önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

YAW usaglar….bu TİTRETTİN cok gıcık bi oğlan....bilion nu....kendi suçu deelll….rebbim ele yaratmış....

geliyor bi fıstık atıyor.....beni zorla konuşturup....ne olup ne bitiyoru öğreniyor....ha ha ha...gıcık deyyyuzzz.......ha ha ha
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• wawew
      Katılımcı
      • 15 Haziran 2010
      • 70

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      hiçbirsey göründügü gibi deeldir....by kuzu....
      Kuzum sülük ve kene modunda devam.
      yiyeceğimiz en fazla bu olur ))

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

wawew Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Kuzum sülük ve kene modunda devam.
        yiyeceğimiz en fazla bu olur ))
        dikkat et....HAMMAL ASLA OLMUYORUZ....malı hep ona taşıtıyoruz....kıprastımı girip yatırıp ikip HOROZ un teyyugu iktigi gibim....hemen ustunden inip yumurtlamasını bekliyor....yumurtlar yumurtlamaz....tekrar ustune biniyoruz....bak yüce rebbim ele yaratmış....onun sırlarını alıp kullanıyoruz borsada....HEYVANLAR ALEMİNİ BİLMİYEN BORSAYI ASLA BİLEMEZ....
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

BİR GÜN....rehmetli kerim ağamla kaart seçmeye çalışıyoruz.....5 altı kişiyiz...hem iciik...hemide tartısiik….

bunlar kaart öneriyor....ben ı ıhhh o kaart olmaz...o daha KIZANDA değil deyip geçiyordum....

kerim agam….lem biraz ciddi ol iş yapiik burada diye beni tersledi....

AGAM ben cok ciddiyim dedim....

ANLAT O ZAMAN DEDİ....

anlaatıım….dedimki itleri bilirsiz...bi köyde 30 dişi it 30 erkek it var oşsun….

bu itler hepsi aynı cinsmiş gibi davranır....dişi erkek farkı yoktur....

derken...

dişi itlerden biri....mamından bi salgı salgılar...o koku erkek itleri deliye çevirir....herkes bu dişinin peşine düşer...birbirini boğarlar....ona atlıyabilmek üçün....

borsada da....bi kaardın kızana gelmesini hesaplamak lazım dedim...PETKİMİ seçtim....ana bi hafta sonra petkimle ilgili bi dedikodu yayıldı....kaart tavan tavan....gidiy...biz para yazıyoruz....

kerim agam….lem sen cok ciddi düşüncelerini cok farklı anlatıyorsun...seni sag kolum yaptım deyiverdi...REHMETLİ....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

dikkat et....HAMMAL ASLA OLMUYORUZ....malı hep ona taşıtıyoruz....kıprastımı girip yatırıp ikip HOROZ un teyyugu iktigi gibim....hemen ustunden inip yumurtlamasını bekliyor....yumurtlar yumurtlamaz....tekrar ustune biniyoruz....bak yüce rebbim ele yaratmış....onun sırlarını alıp kullanıyoruz borsada....HEYVANLAR ALEMİNİ BİLMİYEN BORSAYI ASLA BİLEMEZ....
            bak kuralım nasıl çalıştı....VIOP ta 119 130 a ındı….1000 puvan ustten...120 250 den kapattı....pazartesi iLk seans ne yapacağım....CÖNECEGİM TEPESİNE....

bak hammal kim....o...ben kimim ARI....bal yapmam üçün gül varsa çönüyorum GÜLE....

Yorum

• cabbar
              Seyirci Üye
              • 13 Mart 2016
              • 68

bak kuralım nasıl çalıştı....VIOP ta 119 130 a ındı….1000 puvan ustten...120 250 den kapattı....pazartesi iLk seans ne yapacağım....CÖNECEGİM TEPESİNE....

bak hammal kim....o...ben kimim ARI....bal yapmam üçün gül varsa çönüyorum GÜLE....
              Abi seçim iptal edilmez ise dolarda alım fırsatı olurmu? Sence dolar 5.6-5.7 arasına gelirmi?

Yorum

• Misafir

, bu oligarların aklına gelen seytanın aklına gelmezmiki.nasıl bir cesaret var bu oligarlarda

Yorum

• ysf1
                  Katılımcı
                  • 04 Temmuz 2013
                  • 197

ne kadar doğru bilmiyorum.....

YAZDIKLARIM YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR BU BÖYLE BİLİNE...

Yorum

• sea48
                    Katılımcı
                    • 08 Mart 2016
                    • 137

"trade deal " çoktù
                    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                    Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

genele bi açıklama....

iki adam var bu alanda kitap yazan...biri Ali Perşembe....oburu Ahmet Mergen...ikiside bogazici kökenli....

soruyorlar....sen bunları tanıyormusun…..

cugap veriyorum....tanımaz olurmuyum ula....

onlar aracı kurumlarda maasla çalışırken....ben onların calıstıgı kurumlarda...at ustunde kılıç elde sefere çıkardım....benim verdiğim komisyonlardan bu usaglar maaslarını alırlardı....

ikiside cok değerlidirler....bogazici mezunlarıdır....siz hic bogazici mezunu komutan gördünüz mü...turk sanayiinde...hayır...turk sanayiini kuranlar ITU ve YILDIZLILARDIR...

sebeb nedir....neden biri basrolu oynar....öbürü figüran osman dır….

sebeb….TAKLİTTİR....

yani İngilizce bildiğin üçün....bir bilgiye herkesten önce ulaşmış....o bilgiyi herkezten öncetürkceye çevirmiş ve kitap yapmışsındır....

buraya kadarı iyi....PEKİ O CEVİRDİGİN KİTAP HANGİ PİYASAYI ANLATIYOR....

soru budur işte....

o kitap derinliği olan....büyük paranın bulunduğu AMRİKİ BORSALARINI ANLATIYOR....

O KİTAP....ENVER HOCALARIN ŞİRKET SAHİBİ OLDUGU...ihlas gibi şirketlerden oluşan turk piyasalarına uygularsan...BATARSIN...BU HERİFLER KİTAP OKUMUYORLAR Kİ....hadisleri okuyorlar....

hadislerde....ISTOP LOSS yoktur...turk borsasında...stop loss PARA KAYBETTİRME MAKİNASIDIR....ben bunu yasıyarak...paramı yatırarak öğrendim...aracı kurumda çalışarak değil....orada calısan BENİM PARAMLA OYNARKEN CALDIGIM MUZİGİ DİNLER...o muzigi kendi çalamaz...

bu sorulara daha öncede cevap vermiştim....bi kez daha vereyim...adım geçiyor görüyorum...

her iki kardeşimde STOP LOSS u savunur....

bense....TURK PİYASALARI...VADELİ İŞLEM YAPMAYA BASLADIGI GÜN....

platodatada….çıktım yazdım...baslıgım suydu...artık turk piyasalarında stop loss yapan batar....

vadeli piyasa demek....stop loss öldü demektir....KENE dir hükmeden....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

varmı AMRİKİ de...yani bu kardeşlerim türkceye cevirdigi kitapların yazıldığı ülkede de....bir amriki başkanı...faizleri yükseltirsen enflasyon yükselir diyen....yookkk….bizde ise var....öyleyse o kitapladaki bilgiler bizde geçersizdir....FASAFİSODUR....uyarsan o kitaba....para kaybedersin bu ülkede....amrikide tamam...uy o yazılana...

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ikisinide severim....bilhassa ali ye bayılırım....

fekaat….benle onları kıyaslayamazsınız....farklıyız...BEN AT USTUNDE CEPHEDEN CEPHEYE KOSAN RUMELİ BEYLERBEYİYİM...onlar ise tuna boylarında HAN işleten...HANCILAR....zaman zaman...atımla o hanlara dinlenmek üçün girerim....benzerliğimiz bu kadardır....

Yorum

• Misafir

genele bi açıklama....

iki adam var bu alanda kitap yazan...biri Ali Perşembe....oburu Ahmet Mergen...ikiside bogazici kökenli....

soruyorlar....sen bunları tanıyormusun…..

cugap veriyorum....tanımaz olurmuyum ula....

onlar aracı kurumlarda maasla çalışırken....ben onların calıstıgı kurumlarda...at ustunde kılıç elde sefere çıkardım....benim verdiğim komisyonlardan bu usaglar maaslarını alırlardı....

ikiside cok değerlidirler....bogazici mezunlarıdır....siz hic bogazici mezunu komutan gördünüz mü...turk sanayiinde...hayır...turk sanayiini kuranlar ITU ve YILDIZLILARDIR...

sebeb nedir....neden biri basrolu oynar....öbürü figüran osman dır….

sebeb….TAKLİTTİR....

yani İngilizce bildiğin üçün....bir bilgiye herkesten önce ulaşmış....o bilgiyi herkezten öncetürkceye çevirmiş ve kitap yapmışsındır....

buraya kadarı iyi....PEKİ O CEVİRDİGİN KİTAP HANGİ PİYASAYI ANLATIYOR....

soru budur işte....

o kitap derinliği olan....büyük paranın bulunduğu AMRİKİ BORSALARINI ANLATIYOR....

O KİTAP....ENVER HOCALARIN ŞİRKET SAHİBİ OLDUGU...ihlas gibi şirketlerden oluşan turk piyasalarına uygularsan...BATARSIN...BU HERİFLER KİTAP OKUMUYORLAR Kİ....hadisleri okuyorlar....

hadislerde....ISTOP LOSS yoktur...turk borsasında...stop loss PARA KAYBETTİRME MAKİNASIDIR....ben bunu yasıyarak...paramı yatırarak öğrendim...aracı kurumda çalışarak değil....orada calısan BENİM PARAMLA OYNARKEN CALDIGIM MUZİGİ DİNLER...o muzigi kendi çalamaz...

bu sorulara daha öncede cevap vermiştim....bi kez daha vereyim...adım geçiyor görüyorum...

her iki kardeşimde STOP LOSS u savunur....

bense....TURK PİYASALARI...VADELİ İŞLEM YAPMAYA BASLADIGI GÜN....

platodatada….çıktım yazdım...baslıgım suydu...artık turk piyasalarında stop loss yapan batar....

vadeli piyasa demek....stop loss öldü demektir....KENE dir hükmeden....
                            ülkemi soyanların, ona alet olanların ,kabusu azraili,hırsızı, seytanı bu ülkeye güvenmiş yatırım yapmış,gerçek yatırımcılarıda koruyan mütavazi insan. bu yazdıklarınızı daha önce yazdıklarınızı,ne boğaz içinde ne yıldızda ne itu de ne ilahiyatta, nede yıldızda öğrenmek mumkun değil. ulaşılmasıimkansız bedeli çok yüksek bilgiler bunlar.tesekkürler,

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

ha ha ha.....gulmekten oldum....

bizim MAKARIOS din icerikli yazilar bu forumda Kabul edilmiyor....demis....

bak bak papaza bak....kimse kendi isine karismasin istiyor....

lem git beyinli kerizz....reiz faiz haramdir der demez borsa cokuyor.....

reize desene macan sikiysa....din icerikli konusma borsa cokuyor diye....

eee borsayi din icerikli konusma cokertiyorsa....ahmakkk kerizzz....git beyinli laz....borsaya malini canini surmus olan adam niye din icerikli konusmasin....

bre duduk makarnasi PAPAZ....sen ne zaman adam olucan....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

usaglar....KARADENIZIN KUZEYINDE BUYUK HAZAR TURK DEVLETI VARDI....

emevi doneminde....arap ordulari mavereun nehir civarinda 100 binlerce oguz turkunu kitir kitir dograyip zorla musluman ederken....700 lu yillarda....bu MAKARIOS undedeleri hazar turkleri...dogu karadeniz(Trabzon ve rizede)bunlara aitti....ayni arap ordulari bu hazarlara kafkasyada saldirdi....musluman arap ordulari ilk yenilgiyi bu makariosun dedelerince tattilar...bunun dedeleri musluman kesti....bununla kalmadilar....KAGANLARI yahudilik dinini secince bu papaz dahil hepsi yahudi oldular....bununlada kalmadilar hazar devleti yikilinca hepsi hiristiyan olup gene musluman kestiler...rize ve Trabzon civari turk zenginlerini ve politikacilarini cikariyor...niye....genlerinde yahudilik var...

bu papaz MAKARIOS in emcesinin ogluda....Israel basbakani BENYAMIN NETANYAHU dur....alin onun resimi koyun bu papazin resmini yanyana....TIPLERI TIPATIP AYNIDIR....vayyy bea dersiniz....tek farklari vardir...Netanyahu sunnetli dogmustur anasindan...bu papaz sunnetsiz....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information