önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

yüce rebbim...bu topiği ve izliyenlerini….SÜRÜ DIŞI YARATMIŞTIR....cogumuz akıldan kontak insanlarız sürüye göre....azınlıktayız....geçerli akıl sürüdür....biz geçersiz AKIL SAHİPLERİYİZ...o yüzden sürü bize....

bunlar.….

KAFADAN BİRAZ KIRIKLAR DERSE...alınmıyalım….ÖYLEYİZ.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

GERİ DÖNÜŞ....V şeklinde olacaktır....yani hızla 96 000 seklinde....buradan tekrar 80 e iner ve döneriz...transit 96 000....

çünki....usulet ve suhuleti bıraktı SKENDER...böyle yaptımı...dönüş mermi gibi çıkış olur...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• raistlin39
        Katılımcı
        • 21 Temmuz 2016
        • 171

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        değerli dostlarım.....

ilan etmiştim emme bi daha yazayım...KUZU ARTIK HEP KENELERİNİ LONG YÖNÜNDE ACACAK....96 000 altında.

emme short yönünde acılan KENE de aynı karı yazar...

LONG yönü....daha az risklidir....FİYATLAR YERİN DİBİNDE....tepelerde ise SHORT yönlü idim hep....

suan elimde FUR-KAC üçün açtığım KENE var....bunun oralaması….108 500 de VIOP rakkamı bu...

bugun bunu TIR yükleme hedefli normal KENE ye cevirdim....

elimdeki FUR-KAC ilk kademe maliyeti 108.500...bu BIST 100 DE....90 000...

İKİNCİ KADEME....84 000...ELDE...

ÜÇÜNCÜ KADEME....82 000....ELDE....

DÖRDÜNCÜ KADEME....80 000.....

YAKINDA....on yıl yatacağım kaartlar ve analizlerinide vereceğim....

artık....HEDEF FEYZAYA KENDİMİZİ HAZIRLAMALIYIZ....
        Sayın Kuzu,

Biraz geri gidip, 3 oyun planınıza baktım. Plan A gerçekleşmiş, direk 84 bin. eğer burayı dip kabul ediyorsanız, dolar 7 borsa 70 bin hedefini revize mi etmiş oldunuz? Düşüşün hızı mı buna etken oldu?
        Ayrıca vuruşma işi çok ayrı bir tecrübe. Komutan olmak bir yana, asker olarak çarpışmak bile baya bir yürek istiyor. Daha öğrenecek çok şeyimiz var, sizin sayenizde bir şeyler öğreniyoruz.

Her şey için teşekkürler...

Yorum

• şemsi
          Katılımcı
          • 10 Haziran 2009
          • 107

Kuzu ustadim sen harika bi adamsin.Bu zor gunlerdeki destegin yorumlarin asla unutulmaz .Sonsuz teskkurler.Az once alim icin bahsettigin senetler ile ilgili yorumlarini dörtgozle bekliyorz.sonsuz sevgiler

Yorum

• stefano
            Aktif
            • 13 Kasım 2008
            • 229

GERİ DÖNÜŞ....V şeklinde olacaktır....yani hızla 96 000 seklinde....buradan tekrar 80 e iner ve döneriz...transit 96 000....

çünki....usulet ve suhuleti bıraktı SKENDER...böyle yaptımı...dönüş mermi gibi çıkış olur...
            Yani son bir korku salacak ve tabana basacak ki, hala satmayan kaldıysa malı teslim etsin, bunun neresi olduğu önemli değil, aşağı yukarı o günün %8-10 aşağısı anladım, yanlış mı anladım. Çünkü SPK dibi %10 yaptı.

Bu işin sonunda bekleyenlere hisse bazlı %20 - 30 prim var.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

raistlin39 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              Sayın Kuzu,

Biraz geri gidip, 3 oyun planınıza baktım. Plan A gerçekleşmiş, direk 84 bin. eğer burayı dip kabul ediyorsanız, dolar 7 borsa 70 bin hedefini revize mi etmiş oldunuz? Düşüşün hızı mı buna etken oldu?
              Ayrıca vuruşma işi çok ayrı bir tecrübe. Komutan olmak bir yana, asker olarak çarpışmak bile baya bir yürek istiyor. Daha öğrenecek çok şeyimiz var, sizin sayenizde bir şeyler öğreniyoruz.

Her şey için teşekkürler...
              evettt...bu düşüş üçün....üç plan yapmıştım...A....B....C

PLAN A yı uyguladı....overshhootıngle….neden bu üç plandan A yı seçti...bunları not ediyorum...GELECEK ÜÇÜN...sizde öyle yapın.

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

evettt...bu düşüş üçün....üç plan yapmıştım...A....B....C

PLAN A yı uyguladı....overshhootıngle….neden bu üç plandan A yı seçti...bunları not ediyorum...GELECEK ÜÇÜN...sizde öyle yapın.
                80.000 cekilme de mal alıyoruz o zaman garan tcell isc koch Tüpraş

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  80.000 cekilme de mal alıyoruz o zaman garan tcell isc koch Tüpraş
                  sen beni 2008 de izledin...

MALA YERLEŞME 80 000 DEN BASLAR VE KADEMELİ OLARAK ALINIR....

çünki…

bi misal vereyim....TUPRAS 80 000 de dip olurken IŞC olmaz....tupras 70 000 de yüzde 10 dibinin üstünde kalırken....IŞC dib olur....KAARTLAR SIRAYLA DEVRİLİRLER....HER KAARDI ONA GÖRE ALDIGIMI 2008 DE GÖRDÜN....AYNUISINI YAPICAM....ON YIL YATACAM ONLARDA....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hayatta....BATİNİ ipneler ile ZAHİRİ ipneler vardır...

borsa....BATİNİ ipnedir….

misal borsa 2008 de 22 000 endekse düşmüştü....dolar-tl 1.60 idi....

şimdi...borsa 82 000 e indi...dolar-tl 6.49 du….

rakkamları oranla....BATİNİ İPNELİK SAYISI CIKAR....ki guzu...batiniye bakar...zahiriye değil....niye....çünkiii...HİÇBİRSEY GÖRÜNDÜGÜ GİBİ DEELLLDİR by kuzu.

bu sayı 4 civarıdır....carp 1.60 dolar-tl 4 le....ne çıkar....6.40....6.49 dayız...

carp 22 000 i 4 le ne çıkar....88 000....bak 86 000 deyiz….

efenim guzu bu işi bilmez.....TARRAGIMI BİLMEZ....ipne...hemide zahiri ipne.

NOT...GENCLERE....ZAHİRİ...gösterilendir...BATİNİ saklanandır....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bakkk...MAKASIDA KAPATTI...1000 puvan eksi idi...şimdi aynı...yarın 1000 puvan artı....

hesabını kitabını yapmadığım HİÇBİREŞEYİ BURAYA YAZMAM BEN....

bu alemde....RACONLARI BEN KESERİM....

CÜNKİİİİİ...…

ben BİLGİYİM......

Yorum

• e.yegen
                        Tecrübeli
                        • 05 Mart 2009
                        • 530

sen beni 2008 de izledin...

MALA YERLEŞME 80 000 DEN BASLAR VE KADEMELİ OLARAK ALINIR....

çünki…

bi misal vereyim....TUPRAS 80 000 de dip olurken IŞC olmaz....tupras 70 000 de yüzde 10 dibinin üstünde kalırken....IŞC dib olur....KAARTLAR SIRAYLA DEVRİLİRLER....HER KAARDI ONA GÖRE ALDIGIMI 2008 DE GÖRDÜN....AYNUISINI YAPICAM....ON YIL YATACAM ONLARDA....
                        Sayende borsada ayaktayız kuzu başkan 96.000 tepkiye. İsc ve Petkim aldım isc kardayim Petkim geride kaldı izlemeye devam. 2008 de evet dediklerin oldu diplerden aldık 1 yılda iyi getiri oldu garan 1.67 den dönmüştü halkb 3,30 dan ttrak 4 idi.tupo 10 TL idi.babo 14.5 euro sağlam destek dedi 85.000 ler. Allah uzun ömür versin kuzu nice yıllara hep beraber

Yorum

• gundwane
                          Tecrübeli
                          • 18 Ağustos 2011
                          • 1922

KUZU büyük borsacısın vesselam..

Her seferinde şaşırıyorum yaa..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            KUZU büyük borsacısın vesselam..

Her seferinde şaşırıyorum yaa..

işte o şaşırtma....kuzuyu....kuzu yapandır.

Yorum

• istinyetilkisi
                              Aktif
                              • 12 Temmuz 2016
                              • 273

Hocam BloombergHT de Abdurrahman Yildirim da seni okuyor . 2008 krizindeki fiyatlara indik dedi . Dolar bazında 1,6 cent endeksteyiz diyor.

Yorum

• dayan
                                Aktif
                                • 05 Ağustos 2011
                                • 382

Emmi bugün mala yerleştik..

Hadi bakalım gazamız mubarek olsun!

Buradan yüze 10 salınırsa da mermiyi hazır ettim..Panka almadım..

Temettü ağırlıklı:Holding ve sanayi..Emme eyi furuştum emmi bugün...O tabana saldıkça aldım...

Senin şu lafını hatırladım:B"orsacı korkuyu tüküren adamdır"...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information