kuzu Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
FED faiz kararıda beklenti yapılacak....ondan once 100 000 e ineriz....
SİSTEMİK KRİZ 2 de....son bölüm....EMME BASMA TULUMBA SEKLİNDE SÜRER....
daha önce bunu yazmadım....şimdi yazacağım....nerede emecek...nerede basacak....bu EYLUL de bitecek...veee SİSTEMİK KRİZ 3 e gireceğiz....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
emme....sonra basma yapacak....basmada bugunki tepe geçilecek....ben kapadım....cünki KENE shorttan KAR elde etmek istiyorum...malı elimde tutarsam...karım olmaz....birinden kazancımı obüründen kaybım sıfırlar...bu nedenle HEDGE den çıktım ben....sen sabırlı ol...VIOP oynamıyorsun sen...e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün eylülü bekleyin diyordun kuzu başkan malları verelimmiYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
anlaşıldı 100.000 sonra tekrar 106.000 eylülden sonra aşagı testereden sonrakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFED faiz kararıda beklenti yapılacak....ondan once 100 000 e ineriz....
SİSTEMİK KRİZ 2 de....son bölüm....EMME BASMA TULUMBA SEKLİNDE SÜRER....
daha önce bunu yazmadım....şimdi yazacağım....nerede emecek...nerede basacak....bu EYLUL de bitecek...veee SİSTEMİK KRİZ 3 e gireceğiz....
Yorum
-
yeğen....BORSA bir danstır....müziktir...felsefedir...tarihtir....hır sızlıktır....ve dindir....
USULET VE SUHULET hükmeder....bununda piri benim....kuzu efendi hazretleri....ne dersem odur.
gerisi....lagalugadır….ve ben dediklerimi de bedava diyirem…..YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
evetttt….KENE 104 000 LERDE karı aldım....102 de....KENE 102 lerde karı 100 000 de alacağım....
bak yek günde iki kar aldım....kâğıtlarımdan...ve kene 3 cü kademeden....şiir gibi deeel mi....bele günneri cok severem ben...bir DİNAZOR için bele günler bayramlarında bayramıdır....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
he he he.....nasılım ula....tam bir soyguncuyum deel mi....rebbim ele yaratmış....ha ha hamayki05 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVarollllll guzuuuu
kritik yerdeyiz....101 600....o nedenle 104 000 ler kapandı...teknik furusmada burası savunulucak...neden...DÜNÜN EN DÜŞÜGÜ ONDAN....
ORTADAKİ SARI CIZGI.....bu kırıldımı...alttaki 99 000 ler cok kısa vade hedefimiz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
neyi öğreniyorsunuz benden....HİÇBİRSEYE GULAGASMIYACAN....harbi önceden planlamışsan....CEKİNMEDEN UYGULUYACAN...o ele demiş bu bele demiş gibi...BİLGİ KİRLİLİKLERİ...delianlıyı cızar….YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
99800 den 106 hedefi gecerli mi emmi halakuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterneyi öğreniyorsunuz benden....HİÇBİRSEYE GULAGASMIYACAN....harbi önceden planlamışsan....CEKİNMEDEN UYGULUYACAN...o ele demiş bu bele demiş gibi...BİLGİ KİRLİLİKLERİ...delianlıyı cızar….
Yorum
-
eger dünün en düşüğünü assagı kırarsa bugün....hemen 102 000 leride kapatacağım....PANİC TE KAR ALINIR...kuzu kuralı...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
usaglar….
BELE....sessizce dururum dururum....DURNAYI GÖZÜNDEN YEK GÜNDE FURUR TÜYERİM....rebbim ele yaratmışşş….YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Emmiiiii bizi işikşz birakmaaswayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster99800 den 106 hedefi gecerli mi emmi hala
Yorum
Yorum