simurg Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
sn.Kuzu,,, size sn.Güneysu'nun selamları var. (üzerimde kalmasın)kuzu Nickli Üyeden Alıntıbaaa bag...bazı geceler...sen oralıkta iken...ben buna bulaşayım....bu fecii döktürür...tanırsan cok seveceksin...nasılsa gec vakit kimse yok...yerlere yatarsın...gülmekten laz damarların catlar...bana bundan daha usturuplu kufur eden bir adam görmedim ömrümde....deyyyuzzz original...senin İMANLI PAPAZ olduğuna inanmıyor....günü geldimi...iman ettiririm....merak etme sen....ha ha ha
Yorum
-
sevgilerimi ilet bitanem….iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.Kuzu,,, size sn.Güneysu'nun selamları var. (üzerimde kalmasın)
deki...
dinsizin biri....PAPAZ MAKARIOS a biyat etmedi diye...saatlerce onu dine davet ediyor...adam ataist...tanısa MAKARIOS u bırak üfletmeyi...elini ayağını oper….ha ha haYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DEGERLI DOSTLARIM....
bu yazi dizimde....INSANLARIMIZ....ve o insanlarin ne halde olduklari....ulkemiz neden geri kaliyor.....ulkemiz neden kendine uygun bir DEMOKRASIYE sahip olamiyor....bunlardan bahsetmek istiyorum....
bir missal vereyim....
heryerde kuzu bele demis...kuzu sele demis diye hep duyuyor...sonar bir bakiyorki...bir topictede habire kuzu...zuzu...deyip duruyorlar...
gelip su yaziyi yaziyor....kuzu kim ogrenmek istiyor...mantik dogru...madem kuzu dan bahsediliyor...bunnar kuzuyu taniyor saniyor.
jmk99
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2019
Gönderi
751
Arkadaşlar zuzu mudur kuzu mudur kim o?
Her yerde konuşulup duruyor.
Psikopan kim?
Ne biçim yere düştük?
Herkes herkesi tanıyor, biz denklemi çözmeye çalışıyoruz.
Korkulur...
Selamlar.
adamcagiz sorusunu sorup gidiyor....oradaki herkezde kuzu yu taniyor....
sonra biri gelip bunu yaziyor....
0101
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
İkamet
UZAY
Gönderi
2,579
Psikopan'in teki. Alkolog, narsist bir mahlük.
Tanıma daha iyi.
3 kuruş sermayen varsa tulüat ile seni büyüler ve o paran batar.
soruyu soran gelip tessekkur edip gidiyor...
jmk99
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2019
Gönderi
751
Teşekkürler.
Selamlar.
NE VAR BUNDA DEMEYIN....O TOPIGI OKUYAN HERKES BENIM TOPIGIDE OKUYOR....O TOPIKTEKI HERKEZ KUZU YUDA TANIYOR....
ama kimseden ses cikmiyor....daha dolu kuzu kotuleme yazilari var....YANI INSANLAR BIRBIRININ GOZLERININ ICINE BAKA BAKA YALAN SOYLUYORLAR....ve mutlulular....boyle tonla insan varken.....
birden ve aniden....INSAN YARADILMIS VE INSAN YASAMIS...VE INSAN OLARAK OLMEYE KARARLI BIRI BUNLARI OKUYUNCA....CILDIRIYOR...ANLIYAMIYOR...ALLAH ALLAH GOZLERIME INANAMIYORUM DIYOR...VICDANI KABARIYOR....KUKREMEZSEM KENDI INSANLIGIMDAN SUPHE EDECEGIM DIYOR VE KUKRUYOR....
bu aslinda suratlarina tukurme olan yazi...ve o yaziya bir cevap yok....cunkii yuzlerine tukurmek veya isemek onlar icin onemli degil...insanliktan cikmislar...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
soyle KUKRUYOR....
Türkşad
Kıdemli Üye
Duhul
Feb 2017
Gönderi
584
90 lı yılların başın da bir büyüğüm;
"Toplumumuzun bir kısmında maalesef Bizans'tan geçen bir hastalık vardır.,laubalilik, dedikodu, fitne, fesat, birbirini beğenmemek,çekememezlik, sır saklayamamak, rastgele laf söylemek,arkadan kötülemek.
Bu bir hastalıktır.Bu hastalık toplumdan temizlenmelidir.Çevrenize,topluma,Türk milletine ve insanlığa faydalı olmak için vasıflı bir Türk olmalısınız" demişti....Ruhu şad olsun.
Şimdi kuzu için;
Be mübarek ne yanlışını gördünki de adamın arkasından atıp tutuyorsun..Ayıp değil mi..İster içer,ister içmez.Yok alkolok, yok psikopat, yok bilmem ne...Delikanlı adam başkasının arkasından kötü konuşur mu hiç.Bak sn Güneysu güzel bir dille kalp kırmadan yazmış..Sana ne oluyor da adamın arkasından atıp tutuyorsun.
Öncesini bilemem ama 2016 yılı ikinci yarısından itibaren takip ettiğim kadarıyla;
Bist 100 endeksi 75.000-80.000 aralığında git gel yaparken
"Varlık fonu ve KGF olayı endeksi 100 bin üstüne götürür, Ana hisse THYAO( 4.80 civarı falandı)....THYAO 15 tl üstüne gider..." yazdı.
Ara in çıklarda yazdıklarını geçiyorum...Endeks 121.000 e çıkınca " Tepe görüldü hedef 87.000" şu şu sebepten diye yazdığına şahidim. eNDEKS 87.000 e inince "Artık 97.000 e tepkideyiz" yazdığına şahidim.
0cak başında 92.500 yukarı geçilirken "hedef 108.000", mart ayında 106.000 den aşağı dönerken," Hedef 92.000" , "92.000 den hedef 98.000" , "98.000 den hedef 83.000" yazdığına şahidim.
"83.600 de hedef 100.000 " , iki gün önce de "salı gün turna kuşları konar,endeks durulur,satış yer " yazarak dünkü düşüşü birgün önceden haber verdiğine şahidim. Üstelik tüm bu zamanlamaları grafik atarak gösterdiğine şahidim...
Bunların hepsi yazdığı forumda vesika olarak duruyor.....İsteyen gider gözleri ile görür.
Adam daha ne yapsın milletin cebine zorla para mı soksun.
Ben viop yapmıyorum.Hisse senedi alıp satıyorum.O yazdı diye de almıyorum.Kendi yılların birikimi bilgim var.
Sadece strateji oluşturmamda genel de aynı paralel de düşündüğümü görünce bana bir dayanak oluyor.
Yorum ve analizlerini nükte ve teşbih ile süsler...
Batmak nedir ya...Aksine onun yakaladığı trendleri takip edip aklını kullanan adam eğer dandik hisse seçmiyorsa parasına para katar.Eveliyatını bilmem...2016 yılı ikinci yarısından itibaren yukarı aşağı trendleri nokta atışı,üstelik grafikle destekleyerek temel analizle altını doldurarak yakalamış bir adamın arkasından atıp tutmak,kötülemek karalamak,özel hayatını konu etmek vicdansızlıktır.
Ömrümüzün sayılı güne tabi olduğu,üç günlük dünyada neyi bölüşemiyoruz...
Tanımam etmem...Asıl işi nedir bilmem...Benim için sanal bir nick....Yanlışını görsem eleştirimi de saygı çerçevesinde yaparım Bugüne kadar bir yanlışını görmedim. Burada haksız olarak karalandığını görünce Üç günlük dünyada gördüklerimi dile getirmek de vicdani bir sorumluluktur....
Alıntı yaparak yanıtlaYAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
bu neyi gosteriyor.....ulkemizde o kadar az....o kadar azki...ve fekaat...hala tukenmemis...nesli bitmemis....yigit...erdemli...vicdanli...yuce rabbimin insan diye yarattigi insanlar var....
iste ben bu insanlar icin varim....bu insanlar varoldukca varim....cunki....ben bir insanim....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TURKSAD...
Adina layik birisin kardesim...adin gibi yucesin....TURK in yigit oglu...varligin...ulkemiz insanlari ucun tukenmis umudumu...yeniden filizlendirdi....sana sarilarak...seninle cogalarak....gelip...ULKEMIZE...ERDEMI...VICDANI...CESUR OLMAYI YERLESTIREBILIRIZ...
SEN BIR UMUTSUN....BIR IDEALSIN HALKIM UCUN....ALLAH SENDEN RAZI OLSUN...YIGIT TURK EVLADI.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
SN KUZU foruma sırf sıze cevap yazmak tebrik etmek için üye oldum.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne dedikse o oldu....salı devrilecek dedim pazar günü...salı devrildi...FUR-KAC yapacağız dedim....94 000 den furduk...90 000 den tüydük bügün...olacağı yukarıda verdim...olanı aşağıda veriyorum...EEEE NE YAPMIŞIM BEN TULUAT YAPMISIM...ben tuluat yaparken beni seyreden kerizzlerin ceplerine ellerimi sokmus...paralarını cepcegizime indirmiş...cancagızlarını yakmışım...
işte her TULUATIMDA bele 0101 nickli gibi bir ikik bırakıyorum ardımda....ha ha ha

Gerçekten yorumlar takdıre şayan ama dıl konusunda anlama konusunda okurken sorun yaşamayor
değilim. Bazen anlamakta güçlük çekiyorum. Sizi önceden tanıyanlar belkı daha ıyı anlıyordur
ama ben bazen aceba ne demek istiyor diye dusunuyorum.
Son paylaştığınız grafiğe göre hedef 93.528mi?
Tekrardan tebrık eder başarılarınızın devamını dilerim Usta
Yorum
-
Kuzu hakkında olumsuz yazılan topiğin adı nedir?iki gozum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.Kuzu,,, size sn.Güneysu'nun selamları var. (üzerimde kalmasın)
Yorum
-
hosgeldin borss…
yazılarım biraz sifreli….beni uzun zamandır izliyenlerle aramda kurulmuş bir tarz bu....bugünlerde daha net olacağım....cunki uye sayımız ıkı katına cıktı….cok yeni gelen var senin gibi....zamanla sizde öğreneceksiniz...cok sayıda KUZU KURALI var....tabiii bu kuralları beni en az 5 yıldır izliyen bilir...yeniler bilmez...daha acık yazacağım....sizlerde kaparsınız agır agır...
misal....94 000 den 90 000 a indik....burası cok kısa vadeli bir dip...burada geçerli olan kuzu kuralı su....
kuzu kuralı....YARALARINI YALAMAK....3 iş günü....bu 90 000 civarı dolanır durur...kuzu ve ekibi bulaşmaz...karı almıştır...ve bekler...4 cü iş günü gelir...ya long yada short bir pozizyona girer...
ben buraya...YARALARINI YALIYACAK dedim mi....dostlarım beni izliyenler yukarıdaki yazdığımı bilirler...bulaşmazlar.
PAZARTESİ VEYA SALI kuralın sonu....eylem hali oluşur...eyleme gireceğim günden bir veya iki gün önce gelir burada sifreli ne yapacağımı ilan ederim...dostlarım beni eleştirir...bi karar oluşur...VE KILICLARI CEKER KEFERE DOGRARIZ....BIYIKLI VEYA BIYIKSIZ...HEPSİ DİNSİZDİR BİZİM ÜÇÜN...ZINDIKLAR YANİ...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DAYANIM...dayan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEmmi diğer köydeki nickim ömür boyu yasaklı...Başka bir nick aldım gittim.Ona da bir ay yasak koydular..Yassağın bitmesine az kaldı...Dediğin nickin takipçisi olacağım.
gidip bişey yazın diye yazmadım bunları...insanlarımızın ne hale düştüklerini....hala insan olmayı dustur edinmiş birini nasıl cıldurttıklarını göstermek üçün taşıdım....yoksa...cebinden parasını aldığım bir adamın benden hoşlanmasını istemem veya yorumcu olmak istiyor ve fekaat kimse onu takmıyor...okumuyor...bu adamın benden hoşlanmasını beklemem ABESLE İŞTİGALDİR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
dün 90 000 e indi...bugün 90 000 ila 91 000 arasında gidip gelip yara yalıyor....pazartesi veye salı karar verecek...kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhosgeldin borss…
yazılarım biraz sifreli….beni uzun zamandır izliyenlerle aramda kurulmuş bir tarz bu....bugünlerde daha net olacağım....cunki uye sayımız ıkı katına cıktı….cok yeni gelen var senin gibi....zamanla sizde öğreneceksiniz...cok sayıda KUZU KURALI var....tabiii bu kuralları beni en az 5 yıldır izliyen bilir...yeniler bilmez...daha acık yazacağım....sizlerde kaparsınız agır agır...
misal....94 000 den 90 000 a indik....burası cok kısa vadeli bir dip...burada geçerli olan kuzu kuralı su....
kuzu kuralı....YARALARINI YALAMAK....3 iş günü....bu 90 000 civarı dolanır durur...kuzu ve ekibi bulaşmaz...karı almıştır...ve bekler...4 cü iş günü gelir...ya long yada short bir pozizyona girer...
ben buraya...YARALARINI YALIYACAK dedim mi....dostlarım beni izliyenler yukarıdaki yazdığımı bilirler...bulaşmazlar.
PAZARTESİ VEYA SALI kuralın sonu....eylem hali oluşur...eyleme gireceğim günden bir veya iki gün önce gelir burada sifreli ne yapacağımı ilan ederim...dostlarım beni eleştirir...bi karar oluşur...VE KILICLARI CEKER KEFERE DOGRARIZ....BIYIKLI VEYA BIYIKSIZ...HEPSİ DİNSİZDİR BİZİM ÜÇÜN...ZINDIKLAR YANİ...
neden karar verecek....CÜNKİ BÜYÜK BİR BEKLENTİ VAR....ıstanbul seçimleri....bi hafta sonra....
şimdi bundada kuzu kuralı var....
KUZU SEÇİM KURALI....seçimi piyasa yapıcı bir BEKLENTİYE dönüştürür....seçimi mevcut iktidar kazanacaksa...bu POZİTİF beklentidir....seçimi mevcut iktidar kaybedecekse....bu NEGATİF beklentidir....pozitif ve negatif beklentide piyasa nasıl şekillenir KUZU BUNU BİLİR....FİYAT VE ZAMAN OLARAK....son dakkaya saklar...sifrelidir hep.
DEMEKKİ NEYMİŞ...pozitif bir beklentide kuzunun verdiği hedef neydi 100 000....
negatif bir beklendide kuzunun verdiği hedef neydi....82 000....
kuzu kime oynar ise...şimdilik sır.
bu plani 2 ay once yaptim...POZITIF BEKLENTI HEDEF 100 000 bak grafa....NEGATIV beklenti hedef 82 000...bak grafa....
simdi bu TULUAT mi...ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum