önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

sımulasyon 2....felaket yani....bunun için kritik tarih şubat sonu....

bakuda....rus genel kurmaybaskanı ve amriki genel kurmay baskanı bulusacak deniliyor...bu kararlar turkiye için önemli...

turkiyenin tezi ne...PYD ile olmaz....

ama yukarıdaki toplantıdan bu çıkar....çünki...suriyede laik bir devlet planlanıyor...türkiye ise yannış ata oynuyor...İSLAMCI GURUPLARA...

EGER BU KARARLAR....REFERANDUMDAN ÖNCE ÇIKARSA....

YANİ...TURKİYE KUZEY SURİYEDE....PYD yi kabul ederse....halka ne anlatacak...gene 180 derece cark ettim mi diyecek...
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• phaon
      Aktif
      • 13 Şubat 2016
      • 200

Donald ile konuştuktan sonra Raqqa bir gecede hedef oldu. Donald bazı telkinlerde ve tavsiyelerde bulunmuş olabilir.
      0.618

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

phaon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Donald ile konuştuktan sonra Raqqa bir gecede hedef oldu. Donald bazı telkinlerde ve tavsiyelerde bulunmuş olabilir.
        donaldoya darbe yaptılar....donaldo elini çabuk tutup CİA daki neoconları temizleyemezse...ÖMRÜ DOLDU ONUN...

FURUSMA bu alanda sürüyor...ya evcilles ne diyorsak yap...yada yaylan diyorlar ona...

elinde korkunc yetkiler var...karsı taaruz an meselesi...didiki...devlete ait sırlar şeker gibi dagıtılıyor...

anlamı....you are fired....yapabilecek mi....izliyoruz....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• winvob
          Katılımcı
          • 03 Mart 2009
          • 109

S:2 mi S:3 mü?
          S:3 te hedef 92-95,belki de 100-105 arası.Dolar 3'e doğru gelmeli.
          S:2 ile Referandum'a gidilebilinir mi? Gidilirse n'olur? Koca bir hayal kırıklığı.
          Başkanlık vahiy yolu ile gelmeyecek.Halk oylayacak.
          Amerika,Suud,Katar,AB el birliği ile S:3'ü uygulamaya koymazsa.....Başkanlık olmazsa proje de olmaz.
          Suriye'nin kuzeyi 2 ay daha beklese n'olur? PYD yi ondan sonra tanır.Ya da PYD nin adını da değiştirdin mi al sana Irak'ın Kuzey'in de ki Barzanistan örneği.Danışman Bey'de,Fırat'ın doğusunu kabullendik dedi. Veeee koridor tamam.
          Esas dert Esad ile....3 ay önce onu devirmek için girdik demişti.Mehdi çıkarlarına zarar verecek oluşumlara yaklaşmaz bence,belki Türkiye'yi de dolaylı yoldan kurtaracak tek kişi.
          Bütün dünya bu bölgeye kitli.Anahtar Mehdi 'de.

Yorum

• repalize
            Aktif
            • 05 Aralık 2011
            • 311

Sn kuzu geçmişte bovespa örnekleri verirdi bize bu örnekleri göncellersek 102-90-125

ama jeopolitik şartları bu konuların ustası piri sayın kuzu bilir..

Jeopoltik olmadan ekonomi olmaz..önce pir olur demeli

Yorum

• cabbar
              Seyirci Üye
              • 13 Mart 2016
              • 68

Kuzu hocam simülasyon 2 yi eski yazilarinizda bulamadim,, önce 92 sonra 58 mi?

Yorum

• stefano
                Aktif
                • 13 Kasım 2008
                • 229

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                donaldoya darbe yaptılar....donaldo elini çabuk tutup CİA daki neoconları temizleyemezse...ÖMRÜ DOLDU ONUN...

FURUSMA bu alanda sürüyor...ya evcilles ne diyorsak yap...yada yaylan diyorlar ona...

elinde korkunc yetkiler var...karsı taaruz an meselesi...didiki...devlete ait sırlar şeker gibi dagıtılıyor...

anlamı....you are fired....yapabilecek mi....izliyoruz....

Michael Flynn'in istifasının ardından Çalışma Bakanlığı için önerdiği Andrew Puzder de adaylıktan çekildi.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

cabbar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Kuzu hocam simülasyon 2 yi eski yazilarinizda bulamadim,, önce 92 sonra 58 mi?
                  evet.....öyle....

gerilerde kaldı....bunları yaparken herseyi kullandım....varlık fonunun gelecegini agustosta biliyordum...finansal olarak kullanılmıyan TEK arac o kalmıştı....özellestirme....yabancı yatırım....sıcak para...YAP İŞLET DEVRET KULLANILMIŞTI...

bu üç SIMULASYON da....endeks 74 000 lerde sürünürken yapılmıştı...ve hedef 92 000 dedigimde...usaglar soka girmişti....

SIMULASYON 1....92 000 diyordu....ardındaki sebeb VARLIK FONU idi...

bu ilan edildi....SIMULASYON 1 i destekliyen neden acıklandı ve o bitti...onun bittigi yerden SIMULASYON 2 VE SIMULASYON 3 gerçeklesecek...

SIMULASYON 3....VARLIK FONU KULLANILARAK DOLAR KREDİSİ ELDE ETME...yeni bir borclanma modelidir....borclanabilmemiz üçünde USLU COCUK OLMALIYIZ SURİYE işlerinde...bunun hedefi 102.500 ...dolar-tl 3.20....

SIMULASYON 2....ise felaketi cızar....dolar kredisi yok...USLU COCUK DEGİLSİN....hedef 58 000....der...

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

VARLIK FONUNA DAYALI....dolar veya euro LİBOR artı yüksek faizlede....turkiye 30 milyar doları rahatca bulur...

buda USLU COCUK OLMAMIZA baglı....nerede...SURİYE VE IRAQTA....

BEN 2013 den beri kilometrelerce yazı yazdım...SURİYE VE IRAQ üstünde....niye yazıyorum....çünki borsa bunlardırda ondan yazıyorum...

borsa nedir....paradır....para nedir....DOLARDIR....dolar nedir....skenderin AKINCI BİRLİGİDİR....

skenderin dedigini yapmadın mı....bu AKINCI BİRLİK katliam yapar....

BİN ATLIDIR....çocuklar gibi şendir....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bir zamanlar ceddimizde AKINCI ydı...onunda AKINCI SİKKELERİ VARDI...altındandı....saf altından...NİGBOLUDA...bu altın sikkelerdi kazanan...avrupa bu sikkeleri eritir altın edinirdi kendine....ordu....ardında güçlü bir para yoksa...caydırıcı olamaz...

yahya kemal.....o günlere hasret bu şiirini yzmıştır...

AKINCILAR

Bin atlı akınlarda çocuklar gibi şendik
                      Bin atlı o gün devvvv gibi bir orduyu yendik

Haykırdı, ak tolgalı beylerbeyi "İlerle!"
                      Bir yaz günü geçtik Tuna'dan kafilelerle

Şimşek gibi atıldık bir semte yedi koldan
                      Şimşek gibi Türk atlarının geçtiği yoldan

Bir gün yine doludizgin atlarımızla
                      Yerden yedi kat arşa kanatlandık o hızla

ve ogünü bekliyoruz yeniden....çünki....TARİH TURKE GEBEDİR....

OGÜN YAKLAŞIYOR....amriki ve mehdi...ele yada bele çatısacak....işte ogün dogru tarafta olmalıyız...

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

degerli dostlarım....

tek hedefim vardı....bu forumu refarans forum yapmaktı....sizce bunu basardım mı....

Yorum

• simurg
                          Administrator
                          • 10 Mart 2007
                          • 9248

degerli dostlarım....

tek hedefim vardı....bu forumu refarans forum yapmaktı....sizce bunu basardım mı....
                          Bu saattte sizi okumaktan gerçekten keyf aldım yine. Bu zamana kadar vermiş olduğunuz her bilgi ve yazdığınız her mesaj başlı başına bir kitap diyebilirim şahsım adına. Sizle birlikte , tüm dostlarımıza bu forum sayesinde hizmet etmenin mutluluğunu taşıyorum.sn kuzu, iyi ki varsın ,iyi ki bizimlesin.
                          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• phaon
                            Aktif
                            • 13 Şubat 2016
                            • 200

degerli dostlarım....

Ben kendi adıma bu forumu takip etmekten zevk duyuyorum. Sürekli yeni birşeyler öğreniyorum. Diğer yerlerde çok fazla kalıplaşmış bilgi var, farklı bakış açısı yok, birbirini tekrar eden şeyler var. Görüş alanı dar. Orjinal birşey bulmak için cımbız lazım.
                            O yüzden sakın ha kapatıp kaçayım deme Sayende gözlerimiz fıldır fıldır dönüyor.
                            0.618

Yorum

• phaon
                              Aktif
                              • 13 Şubat 2016
                              • 200

Donald vergi ile ilgili twit atmış, şöyle diyor:
                              Stock market hits new high with longest winning streak in decades. Great level of confidence and optimism - even before tax plan rollout!
                              0.618

Yorum

• metin67
                                Yeni Üye
                                • 10 Mayıs 2014
                                • 37

Elinize beyniniza sağlık. Cidden ilk olarak sizden okuyorum daha sonra gerçekleşiyor.
                                Son tespitinizde oldukça yerinde. Teşekkürler

Yorum

Working...
                                X

Debug Information