Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
Dünya borsalarından ayrışarak nereye gideceğini sanıyorsun sen BIST'in?
Bunu bir açıklasana.
Amerikan borsalarının pili bitmek üzere, Bovespa bitiyor, yarın son gün onun için.
DAX bitti, Çin ve uzakdoğu düşmek için ABD borsalarını bekliyor
Mohikan benim burada başlığım var.
Doğru yanlış yorum yapıyorum.ama öte taraf gibi sapıklarım yok.
Kafam rahat.
Bu işlerde ne olacağı o kadar kolay bilinmiyor.
Dünyada halen kriz yok,tdi verileri yüksek.
Borsalar düşmez böyle verilerle,hele tam tepe dip bulmak hiç kolay değil,sen bunu daha iyi bilirsin.
Daha Nisa’n ayına kadar çıkış öngörüyorum ben.
BİST en az 120 yapar
Çok uzun vadeli taşıdığım hisseleriminden de dün ve bugün vedalaştım.Benden alan da kazansın.Nakite geleni de döviz pozisyonuma ekleyeceğim.
Borcu olan daha da borçlanıyor.Ayrıca nasıl ödeyeceğini hesaplamadan.Kar marjlarının bu kadar düştüğü bir piyasada bu borçlar/ krediler nasıl döndürülecek?
Şuanki durumu 2007 sonuna benzetiyorum.
Temmuz 2018 teknik / temel bir çıkarımım vardı.
Önce 85.000 sonra %30 yukarı sonra .... şelale
Görülen seviyenin 1/2 si....Buradan 55.000...
Dolar bazlı 5 cent ( + / - )
Hepimiz inandığımızı yapacağız
Sn. Kuzu ve fikirlerini paylaşan tüm forumdaşalara selamlar
Mohikan benim burada başlığım var.
Doğru yanlış yorum yapıyorum.ama öte taraf gibi sapıklarım yok.
Kafam rahat.
Bu işlerde ne olacağı o kadar kolay bilinmiyor.
Dünyada halen kriz yok,tdi verileri yüksek.
Borsalar düşmez böyle verilerle,hele tam tepe dip bulmak hiç kolay değil,sen bunu daha iyi bilirsin.
Daha Nisa’n ayına kadar çıkış öngörüyorum ben.
BİST en az 120 yapar
Fransa, İtalya ve Rum Kesimi Doğu Akdeniz'de askeri tatbikat başlattı
22.00
Türkiye ile Libya arasında deniz yetki alanları sınırlandırmasına dair mutabakat muhtırasının imzalanmasının ardından Fransa, İtalya ve Kıbrıs Rum yönetimi, Doğu Akdeniz'de askeri tatbikat başlattı.
TÜRKİYE'YE MESAJ VERİLDİ
Rum medyası, tatbikatla yayınladıkları haberlerde, Rumların egemenlik haklarına yönelik adımlara karşı kararlılık mesajı verildiğini yazdı. Medyada çıkan bir haberde, "Tatbikatla, Akdeniz'de ve Orta Doğu bölgesinde istikrar ve güvenlik iklimini korumak amaçlı bir mesaj gönderildi" ifadelerine yer verildi.
İtalyan Gazetesi La Repubblica'ya konuşan İtalyan yetkilisi tatbikat öncesinde, " Ankara'ya mesaj açıktır; bayrağımızı göstermemiz gerekiyorsa hazırız" demişti. Üçlü tatbikatın son aşamasının yarın da devam edeceği bildirildi.
Çok uzun vadeli taşıdığım hisseleriminden de dün ve bugün vedalaştım.Benden alan da kazansın.Nakite geleni de döviz pozisyonuma ekleyeceğim.
Borcu olan daha da borçlanıyor.Ayrıca nasıl ödeyeceğini hesaplamadan.Kar marjlarının bu kadar düştüğü bir piyasada bu borçlar/ krediler nasıl döndürülecek?
Şuanki durumu 2007 sonuna benzetiyorum.
Temmuz 2018 teknik / temel bir çıkarımım vardı.
Önce 85.000 sonra %30 yukarı sonra .... şelale
Görülen seviyenin 1/2 si....Buradan 55.000...
Dolar bazlı 5 cent ( + / - )
Hepimiz inandığımızı yapacağız
Sn. Kuzu ve fikirlerini paylaşan tüm forumdaşalara selamlar
Yorum