önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kalekale17
    Katılımcı
    • 23 Mayıs 2012
    • 111

Sn Kuzu öncelikle bu güne kadarki desteklerinizden dolayı çook ama çok teşekkür ediyorum, Plato dan buyana sizi takip ediyorum sadece finansal piyasalar için değil özellikle jeopolitik analizlerinizde gerçekten çok önemli ve başarılı, gerçi ikisi de ayrılmaz bir bütünün parçaları. Dönem dönem bu tür ayrılıklar yaşadık her seferinde daha güçlü bir şekilde döndünüz bizleri yalnız bırakmadınız. Sağlıcakla kalın kendinize iyi bakın bize lazımsınız.

Yorum

• pia
      Yeni Üye
      • 07 Mart 2016
      • 23

sayın kuzu, açıkçası sizin borsa fikirlerinizi okur ama kendi bildiğimi yaparım, sizinle aynı yönde olduğum zamanlar rahatlatıyor tabi ama ben bu forumu borsa düşer çıkar dediğiniz için okumuyorum, ben bu forumu sizin analizleriniz ve tarihi olayları kendinize özgü anlatımlarınızdan dolayı okuyorum, borsa yorumlarına ara vermenizi saygı ile karşılıyorum, ama analiz ve anlatımlarınız devam ederse kendi adıma keyifle okurum. saygılar...

Yorum

• kordon68
        Yeni Üye
        • 17 Aralık 2008
        • 23

Sayın Kuzu, Siz sanıyor musunuz sadece burada okuyanlar ile sınırlısınız. Sizin anlattıklarınızı yakın çevremize de aktarıyoruz. Bizler bir anlamda sizin elçiniz görevini de üstleniyoruz. Farklı platformlarda belirli basma kalıp sözlerle konuşan yazan ama hiç bir şey söylemeyen sözde uzmanların yanında özü sözü bir kişi olarak gördük sizi. Rica ediyorum burayı ülkeni terk etme. Sen bedenen yurt dışında olsan da özünde buralısın. Saygılarımla,

Yorum

• Kmlbs
          Yeni Üye
          • 23 Ağustos 2018
          • 13

Herşey için teşekkürler yolun açık olsun kuzu

Yorum

• kuzey
            Katılımcı
            • 28 Ağustos 2009
            • 162

kuzum ben borsada hicbir yatirimi olmayan biri olarak seni yillardir severek okuyorum ve dolayisiyla dunyaya ve cevremize degisik bir bakis acisiyla bakmayi senden ogrendim. eglenceli anlatimlarinla ufkumuzu actin. simdi gidiyorum demen artik yokum demen beni uzdu. umarim bu kararin tez zamanda degisir ve seni gene aramizda goruruz.

Yorum

• ACI
              Yeni Üye
              • 04 Aralık 2016
              • 5

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kuzum ben borsada hicbir yatirimi olmayan biri olarak seni yillardir severek okuyorum ve dolayisiyla dunyaya ve cevremize degisik bir bakis acisiyla bakmayi senden ogrendim. eglenceli anlatimlarinla ufkumuzu actin. simdi gidiyorum demen artik yokum demen beni uzdu. umarim bu kararin tez zamanda degisir ve seni gene aramizda goruruz.
              Sn. Kuzu,

Benzer düşüncelerle yazmanızı, ufuk açıcı bilgilerinizi ilgiyle okuyorum

Saygılar

Yorum

• albica
                Aktif
                • 03 Aralık 2008
                • 287

Tanrı,kuzuyu ''savaşçı bilge'' olarak yarattı. bizleri bırakmaz.kuzu hocam,saygılar.
                “Tanrı iradesini hakim kılmak için yeryüzündeki iyi insanları kullanır; yeryüzündeki kötü insanlarsa kendi iradelerini hakim kılmak için Tanrı’yı kullanırlar”

Yorum

• hsynkzmz
                  Üye
                  • 15 Kasım 2015
                  • 57

Furuşma yapmasan da değerli yorumlarindan bizi mahrum etme kuzum......

Yorum

• aylakbaggal
                    Üye
                    • 11 Mart 2016
                    • 28

Akıncı olarak furuşmaya girmeseniz de, kuzu olarak yorumlarınızla bizi yalnız bırakmayacağınıza inanıyorum. Bu vesile ile saygılarımı iletir, herşeyin gönlünüzce olmasını dilerim...

Yorum

• berkaraman
                      Üye
                      • 22 Şubat 2017
                      • 48

keşke devam etseydiniz.efsane bir adamdınız.

Yorum

• raistlin39
                        Katılımcı
                        • 21 Temmuz 2016
                        • 171

Sayın Kuzu,

Diğer ülke borsalarında tırları doldurduğunuzda, şöyle bir içten kaykaha ("hahahahaha" şeklinde)atmadıktan sonra çok da keyif almazsınız gibi geliyor bana
                        İşin şakası sizden çok şey öğrendik, fakat daha öğrenecek çok şey var.

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

ulkemde olanlar beni cok uzuyor....bir tepki komam lazimdi....boyle koyayim dedim....

uzaklasirsam haberim olmaz....daha az uzulurum dedim....
                          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• stefano
                            Aktif
                            • 13 Kasım 2008
                            • 229

olanlar bizi de üzüyor fakat birey olarak bir sonuç alamıyoruz.

Öyle bir menfaat grubu oluşmuş ki oturdukları yerden kalkamıyorlar.

Öyle bir bedavacı grup oluşmuş ki oturdukları yerden çeşitli başlıklar altında sosyal yardım adı altında nemalanıyor ve bu bozuk düzeni cansiperane savunuyor, yoksa çalışmadan yaşama şansını kaybedecek. Aslında bu yardımların bir kısmı AB uyum yasalarına istinaden veriliyor diye biliyorum, yani iktidar da değişse o imkan onda kalacak ama bunu onlara anlatabilecek bir medya yok.

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            ulkemde olanlar beni cok uzuyor....bir tepki komam lazimdi....boyle koyayim dedim....

Yorum

• BogAyv
                              Katılımcı
                              • 09 Aralık 2015
                              • 117

Kuzu ile Tüm ufku açıllanlar adına...

Sevgiler ve Saygılar büyük usta...

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• luzuci
                                Yeni Üye
                                • 13 Nisan 2014
                                • 17

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Aynen.Ben de üzülüyorum.2019 türkiyesi böyle mi olmalıydı?Birbirine düşman edilen halk.Birbirini seven ,birbirinin hakkına riayet eden bir toplum çok uzaklarda gözüküyo.Gitmeseydin iyiydi.Ama seni anlıyorum.İnşallah daha iyi günlerde görüşürüz.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information