önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

, 2017 yılını dahi aratır oldu bu paketler

Yorum

• swayze
      Katılımcı
      • 07 Ekim 2008
      • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      usaglar….

eccik daha yazarsam...transit 103 000 yaparım emme....acıdım...böğün biraz zevkini çıkarsın deyyyuzzzz ha ha ha

103 000 de pramitleri kapayıp...maiyeti...109 000 e iteceğim...

bu keriiizin benimle basetme sansı sıfır ula...o halkımı soyuyor...bende onu.
      Emmi 103 ten nereye kadar cekebilir bu deyyus

Yorum

• muratti
        Aktif
        • 09 Eylül 2007
        • 266

sinyaller...SİSTEMİK 3 için...iki sahadan gelecek...biri ekonomi...öbürü...GEOPOLİTİC...

EKONOMİDE ilk sinyal şudur....

en yetkili agız diyecek ki....TURKİYE EKONOMİK MODELİNİ DEGİŞTİRECEK....bu ilk sinyal.

bunu duyarsan neöreceksin….soruyu sorup cugabı arıyacaksın….hangi EKONOMİK model hedeflenendir...

borsacısın sen....derhal ikinci soruyu soracaksın....nedir o...bir EKONOMİK modele göre yapılanmış şirketler....model değişirse...ÇOGU BATAR....bunlar kimlerdir....bunlardan hemen çıkmalıyım....bunlara hiç bulaşmamalıyım...LİSTE YAPACAKSIN.

HİÇBİRŞEY YOKTAN VAREDİLEMEZ...öyleyse....VAREDEBİLMEK ÜÇÜN....BİRİLERİNİ BATIRIP....VAREDECEKSİN.

diyeceksiniz ki....çok acımaz oldun kuzu....hayır değilim...vetandaslarım...PLATODAN...SOKRATESTEN...REALİTY İ ÖGRENDİM....doğru yoktur...doğru yansıtılandır...yansıtılan ise yalandır by kuzu...

ümmet nedir....VETANDAS OLMAKTAN CIKARILMIŞ....söyleneni sorgulamadan yapan...düşünmesi....araştırması...bulması...bulduğunu ilan etmesi...YASAKLANMIŞ....PLATONUN MAGARASINA TIKILMIŞ...dünya ile irtibatı kesilmiş TOPLULUKLARDIR.BÖYLE TOPLULUKLARDA...DOGRU NEDİRİ SORMAK....ABESLE İŞTİGALDİR.
        Click image for larger version

Name:	Screenshot_20190930_180314.jpg
Views:	1
Size:	201.7 KB (Kilobyte)
ID:	521336 Bu mudur sinysl

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Emmi 103 ten nereye kadar cekebilir bu deyyus
          deyyuzzz deme ula çarpılırsın....sende aynı turkuyu cıgır….

BADEM bıyığım var benim

ÜMMETİME yar benim.....

hem asarım hem keserim...

ŞERİATIM var benim.....

yogggg...ben bu türküyü çığırmam diyorsan....sende sunu cıgır….

kar mı yagmıs şu ÜLKEMİN bağına....

kurban olam toprağına dağına....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• iki gozum

sinyaller...SİSTEMİK 3 için...iki sahadan gelecek...biri ekonomi...öbürü...GEOPOLİTİC...

EKONOMİDE ilk sinyal şudur....

en yetkili agız diyecek ki....TURKİYE EKONOMİK MODELİNİ DEGİŞTİRECEK....bu ilk sinyal.

bunu duyarsan neöreceksin….soruyu sorup cugabı arıyacaksın….hangi EKONOMİK model hedeflenendir...

borsacısın sen....derhal ikinci soruyu soracaksın....nedir o...bir EKONOMİK modele göre yapılanmış şirketler....model değişirse...ÇOGU BATAR....bunlar kimlerdir....bunlardan hemen çıkmalıyım....bunlara hiç bulaşmamalıyım...LİSTE YAPACAKSIN.

HİÇBİRŞEY YOKTAN VAREDİLEMEZ...öyleyse....VAREDEBİLMEK ÜÇÜN....BİRİLERİNİ BATIRIP....VAREDECEKSİN.

diyeceksiniz ki....çok acımaz oldun kuzu....hayır değilim...vetandaslarım...PLATODAN...SOKRATESTEN...REALİTY İ ÖGRENDİM....doğru yoktur...doğru yansıtılandır...yansıtılan ise yalandır by kuzu...

ümmet nedir....VETANDAS OLMAKTAN CIKARILMIŞ....söyleneni sorgulamadan yapan...düşünmesi....araştırması...bulması...bulduğunu ilan etmesi...YASAKLANMIŞ....PLATONUN MAGARASINA TIKILMIŞ...dünya ile irtibatı kesilmiş TOPLULUKLARDIR.BÖYLE TOPLULUKLARDA...DOGRU NEDİRİ SORMAK....ABESLE İŞTİGALDİR.
            sn KUZU hocamız erik dalı gevrektir.(3. faz el kızı gibi naziktir.)

Flamenko erik dalı.
            İspanya'da bir dans okulu, son yılların sevilen şarkılarından Erik Dalı'na muhteşem bir koreografi yaptı!

Yorum

• BogAyv
              Katılımcı
              • 09 Aralık 2015
              • 117

Kuzu üstadım benzerlik sankim 110-115 aralığına bizi sürükleyecek dedirtiyor.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• istinyetilkisi
                Aktif
                • 12 Temmuz 2016
                • 273

Kuzu hocam bu hafta İngiltere’de Ali Kemal’in torunu nam-ı değer sarilarin Boris Gbp üzerinde dalgalanma yaratacak gibi duruyor. Borsalarda etkisi olurmu? Saygılarımla

Yorum

• iki gozum

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

ula alevi usaglar….bugun cem deydim...

gonuş ya EVLİYAULLAH dediler....

neyle baslıyayım....ASK lamı...KORKU ile mi....

KORKU ile baslarsam....ölüm korkusu....ve cennet ile cehennem vaadi olmazsa....sunni islam kökünden yıkılır...bir tek musulman kalmaz....bu KORKU nedeniyle musulmanlar….

ASK la ya EVLİYAULLAH.....ASK la basla....dediler...

o zaman....

cennet cennet dedikleri...birkac köşkle birkaç huri...

isteyene ver sen onu.....BANA SENİ GEREK SENİ...

demiş ceddim....

niye demiş....ASK la ona ulaşırsan...korkarak değil...MENFEAT bekleyerek değil cennet gibi....ASK la ona ulaşırsan...ONUN ENGİN YARATMA GÜCÜNE ...ONUN SAKLADIGI SIRLARA ULAŞIRSIN....MÜKEMMELE GİDERSİN...

şekilde değildir ASK....UZANSAN TUTAMAZSIN....GÖNÜLDE GİZLİDİR ASK....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
                      Katılımcı
                      • 07 Ekim 2008
                      • 123

EMMIMMMM bugun erkenci olduguna gore uyumadan ne olup bitiyor gormek istedin herhalde. Hiddetini goster ona��

Yorum

• WinWin
                        Katılımcı
                        • 06 Kasım 2014
                        • 185

Elektrik/ doğalgaz zamlarını IMF istemiş. YEP dedikleri IMF programında sıradaki maddeler: KDV artışı, çiftçi destekleme primlerinin kaldırılması, birden fazla evi olana ek emlak vergisi.

Sn. Kuzu nun 3. faz dediği dalganın sonunda da devaluasyon ve sabit kur rejimine geçiş var galiba.

Yorum

• syrphida
                          Katılımcı
                          • 03 Mayıs 2019
                          • 169

cem evi, cami (birleşme , bir araya gelme ve toplanma alanı), sinagog, klise ve diğerleri hepsi ibadethanelerdir. İran da binlerce cami var, ırak Necef'te Hz. Ali Cami, Kerbela da İmam Hüseyin türbe ve camisi ayrıca binlerce camii var. Hz. Ömer de camiide katledilmiştir. Din siyasete , çıkar çevrelerine ve Egemenlere hizmet etmemelidir. Maalesef ortadoğu ülkelerinin hepsinde egemenlerin siyasi emelleri kimi zaman direkt yada dolaylı kendi çıkarları doğrultusunda kullanılıyor. Ayrıca gerçek hadislerde var çıkar çevrelerinin kendi çıkarları doğrultusunda uydurduğu hadslerde var, selam , sevgi ve saygıyla.

Yorum

• musician
                            Aktif
                            • 28 Nisan 2009
                            • 299

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                            korkmayin borsayi 92 000 e göçertecegim....ilk etap....sonra 58 000....

İNCİK YAZIN....ben aleviyim diyeceksiniz...alevi iseniz....bilmek istiyorum...

turkiyeyi...ancak turk aleviler kurtarır....

Alevi değilim Kuzu'm, ama büyük saygı duyuyorum, sadece Alevilere değil her inanca.
                            Din olgusunun felsefesine bakarsak, ateistlik de bir din bence.
                            İnanç/inançsızlık, kişi ile inandığı ya da inanmadığı kutsal arasında, kimseyi ilgilendir(e)mez.
                            Kişi dürüst ise, emanete ihanet etmiyor ise, sözünün eri ise, neye inandığının/inanmadığının, neye taptığının/tapmadığının hiç bir anlamı yok.
                            Türkiye'yi kurtaracak olanlar da sözünün eri, emanete ihanet etmeyen, dürüst:
                            aleviler,
                            sünniler,
                            katolikler,
                            süryaniler,
                            atesitler,
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            .
                            hasılı kelam "insan" olanlarımızdır.
                            "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                            Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• musician
                              Aktif
                              • 28 Nisan 2009
                              • 299

kuzu Nickli Üyeden Alıntı
                              keşke bu yazıyı...benim gibi bir alevi yazsaydı....

derdim su....

turk alevilerin cesur olmamaları....neden korkuyorlar bilmiyorum....

çok tessekkürler ediyorum....yazdığın hedeflere ulaşmamız üçün...alevi turkun...ben aleviyim diyebilmesi lazım...korkmadan.

Maalesef İslamı(ki gerçek İslam değil, yeniden yorumlanmış olanı) kendi tekelinde zanneden bir zihniyet yönetiyor ülkeyi çok uzun zamandır.
                              Aynı kürt meselesinde olduğu gibi, Alevilik konusu da, başı sıkışanın fitilini ateşleyip kendi saflarını(!) sıklaştırmak için kullandığı bir kılıç bunların elinde.
                              Bize düşen nedir dersen; Alevinin Alevi olduğunu korkmadan söyleyebilmesi, yaşayabilmesinin yanında, Alevi olmayan bizlerin de, Alevilerin bu hakkını korkmadan savunmaktır. İnsanımızı "insan" olmanın paydasında, kimsenin güdümüne girmeyecek donanıma sahip olacak şekilde eğitmektir.
                              Bilgili, donanımlı, sorgulayabilen insan korkmaz.
                              Senin de dediğin gibi korkuyu tükürmeli ve kenetlenmeli. Başka yolu yok!
                              "Firavun'un karşısında olmak yetmez. Musa'nın da yanında olacaksın."
                              Yazdıklarım kendi düşüncelerimdir. Yatırım tavsiyesi olarak algılamayınız.

Yorum

• saleve
                                Aktif
                                • 27 Eylül 2013
                                • 244

"Dinim vicdanımdır"

ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

Working...
                                X

Debug Information