlarımızın ve
tüketicilerimizin sağlığı ve güvenliğini sağlamaktır. Bu kapsamda yönetim
kurulu kararıyla, 19 Mart 2020 tarihinden itibaren Türkiye'deki
mağazalarımızın ve üretim merkezimizin faaliyetlerine geçici bir süreyle
ara veriyoruz. Bu süreç içinde her zamanki gibi çalışanlarımızın haklarını
korumaya ve yanlarında olmaya büyük özen göstereceğiz. Müşterilerimize online
mağazalarımız ve Vakko app'ten 7/24 hizmet vermeye devam edeceğiz
__________________________________________________ ________
Markalar AVM leri kapattı diyebilirmiyiz?Vakko üretime de ara vermiş.
Leave a comment: