Sonra 75.000 hareketti startmi alacak baskan.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
bak ne yapti TANTALUS in adamlari....Libya...cezayir ve somaliyi bu aY duzene koydu....neyi duzene koydu....oralardaki PETROL SAHALARINI....NIYE KOYDU....hurmuz bogazindan kus ucurtmuyacak da ondan....hazreti Abraham in kolesi hagar dan dogan oglu....MEKKEDE....ISMAEL....ismaele dihaydi ula diyecek....o demeden ben mala binerim....MERAK ETME SEN.burayada gelir...
eeee ehhhhh....GENE KONDU DURNALAR.....DERIM.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
DURNA GUSLARI....kutsal guslardir....tanrilar bi yerden bi yere giderken....bu GUSLARA DONUSURLER....niye....bu guslarin menzilleri uzundur....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
baggg bu gaddin yıldır beni okuyorsun.....hala usulet ve suhuleti öğrenmedin....yunan mitolojiyle anlattım....anlamadın....108 000 den bahsediyorum ben....SUHULETTEYİZ ULA....75 000 SONRA....e.yegen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSonra 75.000 hareketti startmi alacak baskan.
ULA NAMISSIZ....sen herkesin dillendirmeye başladığı 75 000 e....hemen gidilmiyecegini kuzu dan öğrenemedin mi....
baggg sele düşün....yıl 1800 lerin bası...ÜÇ BÜYÜK TÜRK İMPARATORLUGU VAR....biri Osmanlı...biri iranda safevi...biri hindistanda mogul imparatorluğu....TANTALUS bunnarı nasıl yoketti...birden mi...hayır...usulet ve suhulet içinde....
bu çöküşün başlangıcı....KIRIM SAVASI...1854 TE...başlatıldı...
şimdi sana soruyorum...düğün yokken bayram yokken...ıngılızler ve Fransızlar Osmanlı ile bir olup urusa kırımda saldırdılar...
NİYE YAPTILAR....SAKIN BANA OSMANLIYI COK SEVİYORDULARDA ONDAN DEME....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
PEKİ BU YENİ kırım NERESİ OLACAK....bu yeni kırım savasında bizimle kim KANKA olmak ister....bi düşün ula....
cennetten 8 milyon telgraf çekmişler sehitler….
8 sene süren iran iraq savasından....iraq ve suriyede süren son 8 yıldaki sehitler….
bu musluman şehitler birbirini keserek....sehit oldu....hepsi cennetteler....biz birbirimizi niye öldürdük ula diye....bilimsel aglası içindeler....telegraflar cok acı...sii sunniyi...sunni şiiyi...wahabi hem siiyi hem sunniyi kesmiş....
eeee hepside kendi mezheplerine göre....TRANSİT CENNETTELER....8 MİLYON YAWW....GELMEYİN YER YOK DİYE TELEGRAF CEKİYOR USAGLAR.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
TRUMP....emrinde bulunan islam dünyası şeyhlerini aramış....ŞEHİTLİK ŞERBETİNİ İÇMEK İSTİYEN musulmanlara gaz verin diye...
suudi seyh….UBEYDULLAHI LİLLAH EL BİLHAH....COK yak başkanım....suriyede hepsini ASSADIN gavur ordusuna OBAMA BİN HÜSEYİN EL BARRACK kestirdi....bulsam bulsam bin kişi bulurum....emme bekle 2 yıl yeni generasyon geliyor saf ve temiz...ben öl dersem ölürler...bu eski generasyon uyandı....8 milyonuna SEHADET SERBETİ İÇİRDİK DEMİŞ....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
EN ACIKLI TELEGRAFI....amrikinin idam ettirdiği....iraqın sunni lideri SADDAM ile iranın şia lideri Humeyni bin lallah çekmiş....8 yıl birbirini gırtlakladı bunnar….cennette beraber DAMA oynuyorlarmış.....ikisininde kırk huriye dokunması yasakmış....zaten hurilerde feciii çirkinmiş....rahibe kılıklı...carsaflı...ninca kaplumbağaları imiş....öyle HULYA AVSAR....VEYA BENZERİ Bİ TANE BİLE HURİ YOKMUS...hepsi tessettürlü….çirkin çirkin ucube kadınlarmış.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Hocam yeni Kırım Suudi Arabistan olacakkuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterPEKİ BU YENİ kırım NERESİ OLACAK....bu yeni kırım savasında bizimle kim KANKA olmak ister....bi düşün ula....
cennetten 8 milyon telgraf çekmişler sehitler….
8 sene süren iran iraq savasından....iraq ve suriyede süren son 8 yıldaki sehitler….
bu musluman şehitler birbirini keserek....sehit oldu....hepsi cennetteler....biz birbirimizi niye öldürdük ula diye....bilimsel aglası içindeler....telegraflar cok acı...sii sunniyi...sunni şiiyi...wahabi hem siiyi hem sunniyi kesmiş....
eeee hepside kendi mezheplerine göre....TRANSİT CENNETTELER....8 MİLYON YAWW....GELMEYİN YER YOK DİYE TELEGRAF CEKİYOR USAGLAR.
Saygılarımla
Yorum
-
ele demegin usaglar…..yazık olur....KİM İKER DEFTER DEGERİNİ....derseniz....defterin ne günahı varki...değerinin bi suçu ossun….
yogggg efendim....cafcaflı holding in....piyasa değeri ile defter değeri nerede ise aynı....
yani….HİÇkimse CAFCAFLI holding in gelecekte....ne mötü yuvarlaktır nede istikbali parlaktıra inanmış....HEEEEEEEEE......ABOVEEEEE....
ele bir inanç mı olısiiir ula.....
yani bu adamı şimdi satsak 1 milyon dolar eder emme....1 sene sonra satarsak 500 bin dolar bilem etmez...
abaoooo….durum ele mi ula....şirket sahaplarının mötüne nışadır sürer bu....
o der....yoggg benim mötüm cok güzel yuvarlak olacak 1 yıl sonra....bu der benimki daha yuvarlak olacak....
offffff...önümüzdeki iki hafta....möt...yuvarlak....cok yuvarlak....daha yuvarlak....olacak...
bunnarı duyarak geçecek....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ula ele kac kaart varkine…..bu dedikoduyu patlattınız....namıssızlar….
eeee bele olursa....ALTIN FURUSCU USAGLAR BATAR.....YAZIKKKK...altın furamazlar ula....neyle fursunlar altını...ALTINA para yetmezkine….YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
kac subesi varmış çiftlik bankın....kaça indirecekmiş şube sayısını....
bu defter değerini düşürür ula....
o düştümü...piyasa degeride düşer....
ula o zaten batmadı mı....sahabısı cok uyanık....arjantinde gacı tarlasında imiş....
demek...batacağını anlayınca....herkesten önce davranmış....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
uffff….borsada en sıkıntılı yere geldik....borsa yerin dibine indimi....kuzu...mecburen temel analiz çalışır....
eee param kıymatlı daha....ota çöpe yatıracak halım yok ya....eeeee….çalıştıkça...yoruluyorum...bu ot...bu çöp diye dag gibi iki liste yaptım...
fışşşşşş cok yoruldum....amaaannn bu borsacılık cok zor iş....keşke manken olsaydım....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
aslında....gençken....mankenlik teklifi aldım almasınada rehmetli bubam izin vermedi...
didiki…
sen biraz oynaksın...sonra ipne olursun....ele deyince rehmetli tırstım teklifi redettim….
ama şimdi new york ta en rahat ve lüks içinde yasıyan ve MODA OLAN SEY.....İPNELİK....yarın evlenecek iki dostum...düğünlerine davetliyim....daha öncede gitmiştim...bi kus sütü yok....para içinde yüzüyorlar valla...
kaçan kusun pesinden ağlamak baa yakışmaz....artık bu kadere katlanacağız....borsacılık....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kuzu baskan 108000kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbaggg bu gaddin yýldýr beni okuyorsun.....hala usulet ve suhuleti öðrenmedin....yunan mitolojiyle anlattým....anlamadýn....108 000 den bahsediyorum ben....SUHULETTEYÝZ ULA....75 000 SONRA....
ULA NAMISSIZ....sen herkesin dillendirmeye baþladýðý 75 000 e....hemen gidilmiyecegini kuzu dan öðrenemedin mi....
baggg sele düþün....yýl 1800 lerin basý...ÜÇ BÜYÜK TÜRK ÝMPARATORLUGU VAR....biri Osmanlý...biri iranda safevi...biri hindistanda mogul imparatorluðu....TANTALUS bunnarý nasýl yoketti...birden mi...hayýr...usulet ve suhulet içinde....
bu çöküþün baþlangýcý....KIRIM SAVASI...1854 TE...baþlatýldý...
þimdi sana soruyorum...düðün yokken bayram yokken...ýngýlýzler ve Fransýzlar Osmanlý ile bir olup urusa kýrýmda saldýrdýlar...
Kuzu baskan 108000 ?yani u-100 90.0000 demek istedin.
NÝYE YAPTILAR....SAKIN BANA OSMANLIYI COK SEVÝYORDULARDA ONDAN DEME....
Yorum
-
Emmimmm... Sen "GENE KONDU DURNALAR" dedin mi kısa keneye başlardın sanki... Yeni gelişmeler var sanırım..kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbak ne yapti TANTALUS in adamlari....Libya...cezayir ve somaliyi bu aY duzene koydu....neyi duzene koydu....oralardaki PETROL SAHALARINI....NIYE KOYDU....hurmuz bogazindan kus ucurtmuyacak da ondan....hazreti Abraham in kolesi hagar dan dogan oglu....MEKKEDE....ISMAEL....ismaele dihaydi ula diyecek....o demeden ben mala binerim....MERAK ETME SEN.burayada gelir...
eeee ehhhhh....GENE KONDU DURNALAR.....DERIM.....
Haziran sonu 75.000 diyordun... 108.000 için ne tür hikaye var... Seçim beklentisi tek başına o yükselişi vermez sanırım...
Yorum
Yorum