önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

MAKAS NEDİR....

korku ve cesaretin baskı altına alınmasıdır....tuşlara giden barnaklar….bu iki duyguyla gider....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• smartinvestor
      Tecrübeli
      • 29 Kasım 2015
      • 901

Emmimmm... Bu makas faiz oranı ve temettü verme beklentisi ile de ilgili... Bunların etkisini göz ardı mı edecez?

Temettü verilecek vadelerde beklenti kadar teorik fiyattan düşük oluyor zaten..

Yorum

• freeyourmind
        Katılımcı
        • 12 Mart 2016
        • 198

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        benim MALA YERLEŞMEM....58 000....BASLIGIMDAKİ RAKKAM....SON OKTAN ASAGI Bİ OK CEKİN...ORASI...

ORADA...akupe gidiyor....batanlar batıyor...kalan sağlar bizimdir...
        Kuzu hocam peki dolar bazlıda nerede olacaz bu sırada? 58000 cehennemin dibi gibi geliyor ama sen söyleyince de olamaz diyemiyorum dolar aşağı gelmiyor aksine iğneyle dürtülmüş at gibi hırçın, o zaman okkalı bir faiz artışı mı olacak? başka türlü 58000 zor be yaa? kafam karıştı...

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ben ne dersem o olur....cunki ben kafadan atmıyorum.....çalışıyorum....bi yandan TEKNİK ANALİZ DER....öte yandan TEKNİK ANALİZİN işaret ettiği yeri inkar edersen.....kafanı kuma sokmus bi deve kusu olursun....

işte grafic…..COK UZUN VADE....logaritmik.....2009 dibi....10 yıllık cycle bitti....2019 dayız….YENİ DİP....orada....

turkiyede suanda olan ekonomik kriz....2009 un coookkk cok üstünde bir kriz....

baslıgımda ne diyor.....önce 50 000 ler sonra 300 000 ler diyor.....bu 50 000 ler hemen yarın değil....millet benim kısa...orta...ve uzun vade yorumlarımı birbirine karıştırıyor...

ne diyorum.....usulet ve suhulet içinde 4 yılda oradayız....topiğin basından beri....aradaki önemli cıkıslarıda ben herkesten once muştuladım...usulet….bir ana düşüştür....suhulet...o düşüşün sonunda....piyasa yapıcının üstüne yıkılmış malların piyasaya geri itelenmesi üçün yapılan majör bi çıkıştır....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Money DOCTOR
            Katılımcı
            • 20 Haziran 2018
            • 139

Kuzu hocam sizin vermiş olduğunuz 50.000 li rakamlar grafiklerde bulunabiliyor Ancak ortalamalara baktığımda o seviye gelirse sermaye piyasaları diye birşey kalmaz ki?

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

nedir 10 yıllık siyasal ve ekonomic cycle…. .

ülkenin elde ettiği gelirlerin BÖLÜŞÜLME BİÇİMİDİR....

elde ettiği gelirler nedir....DIS BORC....MEVCUT DEVLETE AİT HERSEYİN SATILMASI....bundan elde edilen refah....

bundan önceki dönemde....bu refah...BEYAZ TURKLER ARASINDA(TURK OLİGARŞİ) bölüşülüyordu....şimdi...BEYAZ TURKLER artı YEŞİL TÜRKLER(YENİ OLİGARŞİ) arasında bölüşüldü.....eskiler artı yeniler birlikte bölüştüler....

VE PARA BİTTİ....BÖLÜŞÜLECEK YEMEK KALMADI....İstanbul seçimleri bu yüzden iptal edildi....cünkiii oradan gelen para giderse...BUNNAR BİRBİRİNİ YER....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

[QUOTE=Money DOCTOR;657242]Kuzu hocam sizin vermiş olduğunuz 50.000 li rakamlar grafiklerde bulunabiliyor Ancak ortalamalara baktığımda o seviye gelirse sermaye piyasaları diye birşey kalmaz ki?

bende onu anlatıyorum MONEY....

ne diyorsun sen....SERMAYE PİYASALARI.....

ne diyorum ben....SERMAYE YOKSA PİYASASIDA YOKTUR....

bak aynı şeyi söylüyoruz....

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  ben ne dersem o olur....cunki ben kafadan atmıyorum.....çalışıyorum....bi yandan TEKNİK ANALİZ DER....öte yandan TEKNİK ANALİZİN işaret ettiği yeri inkar edersen.....kafanı kuma sokmus bi deve kusu olursun....

işte grafic…..COK UZUN VADE....logaritmik.....2009 dibi....10 yıllık cycle bitti....2019 dayız….YENİ DİP....orada....

turkiyede suanda olan ekonomik kriz....2009 un coookkk cok üstünde bir kriz....

baslıgımda ne diyor.....önce 50 000 ler sonra 300 000 ler diyor.....bu 50 000 ler hemen yarın değil....millet benim kısa...orta...ve uzun vade yorumlarımı birbirine karıştırıyor...

ne diyorum.....usulet ve suhulet içinde 4 yılda oradayız....topiğin basından beri....aradaki önemli cıkıslarıda ben herkesten once muştuladım...usulet….bir ana düşüştür....suhulet...o düşüşün sonunda....piyasa yapıcının üstüne yıkılmış malların piyasaya geri itelenmesi üçün yapılan majör bi çıkıştır....

bunu durdurmak mümkün mü.....mümkün.....TÜRKİYE ITTİFAKI....adı altında tüm partilerin katıldığı yeni bir hükümet....anayasanın değiştirilmesi....BÖLÜŞÜM ARACLARININ YOK EDİLMESİ....bi cok şirketin DEVLETLEŞTİRİLMESİ....

buna ise....HEM BEYAZ...HEMDE YEŞİL TÜRKLER KARSILAR....

seçim gecesi tayyip bey....durumu kabul eden bir konuşma yaptı...ona cok yakışmıştı bu....kim değiştirdi bu adamı iki günde....BUNNAR İŞTE....FURGUNCULAR.

Yorum

• Misafir

sevgili kuzu hocam. skender bu durumda salamonluk yaparmı.en son 2017 de salamona bas vurmuşlardı. 50000 ongurunuz geikmeye maruz kalmıştı.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

DEMEK Kİ....birçoğunuz....yeni sloganıma alışmak üçün...bayağı zorlanacak....

nedir o slogan.....

sermaye yoksa.....SERMAYE PİYASALARIDA YOKTUR....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

BEN HERKESİN YAZDIGINI YAZSAM......KUZU OLABULURMUYDUM ULA.....

olamazdım.....

ben PLATONUN MAGARASINA düşen bir şimsegim….işigim gözleri karartır....sonra o gözler....adapte olur...görünmüyeni görür...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

unutmayın....

bazen iyi bir politikacı.....kendi yarattığı CANAVARLARIN ESİRİ OLUR....bu açgözlü haydutlardan tayyip beyi korumamız lazım....cünkii cok iyi seylerde yapmış bir insan....bir insanı bir bütün olarak değerlendirmek lazım....

ayrıca....cumhurbaşkanımız....turk devletinin bası....

ÖYLEYSE....biz....BU CANAVARLARA DUR DEMELİYİZ....yoksa demokrasi filan kalmaz...bunnar cepçi....herseyi yaparlar cep üçün.

yeni FETOLAR.....menfeat bölüşümü böyle bir şey işte....sen cok aldın...ben az aldımla baslar hersey.

islamın en adeletli dönemi 4 halife devri idi....

bi bakalım ne olmuş....

ikinci halife ÖMER....Müslümanlar tarafından öldürülmüş....

üçüncü halife OSMAN....Müslümanlar tarafından öldürülmüş....

dördüncü halife ALİ...oglu HASAN....oglu HÜSEYİN...muslumanlar tarafından öldürülmüş.....

bu döneme verilen ad...RASIDUN dönemi....

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

ben 2010 yılına kadar AKP li idim....arap baharı ve Libya olayları ile....uyandım...muhalif oldum....BOP PROJESİ NEDENİYLE...

tayyip bey....BULENT ARINC la bi otele kapanıp 72 saat konuşmalı....

bakın Abdullah gül demiyorum...babacan demiyorum...davutoglu demiyorum...şimşek demiyorum....gec onları...

BÜLENT ARINC diyorum....

geçmişin hatırı üçün....bunu öneriyorum....ülke düzlüğe çıksın diye....

çünki….adalet ve kalkınma partisinin.....

adalet ayağı....BULENT ARINC tır....

kalkınma ayağı....RECEP TAYYİP ERDOGAN dır….

geriye kalanlar....fasafisodur…..

Yorum

• bilgehan2004
                              Yeni Üye
                              • 02 Aralık 2015
                              • 24

sayın:kuzu
                              arınç değil miydi bana suikast planladılar diye feto yu kozmik odaya sokan
                              bence bu din tüccarlarından bedeli ne olursa olsun kurtulmalıyız
                              Türkiye bunlarla yol alamaz
                              saygılar

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

bilgehan2004 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                                sayın:kuzu
                                arınç değil miydi bana suikast planladılar diye feto yu kozmik odaya sokan
                                bence bu din tüccarlarından bedeli ne olursa olsun kurtulmalıyız
                                Türkiye bunlarla yol alamaz
                                saygılar

bu dönem bitti....sosyolojik...siyasal....ve ekonomik olarak..BU DÖNEM BİTTİ....

Benim yazdıklarım ise....ülkeye en az zararı vererek GEÇİŞ DÖNEMİ yapmayı sağlamaktır...YUMUSAK Bİ GEÇİŞ DÖNEMİ....

yoksa bu dönem biteli cok oldu....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information