önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu saattte sizi okumaktan gerçekten keyf aldım yine. Bu zamana kadar vermiş olduğunuz her bilgi ve yazdığınız her mesaj başlı başına bir kitap diyebilirim şahsım adına. Sizle birlikte , tüm dostlarımıza bu forum sayesinde hizmet etmenin mutluluğunu taşıyorum.sn kuzu, iyi ki varsın ,iyi ki bizimlesin.
    daha beni görmedin....daha sesimi duymadın....daha bana BABO kadar yaklasmadın...o sadece telde sesimi duydu...tanışmadık henuz...onu severim.

seni niye severim....sen bir ögretmensin....ben bir ögretim üyesiyim....aynıyız....

sen bir insansın....ben olmaya calısanım....

bana katlandın....maasını bu foruma verdin....beni konusturdun....

yapamıyanlar utansın....artık isimlerini agzıma almam...degmezler....

tessekkürler ediyorum hocam....benim gibi huysuz ve sert bir delianlıya katlandıgın üçün....

kadehimi....turkün bu korkusuz ögretmenine kaldırıyor....iyiki varlar diyorum....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• celme
      Katılımcı
      • 31 Temmuz 2008
      • 152

valla ben her satırınızda vay be vay be demekten kendimi alamıyorum...yemin ederim agzım açık okuyorum yazdıklarınızı sn kuzu agabeyim...bazen gün boyu nerdeyse, bişeyler yazsa da okusam diye...yazmadığınız zamanlar acayip oluyorum...hiç elimden düşürmek istemediğim sürükleyici bir kitap gibisiniz...saygılar sevgiler
      kuzufun

Yorum

• simurg
        Administrator
        • 10 Mart 2007
        • 9248

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        daha beni görmedin....daha sesimi duymadın....daha bana BABO kadar yaklasmadın...o sadece telde sesimi duydu...tanışmadık henuz...onu severim.

seni niye severim....sen bir ögretmensin....ben bir ögretim üyesiyim....aynıyız....

sen bir insansın....ben olmaya calısanım....

bana katlandın....maasını bu foruma verdin....beni konusturdun....

yapamıyanlar utansın....artık isimlerini agzıma almam...degmezler....

tessekkürler ediyorum hocam....benim gibi huysuz ve sert bir delianlıya katlandıgın üçün....

kadehimi....turkün bu korkusuz ögretmenine kaldırıyor....iyiki varlar diyorum....
        Teşekür ederim , bu güzel düşüncelerin için... sizlerin sesi olmaya devam edecek bu forum...
        https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• erkmen
          Aktif
          • 28 Ağustos 2009
          • 269

sevgili kuzu
          uzun yıllardan beri seni takip ederim sanırım bi 10-12 yıl olmuştur.
          nereye gittiysen seni aradım buldum
          bi kerede senin o meşhur 2009 rallisinde kol kestiğin dönemdi sanırım telefonda da bi görüşmemiz olmuştu.

senin gibi makro mikro temel teknik genel bakan biri daha görmedim bu piyasada

2 büyük kurumda çalıştım genel müdürler hazineciler tanıdığım orada da senin gibisini görmedim.

iyi ki varsın

syg.

Yorum

• troas
            Yeni Üye
            • 01 Ekim 2013
            • 47

Yorum

• Guerra
              Kadrolu
              • 02 Ağustos 2011
              • 5561

Referandum iptal olursa ne olur?

Yorum

• rocket
                Yeni Üye
                • 04 Ağustos 2011
                • 48

Guerra Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Referandum iptal olursa ne olur?
                Kaos )

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

BU REFERANDUM büyük bir kaosa neden olacak....bunun iptali şarttır....

EVET te cıksa kaostur....HAYIR da cıksa kaostur....

ve finansal piyasa oyuncuları...bu KAOS un farkındadır....
                  YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• phaon
                    Aktif
                    • 13 Şubat 2016
                    • 200

Erdoğan "Raqqa'yı katil sürüsünden temizleyeceğiz" demiş.

http://www.hurriyet.com.tr/erdogan-r...mizle-40370914
                    0.618

Yorum

• stefano
                      Aktif
                      • 13 Kasım 2008
                      • 229

Kanunen bu referandumun iptal olamayacağı belirtiliyor, savaş hali hariç

Yorum

• ysf1
                        Katılımcı
                        • 04 Temmuz 2013
                        • 197

kuzu bey,beni affet.artık benimde tahammülüm kalmadı.

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• hurolg
                          Aktif
                          • 09 Mart 2016
                          • 320

celme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          valla ben her satırınızda vay be vay be demekten kendimi alamıyorum...yemin ederim agzım açık okuyorum yazdıklarınızı sn kuzu agabeyim...bazen gün boyu nerdeyse, bişeyler yazsa da okusam diye...yazmadığınız zamanlar acayip oluyorum...hiç elimden düşürmek istemediğim sürükleyici bir kitap gibisiniz...saygılar sevgiler
                          Gerçekten ben de bu sözlerinize katılıyorum ve aynı düşünceleri paylaşıyorum. Çok bilgili, zeki ve iyi bir öģretici kuzu hocam. Ve bilgisini paylaşmayı bilen aydın bir entellektüel. Sağolsun varolsun. Çok degişik ve ufuk acıcı yorumları ile ve herkesin bakmadığı ve hatta belki de hiç kimsenin bakamayacağı bakış açıları ve pencerelerden bakıp bu pencereleri de bizlere açıyor. Sağlık ve hizurla bunun devamını diliyorum....

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• erkmen
                            Aktif
                            • 28 Ağustos 2009
                            • 269

referandumun iptali kesinlikle ülkeyi uçurur
                            aylar önce yabancı bir fon yöneten bir abim ile konuştuğumda yabancıların kesinlikle bu sistemi istemediğini
                            bu sistem geldiği anda hepimiz borsayı bırakalım bakkal dükkanı açalım demişti.
                            şu ortamda hayır çıkması da erken seçim konusunu gündeme getirecek erken seçim ile birlikte yeniden tek başına iktidar olunabilecek mi soruları çıkmaktadır.

syg

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            BU REFERANDUM büyük bir kaosa neden olacak....bunun iptali şarttır....

EVET te cıksa kaostur....HAYIR da cıksa kaostur....

ve finansal piyasa oyuncuları...bu KAOS un farkındadır....

Yorum

• winvob
                              Katılımcı
                              • 03 Mart 2009
                              • 109

Stockholm Sendrumunda olan kurbağa toplum.
                              Emperyaller yaptıkları planları kendileri uygulamazlar,işbirlikçileri ve devşirdikleri aracılığı ile yaparlar.
                              İşbirlikçileri:
                              İşid'i, fetö'sü, pkk-pyd'si, bilumum terör örgütlerinin kendisidirler.Bunlar siaey'in uyuşturucu paralarıyla beslenir ve lojistiği sağlanır.Kimi alan temizler,kimi yer tutar.
                              Bu coğrafyanın,özellikle de Anodolu'nun ele geçirilme çabası son 100 yılda büyük bir ivme kazanması Atatürk'le kesintiye uğratılsa da, 30 u aşkın Kürt ayaklanması ile hep yoklama ile geçmiş,ama günümüze kadar palazlandırılan fetö ve pkk, özellikle de fetö ile altın vuruş yapılmaya çalışılmıştır.
                              Bir çok kimse için 5 yıl öncesine kadar fetö,masum bir cemaatti. 15 Temmuz'da aaa n'oluyoz dendi. Kimi tiyatro dedi, kimi teşhisi koydu.Şimdi ne olduğu anlaşıldı.
                              Belalar def edildi mi? Emperyallerin planları bozuldu mu? Dünya'nın kilt noktası topraklarından bahsediyoruz!!!
                              Kolay vazgeçmezler.Emperyaller bilirler ki, Rusya ve özellikle de Çin'in geleceği buranın istikrarından geçer ve onlar için hayati önemdedir.Bilirler ki, Avrupa'yı Rus'un enerjisinden kurtararak Rusya'yı ekonomik olarak çökertmek, ticarette de Amerika'yı geride bırakan Çin'in petrole sınırlı ulaşmasını sağlamakta, Emperyaller için bir o kadar hayati önemdedir.Hele bir de yeni İPEK YOLU projesi Emperyallerin korkulu rüyası olduğundan , bu da dünya ticaretinin tamamen Avrasya'dan yönetilmesi demektir.( 4 trilyon $'lık yatırım,68 ülke bağlantılı)
                              Devşirdikleri:
                              Emperyaller,1000 yıllık Haçlı seferlerini yeniden başlattıktan sonra,esas hedef olan Anadolu toprakları,bu terör grupları ile ele geçirilemeyeceğinden (30 yıllık pkk örneği ve altınvuruşçu fetö),devlet içine yerleştirilmiş amerikancılarda (natocusu, liboşu, vatansız solcusu, siyasal islamcısı vs.),zamanında kilit görevlere yerleştirilerek ülke referandum sürecine el birliği ile getirilmiştir.
                              Şimdi Fetö ve pkk yı biliyoruz...Amerikancıları da biliyor muyuz?
                              Stockholm Sendromunda ki kurbağa toplum (bu hakaret değil, su yavaş ısıtıldığından farkında olamama durumu) , hangi partiden olursa olsun, liderinizi, yönetimini, vekillerinizi, il ve ilçe başkanlarınızı, delegelerinizi sorguluyor musunuz? Türkiye ve dünya üstüne oynanan bu oyunda Amerikancılar'ın peşinden mi gideceksiniz?
                              2 sene önce yine Kuzu'nun bir topiğinde,Rusya'nın 3. Dünya savaşı hazırlıkları yaptığını söylemiştim. 5 katlı Moskova metrosunda daha o zamanlarda hazırlıklar yapılıyordu.Bu ülkeyi biz yönetemez isek, Amerikancıları def edemez isek her şeyin tam göbeğindeyiz.
                              Büyük ordular,imparatorluklar kuran bir kavmin soyundan gelen bizler ve hatta en güçsüz olduğumuz zamanda bile Atatürk gibi bir liderimiz olduğundan bu topraklarda hala yaşayabilen bir millet olsak bile, geleceğimiz ve akibetimiz 2 ay sonra çizilmeye başlayacak.
                              Esas çözüm Evet ya da Hayır demek olmayacak.
                              Bu kokuşmuş siyaset ve düzenin sil baştan yeniden yapılanması bu partiler ile asla olamaz.
                              Adını sanını bilmediğin birini, Meclis'e vekil olarak göndermek zorunda bırakılan sen, yeniden Atatürk'ün çizgisine gelebilmek için ya parti yönetimleri al aşağı edilmeli ya da yeni bir yol bulmalı.
                              Bu referandum içinse,yapabileceğin tek şey oyunu muhakkak kullanmak olmalı.Sakın boykotu düşünmeyin. Olan oldu artık, şapkayı önümüze koyup düşünme vakti. Karamsar olmayın.Türk Milleti zekidir.
                              S:3 referanduma kadar hafif düzeltmelerle bence devam.Kusura bakmayın biraz uzun oldu.

Yorum

• rocket
                                Yeni Üye
                                • 04 Ağustos 2011
                                • 48

winvob Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Stockholm Sendrumunda olan kurbağa toplum.
                                Emperyaller yaptıkları planları kendileri uygulamazlar,işbirlikçileri ve devşirdikleri aracılığı ile yaparlar.
                                İşbirlikçileri:
                                İşid'i, fetö'sü, pkk-pyd'si, bilumum terör örgütlerinin kendisidirler.Bunlar siaey'in uyuşturucu paralarıyla beslenir ve lojistiği sağlanır.Kimi alan temizler,kimi yer tutar.
                                Bu coğrafyanın,özellikle de Anodolu'nun ele geçirilme çabası son 100 yılda büyük bir ivme kazanması Atatürk'le kesintiye uğratılsa da, 30 u aşkın Kürt ayaklanması ile hep yoklama ile geçmiş,ama günümüze kadar palazlandırılan fetö ve pkk, özellikle de fetö ile altın vuruş yapılmaya çalışılmıştır.
                                Bir çok kimse için 5 yıl öncesine kadar fetö,masum bir cemaatti. 15 Temmuz'da aaa n'oluyoz dendi. Kimi tiyatro dedi, kimi teşhisi koydu.Şimdi ne olduğu anlaşıldı.
                                Belalar def edildi mi? Emperyallerin planları bozuldu mu? Dünya'nın kilt noktası topraklarından bahsediyoruz!!!
                                Kolay vazgeçmezler.Emperyaller bilirler ki, Rusya ve özellikle de Çin'in geleceği buranın istikrarından geçer ve onlar için hayati önemdedir.Bilirler ki, Avrupa'yı Rus'un enerjisinden kurtararak Rusya'yı ekonomik olarak çökertmek, ticarette de Amerika'yı geride bırakan Çin'in petrole sınırlı ulaşmasını sağlamakta, Emperyaller için bir o kadar hayati önemdedir.Hele bir de yeni İPEK YOLU projesi Emperyallerin korkulu rüyası olduğundan , bu da dünya ticaretinin tamamen Avrasya'dan yönetilmesi demektir.( 4 trilyon $'lık yatırım,68 ülke bağlantılı)
                                Devşirdikleri:
                                Emperyaller,1000 yıllık Haçlı seferlerini yeniden başlattıktan sonra,esas hedef olan Anadolu toprakları,bu terör grupları ile ele geçirilemeyeceğinden (30 yıllık pkk örneği ve altınvuruşçu fetö),devlet içine yerleştirilmiş amerikancılarda (natocusu, liboşu, vatansız solcusu, siyasal islamcısı vs.),zamanında kilit görevlere yerleştirilerek ülke referandum sürecine el birliği ile getirilmiştir.
                                Şimdi Fetö ve pkk yı biliyoruz...Amerikancıları da biliyor muyuz?
                                Stockholm Sendromunda ki kurbağa toplum (bu hakaret değil, su yavaş ısıtıldığından farkında olamama durumu) , hangi partiden olursa olsun, liderinizi, yönetimini, vekillerinizi, il ve ilçe başkanlarınızı, delegelerinizi sorguluyor musunuz? Türkiye ve dünya üstüne oynanan bu oyunda Amerikancılar'ın peşinden mi gideceksiniz?
                                2 sene önce yine Kuzu'nun bir topiğinde,Rusya'nın 3. Dünya savaşı hazırlıkları yaptığını söylemiştim. 5 katlı Moskova metrosunda daha o zamanlarda hazırlıklar yapılıyordu.Bu ülkeyi biz yönetemez isek, Amerikancıları def edemez isek her şeyin tam göbeğindeyiz.
                                Büyük ordular,imparatorluklar kuran bir kavmin soyundan gelen bizler ve hatta en güçsüz olduğumuz zamanda bile Atatürk gibi bir liderimiz olduğundan bu topraklarda hala yaşayabilen bir millet olsak bile, geleceğimiz ve akibetimiz 2 ay sonra çizilmeye başlayacak.
                                Esas çözüm Evet ya da Hayır demek olmayacak.
                                Bu kokuşmuş siyaset ve düzenin sil baştan yeniden yapılanması bu partiler ile asla olamaz.
                                Adını sanını bilmediğin birini, Meclis'e vekil olarak göndermek zorunda bırakılan sen, yeniden Atatürk'ün çizgisine gelebilmek için ya parti yönetimleri al aşağı edilmeli ya da yeni bir yol bulmalı.
                                Bu referandum içinse,yapabileceğin tek şey oyunu muhakkak kullanmak olmalı.Sakın boykotu düşünmeyin. Olan oldu artık, şapkayı önümüze koyup düşünme vakti. Karamsar olmayın.Türk Milleti zekidir.
                                S:3 referanduma kadar hafif düzeltmelerle bence devam.Kusura bakmayın biraz uzun oldu.
                                Hiç kusura bakacak bir durum yok bir çok konuda paralel düşünüyorum... Tebrik ve Teşekkürler...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information