önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • gundwane
    Tecrübeli
    • 18 Ağustos 2011
    • 1921

Herkesin ağzında faiz indirimi olur dolar 5.80 5.90 6 ları vurur..
    Herkesin terse yönde düşünecek ve olacaksın derler..
    İstermisin 600 puan indirim gelsin dolarda yüzde 3 çakılsın..
    Neden olmasın..Mal toplandı ise herşey olabilir..
    Kallavi ekonomistler de buna bir açıklama getirmek için 2 hafta uğraşırlar..

Borsa da 1000 puan düşüşe bile izin yok gibi şimdilik..

106.000 84.000 ..
    84.000 in altı hayal olarak görüyorum..
    2. kere 106.000 e yaklaşmakta..

Bu sefer kırar herhalde..

Yorum

• gundwane
      Tecrübeli
      • 18 Ağustos 2011
      • 1921

ist seçimlerini ekonomi yüzünden kaybettiler..
      reis bunun farkında ve faize özellikle çok kızgın + birşeyler isbatlamak durumunda..
      faiz yüksek enflasyon yüksek teoremini isbata girişecek..
      faizleri düşürüp doları ve enflasyonu düşürdüğünü isbatlarsa!!! seçimler cepte..
      Bunun için yabancı sermaye ile anlaşmış olmak lazım..(bu işin vatandaşın anlamadığı tarafı hatırlayın FED faizleri indirdiğinde reis bunu kendi başarısı olarak nasıl lanse etmiş idi...şimdi de aynısı olacak..Bu dolar faiz ekonomi kriz dabara dubarasından ist kaybı ile çıkılmış gözüküyor..)
      Böyle birşey olmadan girişirlerse 2-3 aylık bir bolluk döneminden sonra çok sert çakılırız..

Ama s400 ler konusundaki açıklamalar bana bu işin böyle olmadığını 2020 nisan falan ( oraya kadar unutulur gider) gösteriyor..

2 sene önce halkb a 50 milyar dolar ceza gelecek haberleri ile yatıp kalkıyorduk..
      Hatta bir gece twitter de bi gerizekalı 40 milyar dolar ceza kesildi dedi dolar yüzde 2 yaptı idi..
      O herifi de yakaladılar hatta ceza aldı sanırsam..

Yorum

• ihakki
        Tecrübeli
        • 02 Aralık 2008
        • 709

guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Hakaten
        Kuzu çıksa gelse artık.
        Sohbetini özledim
        Kuzunun gelişi yakındır.
        Kuzum 100.500 ve 102.500 leri realize edemeden( 99.000 ‘lere gelmedi) yukarı döndü.
        Bu durumda 2 kene elde , 3.keneyi 104.500 demi açacaksın?
        YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• hurolg2
          Aktif
          • 25 Ocak 2019
          • 367

104.000 de açar sanıyorum verdiği graflara bakarsak...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• sonperde33
            Tecrübeli
            • 03 Ağustos 2011
            • 2999

çiftli tepe 3 lü tepe hepsi var,

kendimi zincire vurdum şortlamamak için , o dereceyim.
            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• ihakki
              Tecrübeli
              • 02 Aralık 2008
              • 709

sonperde33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              çiftli tepe 3 lü tepe hepsi var,

kendimi zincire vurdum şortlamamak için , o dereceyim.
              104.000’den kademeli short iyi bir tercih olur ne de olsa esas olarak alırken kazanılıyor

Yorum

• ihakki
                Tecrübeli
                • 02 Aralık 2008
                • 709

Casaubon üstad hoşgeldiniz
                Topiğinizi ne zaman açacaksınız?

Yorum

• hurolg2
                  Aktif
                  • 25 Ocak 2019
                  • 367

Kuzu üstad en son graf ve görüşlerinde 106.000 i kesinlikle geçemeyeceğini belirtti ona göre furuşma düzenindeyiz...)Olur da 106.000 overshooting ile geçerse Allah ne verdiyse kızgın yağ, gülle, havan, top hatta yalın kılıç tepesine çökeceğiz tüm varlığımızla.. )

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

girdiğim pozun adı nedir....İKİLMİŞ MÖTÜN DEVASI OLMAZ POZU BU....

bir dipten yüzde 20 ila yüzde 25 yukarı gideceğiz dedik mal aldık...yarısını yüzde 20 de çaktık karı aldık...öbür yarısını ise yüzde 25 de yani 106 000 de cakacagım….yada 96 000 asagı kırılınca....

bu bölgenin adı ne....yüzde 20 ila yüzde 25 çıkış aralığı....adı...İKİLMİŞ MÖT ARALIGIDIR....COK SAYIDA MÖT İKİLDİ.

bu aralıkta kuzu ne yapıyor....kalan yarıyı HEDGE ediyor....KENE short acıyor ve malda elde....shorttan zarar varsa...maldaki kar onu yok ediyor...sıfıra sıfır elde var sıfır hali bu...

emmme....99 000 e dusseidi...KENE yi kapatıp karı elde edecektim...100 700 den döndü...kar alamadık...gene sıfıra sıfır elde var sıfır devam....

bu mücadele....İKİLMİŞ MÖTLERİN DEVASI BİTİNCEYE KADAR SÜRECEK....

BU ARADA....106 000 DE....BİZİM MÖTLERDE...İKİLME PROSESİ ÜÇÜN YAGLANACAK....işte orada...mötümle ilgileneceğim...imdilik….irahatım ve tatildeyim....emmeee 105 000 dedimi...10 dakkada bi yazı yazarım...mötüme nışadır sürülmüş olacak orada...MALI TUTUYUM Mİ...SATIYIM MI...DİYE....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hocamurat2001
                      Aktif
                      • 26 Haziran 2014
                      • 367

Pirim ben c.pınardayim dehşet bir askeri yiğinak var cuma şanliordumuz suriyeye girebilur deniliyor nasil etkiler saygilarimla

Yorum

• aliak
                        Katılımcı
                        • 18 Eylül 2013
                        • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        hala aynı görüşteyim....önce 96 000 e doğru süzülme....sonra 106 000....96 000 e doğru süzülme cuma pazartesi ve salı olacak....BEKLENTİ GÜNÜ 25 TEMMUZ....o güne kadar kimse korkudan short açamaz....bunu kullanacaktır...biz KENE yi 99 000 de kapatacağız....102 500 ve 100 500 leri….sonra 2 ci KENE ilan edilecek.

kuzu kuralı....OLUMLU BEKLENTİ...beklentiden önce satılır.....
                        Pozlar 2 tane mi ?
                        102 500
                        100 500

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Evet öyle....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

yarın ayın 24 ü....3000 puvanlık düşüş günü....yarın cok önemli....99 500 olmadan...hiçbiyere gidemez...

orada....paraları cepcegize koyup KENE iki kademeyide kapatacağım...

adı...TULUMU GİYDİR...TULUMU CIKAR...anadanuryan kalsın....

vayyyy efenim...ben donsuz gezemem....o zaman longdan in günü....

yogusam...buradan direkt 106 000 e gidip...senin ceplerini para dolduramam...diyecek...

bunu demezse....artık 106 000 hedefi yoktur....ölmüştür o hedef ...103 000 yeni zirvedir....

vay efendim....bele ipnelik olur mu....niye olmasın ulen...biz burada birbirimizin cebinden para calmıyormuyuz…..burası dingonun ahırı mı....kimin eli kimin cebinde yeri....

RACON KESEN ADAM....korkar mı....korkmaz bittabi....hırsız hırsızı tanır mı...tanır bittabi....hırsızlık cağımızın en serefli işidir artıkın….

vayyy efendim...bunun okulu var mı...olmaz olur mu olumm….FİNANSAL PİYASALAR bunun okuludur...eger ipnelik diploman elindeyse....o diploma ve iki tavsiye mektubu ile kayıt yaparsın...ipne değilsen...bu okula almazlar seni.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

hoscakalın usaglar…

tetilime geri dönüyorum....

Yorum

• dayan
                                Aktif
                                • 05 Ağustos 2011
                                • 382

Emmi bari altın mı gümüş mü? onu de?

Yorum

Working...
                                X

Debug Information