önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • Misafir

GECİKME DİYİNCE,url=https://hizliresim.com/lQpWZE][/url]

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Emmimmm... 99 a kadar satış sanki... Yarın beklenti gerçekleştikten sonraki overshooting sonrası olacak gibi...

Yorum

• sarisicak01
        Tecrübeli
        • 22 Ağustos 2018
        • 478

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        GECİKME DİYİNCE,url=https://hizliresim.com/lQpWZE][/url]
        Demek istediğini anlıyorum ama bekleyip görmek lazım.Yukarısı 107 ve 115 , aşağısı 88 ve 82.

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          hangi fırsat....niye uyanıktın seansın basından beri...diye soruyor....beni iyi tanıyan yaslı bi dinazor...….özelime....seni kan emici seni...gözündende heçbişey kacmıy...talancı gavat ha ha ha

çünki….yarın 99 000 yanıncaya kadar satacak....101 500 den piramitlemek üçün uyanıktım....aynısını yaptıysan yarın kapat...tepeden yeniden üçün....

nereden biliyon….kuzu kuralından...grafdaki gırnızıyı içeren elipsten...o fake silkeleme varsa....SATIS BEKLENTİ GÜNÜ ÖNÜNDE GELİR....

smartinvestor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Emmimmm... 99 a kadar satış sanki... Yarın beklenti gerçekleştikten sonraki overshooting sonrası olacak gibi...
          YAPMADI....beklenti bitti satışları olmuyacak demektir bu..olsada FAİK DEMEKTİR....biryerde HOLD-UP yapacak demektir...

BU KENE....ZOR Bİ KENE OLACAK DEMİŞTİM....SİSTEMİK 2 DEN SİSTEMİK 3 E GEÇİŞ...çok sancılı olur...mal bilinen ellerde....o ellerin ise satmıya hiç niyetleri yok....inatlaşırsak para kaybederiz....

bu geçişte....MACRO VE MİCRO EKONOMİK VERİLER ÖNEMLİ DEGİLDİR....önemli olan...MAL KİMDE...VE ONUN NE YAPACAGIDIR....çünki elimizde kontrollü bi piyasa var....böyle piyasalarda...temel veriler geçerli değildir...

bir kuzu kuralı çalışmamışsa.....o piyasa kontrolludur...ve gelecek satış yok demektir...oyuncular hep birlikte hareket ediyorlardır...böyle olunca...isterlerse....endeksi 122 000 e rahatlıkla sürerler.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

kuzu kurallarından ilki nedir....tüm kurallar bu ilk kurala göre oluşturulmuştur....

ilk ve en temel kural sudur....

kuzu kuralı 1....KARSINDA KİM VAR....KİME KARŞI OYNUYORSUN....onu eyice tanımla...gücünü ve kuvvetini hesapla...senin her hareketinde o ne yapar....o bişey yaparsa...buna dayanabilirmisin….

kuzu kuralı 2....karsındakini tanımak üçün...ard arda gelen üç vadenin....nerede kapatıldığına bak...bu düşmanının 6 aylık gücünü gösterir....

kuzu kuralı 3....düşmanın malı elinde toplamışsa....ONUN PARA KAZANACAGI ALAN...MALDAKİ FİYAT ARTISI VEYA DÜŞÜŞÜ DEGİLDİR...nedir...VADELİ VE OPSİYON PİYASALARDA ALDIGI POZLARDIR...tüm komisyonları...tüm kazançları bu alanda edinir...malda değil...mal enstrümandır onun üçün...GIRNATA...malla çiftetelli çalarken...elleri vadeli piyasalarda komisyon ve talandadır...

bu anlamda....EKİM VADE...kaçta kapatılırsa....bu herif....iyi komisyon ve talan yapar...SORU BUDUR.
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

KUZU KURALI …..terste yakalanmışsan....ilk yapacağın iş...basabasta çıkma ihtimalini araştırmaktır....KENE bu imkanı verir hep....97 den 103 e giden KENE de....basabas...100 000 dir….

basabasta çıkamıyorsan....CIKMIYACAKSIN....kuzu nun kitabında zarar yoktur....sabırla bekliyeceksin….STOP-LOSS...çelik ve cocugun işidir....ne piyasa yapıcıda nede kuzu da....ISTOP-LOSS YOKTUR.

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

beni güzel tercüme etmişşin….avrupada mezhep savaşları 100 yıl sürüyor...sonunda LAİKLİK diye bişey getirip hepsinden kurtuluyor hiristiyanlık...bazı yazılarım anlatmak istediğim maksadın dışına çıkıyor...farkedince siliyorum...demek istediğim şeyden taştığı üçün....

kene üç kademeye yerleştik....kaldı son kademe....103....bu kene zor bi kene olacak....

ZOR KENE DE SON DURUM....yarın gideceği yön FAKETİR....

picture uploader

Yorum

• kelmiker
                  Tecrübeli
                  • 02 Aralık 2008
                  • 554

Sayın kuzu 122 lerden bahsediyorsunuz, buna dayanacak bu forumda kaç babayiğit tanıyorsunuz.. tek kontratta bile, bugün girmiş olsa 20000 puan o da 2000 tl demektir bu.. ben şahsım adına pozda değilim şu an ama olsaydım bile bu riske giremezdim.. yatırım tavsiyesi değildir

Yorum

• Misafir

GECİKMESİ HER SEYIN TOZ PEMBE OLDUGUNU GÖSTERMEZ.

Yorum

• gundwane
                      Tecrübeli
                      • 18 Ağustos 2011
                      • 1921

YAPMADI....beklenti bitti satışları olmuyacak demektir bu..olsada FAİK DEMEKTİR....biryerde HOLD-UP yapacak demektir...

BU KENE....ZOR Bİ KENE OLACAK DEMİŞTİM....SİSTEMİK 2 DEN SİSTEMİK 3 E GEÇİŞ...çok sancılı olur...mal bilinen ellerde....o ellerin ise satmıya hiç niyetleri yok....inatlaşırsak para kaybederiz....

bu geçişte....MACRO VE MİCRO EKONOMİK VERİLER ÖNEMLİ DEGİLDİR....önemli olan...MAL KİMDE...VE ONUN NE YAPACAGIDIR....çünki elimizde kontrollü bi piyasa var....böyle piyasalarda...temel veriler geçerli değildir...

bir kuzu kuralı çalışmamışsa.....o piyasa kontrolludur...ve gelecek satış yok demektir...oyuncular hep birlikte hareket ediyorlardır...böyle olunca...isterlerse....endeksi 122 000 e rahatlıkla sürerler.....
                      Kuzu günaydın diyecem de..Yanlış anlama..

Mal sahipli..

Onun için borsada "güm" bekleyen çok bekler..
                      83 84 lerin altı çok çok çok çok çok zor..
                      Anca bankalarımız switf den falan çıkarılırsa falan filan
                      Yada iran vari bi ambargo gelirse..

Yorum

• gundwane
                        Tecrübeli
                        • 18 Ağustos 2011
                        • 1921

gundwane Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Kuzu be
                        Kızma ama..
                        Sanki sağlam bir rally geliyor havası kokusu alıyorum ben..
                        Faizlerde düşüşe rağmen (hemde kallavi) dolar gidemeyecek
                        Borsa bankalar eşliğinde uçacak..
                        Ev fiyatları çoşacak..

Bilemiyorum 60.000 olursa ilk önce ben tebrikler diyecem de..
                        Alttan alta bu iş bitti fetö sonrası anlaşma sağlandı diye okuyorum ben bu hikayeyi artık..

Misal halkb a bilmem kaç milyar dolar (30 40 60 diyenler oldu) ceza gelecek idi ne oldu..

Bu s400 işi de çözüldü bitti diye düşünüyorum
                        RTE ağzından kaçırdı 2020 nisan falan diye..
                        ABD de bizi göstermelik f35 den attı işte..

Daha da bişi olmaz diye düşünüyorum..

1 senedir dayak üsüne dayak yiyen borsa (bankalar) ve faiz TL nin geri dönüşü muhteşem olabilir..

Bunu dediğim anda afaroz ediliyorum ama..

Bence bu ihtimal az değil..

Piyasada yabancı oyuncu kalmadı
                        Bu malı sırtlananlar yeni bir hikaye uydurup veya yazıp bu malı itelemeliler..

Yabancının olmadığı bir ortamda en hızlı hedefe koşan atlar bankalar dır..

140 Milyar dolar dibs+hisse yatırımından 40 milyar doların altına indi yabancı ..
                        Bunun 30 u borsada 10 u dibslerde..

Bu 30 un çok büyük kısmı bıyıklı ile çakılı sahipli hisse senetleri..(ortaklık)

Geri kalan miktar ı tayyip çıkarıp cebinden bile verebilir..

Tek yön feza diyorum o yüzden..
                        18 temmuz da faiz indirimi öncesi yazdım idi..
                        İpin ucunu kaçırmadıkları yahut acele etmedikleri sürece bu işin içinden çıkabiliriz diye düşünüyorum..

Enflasyon yada gösterge üstü faiz vermeleri şart ilk etapda..

Siyasi manada da ABD ile inatlaşmazlarsa (ki geçen sene görüldü ne olacağı) piyasa yürür..

İzliyorum o kadar sahipliki piyasa..
                        Misal bankalara verdikleri gün mutlaka tuprs ı alıyorlar..Veya tutuyorlar..
                        Eregl tuprs basıldı mı kozalaklar gidiyo
                        Thy tuprs uçuyo bankalar sabit kalıyo mesela..
                        10 tane kağıtla piyasa yapılıyor..

Piyasada gerçek manada yabancı yok.

Yorum

• smartinvestor
                          Tecrübeli
                          • 29 Kasım 2015
                          • 901

ZOR KENE DE SON DURUM....yarın gideceği yön FAKETİR....

picture uploader
                          Emmimmm... Arada derede kaldı sankim.... Sabah ve faiz kararı sonrası yukarı zorladı... Sonra düşüyor derken... Hop birden tekrar yukarı... Bir kararsızlık içinde...

Yorum

• sarisicak01
                            Tecrübeli
                            • 22 Ağustos 2018
                            • 478

"Piyasa ile inatlaşılmaz." derler.

Yorum

• hurolg2
                              Aktif
                              • 25 Ocak 2019
                              • 367

sarısıcak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              "Piyasa ile inatlaşılmaz." derler.
                              Piyasa kendi kendisiyle inatlaşıyor...belirleyemedi yönünü...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bisey yazmiyorum....NE YAPACAGINI DUN YAZDIM....BEKLENTI BITTI SATISLARI OLMUYACAK....HOLD-UP YAPACAK DEDIM....aynen yapti....

tum kademe KENELER gerceklesti....hicbirkademede kar almamiza imkan vermeden yapti bunu....yani nefes aldirmadan ikiyor....yapacak bisey yok....calinin altina yatip...bekliyecegiz....

bekleyecegiz...cunki...GEOPOLITIC BIR OLAY....HOLD-UP I aninda hasat eder....suriye yani...

BUNA OYNADIM BU KENE ILE....sistemik 2 den sistemik 3 e gecis grafi bu...eylul ekim kasim....uc ay surer bu gecis....alt cizgi kirildimi....SISTEMIK 3 BASLAR....58 000 LE SONLANIR O....

ONEMLI NOT....SISTEMIK 2 DEN SISTEMIK 3 E GECISTE....otorite sistemi korumak ucun sunu yapar....bankalara konulmus tl veya doviz mevduatinin maliyetini dusurmek ucun...tl faizini dusurur...ve dolar-tl ye cikmasin diye mudahale eder...cunki mevduatin yaridan cogu onda...boylece tasarruf etmis insanlarin parasini har furup Harman savuranlara beles dagitir....TASARRUFU CEZALANDIRIR...bu kasim ayinda patlar....niye...doviz gelirleri....turizmden olan sonlanir ve furacak doviz kalmaz.

hicbirsey yoktan varedilemez....by kuzu....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information