önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    M.Ülker ve F.Şahenk sanki senkronize hareket ediyorlar.
    Ferit'ten (890 mlyn euro iştirak satışı olacakmış) sonra Murat'ta Kerevitaş'ta bi şey satacak amma neyi satacak?
    Bul karoyu Al parayaı.....(Horizon...in....four-four..!!!?)

http://forum.keyborsa.com/showthread...00-ler/page955

YTD
    Kerevitaş, ev dışı tüketim biriminin satışı imkanlarını araştırmak üzere ÜNLÜ Yatırım ve Ünlü Menkul 'u yetkilendirdi

Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklama aşağıda bulunuyor:

Şirketimiz yatırım politika ve stratejileri çerçevesinde, Şirketimiz dolaylı bağlı ortaklıklarından Marsa Yağ Sanayi ve Tic. A.Ş'nin bağlı ortaklığı Western Foods and Packaging SDN BHD de dahil olmak üzere B2B iş biriminin (ev dışı tüketim birimi) satışı imkanlarını araştırmak ve bu amaçla gerektiğinde potansiyel alıcılar ile görüşmeler yapmak, bilgi akışı ve koordinasyon sağlamak üzere (İşlem) ÜNLÜ Yatırım Holding A.Ş. ve Ünlü Menkul Değerler A.Ş. yetkilendirilmiştir.

İşlem bu güne kadar belirsizlik taşıdığından ve yatırımcıları yanıltabileceği sebebiyle Şirket Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2019 tarihli kararıyla erteleme kararı alınmıştır. Potansiyel Alıcılara bilgi akışı sağlanacak işleme ilişkin gelişmeler tam ve zamanında kamuyla paylaşılacaktır.

__________________________________________________ _________________________________

Güneş ufuktan şimdi doğaaar yürüyelim arkadaşlaar-laalllaa-laa-la-la-la-la.

YTD

Yorum

• iki gozum

Bist patinaj yapmaya başladı.
      Malların büyük kısmını sattım,uzun vade için portföye aldığım kalanlarla beklemeye geçtim.
      Gece uyumadım uyumaya gidiyorum,akşam bakarım duruma.

YTD

Yorum

• Misafir

batik kredilerin dahada artacagi soyleniyor.pamuk eller cebe mi oluyor.simdik,

Yorum

• iki gozum

Rusya ve Esed rejiminin İdlib'e sızma girişimleri sürüyor

Beşşar Esed rejimi ve destekçisi Rusya, İdlib'in güneyinde askeri muhalif ve rejim karşıtı silahlı grupların cephe hatlarına sızma girişiminde bulundu. Stratejik bir tepeyi ele geçiren rejim ve Rus güçleri, yoğun çatışmaların ardından geri çekildi.

Askeri muhalif kaynaklardan alınan bilgiye göre, rejime destek veren Rus özel kuvvetleri, dün gece İdlib'in güneydoğusuna sızmaya çalıştı.

İdlib'in güneydoğusundaki Muşeyrife köyünden ilerlemeye çalışan birlikler ile askeri muhalif ve rejim karşıtı gruplar arasında şiddetli çatışmalar yaşandı.

Rejim ve Rus özel kuvvetleri, Muşeyrife Tepesi'ni ele geçirdi.

Yoğun çatışmaların ardından sabah saatlerinde muhalifler ve rejim karşıtı gruplar tepeyi geri aldı.

Söz konusu tepe, İdlib'in büyük ilçelerinden Maaretinuman'a kadar varan güzergahın ilk savunma hattı niteliğinde bulunuyor.

- Fosfor saldırısı

Öte yandan askeri muhaliflere ait uçak gözlem evine göre, Rus savaş uçakları, Muşeyrife köyündeki cephe hatlarına TSİ 00.30 sularında uluslararası savaş hukukuna göre kullanımı yasak fosfor bombasıyla saldırdı. Yaklaşık 20 dakika içerisinde bölgeye dört fosfor bombası atıldı.

- Rus özel kuvvetlerinin gece operasyonları

Rus özel kuvvetleri, son iki aydır İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde stratejik yerleri ele geçirme amaçlı gece operasyonları düzenliyor.

Söz konusu güçleri, sızma operasyonlarında ilk aşamada silahlı insansız hava araçlarıyla (SİHA), ardından aydınlatıcı bombayla saldırıyor.

Muhalif saflarda büyük kayıplar verdirmek için gece görüşlü keskin nişancılar, ısı güdümlü silahlar da kullanıyor.

Türkiye ile Rusya arasında 17 Eylül 2018'de imzalanan mutabakattan bu yana İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde, rejim ve Rusya'nın saldırılarında 1300'den fazla sivil öldü.

Saldırıların yoğun olduğu yerlerden, nispeten sakin yerlere ve özellikle Türkiye sınırı yakınına göç edenlerin sayısı ise son bir yılda 1 milyonu aştı.

__________________________________________________ _______________________________________

Rusya ve Esed güçlerinin idlibe sızması iyi değil.

YTD

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            Bist patinaj yapmaya başladı.
            Malların büyük kısmını sattım,uzun vade için portföye aldığım kalanlarla beklemeye geçtim.
            Gece uyumadım uyumaya gidiyorum,akşam bakarım duruma.

YTD
            Uyumadan önce hedge amaçlı birazda short açtım.

YTD

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              ,,,
              skender attigin tas urkkuttugun kusa degdimi,

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

evetttt...böğünki günde carsamba….DURNA GUSLARI BİYERE GONACAK...uzun zamandır HEVADALAR....

efenim ipnelik paraylamadır….yooo zevk üçün olanlarda var....

ya biz....yoggg ula yog….biz ipne deeliz….bize tecavüz ettiler...emme mahkemeye vermiyecegim….netçe itibarıyla ADRENELİNDİ.
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Gılgamış
                  Katılımcı
                  • 07 Mart 2016
                  • 165

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  evetttt...böğünki günde carsamba….DURNA GUSLARI BİYERE GONACAK...uzun zamandır HEVADALAR....

efenim ipnelik paraylamadır….yooo zevk üçün olanlarda var....

ya biz....yoggg ula yog….biz ipne deeliz….bize tecavüz ettiler...emme mahkemeye vermiyecegim….netçe itibarıyla ADRENELİNDİ.

dayı ben seni şimdiye kadar çok eleştirdim ama bu sefer çok haklısın. adamlar inanılmaz ters köşe yaptı. yine de 95 bin de boşluk var. gireyim mi girmeyim mi derken ereğliyi tepeye sürdüler.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

EFENİM YA makaRİOS GELİRDE...ipnelik yapmayın kapatın derse....desin mamına koyim...kapatmıyacagım….kor gavat….iki eliyle bi ikini tutamıyor....gelip baaa akıl veriyor....ha ha ha

desenki...sende ike sürülecek akıl varmı...diyecek kiii yogggg….eeeee...gavat.

eskiden bu gavatla hissenette garsılıklı küfür yarısına girerdik....laz kafa...usturuplu küfür etmeyi bilmiyor...KÜFÜRDEDE bi esalet vardır ula...ettin mi...kaliteli küfür edeceksin....

misal....

incik bursa 82 000 e indimi...ben bu deyyuzu yatırıp nasıl meleteceğimi hepiniz...öz gözlerinizle görecek...öz gulaglarınızla duyacaksınız ula...bu kerizi simene manastırına tıkıp....müsülman oluncaya kadar oradan cıkarmıyacagım.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

108 de geldim...yazmaya başladım....106 ya çökerttim....

niye...

çünki gördü...

neyi....ikimi ula...demir gibi ve kızgın...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

baaa bağın ulen….bu yazdıklarım borsa dilidir....insan dili değildir...borsacıda insan değildir zaten….

kuzu küfürlü yazıyor diye kafamı şişirmeyin....

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Gılgamış Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          dayı ben seni şimdiye kadar çok eleştirdim ama bu sefer çok haklısın. adamlar inanılmaz ters köşe yaptı. yine de 95 bin de boşluk var. gireyim mi girmeyim mi derken ereğliyi tepeye sürdüler.
                          eleştirmen normaldir bitanem…..borsada karsı karsıya geliyoruz pozizyonlar nedeniyle...bu bir herb...ya sen beni ikeceksin…ya ben seni...bunun ne arası var...nede deresi var....

o yüzden...beni izlemişsen...hiçbir borsacı kavgasını ciddiye almamısımdır...kavganın ertesi günü...ne hubar ula gavat deyip dostluğuma devam etmişimdir..

Yorum

• swayze
                            Katılımcı
                            • 07 Ekim 2008
                            • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            EFENİM YA makaRİOS GELİRDE...ipnelik yapmayın kapatın derse....desin mamına koyim...kapatmıyacagım….kor gavat….iki eliyle bi ikini tutamıyor....gelip baaa akıl veriyor....ha ha ha

desenki...sende ike sürülecek akıl varmı...diyecek kiii yogggg….eeeee...gavat.

eskiden bu gavatla hissenette garsılıklı küfür yarısına girerdik....laz kafa...usturuplu küfür etmeyi bilmiyor...KÜFÜRDEDE bi esalet vardır ula...ettin mi...kaliteli küfür edeceksin....

misal....

incik bursa 82 000 e indimi...ben bu deyyuzu yatırıp nasıl meleteceğimi hepiniz...öz gözlerinizle görecek...öz gulaglarınızla duyacaksınız ula...bu kerizi simene manastırına tıkıp....müsülman oluncaya kadar oradan cıkarmıyacagım.
                            Emmi 100 de kapamıcan anlaşılan .110 projesi iptal di mi

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              Emmi 100 de kapamıcan anlaşılan .110 projesi iptal di mi

SM-G975F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                              diyorsunki….

SKENDER E-5 e çıksa....TIR suforleri para verirmi….

vermez olum....

AIDS li olduğunu herkes biliyor.....

Yorum

• repalize
                                Aktif
                                • 05 Aralık 2011
                                • 311

Günlerden Çarşamba Rakam 108 ve Sayın kuzu nun bahsettiği işaretlediği olaylar gerçeklemiştir.
                                Saygılarımla Tebrik ederim.

Dolar TL ile ilgili görüşleriniz geçerliliğini koruyor mu ?

Saygılarımla

Yorum

Working...
                                X

Debug Information