önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • iki gozum

Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın, Volkswagen'in yeni fabrika yatırımını ülkesine çekmek için teklif götürdüğü ileri sürüldü - Habertürk

Habertürk internet sitesinde Çetiner Çetin imzasıyla yayınlanan bir köşe yazısına göre; Suud Arabistan yönetimi, Türkiye'de yatırım yapmayı düşünen veya büyümeyi
    planlayan şrketleri yakın markaja aldı.

Yazıda dile getirilen ididaya göre Veliaht Prens Muhammed Bn Selman'ın,
    Türkye ve Bulgarstan'ın en güçlü k aday olduğu Alman otomotv devi Volkswagen'in
    (VW) yeni fabrka yatırımını ülkesne çekmek için teklif götürdüğü ve bu amaç
    doğrultusunda yürüttüğü lobi faalyetleirne milyar dolarlar harcadığı aktarılıyor.
    Veliaht Prens'n Güney Kore'ye yaptığı ziyarette de Hyundai frmasının Türkiye'deki
    bazı yatırımlarını Suudi Arabstan'a taşıması karşılığında her türlü desteğe hazır
    olduğu mesajı verdiği iddaları var.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

__________________________________________________ ______________________

Yukarıda ki (Vw) yatırımın Polonya'ya yapılacağı duyumları var.

YTD

Yorum

• sonperde33
      Tecrübeli
      • 03 Ağustos 2011
      • 2999

iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Suudi Veliaht Prensi Muhammed Bin Selman'ın, Volkswagen'in yeni fabrika yatırımını ülkesine çekmek için teklif götürdüğü ileri sürüldü - Habertürk

Habertürk internet sitesinde Çetiner Çetin imzasıyla yayınlanan bir köşe yazısına göre; Suud Arabistan yönetimi, Türkiye'de yatırım yapmayı düşünen veya büyümeyi
      planlayan şrketleri yakın markaja aldı.

Yazıda dile getirilen ididaya göre Veliaht Prens Muhammed Bn Selman'ın,
      Türkye ve Bulgarstan'ın en güçlü k aday olduğu Alman otomotv devi Volkswagen'in
      (VW) yeni fabrka yatırımını ülkesne çekmek için teklif götürdüğü ve bu amaç
      doğrultusunda yürüttüğü lobi faalyetleirne milyar dolarlar harcadığı aktarılıyor.
      Veliaht Prens'n Güney Kore'ye yaptığı ziyarette de Hyundai frmasının Türkiye'deki
      bazı yatırımlarını Suudi Arabstan'a taşıması karşılığında her türlü desteğe hazır
      olduğu mesajı verdiği iddaları var.

Sözkonusu habere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

__________________________________________________ ______________________

Yukarıda ki (Vw) yatırımın Polonya'ya yapılacağı duyumları var.

YTD
      bu satilik usaklarda efendilerini nasil yala..caklarini sasirdilar artik.
      Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• wawew
        Katılımcı
        • 15 Haziran 2010
        • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        aklın yolu birdir...ben üç yıldır bunu yazıyorum...önceden olacakları yazıyorum....

varlık fonunu kurdular...kurun emme şimdi piyasaya bununla mudahele etmeyin demiştim....ederseniz krizi ötelersiniz ve bunun maliyeti...halka çıkar...buda AKUPE yi turk siyasi hayatından siler demiştim...

yerine....putini örnek vermiştim...bırakın turk borsası 58 000 endekse düşşün ve yabancı hapis olsun...böyle yaparsanız dolar-tl 4.60 ı asamaz dedim....zayıflar batar...öbürlerine para pompala varlık fonuyla...nerede 58 000 de....baktım bunu yapmıyorlar ve o zaman hedef 110 000 demiştim...122 000 ye gitti...yabancılar(bıyıklı bıyıksız)...120 000 endekste sattı herife....ve gidip dolar-tl ye furdu….küüüttt 7.0....eeee bu sefer enflasyon fınladı...faiz fınladı...KRİZ BÜYÜDÜ...KÜÇÜLMEDİ.

BÜTÜN BUNNAR NİYE OLUYOR...bilgisizler...görevde imam hatipliler...adam ölü yıkıyacagına ekonomiyi yönetiyor...

bihaber...kapitalist mode...kapital akumulasyon prosesleri....by kuzu...bu kitabı okumamış....
        Hemşehrin Ozan Erhan versin cevabı onlara kuzum

Yorum

• starred messages
          Yeni Üye
          • 05 Ocak 2018
          • 44

USTATLARIN USTATI KUZU BABA...

emeklerin için teşekkürler...

saygılar...

Yorum

• swayze
            Katılımcı
            • 07 Ekim 2008
            • 123

Kuzu Emmi ... alemde teksin degişilmezsin düsmanlarin senin .ikini yesinn...
            Bizleri ışiksız birakmadigin icin cok tesekkurler

Yorum

• swayze
              Katılımcı
              • 07 Ekim 2008
              • 123

Kuzu emmi sabah aksam bu s400 neden gundeme getiriliyor surekli? Savunma bakanligi aciklamasi sonrasinda gevsedi endeks

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

swayze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu emmi sabah aksam bu s400 neden gundeme getiriliyor surekli? Savunma bakanligi aciklamasi sonrasinda gevsedi endeks
                ben...long pozizyona hisselerimde girerim....100 000 endekse vardığımızda....yazdım...yarısından çıktım...öbür yarısı 96 000 asagı kırılınca kapatılacak...

carsamba günü ise....short viop işlemlerim baslıyacak….KENE yani...

ben short olurken viopta...hisselerim elimde olacak gene 96000 e kadar....shorttan para yapacam….o anda malda olmalıyım....kuzu kuralı bu....tersine yukarı basarsa malımdan kazanayım diye....96 000 kırıldımı...mal yok...piramitleme short devam 82 000 kadar...
                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• swayze
                  Katılımcı
                  • 07 Ekim 2008
                  • 123

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ben...long pozizyona hisselerimde girerim....100 000 endekse vardığımızda....yazdım...yarısından çıktım...öbür yarısı 96 000 asagı kırılınca kapatılacak...

carsamba günü ise....short viop işlemlerim baslıyacak….KENE yani...
                  106 beklentinde degisme yok o zaman emmi carsambaya kene baayacagina gore.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

borsa....bir müzik...bir dansdır...o dansda üstüme kimse yoktur....
                    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

starred messages Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      USTATLARIN USTATI KUZU BABA...

emeklerin için teşekkürler...

saygılar...
                      seni sevmiye olsün ulen….desteklerin yazdırıyor...sen ve öbürleri olmazsa tek kelime yazmam...seni seviyorum...saol.

Yorum

• slumberwillcomesoon
                        Yeni Üye
                        • 11 Mart 2016
                        • 30

Kuzu hocam kitap yazın 100er 100er alalım..

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

habere ragmen....henuz bir sikinti yok.....

haberi....cok kisa 5 saatlik grafta....bolinger alt bandda....kisada gunnukte bolinger ortalamada tutu....bu goruntu silkeleme seklinde yansidi graflara....

kisa

cok kisa

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

carsamba gunu ise....cok kisada bolinger band fecii daralip....bi yone patliyacak....

bak daraliyor....

patlama 106 000 e olmali ki....sistemik faze 2 calissin....96 000 asagi kirilirsa sistemik fase 2 basarisiz....96 000 altinda....86 000 de sistemik fase 3 ortalama esas alinirki....bu 82 000 ila 94 000 arasi git gellerdir....

bu git gellerden sonra....SISTEMIK 3 BASLAR ONDA SELLALE VE DIP 58 000 DIR....topicteki baslik yani....

tum bunnar nasil olacak....birden mi....hayirrrr....USULET VE SUHULETLE....kuzu usulette furur....suhulette sulh yapar...tirlar yerir....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

S400 LERI ULKEME YERLESTIREN iradeye saygi duyuyor onu kutluyorum....

yoksa....ulkem...1967 arap Israel savasinda....hava savunma sistemi olmuyan MISIR gibi olurdu...Israel 1 gunde...tum misir ucaklarini havaalanlarinda furmus....cemal abdulnasir kahrindan olmustu....

kardesim sen patriot satmiyorsan....bende satandan alirim....bu gaddin basit....benim havaalanlarim Israel hedef tahtasinda olamaz artikin....bu gaddin basit.

vayyy efendim borsa duser....duserse dussun ulen...borsami onemli...havaalanlarim mi...kerizzzz.

duserse....satar cikar...dipte yeniden alirsin...96 000 kirildimi assagi kalan yariyada kutlet...git yeni dipte hepsini al....buda bugaddin basit....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

dogu akdenizde...girbis etrafinda kim donup duruyor...Israel plus obur seytanlar....

eeee S400 bende var...suriyedede var....onunla yarin yeniden kanka olursak....sen dogu akdenizde ikimi donup durursun kerizzz....girbis a sulanirsan....olacagida bu...turkiye arti suriye....hava sahasi nanay...hadi ucta gorelim...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information