Bu geçiş döneminde Chp'nin bir rolü olmayacakmı sence kuzum?
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
KAPİTALİST MODE.....KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERİ....yazılarım okunursa....
KAPİTAL DİR EGEMEN....
ve kapital anayasa düzenler....ne zaman...SERMAYE TÜKENDİGİ ZAMAN....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
ÜLKENİN EN AZ ZARARLA BU DÖNEMDEN CIKMASINI İSTİYEN HERKES....buna yardımcı olmalıdır....YUMUSAK GEÇİŞ SAGLANMALIDIR...semoz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu geçiş döneminde Chp'nin bir rolü olmayacakmı sence kuzum?
misal...TURKİYE İTTİFAKI....bu bir yumuşak geçiştir....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
unutmayın....bu ülke bizim.....hepimizin....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
,kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAPİTALİST MODE.....KAPİTAL AKÜMÜLASYON PROSESLERİ....yazılarım okunursa....
KAPİTAL DİR EGEMEN....
ve kapital anayasa düzenler....ne zaman...SERMAYE TÜKENDİGİ ZAMAN....
Yorum
-
-
sevgili kuzu hocam ,canım hocam,şeytan hocam (melek olanı) fikirlerinize katılmamak ,bu memlekete ihanettir. fekaaat,ihanet edenler,bu dünyada istediklerimizi bizden çalanlar.memeleketimizi soyanlar,eh bunları soymak da bize farz.salamonun kapısının çalınması an meselesi ,bunlar muhtemelen salamondan alacaklarıyla borsaya sözde bizi soymaya gelecekler.
Yorum
-
seçim iptal der demez YSK bunu yazdım....kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhadise sudur usaglar…...
MEVLAM NEYLERSE.....GÜZEL EYLER.....
HÜKÜM ALLAHINDIR.....
niye yazdım....
TURK HALKININ TÜMÜ....İLK KEZ TOKADI SURATINDA HİSSETTİ....AKUPELİ USAGLAR DAHİL....onlarda tokadı hissettiler...
neydi o tokat....kimdi furan…..TEK ADAM REJİMİ VE ARDINDAKİ MAFİA....
İŞTE BUNU....yüce allahım yaptırdı....ULUZGARI ESTİRDİ....
artık AKÜPE ve ardındaki MAFİA önde TÜRK HALKI ARKADAN....tümünü uçuruma doğru sürüyor....
HEPSİ TELEF OLACAKLAR....
YÜCE REBBİM neylerse....güzel eyler....
bu secim ISTANBUL SECİMİ DEGİL ARTIK....TEK ADAM REJİMİNİN NE OLDUGUNU HALKIN ANLAMIŞ OLMASIDIR...halkın mıcına NISADIR sürüldü gayriiii….
nişadır feciii kasıntı yapar...o mıc artık oturamaz....HALKI BİRLEŞTİRECEK BU SEÇİM İPTALİ....
BU CIG GİBİ BÜYÜYECEK....halka yargının olmadığını bu gaddin net....hiçbirşey ANLATAMAZDI....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
BİZİM BURADAKİ İŞİMİZ İSE....usaglar…..bu akupeli MAFİA yı soyup soğana çevirmektir....uçurumdan atlamadan önce....hepsi atlıyacak….SOSYOLOJİK MOTOR....çalıştı gariii….
bu motorun önünde hiçkimse duramaz.....ezer...ezdiğini jilete çevirir geçer gider...kaçanlar uçurumdan atlar...
bu secim iptali....ELE BİRBİŞEY İŞTE....
ULUZGAR ETKİSİNİ KAVRAYIP...seçimleri iptal eden yeddi hekimin heykellerini dikeceğiz...gendilerine tessekkürler ediyorum...YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Kusura bakma kuzu hocam,AKP ve RTE hakkında yazdıkların çok çelişkili ve tutarsız. Ülkeyi satıp yerken zimmetine geçirirken hep bana, hep bana; batınca koşun gelin "Türkiye ittifakı"falan. Bizler sicilinin en başında kalpazanlıkla yola çıkanların hiç bir zaman destekçisi olmadık, şimdi de olmayacağız haliyle. Bir sürü söz var söylenecek,
Geçti borun pazarı,
Kim yediyse hesabı o ödesin,gibi, gibi..
Bunların altyapısı imamlık, e haliyle canına okudukları ülkenin cenazesini kaldırmak da bunlara düşer.ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite
Yorum
-
👏👍saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKusura bakma kuzu hocam,AKP ve RTE hakkında yazdıkların çok çelişkili ve tutarsız. Ülkeyi satıp yerken zimmetine geçirirken hep bana, hep bana; batınca koşun gelin "Türkiye ittifakı"falan. Bizler sicilinin en başında kalpazanlıkla yola çıkanların hiç bir zaman destekçisi olmadık, şimdi de olmayacağız haliyle. Bir sürü söz var söylenecek,
Geçti borun pazarı,
Bunların altyapısı imamlık, e haliyle canına okudukları ülkenin cenazesini kaldırmak da bunlara düşer.
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
biliyorum bana kızıyorsunuz.....saleve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKusura bakma kuzu hocam,AKP ve RTE hakkında yazdıkların çok çelişkili ve tutarsız. Ülkeyi satıp yerken zimmetine geçirirken hep bana, hep bana; batınca koşun gelin "Türkiye ittifakı"falan. Bizler sicilinin en başında kalpazanlıkla yola çıkanların hiç bir zaman destekçisi olmadık, şimdi de olmayacağız haliyle. Bir sürü söz var söylenecek,
Geçti borun pazarı,
Bunların altyapısı imamlık, e haliyle canına okudukları ülkenin cenazesini kaldırmak da bunlara düşer.
fekaat bir realiteyi unutuyorsunuz.....
nedir o realite.....
AKP ye oy veren bir yüzde 44 oy var.....
AKP den kurtulmak istiyorsan....
yaptıklarının hesabını vermesini istiyorsan....
ilk yapman gereken sey…..bu yüzde 44 oy sahiplerinin vicdanlarına hitap edip....onları hiç olmazsa yüzde 20 ye çekmektir...
biz....sen ve ben... bu forum zaten muhalif bir forum....
muhalifin muhalife propogandası ile hiçbiryere varılmaz.....
niye EKREM İMAMOGLU....sahlanıyor…..AKP oylarınada hitap ediyor ve ondan sahlanıyor….
AKILLI MUHALEFET YAPMAK....halkı bir yeni catı altına toplamak üçün yazıyorum ben.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
karsında ne var....17 YILDA....TURK DEVLETİNİ....LAİKLİKTEN....SİYASAL İSLAMA DÖNÜŞTÜRMÜŞ BİR YAPI VAR....
bu ne dmektir…..
devlet onlar demektir.....
o devleti geri....laik devlet rayına oturtmak üçün....bi 25 yıla ihtiyaç var....
nasıl oturtacaksın....
HALKLA.....birleştireceksin halkı....ayrıstırmıyacaksın…..ayrıştırarak siyasal islam devletini kurdular...
dolayısıyle….benim seni iknaya ihtiyacım yok....sen zaten muhalifsin....BENİM...akp liyi iknaya ihtiyacım var...onu yanıma çekmem lazım….
yazılarımı okurken....bu realiteyi gözardı etmeyin.....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum

Yorum