önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • serapsuna19
    Katılımcı
    • 21 Haziran 2015
    • 116

Kuzu dayı bir yere gitmez bir şey peşinde ama anlamadım.

SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Misafir

perşembenin gelişi çarşambadan belli olacakmı bakalım,persembe bahar gelirmi.ki, hukuk işlermiki.

Yorum

• yigit64
        Yeni Üye
        • 10 Mart 2016
        • 13

Sizi özlemle bekleyeceğiz sayın kuzu

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          cok kisa....kanal hareketi...yarin yukarida....marj total 2500 puvan...bunda FUR-KAC 1500 ILA 2000 PUVANDA KAPANIR....HEM KARDA HEMDE ZARARDA...adi ustunde FUR VE KAC...helecan ossun...

baby name forum 2017

aldigim son FUR-KAC pozuda karla kapatilmistir.....notr....bi sure yokum.....
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

bekleme platforumuna devam.....

comerica bank near me
            YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

neden BEKLEME.....

OYLE VEYA BOYLE...dis yatirimcilar BERAT beyi....mark to market ilanina zorluyacaklardir....bu konu cozulmeden borsa hicbiryere gitmez....

ISTANBUL secimleri ve tekrari bu konuyu oteliyor....cunki cok acitacak bi konu bu....

bu oteleme nedeniyle....borsa bu plarforumda git gel konya 6 saata devam eder....FUR-KAC yapiniz hep....KENE asla....

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

size mustulu bi haber vereyim...moreliniz duzelsin....

biliyorsunuz ben buraya ogullarimi okutmak ucun geldim....buyuk oglum...13 yasinda....30 000 amrikili usagin girdigi sinava girdi....burada 6 secilmis lise var....o liselerden birini seciyorlar bu sinav sonucu....yegeniniz....benim yetistirdigim yawrim....en yuksek puvanla girilen...STUYVESANT LISESINI kazandi....buraya onu 7 yasinda iken getirmistim...tek kelime ingilizce bilmiyordu....sinav...ingiliz dili ve matematik esit agirlikli idi....

bir turk olarak....tebrik telefonlari ve hayretler icinde kalmis amrikili dostlarimin hissiyati...gogsumu sisirdi...onlara saka ile... olum bi turk dunyaya bedeldir....bu usagimin boyyuk boyyuk dedesinin uc kardesi...suriyede vetani savunurken...cihada cikmis araplarca sehit edildi...1917 de....damarlarinda TURKUN ASIL KANI yeriyor....cevatlar diye....dalgami gecmeyi ihmal etmedim....kutlama yaptim....evde parti verdim....buna YENICERI kiyafeti giydirmistim....resimlerini cekip....okudugu okulun dergisine bastilar....

Yorum

• yorgun
                  Yeni Üye
                  • 12 Nisan 2012
                  • 38

Tebrikler, babasına yakışan evlada.

Yorum

• erkmen
                    Aktif
                    • 28 Ağustos 2009
                    • 269

Babasının oğlu maşallah...

size mustulu bi haber vereyim...moreliniz duzelsin....

biliyorsunuz ben buraya ogullarimi okutmak ucun geldim....buyuk oglum...13 yasinda....30 000 amrikili usagin girdigi sinava girdi....burada 6 secilmis lise var....o liselerden birini seciyorlar bu sinav sonucu....yegeniniz....benim yetistirdigim yawrim....en yuksek puvanla girilen...STUYVESANT LISESINI kazandi....buraya onu 7 yasinda iken getirmistim...tek kelime ingilizce bilmiyordu....sinav...ingiliz dili ve matematik esit agirlikli idi....

bir turk olarak....tebrik telefonlari ve hayretler icinde kalmis amrikili dostlarimin hissiyati...gogsumu sisirdi...onlara saka ile... olum bi turk dunyaya bedeldir....bu usagimin boyyuk boyyuk dedesinin uc kardesi...suriyede vetani savunurken...cihada cikmis araplarca sehit edildi...1917 de....damarlarinda TURKUN ASIL KANI yeriyor....cevatlar diye....dalgami gecmeyi ihmal etmedim....kutlama yaptim....evde parti verdim....buna YENICERI kiyafeti giydirmistim....resimlerini cekip....okudugu okulun dergisine bastilar....

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

burada SPRING BREAK....okullar 15 gun tatil....hersene amrikinin bi bolgesine goturuyordum....bu sene NEW ORLEANS I ve teksasi sectiler....bogin gidiyik....

hepinize kalbimin en sicak bolumunden sevgilerimi sunuyorum guzel dostlarim....hayat sizlerle beraberken guzellesiyor....iyiki varsiniz guzel yaradilmis insanlar....

Yorum

• Misafir

Allah herkese evladi icin mucadele etmek azmi ve bilgisi versin.tebrikler yegenim.masaallah.kuzu hocam sizden de Allah razi olsun cok cok ince bir insansiniz.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

bende ulkeme boyle yardimci olmayi sectim....iki tane gelecegin....BUYUK TURKLERINI yetistirmeyi....

bilgi ile donattigim bu usaglar....donup ulkeme hizmet edecekler....

Yorum

• sonperde33
                            Tecrübeli
                            • 03 Ağustos 2011
                            • 2999

burada SPRING BREAK....okullar 15 gun tatil....hersene amrikinin bi bolgesine goturuyordum....bu sene NEW ORLEANS I ve teksasi sectiler....bogin gidiyik....

hepinize kalbimin en sicak bolumunden sevgilerimi sunuyorum guzel dostlarim....hayat sizlerle beraberken guzellesiyor....iyiki varsiniz guzel yaradilmis insanlar....
                            hayırlı yolculuklar kuzu,

ula gez gez gitmez böyük ülke,

hele benim gibi araç kullanmayı seven adam için off diyorum .
                            Gel dedin, geldim Abdurraman çavuş!!!

Yorum

• hsynkzmz
                              Üye
                              • 15 Kasım 2015
                              • 57

Güzel yürekli dadaş her şey gönlünce olsun....

Yorum

• kemal52x
                                Aktif
                                • 11 Ocak 2011
                                • 237

maşallah maşallah kuzu abi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information