önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

senle ben....sabahtan aksama kadar....burada...AKP ye küfretsek.....bu akp ye yarar....

SOSYOLOJİ....bu bir bilim dalıdır....insan ve insan davranışları NASIL SEKİLLENİR....onu anlatır....ben muhendisim….borsacı olmaya karar verdiğimde....insan davranışlarını öğrenmek üçün....sosyoloji kurslarına gittim....bu konuda kilometrelerce kitaplar okudum...notlar aldım....

ve gördüğünüz gibi....borsada hep başarılıyım....insan davranışlarını ve sebeblerini biliyorum ondan başarılıyım borsada....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• hurolg2
      Aktif
      • 25 Ocak 2019
      • 367

Kuzum bu dediklerini zaten 15 Temmuz dan beri kadim Derin Türk Devletimiz yapıyor zaten...! Tahminlerime göre E. İmamoğlu da bu adımlardan biri ve şimdi iyice mağdur edilip tanıtılıp ileride muhtemelen Özal tarzı dört eģilim vb herkes toplansın bu şemsiyenin altına projesiyle rte nin yerine getirilecek diye bekliyorum...Buna da uygun bir siyasetçi olması işleri de kolaylaştıracak gibi...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

hurolg2 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzum bu dediklerini zaten 15 Temmuz dan beri kadim Derin Türk Devletimiz yapıyor zaten...! Tahminlerime göre E. İmamoğlu da bu adımlardan biri ve şimdi iyice mağdur edilip tanıtılıp ileride muhtemelen Özal tarzı dört eÄ£ilim vb herkes toplansın bu şemsiyenin altına projesiyle rte nin yerine getirilecek diye bekliyorum...Buna da uygun bir siyasetçi olması işleri de kolaylaştıracak gibi...

görünmüyenleri görmek....ve görüp....yazılarınla bu harekete hizmet etmek....biz Kemalistlerin görevidir....adı...AKILLI MUHALEFETTİR.

ataturk rojeti takar ortaya fırlarsan....ATATURKE kötülük edersin....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

bütün ömrünü Atatürk e küfrederek geçirmiş fesli kadirin cenazesine turk bayrağı sarıp....benim vergilerimle yapılmış camlıca camiinde devlet töreni yaptılar....

bu....beni...ve gibilerimi CANEVİNDEN FURDU....OGÜN YEMİN ETTİM....bu AKP yi on parçaya bölmezsem namerdim....

ve hedefime AKP ye oy verenleri kodum....beni ona göre okuyun.....

Yorum

• hurolg2
            Aktif
            • 25 Ocak 2019
            • 367

👍👍👍👏👏👏
            Hiç bir şey göründüğü gibi değildir...! Görünmeyen ise gerçek olabilir...!

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

seçimler iptal edildi....bu kime yarar...AKP ye mi....nahhh yarar...akp li yüzde 44 ün...yüzde 10 u...neoluyor yaww diyor suan.

diyelim seçimleri çaldılar ve bu ortaya cıktı….akp li ikinci yüzde 10 neoluyor yaww der....

ben sahsen….seçimi iptal edecekler demiştim.....ettiler....seçimi çalacaklar diyorum....çalacaklar....inşallah çalarlar...

İstanbul belediyesi önemli değil....bizim üçün....

önemli olan bu yüzde 44 oydur....bunun yok edilmesidir....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ula namıssızlar…..

ula benim sevgililerim....sevenlerim....

ula sizi ne zaman KENDİM yapacağım.....

Yorum

• wawew
                  Katılımcı
                  • 15 Haziran 2010
                  • 70

kuzum 90 ve 2000 kuşağı bilgi teknolojileri ile yetişti. kalıptan çıkmış önceki kuşaklardan çok farklılar. bilinç ve kavrayışları, özgüvenleri yüksek. imam-hatip liselerinde bile bu fark öyle bariz ki, bu gençler kendilerine güya ahlak ve erdem telkin eden kollayıcılarının değerleri ile eylemlerinin çeliştiklerini görüyor ve "bunlar müslümansa, ben müslüman değilim!" diyebiliyor. bu düşüncede olan gençler azımsanmayacak kadar çok. "Ümidimiz gençliktedir."

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bi örnek....akıllı muhalefet.....haydar acun....Marmara capital.

bu türkün yiğit oglu…..bloombergte…...ne dedi...anayasa madde 1....bundan sonra hiçbirparti AKP dışında seçimi kazanamaz

anayasa madde 2....akp nin yüzde 80 altında aldığı her secim yenilenir....

yazarsak....BORSA CIKAR.....DÜŞMEZ DEDİ....

işte bu....AKP ye oy veren borsacıları.....mamına korum bu işin demelerine sebeb oldu....yüzde 1 gitti....

işte....AKILLI MUHALEFET BUDUR.....işte akıllı ve akil muhalif....haydar acun dur....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

bu haydar acun....cok zeki....cok bilgili....cok yetişmiş bir insandır...kendisini tanıyanlar bilir....

böyle saygın bi insan....bu cıkısı yaptımı….deprem olur......

Yorum

• Titrettin
                        Aktif
                        • 20 Aralık 2016
                        • 318

İmamoğlu 2014 seçiminde sadece CHP seçmeninin oyu ile seçilmedi. CHP seçmeni yetmezdi. pazar pazar halkın içinde geziyordu. o zaman ki Beylikdüzünde MHP lilerin ve diğer sağ seçmen oyları ile seçildi. seçildikten sonra partizanlığını da görmedim.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

titrettinim……

özelime bir önemli profesör doctor bi yazı göndermişti....pisikolog bu....

diyorki….

bi hastam....3 ay pespese ATV seyretmiş.....

bunun aklı dengesini yerine getirmek üçün....bir yıl ilaçlı tedavi yaptım....

17 yıl ATV seyretmiş birinin TEDAVİSİ MÜMKÜN DEGİL hocam demiş....

ve bu oran....yüzde 44 oyun...yüzde 10 dur demiş....bunların TEDAVİSİ YOK demiş.

benim okuyucularım....böyle insanlar işte....

cevap yazdım...bizde hocam....yüzde 34 ü tedavi edelim....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

KIZLAR FORUMU....ve piyasaları okudum.....

dolarda olanlara bakıp....kızlar 3000 yok yetmez 5000 artı acar diye tartısıkene….

gızın biri gelmiş.....kızlar pazartesi kim KISIR yapacak demiş.....

tabiii KISIR iki anlamlı bi kelime....biri kızlarla ilgili...yaptıkları ve marula sarıp yerken dedikodu ettikleri bir yemek....öbürüde gene kızlarla ilgili....kim atlarsa atlasın....ne yaparsan yap...çocuk doguramıyan bi gacıyada KISIR derler...

kızın biride gelmiş....nicki MORUK....bacım bana KISIR mı dedin sen deyip....açmış ağzını yummuş gözünü....banada KUZU diye bir küheylan atlasa idi....bende dördüz doğururdum demiş....

kızlar bunnar….dedikodu sürüyor....fekaat ben birazdan pazartesi ne oluru yazacağım...

Yorum

• wawew
                              Katılımcı
                              • 15 Haziran 2010
                              • 70

Kuzum baltamız elimizde, ölümüne talandayız, kızlardan bize ne?

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

wawew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                Kuzum baltamız elimizde, ölümüne talandayız, kızlardan bize ne?
                                olurmu yaw….kızlarsız hayat olurmu…..gacılar velinimetlerimizdir wawew….

orası...SOSYOLOJİK göstergelerimi okuduğum yerdir....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information