önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ikisinide severim....bilhassa ali ye bayılırım....

fekaat….benle onları kıyaslayamazsınız....farklıyız...BEN AT USTUNDE CEPHEDEN CEPHEYE KOSAN RUMELİ BEYLERBEYİYİM...onlar ise tuna boylarında HAN işleten...HANCILAR....zaman zaman...atımla o hanlara dinlenmek üçün girerim....benzerliğimiz bu kadardır....

kim bilir....HANCI mi...HAMAMCI mi....onlar hanci....ben hamamci....

handa insanlari gorurler...onlarin hepsi giyiniktir...o insanlar hamamima gelirler....HEPSI CISCIBILDAKTIR....onlarin heryerini ben gorurum....

bak asagida giyinik han a gelmis bi adam var....

adamin beli DARALMIS(bolinger bandi)...adam bi kayis baglamis ortalamanin altinda....

onlarin tercume ettigi kitap derki....BELE BI ADAM GORURSEN BU ADAM PATLIYACAK BI YONE....hangi yone ula kitap dersen...valla bilmiimki...sen bul....ve pozizyon al....

adam bu....bi haftadir handa...beli incelmis...kayis motune dogru inmis...bu adam ucacak mi...cokecek mi...

bakin adama....

ben bu adami HEMAMA SOKARIM....ciscibildak yaparim...mot ebadini...dashak ebadini...bacak kasini....incelerim...

bakarim...motu yermi yukari sicrasin....dashagi yeterlimi sicramak ucun...bacaginda ki kas guclumu ki sicrasin...

bilirim ki...bu adam bi hafta sonar kilo alacak....ONLAR BILEMEZ....bilemedikleri ucunde STOP LOSS kullanir...yani neolacagini bilmedikleri bi ise para yatirirlar....yanlis olmus aklim yetmedi gene der STOP LOSS yapip...turkcesi parayi verip kenara cekilirler...bense sonunu bilmedigim hicbirpoza girmem....girersemde asla cikmam...olumunedir furusma...HARBE GIRMISSIN....dusman ustune yuruyor...binlerce adam olmus...sen yenilecegini gormus....kacacaksin....TURK TORELERINDE ISE....SAVASTAN KACAN KOYUNE GELIR GELMEZ KOYU ONU OLDURUR.....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

FARKLIYIZ....ben furusuyorum ve aninda pozumu yazip nasil para yaptigimi goruyorsunuz...ele olursa bele olur...sele olursa sele olur yok bende..

missal....sekildeki diktortgene bakin....HANA bi adam geldi....beli incelmis...bolinger bandlari....kemeri baglamis ortalamadan...bi mote dusmus kemer bi gobek deligine ust banda...ben gelmisim KENE olumune short demisim...shortlamisim...sonar cokmus kodugum para iki Katina ciktigi ucun parayi aldim ve ciktim....HEPSINI GERIDE BULURSUNUZ....simdi yuvarlaktayiz....bel inceldi gene...ben on gundur FUR-KAC taydim...gene para aldim....ve gerideler hepsi yazili....an an....simdi parayi ikiye katlama operasyonuna girecegim....

ne yapacagim....bu adami HEMAMIMA alacagim....bu anadan uryan olacak....ciscibildak...benimle hemamda....bi dusunun....terliyecek....sabunluyacagim....oksuyac agim....ovacagim....ikkk beni diye inledimi...POZU BASIYORUM...niye STOP LOSS olayim....adam ikkk beniii diye bagiriyor.

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

farkimiz bu iste....bende ISTOP LOSS yok....onlarda var....ben adamin gonlunden ne geciyor hemamda duydum agzindan...onlar handaki yuruyusunden...bu ipnedir....yokyaww belkide degildir deyip....bilmeden adama oynuyorlar....bense...ADAM IPNEDIR...IPNEYE IPNE DERLER DIYOR...IPNEYI SHORTLUYORUM VEYA LONGLUYORUM.

BU ALEMDE TEKNIK ANALIZI BENDEN DAHA IYI YAPAN BI ADAM GOREBILSEM....yazmayi aninda keser...artik onu okurum....muhalesef yok....cizgilara anlam verecek yan bilgileri kullanmadan....CIZGILAR SADECE CIZGIDIR....BASKA BISEY IFADE ETMEZLER....PARA YAPMAZLAR....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

ayni adam...haftalikta farklidir....bakin farkli....

nearest bp fuel station

bakin en sola adamin beli feciii daralmis....ben gelmisim demisim hedef feyza....varlik fonu...kredi garanti fonu...cart curt feyza dedirten esas sebeb....belde bunun ucun incelmis....

bakin en tepede....ust bandi yukari kirmalar baslamis....ben gelmisim.. ilk hedef 106 000 demisim....cokmusuz

gerilerde hepsi yazili....

bakin sagda 93 000 etrafinda adam belini daratmis....ben gelmisim hedef 108 000 demisim...106 olmus....

eeee simdi benimle onlari ayni kefeye korsaniz....TOPIGI HALKA ACARIM....INSANLAR GECMISI OKUR...MOSMOR EDERIM ADAMI.....

biri bana bulasacaksa....boy abdestini alip salavatini mutlaka getirmelidir....tek darbede oldururum ben....bunlara vaktiniz kalmaz.

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

hedef 75 000....hazıran sonu....

sebeb….

TURK OLİGARSİNİN PİLİ TÜKENDİ....borsada satacak....

sebeb….

dondum mu yazarım....cokus bogun baslıyacak…..
            akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            DEDIGI BU GALİBA...

75 000....

evettt ….GENE KONDU DURNALAR.....

kene.…

1 cı kademe....95 500

2 cı kademe 97 500

3 cü kademe 99 500

4 cu kademe 101 500

hedef 75 000....borsa nedir....TURK OLİGARSİDİR.....durumu nedir....İÇ GÜVEGİ GİRMİSTİ AKUPEYE....boşanacak....AGADA MAL BITTI....KİM İKER KIZINI...deyip...yeni ağanın pesine koşacak....
            ALDIK PARAMIZI....kuzu kuralı...uymazsan dashagımı yersin....

122 500 den...119 300 e....3000 den fazla...kural gerçekleşti....
            ne vardı....BEKLENTİ VARDI....negatif beklenti....ne yapar bunda....

git oku kuzu kurallarını....

kuzu kuralı....negatif beklentide....beklenti gününe bi gün kala dipler ve döner yukarı basar...beklentiyi yukardıdan karsılar...

ele edecek....ettiği yerde yeniden shortlayacagım….benim işim bunu soymak...soyup soğana çevirmek....ve CÜCÜGÜNÜ yemektir.
            tekrar furduk….

ama kapatmadın...

2000 puvan cıktı dibden…

anlıyamadım bunu,neden kapatmadın.

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

gerideki yazılarımı oku...ISTANBUL SEÇİMLERİNİ İPTAL EDERLER DİYOR....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

ETTİLER GALİBA....

ne yapcan….BENZERLİK ANALİZİ YAPICAN....kimle....VENEZUALA ile....onlarda....2015 seçimlerinde meclisi muhalefet kazanınca iptal edip seçimi 2017 de yenisini yaptılar... SEÇİMLERİ İPTAL ETMİŞLERDİ....

YAPTIM....bak HUKUK DEVLETİ borsası....seçimleri iptal et....ne dip var...ne teknik...

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

geride....TİTRETİNİMLE olan dialoglarım vardı....silindi cogu….orada iptal edilir demiştim....

Yorum

• Misafir

Ey korku nelere kadirsin.

Yorum

• Money DOCTOR
                      Katılımcı
                      • 20 Haziran 2018
                      • 139

geride....TİTRETİNİMLE olan dialoglarım vardı....silindi cogu….orada iptal edilir demiştim....
                      Kuzu hocam

Burada iptal edilmeli ve kime yarar demişsiniz..

Yorum

• wawew
                        Katılımcı
                        • 15 Haziran 2010
                        • 70

Tayyip bey mağdur edilmiş ve türlü haksızlıklara maruz kalmış biri olarak yola çıkmıştır.
                        ne hazindir ki yola çıkarken savunduğu bütün değerleri muktedir olduktan sonra malesef tek tek yoketti.
                        Halk seçim sonrası sürecte Ekrem beye alenen yapılan haksızlığı hayretler içinde görmüştür.
                        Bu durumda iptal edilen İBB seçimi Ekrem beye yarar ve O na büyük ihtimalle cumhurbaşkanlığı yolunu açar.
                        Demokrasimiz ise uluslararası platformda küme düşer, ülke itibarı büyük yara alır.
                        Tayyip bey İBB Seçiminin iptal ettirmekle aslında kendini ve partisini İPTAL etmiştir.

Yorum

• stefano
                          Aktif
                          • 13 Kasım 2008
                          • 229

wawew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Tayyip bey mağdur edilmiş ve türlü haksızlıklara maruz kalmış biri olarak yola çıkmıştır.
                          ne hazindir ki yola çıkarken savunduğu bütün değerleri muktedir olduktan sonra malesef tek tek yoketti.
                          Halk seçim sonrası sürecte Ekrem beye alenen yapılan haksızlığı hayretler içinde görmüştür.
                          Bu durumda iptal edilen İBB seçimi Ekrem beye yarar ve O na büyük ihtimalle cumhurbaşkanlığı yolunu açar.
                          Demokrasimiz ise uluslararası platformda küme düşer, ülke itibarı büyük yara alır.
                          Tayyip bey İBB Seçiminin iptal ettirmekle aslında kendini ve partisini İPTAL etmiştir.

Buraya kadar katılıyorum fakat sorun şu ki söylediklerini emir kabul eden bir memur kitlesi var. Mevcut tek parti döneminde ve bugünkü şartlarda yeni bir seçimin yada seçimlerin yapılmasının sonuçları ne olur ? Birşey değişir mi ? Her seçim bir şey uydurup devam ediyor bu kalpazanlar. Mühürsüz oy olayı çok eski değil. AKP nin demokrasisi kendine göre, kazanırsa var, kaybederse yok. Utanma duyguları yok oldu.

Mesela bir sonraki seçiimde bir gerçek sonucu acaba görebilecekmiyiz ? AA denen devlet kuruluşunun faaliyetleri ortada. YSK nın aldığı kararlar ortada.

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

hadise sudur usaglar…...

MEVLAM NEYLERSE.....GÜZEL EYLER.....

HÜKÜM ALLAHINDIR.....

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

BU KAART taban acar.....sınyal bunda....

top armenian boy names

Yorum

• SubZero5
                                Katılımcı
                                • 25 Mayıs 2009
                                • 87

istanbuldaki tencere tava protestolarını izlerken gözümden yaş geldi
                                Türkiye bu yaşananları haketmiyor
                                Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                                Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                                Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                                Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information