Teşekkür ederiz büyük çınar DADAŞ evliyamız.. Sağlıcakla kal
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Çok teşekkür ederim. Bu piyasanın yıllardır içindeyim. İsabetli global ve ulusal politik finansal bakış açınızı hiçbir kimsede görmedim.2005 yılında , ilk ciddi zararımı ettiğimde , hesap bilgilerimizin spekülatörlere sızdırılmasını görerek, yaşayarak öğrendim. O günden itibaren kredili hiçbir işlem yapmadım. Bu forumu ilk kurduğumda açtığım ilk anket , hesaplarınız hakkında bilgi sızdırılıyor mu oldu. Fakat hiç kimse ihtimal vermemiştikuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeğerli hocam....
ikimizde görevimizi yaptık...SEN...çoook değerli bi insansın....bana ve DELİ GÖNLÜME...pervazsız ve cesur saldırılarıma....BÜYÜK MUHALEFETE RAGMEN....BANA KATLANAN TEK FORUM SAHİBİ OLMA SEREFİNE ERDİN...
BÖYLECE....halkına büyük bi hizmette bulundun...cebindeki ATATÜRK MAASIYLA....değerli öğretmenim...büyük insan...
sorularına gelince....
1...grafiğinde işaretlediğin 20 000 dolar endekse buralardan bi tepki OLMALI.
2...DOW….amriki piyasaları suanda bizden farklı....ORADAKİ SATISLAR 1 E 50 KALDIRACTA OLANLARIN MECBURİ SATIŞLARI....hersey planlı...bu fonları ikmeden bırakmazlar...bu düşüşteki ivme tarihsel tüm düşüşlerden DAHA KESKİN...sebebi bu usaglarla….GUTMU GUMASTAN Bİ YATAKTA..murad alıp murad vermektir....BİZDE BU KALDIRACLAR YOK....cünkii...biz zaten yerin dibine indik 2013 den beri....düşen piyasada KALDIRAC EN COK 10 DUR...onlarda sattı zaten.
o bakımdan...YAZILARIMDA...iki verustan bahsettim hep....
birisi....CORNELİUS VERUSU....bizim MAKARİOS...amriki borsalarında bu verus var.
ikincisi....CORANA VERUSU....bu verus...CORNELİUS VERUSUNA yardım ediyor....
KAPİTALİZMDE....CORNELİUS VERUSU....TEDAVİ İÇİN VARDIR...piyasalar...bu topicte anlattığım hastalıkların tümünden...CORNELLİUS ile kurtulacak....bak MAKARİOS da o gaddin kötü bi usag deeellll...İLAC ASLINDA.
3...TURKİYE verusu…..TURKİYENİN SURİYE POLİTİKASIDIR...o politikaya göre...ne ise o...ya 5000 dolar endeks ve 50 000 tl endekse ineriz....yada buradan önümüzdeki on yılda önce 50 000 dolar endekse....300 000 tl endeks...sonra feyzaya gideriz...du bakalım ne olacak o politika hocam.
yakında yeni topic açacağım....adı....hedef 300 000.....
açmam lazım...çünkii….BU ALEMDE RACONLARI BEN KESERİM.
Özetle ;5 aydır hisse tarafında ve son bir aydır viop tarafında işlem yapmaya başladım. Sizin öngörüleriniz ile tekniği bir araya getirmek bana borsa hayatımın en kolay ve en çok kazancını sağladı. Bunu ayrıca sizin kene ve piramit sistemine boçluyum. Sizinle aynı ortamı paylaşmak benim için onurdur, şereftir.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yorum
-
-
Kuzu emmi. Pirim.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇOK TESSEKKÜRLER EDİYORUM TAKDİRLERİNİZ İÇİN....güzel yaradılmış kardeşlerim....
Marifet iltifata tabidir derler ya..
Sana olan saygı, sevgi ve teşekkürlerimiz,
Senin bize sunduğun engin bilgi ve tecrübeden gelen ışık huzmelerinin yanında zerre kadar kalır
O yüzden diyorum ya hep hakkın ödenmez.
İyi varsın. Var olasın Şen olasın her daim.
Yorum
-
Sevgili Kuzu;
2008 de istanbul dayim havaalanindan yeni geldim mesajinla oteki forumda tanidim sizi.
Forumlardan yasaklanmalarinizi, topiklerinizin kilitlenmesini sizi farkli nick lerle bacadan sizarak paylasimlarinizi surdurme azminize şahit oldum.Yasaklandiginizda hangi forumda yazdiginizi ogrenir birbirimize soyler sizi bir sekilde bulurduk. Keyborsa ile bu sürgünun son bulduguna cok mutlu olmustuk.
Babacanliginiz ve samimi oluşunuz bütün kusurlarızı nazarlarımızdan kaldırdı. Sen küfür etsende kızamaz ve alınmaz olduk.
Anadolu insanini koruma ozveriniz, yilmak bilmeyen azminiz ve verdiginiz bilgiler her türlü "teşekkür"ün üstendedir.
Size sağlıklı ve uzun ömür dilerim.
Sevgi ve saygilarimla
Yorum
-
Kuzum seni ben ćok sonra bu topucte tanıdım ve sevdim. Sadece ben üyelerinden biriyim ama sanma ki sadece yazdıklarından sadece ben faydalanıyorum. Tüm bilgilerini ve yazdıklarını işyerindeki en az 5 arkadaşımla daha paylaşıyorum. Senin düşünce ve fikirlerini, ne düşündüğünü ve bize neyi göstermeye çalıştığını dikkate almadan bakış açımızı ortaya koymuyor ve değerlendirmede bulunmuyoruz arkadaş grubumuzla. Ve onlara diyorum ki inşaallah bir gün canlı olarak da bu güzel insanla kısmet olursa tanışıp konuşuruz diyorum.Sen çok güzel bir insan ve altın kalpli bir ağabeyimizsin. Bizlere bir nebze olsun ne öğrenirsek kârdır deyip ugraşıp didinmekten bıkmadın. Tüm yaptıklarından ve emeklerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Borsa finans para kazanma kaybetme bunlar bir yana senin bilgi hazinen ve bakış açındır önemli olan bizim için. Sağol varol güzel ağabeyim. Seni seviyoruz.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
KUZU HOCAM ; hayat felsefemi değiştiren ve seninle yeniden doğan biriyim. Keşke üniversitede okurken hocalarımdan biri siz olsaydınız şuan başka biriydim. yinende bu hayatta sizden çokşey öğrenmenin ve etrafımada yardımcı olmanın mutluluğu bana ömürboyu yeter yolunuz ve yüreğiniz hep açıkolsun. sabırsızlıkla yeni topiğinizi bekliyorum.
Yorum
-
Bu videoya "Like" atan herkese Allahım ne muradı varsa versin (Kızım için! )
Yorum
-
KUZU emmi, büyük adamsın vesselam.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergördüğün gibi mala giriyorum....ve KENE LONG um...ikiside aynı doğrultuda....
senin dediğin gibi olsa....verus yani...borsaları bir yerde kapatılırlar....verus bitti der acarlar…..nereden...KAPATTIKLARI YERİN YUZDE 25 USTUNDEN....TARİHİ OKU DOGTOR TARİHİ....
ayrıca...EVLİYAULLAHLAR devrede....
bir EVLİYAULLAH ın halka hakimiyet kurmasının sırrı nedir....KORKUDUR....halka beni izlemezseniz cehennemde yanarsınız derler...o gaddin.
Trump ın borsaları kapatabileceği dedikoduları sosyal medyada çıkmaya başladı.
Tabi nereye düşerse veya hangi seviyede ne zaman kapatır ayrı soru işareti.
Senin evliyaullahlar dan haber var mı? Geç kalmasalar bari. Türkiye'de de sağlık ve ekonomik durumlar iyice çıkmaza girdi girecek bu gidişle...
Yorum
-
Abi bereketli olsun inş ama yurtdışı dönmeden, mevcut durumlarda bir gelişme olmadan ortalama yapmak riskli olmaz mı?egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterburalardan dçneceğini varsayarak 99400 den yine longladım bakalım nasip
maliyet 103550
Yorum

Guzum, öpüyorum seni
Yorum