kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
Kuzum, bunlar faizi düşen vadeliden parasını alıp piyasaya shortluyanada ürkütmeden izin veriyor dönüp gün sonu en tepeden kapıyor viopu. Bir çıkarımın var mı? Ne görüyosun? Ben ciddi korkmaya başladım bir anda 137.000 üzerinde hızlanacak die. Can dayanmaz bundan fazlasına.
-
Durum sıkıntılı gibi...Benim graflarda 142.000 i zirve görüyorum...oraya jadar sürüp herkesi batırmayı dener skender bence...Ben de 3 kademe shortum bu arada...son hamlem yedi ceddinleyi 140.000 görünce yapmayı düşünmekteyim...Yarın atmaya çalışırım notebookum ofiste kaldı....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Urla Belediye Başkanı İbrahim Burak Oğuz FETÖ üyeliğinden tutuklandı
Yorum
-
bahsettiğim graf ekleyemiyorum beceremedimhurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDurum sıkıntılı gibi...Benim graflarda 142.000 i zirve görüyorum...oraya jadar sürüp herkesi batırmayı dener skender bence...Ben de 3 kademe shortum bu arada...son hamlem yedi ceddinleyi 140.000 görünce yapmayı düşünmekteyim...Yarın atmaya çalışırım notebookum ofiste kaldı....
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Bankaların tasfiye olunacak kredilerinin % 15'i bireysel kredilerden oluşuyor
Türkiye Bankalar Birliği Risk Merkezi verilerine göre, Ekim 2019 itibariyle
bankaların tasfiye olunacak kredilerinin %15.0'i bireysel kredilerden oluşuyor.
Bankalarca kullandırılan kredilerin sektörel dağılımı bilgilerine göre
oluşturulan tabloda Ekim ayında toplam 2 trilyon 758 milyar 978 milyon tl
tutarında olan brüt kredilerin (*) 151 milyar 360 milyon TL tutarındaki
kısmının tasfiye olunacak kredilerden oluştuğu görülüyor. Bir önceki ay bu
miktar 142 milyar 66 milyon tl seviyesinde bulunuyordu.
Tasfiye olunacak kredilerin dağılımına bakıldığında ise Eylül ayında % 15.7
paya sahip olan bireysel kredilerin oranının % 15.0'e gerilediği görülüyor.
Sıralamada, ikinciliği payı % 19.6'dan % 19.5'e çıkan, toptan, perakende
ticaret, komisyonculuk, motorlu Araç servis hizmetleri sektörü, üçüncü sırayı
da % 14.9 ile (Önceki: % 14.4) ile inşaat sektörü aldı.
(*) Brüt Krediler, Nakdi Krediler ve Tasfiye Olunacak Krediler toplamından
oluşuyor.
Yorum
-
hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergraf yüklenmiyor
Cuma kapanışı 4.05 idi.
Resim yükleme.(dnm)
Yorum
-
Sn.Kuzu herkes 4 gözle seni bekliyor. Aydınlat önümüzü. Bunlar ne yapmaya çalışıyor. 111.000 altına bile bırakmıyorlar...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHenuz degil hale....
PAZARTESİYİ GÖRMELİYİZ....
Yorum
-
Dolarda long borsada short oldum gecen haftaHale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.Kuzu herkes 4 gözle seni bekliyor. Aydınlat önümüzü. Bunlar ne yapmaya çalışıyor. 111.000 altına bile bırakmıyorlar...
Borsa short pozisyonda Ben de tedirginimFikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..
Yorum
-
pazartesi dediysek bu pazartesi demedik ki kardeşim
emmi bu kadar insan bekliyor gell 2 kelam et..Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .
Yorum
-
[QUOTE=Hale Türk;662631]Sn.Kuzu herkes 4 gözle seni bekliyor. Aydınlat önümüzü. Bunlar ne yapmaya çalışıyor. 111.000 altına bile bırakmıyorlar...[/QUOT
kuzu gelir hale hanim,,,,,siz twiiter daki takipcilerinize bir aciklama yapmayi dusunmuyormusunuz?,,,,,,,,kacar gider diyenler hakli cikti yine malesef....:(
Yorum

Yorum