önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • freeyourmind
    Katılımcı
    • 12 Mart 2016
    • 198

wawew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kuzum, füzelerle dalmış ağalar, sen dip arayışındasın. tecrübene eyvallah fakat bu kez şaşırttın beni: benim tanıdığım kuzu kene modunda pramit çakıyor olmalıydı.
    Sn wawew, benim anladığım kuzu burda dip aramıyor, arasaydık neye bakmamız lazım onu hatırlatıyor. Zaten 75000 hedefi vermişti. Muhtemelen endeks oraya hareketlendiğinde makasta sıfıra yaklaşacak gibi. Yanlış mı anlıyorum kuzu hocam...

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

YENİ TÜRKİYE BORSASI.....

yandaş basın....artık YENİ TÜRKİYE deyiz diyordu....birçok insan oda ne ula diyordu....o bu işte....YENİ TÜRKİYE....

UZUN VADE YENİ TÜRKİYE İSE SELE....

get directions to the nearest gas station

NOT...henüz AYUYA girmedik tl bazlıda....ama sınırına geldik....dolar bazlıda ise çökeceğiz dediğim 2013 den beri...AYU PİYASASINDAYIZ...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

kuzum, füzelerle dalmış ağalar, sen dip arayışındasın. tecrübene eyvallah fakat bu kez şaşırttın beni: benim tanıdığım kuzu kene modunda pramit çakıyor olmalıydı.
        KUZU KURALI....DİPTE FURUSMA....AVA GİDEN AVLANIR....aldığını geri vermemek esastır....biz hammal değiliz....o hammal...her an her sey olabulur….yukarıda yazdım....AYU PİYASASINDA KURULACAK TUZAKLAR...tam içindeyiz suan...bekle.

neyi….açılır açılmaz göçmüş....saat 14 30 da diplemiş piyasayı....VE LONG OL....

YÜCE REBBİM...herseyi….usulet ve suhulet içinde yeddi günde yaratmıştır....

anamız dünya....bubamız gökü….yeddi günde tavlamış ve evlenmiştir....bizleri DÜNYA ANAMIZ....usulet ve suhulet içinde dogurmus ve öldürmüştür....

bubamız GÖK....bozulan dünya ahalisine çeki düzen versin diye....CENGİZ hanı göndermiştir...yakmış yıkmış TALAN etmiş.....ölmüş gitmiştir emme....kaostan bi düzen dogmasınıda sağlamıştır...BU İŞİ TÜRKLERE VERMİŞTİR....GÖK TENGRY.

O TURKLER SUANDA....HAZAR TÜRKLERİDİR....

bizim MERKEZ pankamız dahil....bilinen ülkelerin merkez pankalarıda bunlara aittir...fed de...

ASSAD buna olmaz dediği üçün....SURİYEYİ kendine bağlı politikacılarla pincik pincik etti.

onuncün…..politikacılar bunnara aittir....ve her politikacınında….bir....SON KULLANMA TARİHİ VARDIR.İŞLENMİŞ SUCLAR ONA YIKILIR......yeni sahife acarlar....gelen yeni politikacıda bunnara aittir.

neden böyledir....böyle olmazsa....KAPİTALİZM ÇÖKER....nerede yazdım bunnarı….KAPİTALİST MODE u anlatırken yazdım....ne zaman 2013 de...ne dedim....TURKİYEDE BÖLÜŞÜLECEK PASTA KALMADI....bu baslıkta yazdım.….VE ÇÖKECEYİZ DEDİM.....

EFENDİM....amriki irana furacak….pohhh furacak….humeyniyi fransadan tahrana korumalı olarak getiren uçak...humeynininmiydi…

PETROL fiyatları....bunnara ayar çekmek üçün....iran bir bahane....danışıklı dövüş.
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wawew
          Katılımcı
          • 15 Haziran 2010
          • 70

kuzum iç ve dış dinamiklerin bileşkesi bir tusunamiyi başlattı diye düşünüyorum. 30 mayıs a kadar senin 75 binli öngörün gerçekleşecek gibi görünüyor. sonrası dalgalı bulutlu olacak. tusunami 66 binlerde durulabilir belki. ben üstadımın öğrettiği kene modunda devam ediyorum.

Yorum

• e.yegen
            Tecrübeli
            • 05 Mart 2009
            • 530

Kuzu dusunuyoryeni vurusma duzenini soluk almadan dusuyor shortcular parayi goturdu.son bir soru hissede olan bizler bundan sonra satip kurtulmalimi yoksa olan oldu uzun vade yatirimcimi olmali kuzu baskan? 2008 krizdede hisseler 1/3 fiyatlarina gelmisti iyi hatirlarim bu dusus cok abartildi hisseler peceteye dondu bence panik ortami var kotu haberler pespese geldi buralar dip bence 80-85.000 arasi o kadarda kotu degiliz disarida kriz gormuyorum herkes isinde gucunde..

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

kuzum iç ve dış dinamiklerin bileşkesi bir tusunamiyi başlattı diye düşünüyorum. 29 mayıs a kadar senin 75 binli öngörün gerçekleşecek gibi görünüyor. sonrası dalgalı bulutlu olacak. tusunami 66 binlerde durulabilir belki. ben üstadımın öğrettiği kene modunda devam ediyorum.
              yarın 1000 puvan artı açıp....yukarı 90 a yönelmesi halinde KENE batar...cunki KENE stop loss kullanmaz....

beni bağlar bu....wawew….kurallarım var....onlardan sasmam…...ABDULLAH hangi klozette....bilemem....neme lazım....bakireyim ben....kendimi korumam ilazım…..

Yorum

• wawew
                Katılımcı
                • 15 Haziran 2010
                • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                yarın 1000 puvan artı açıp....yukarı 90 a yönelmesi halinde KENE batar...cunki KENE stop loss kullanmaz....
                kuzum bu arenada korkaklar yaşayamaz. ölümüne çarpışanlar kazanır!

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

neydi....BORSA....cilveli bi gacı….gel gel vereceğim diyen.....kimdi BORSACI....çapkın bi erkek....gidip ikecegim diyen....kimdi iken...ABDULLAH.....kimi ikiyordu…...çapkın BORSACIYI.....

GERİLERDE KALDI.....ipnelik ve borsacılık yazım....

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

hep sele olur....kuzu cökeceyiz der....kimse inanmaz....

kuzunun dediği yere göçeriz.....

herkez ne der....dahada göçeceğiz.....bir tek kuzu kalır....ÇIKACAGIZ DİYEN....

BU 25 yıldır....bu forumlarda gördüğüm....BİR KUZU KLASİGİDİR....yarın bunu izliyecegiz….

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bele oldumu hep ne yaparım....İzmirli hoca ya derimki….hocam benim topiğe bir dolaz bazlı uzun vade graf as ve görüşlerini yaz....

hocam di haydi....mıkrofon sende....

bele oldumu….nasıl oldu mu....AKILLAR ZİVANADAN CIKTIMI...karıstımı yani...

Yorum

• wawew
                        Katılımcı
                        • 15 Haziran 2010
                        • 70

bele oldumu hep ne yaparım....İzmirli hoca ya derimki….hocam benim topiğe bir dolaz bazlı uzun vade graf as ve görüşlerini yaz....

hocam di haydi....mıkrofon sende....

bele oldumu….nasıl oldu mu....AKILLAR ZİVANADAN CIKTIMI...karıstımı yani...
                        kuzum euro ve usd bazlı grafikleri görüyoruz. ANCAK, xbank dip tazeledi.

öncü kuvvet, akınlarda çocuklar gibi ŞEN idi.

sen kuzu sun ben de kuyruğu ))

Yorum

• e.yegen
                          Tecrübeli
                          • 05 Mart 2009
                          • 530

hep sele olur....kuzu cökeceyiz der....kimse inanmaz....

kuzunun dediði yere göçeriz.....

herkez ne der....dahada göçeceðiz.....bir tek kuzu kalýr....ÇIKACAGIZ DÃYEN....

BU 25 yýldýr....bu forumlarda gördüðüm....BÃR KUZU KLASÃGÃDÃR....yarýn bunu izliyecegiz….
                          Kuzu baskan yarin donerse endeks eline kimse su dokemez sapka cikartiriz olurmu olur benim tahtayi karanlikta aldilar olabilir.. Helal olsun yine bildi derler....izmirli hoca 25 yillik destekteyiz der 13.50 cent sayfasinda

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

şimdi o dolar bazlıyı hazırlarken....ben biraz tl bazlıdan dan bahsedeyim....

17 sene önce AKÜPE iktidara geldiğinde borsa endeksi yuvarlak 10 000 di….

senin ve kardeşinin 10 000 ar tl niz vardı....

sen götürüp bu 10 000 tl yi borsaya yatırdın endeksi aldın....

kardeşinde götürüp 10 000 tl yi banka mevduatına yatırdı....

ikinizde bu paralara hiç dokunmadınız.....

17 yıl BİRLEŞİK FAİZLE....KARDEŞİNİZİN PANKADA Kİ TL Sİ.....suan ne olmuş aldığı faizlerle....108 000 tl olmuş ve pankada…..

17 yıl ENDEKSE 10 000 tl verip aldığın para şimdi kac…..suan…..oda satabilsen KARANLIK ODADA....84 000 TL OLMUS....

BAK İKİLMİŞSİN TL BORSADA....öbür köyde....düşmedikçi düşmedikçi diyen kerizzler para kavramını bilmiyorlar....dolar bazlıda cesed….

NOT....ağzımdan zaman zaman rakkamlar çıkar....misal 108 000 de cıktı….bak hiçbirseyi kafadan atmıyorum.....önümdeki kıyaslamalı graflar söylüyor....birde enflasyon kıyaslamalı grafım var...ondan başka bi gün bahsederim...BU ŞİRKETLERİN DEFTER DEGERİNİ ÖLDÜREN Bİ GRAF.

Yorum

• Money DOCTOR
                              Katılımcı
                              • 20 Haziran 2018
                              • 139

Kuzu hocam

Her sene ortalama 20.000-25.000 puan temettü etkisini neden hesaba katmıyoruz . ?

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzu hocam

Her sene ortalama 20.000-25.000 puan temettü etkisini neden hesaba katmıyoruz . ?
                                FAİZİ....17 yıl ortalamasının daha altında tutuyorum...o etkiyi koyuyorum yukarıdaki rakkama….

hatırlıyormusun…….122 000 endekse gittigimizdede…..demiştim ki...tl bazlı endekste kafa kafaya geldik...yani tl faizi ve mevduattaki parada 120 000 di o zaman..hangi faizle aylık birleşik faizle....turkiyede çoğunluk aylık birleşik faiz kullanır....bu suan 130 000 lerde...yani 10 000 tl…...aylık faizle 17 yıl birleşikte 130 000 civarı...

hızlıca förmüllede hesaplarsın....birleşik faiz förmülü….

Yorum

Working...
                                X

Debug Information