Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
bu mu.,,82 000....bu mu..115 000..hangisi.....KIM BILIR BUNU....BILGIMI....SARLATAN MI.....
TABIIKI BILGI....kimde o....KUZU EFENDI HAZRETLERINDE.....
sarlatanlarda ne var....bugun 69 000...hemen yarin 169 000 derler....niye....KIRNIZIYI pespese iki hafta yak....beyinler gus beyninine donusur....cik cik cik 69 000.....yak yesili iki hafta....beyinler GUS BEYNI hafiza yok...an var....hedef 169 000.....cussssss.....ha ha ha
sarlatanlari yuce rebbim cok yaratmis guslar gibi...diyelim bi sarlatan bir calida ottu....butun sarlatan guslari o calida toplanir cik cik cik....calinin alti sarlatan moku dolar...yonetici her gun o moklari yer...eeee mide yaw....o boku sindirir...yoneticide sarlatan olur....izin verir...bi topic 69 000....obur topic 169 000...maksat milleti soydurmaktir....arac ise...GEYIKCI USAGLAR....bunlarin borsa ile hic ilgisi yoktur.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
ben halkim icin vardim ve varim....birkac seseri beni durduramaz....sizler cok degerlisiniz....sizleri unutup serserileri cezalandirmak akil isi degil...SERSERI...SERSERIDIR...serseri cezadan anliyacak kapasitede degildir...serseri borsada oynamaz zaten....serseri...borsacilara musallat olan...bildigimiz serseridir...bit gaddin degeri yoktur....serseri forumlarda vardir....VE BU NORMALDIR.
CUNKII...
SERSERILERI BIR AHIRA DOLDURMAK....obur forumlari kurtarir....
bu mu.,,82 000....bu mu..115 000..hangisi.....KIM BILIR BUNU....BILGIMI....SARLATAN MI.....
TABIIKI BILGI....kimde o....KUZU EFENDI HAZRETLERINDE.....
sarlatanlarda ne var....bugun 69 000...hemen yarin 169 000 derler....niye....KIRNIZIYI pespese iki hafta yak....beyinler gus beyninine donusur....cik cik cik 69 000.....yak yesili iki hafta....beyinler GUS BEYNI hafiza yok...an var....hedef 169 000.....cussssss.....ha ha ha
sarlatanlari yuce rebbim cok yaratmis guslar gibi...diyelim bi sarlatan bir calida ottu....butun sarlatan guslari o calida toplanir cik cik cik....calinin alti sarlatan moku dolar...yonetici her gun o moklari yer...eeee mide yaw....o boku sindirir...yoneticide sarlatan olur....izin verir...bi topic 69 000....obur topic 169 000...maksat milleti soydurmaktir....arac ise...GEYIKCI USAGLAR....bunlarin borsa ile hic ilgisi yoktur.
ELDE NE VAR ULA SERSERI...abegi bilmiimm....SYSTEMIC CRISIS....abegi o ne yaw....fazla kredi ula...bunu sizin gus moklariniza benzet...KOKIRRR DAA...PIS KOKIY..
sizin diskilarinizdan olusan bu sistemik krizin ikinci fazindayiz 84 000 den 106 000....veya 100 000 demistim....birinci fazi 122 000 e gidendi....
bu fazla sistemik kriz cozuldu ...COZULDU....YOGUSAM BU EKONOMIK KRIZE DONUSUR....
EEEEEEE.....sakin onuda bilmiim abey deme....bilmedigini biliyorum....EKONOMIK KRIZ olursa siz guslar icamazsiniz ve gus mokuda olmaz....
anladin mi ulen....GIRPO....
ANLADINSA.....DI SOYLE.....bu mu....5.0....yoksa bu mu...6.0.
abegi yaw bunnar ne yaw....biz ele demiikk....heryer yesilse...HEDEF FEYZA DIIKKK....HERYER GIRNIZI ISE....HEDEF YER DIIKK....biz dalgadan ne anlariz...biz surf yapip para kazanmak nedir...bilmiizz...BIZIM PARALARIN HEPSI SENDE....mamimiza kodun ha ha ha
Yorum