önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • mehmet.ozbilgic
    Katılımcı
    • 07 Haziran 2015
    • 74

Kuzu pirim sen bizlere ışık oldun. Yolumuzu hep aydınlattın. Var olasın bol olasın kısmet kapından eksik olmasın. Bizleri bilgi denizinden yüzdürerek kıyıya çıkartın hep. Cepten yazdığım için beğeni tuşu yok. Ancak kelamla sana saygımı sunuyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• hurolg2
      Aktif
      • 25 Ocak 2019
      • 367

Kuzum sen bir efsanesin...!

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• gundwane
        Tecrübeli
        • 18 Ağustos 2011
        • 1921

İndi çıktı indi çıktı
        1.5 senedir 83.000 106.000 bandındayız..
        Bir yöne kıracak artık..

100.000 lerin üzerinde tutunduğu sürece 106 yı füzeleyip geçecektir diye düşünüyorum..
        Doların da bi cacık olacağı yok ..
        Gitse bile gerisin geri basılıyor..

Bana hep 2001 i hatırlatıyor..
        13 sene taşıttılar doları millete..

Dikkatli olmakta fayda var
        Kriz kriz diyenleri de dinleyin ama panikleyip short yada dolara gömülmeyin derim nacizane..

106.000 borsa
        5.84 dolar bu 2 değer mühim..

Öyle zannedildiği gibi serbest piyasa dünyada hiç bir yerde kalmadı..
        Hele TR de herşey tamamen kontrollü..

Londra tarafından oyuncu olmadığı için içeride istedikleri gibi top çevirebiliyorlar..

Yorum

• boş
          Aktif
          • 02 Aralık 2008
          • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          IMF NEDİR...uluslararası sermaye hareketlerinin...JANDARMASIDIR....eger sen ülke olarak...bu uluslararası sermaye hareketlerine acıksan ve IMF nin üyesi isen....IMF ye hayır deme lüksün yoktur....

JANDARMA BU...yollarlar....geldi mide o köydeki muhtar kuzu keser kızartır iraqıyı önüne koyar...

yolluyanlar….get eyi bi rapor yaz...nasılsa rakkamları hökümet makyajlayıp verecek...kullan onları...güzel mi güzel...rapor döşe....GAZ VER...SATIP CIKAYIM....

demişlermidir….dememişlermidir….bu yedikleri BİBER DOLMA ile ilgilidir...
          IMF Ne diyormuş burada klasik ekonomist sn eğilmez özetlemiş, şimdi sıra fusion ekonomist sn kuzu da 🥺

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• Misafir

kgf ,ecb, fed ,yedekakce. hangisi etli,hangisi etsiz

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Güncel faiz oranları ile Bist'in kanatlanması lazımdı.(kredi faizleri %40 dan %14 seviyelerine geriledi)
              Bu faiz oranlarının kalıcı olacağına inanmıyorlar görüntüsü var.
              Ben 3 cü dipten sonra portföyümün %55-60 cıvarı ile mala girdim ve artırma konusunda tedirgin durumdayım.
              sn KUZU şifreyi çözerse aydınlanacağız.

YTD
              Bist nihayet kanatlandı.(Red bull kanatlandırır)
              Suriye Güvenli bölge konut ve yapılanma (ihya etme) maliyeti 151 milyar tl dendi Mardin çimento tavan yaptı.
              Sıra ülkemizin Güneyinde kurulu diğer şirket hisselerine gelmeli.(İSDEMİR adayım ve bu bölgedeki diğer Çimento fabrikaları da primlenebilir).

YTD

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

evettt….teşekkürler geliyor....yoklama yapıyorum kim var kim yok diye....

DEPREM.….

BÜYÜK DEPREMİN OLMAMASI ÜÇÜN....3 veya 4 defa 5.7 şiddetinde depremin olması gerekir....bununla yüce rebbim…..yer kabuğundaki sürtünme kuvveti ve yüzey gerilim kuvveti arasındaki dengeyi kurar....ve YER YERİNE OTURUR....

yüzey gerilim kuvveti eşittir sürtünme kuvveti denge halidir...her 5.7 depremde...yüzey gerilim kuvveti azalır...3 cü veya 4 cüde bu denge kurulur...

dağlar yürütüldüğü zaman.....

denizler kaynatıldığı zaman.....

gök yerinden koparıldığı zaman.....
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
                  Katılımcı
                  • 07 Ekim 2008
                  • 123

Emmimmm sanki yarin yokmus gibi aliyolar

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

PATMOS adasını gördünüz mü....bizim sahillere yakın....o adada JOHN....incilin REVELATİON bölümünü yazmıştır....bu bölümde TRUBULATİON ve DOGAL AFETLER i işlemiştir....

herkesin bilmediği birşeyi yazayım....İNCİL Anadolu ve civarındaki adalarda yazılmıştır....HIRISTİYANLIGIN merkezi...kudus değildir....ANADOLUDUR.
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Emmimmm sanki yarin yokmus gibi aliyolar
                      NORMAL....sistemik 3 bu.....beni bekle sen....kılıcımı cekecegim ana kadar gıprasma….DAGLAR YÜRÜTÜLÜYOR.....

İNCİK....SİSTEMİK 3 ÜÇÜN BAHANE HAZIR....ımf raporu....kredi alıp yiyen AKÜPE YANDASI herkesin borcunu HALKA YIKACAKLAR....ADI...BATIK FONU...BU SİSTEMİK 3 DÜR....bunu yapmazsan...KAPİTALİZM ÇÖKER....

bunu yaparsan...HALK ÇÖKER...VE AKÜPEYE Bİ DAHA OY VERMEZ....DENİZLER KAYNATILIR....

Yorum

• swayze
                        Katılımcı
                        • 07 Ekim 2008
                        • 123

NORMAL....sistemik 3 bu.....beni bekle sen....kılıcımı cekecegim ana kadar gıprasma….DAGLAR YÜRÜTÜLÜYOR.....
                        106 uzeri var mi emmi projeksiyonda. Shortkiran oldu bu iyice

Yorum

• ihakki
                          Tecrübeli
                          • 02 Aralık 2008
                          • 709

HOLD-UP….99 000 ila 106 000 arası olacak dmiştim geride....ON İŞ GÜNÜ....

hold-up ta yapacağın iş....pozizyonlarını iyileştirmektir...maldan asla cıkmıyacan...her an...SELLELE GÖZÜN KARA...SENİNKİ BENDEN GARA...GELEBİLİR....

BAK POZİZYONUMU İYİLEŞTİRDİM...emme karı almadım...gözüm şellelede...FAİZLER DUYNADA NEGATİFE GEÇTİ...BU SELLELENİN AYAK SESLERİDİR....HER YERDE.

herkes tersini söyler....gulagasma…..ÖGRETİLMİŞ BİLGİDİR....
                          Kuzum burda pozisyonunu iyileştirdiğini ve karı almadığını yazmştın.

99 000 ila 106 000 hold up ....bu hold up ta neyi bekledi....11 eylülde turkiyeye gelen ve gelişi gizlenen....IMF raporunu bekledi....kim bekledi...bu işi bilenler bekledi ve bekliyor....

IMF routin rapor nedir....bu routin rapor yayınlandığında neyi anlarsın..

birincisi...rapor hersey yolunda ve emme ile biterse....BU KÖPRÜDEN ÖNCE SON ÇIKIŞI İŞARET EDER...köprüden sonra cehennem vardır....

ikincisi.....raporu hükümet okur...okumasına gerek yoktur aslında danışıklıdır...raporda...bankalarda ki 46 milyar batığı bi fon kur hazineye al...halk bu batığı ödesin diyorsa IMF...BU KÖPRÜDEN ÖNCE SON GİRİŞTİR....köprüden sonra cennet vardır....hedef feyzadır….

daha sonra yukardaki gibi İMF batığı halka ödet derse bu köprüden önce son giriş hedef feyzadır yazdın.

İNCİK....SİSTEMİK 3 ÜÇÜN BAHANE HAZIR....ımf raporu....kredi alıp yiyen AKÜPE YANDASI herkesin borcunu HALKA YIKACAKLAR....ADI...BATIK FONU...BU SİSTEMİK 3 DÜR....bunu yapmazsan...KAPİTALİZM ÇÖKER....

bunu yaparsan...HALK ÇÖKER...VE AKÜPEYE Bİ DAHA OY VERMEZ....DENİZLER KAYNATILIR....
                          En son yukardaki yazdığına göre sistemik 3 devrede ise ve hedef feyza ise bizim bozmadığımız pozisyon nasıl kara geçecek?
                          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

geçecek.....bekle....elimde 105 000 maliyetli tek kademe iyileştirilmiş KENE var....su yoklamayı bekliyorum...onlar imzalasın yazımı yeni KENE yi ilan edeceğim...

hedef feyza….ODA USULET VE SUHULET İÇİNDE OLUR....ımf raporu ilan edildiğinde 99 000 a inmiştik...tatildeydim...buradaolsamda pozu bozmazdım....

ETİ ANLATIYORUM....şifrelerle….ET KOKAR....kokması üçün bekliyecen ihakkı….HİÇBİRŞEY YOKTAN VAREDİLEMEZ....by kuzu....

şuanda basabas durumdayım....BARNAKLARIM GİGİŞİYOR....TUSLARA DOGRU...yeddiceddinle üçün....

ihakkı....

ben MARİFET KAPUSUNDA OTURAN BİR TÜRK ALEVİ SEYHİYİM....benim zekamın ve bilgimin herbe girdiği tek alan vardır...bu alan FINANSAL PİYASALARDIR....bu alanda zekam rahatlar....FURUSURUM...BU FURUSMA HEP....ÖLÜMÜNEDİR....

Yorum

• swayze
                              Katılımcı
                              • 07 Ekim 2008
                              • 123

Emmi 110 112k falan gorme gibi bir ihtimali var mi bunun

Yorum

• iki gozum

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Bist nihayet kanatlandı.(Red bull kanatlandırır)
                                Suriye Güvenli bölge konut ve yapılanma (ihya etme) maliyeti 151 milyar tl dendi Mardin çimento tavan yaptı.
                                Sıra ülkemizin Güneyinde kurulu diğer şirket hisselerine gelmeli.(İSDEMİR adayım ve bu bölgedeki diğer Çimento fabrikaları da primlenebilir).

YTD
                                BİST 100 de hedefim 122.222 dir.(444 grm - vade 3,3 ay -99 gün)
                                not: Deprem vs.gibi olağan dışı haller hariç.

YTD

Yorum

Working...
                                X

Debug Information