Ne diyelim helal olsun sayın kuzu , keyifle ye paralarını .. Götürdün yine tebrikler ..
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
sn.kuzukuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugun ne....SALI....zaman doldu....kuzu kurali icabi paralar depoya tasinacak....
pazartesi ya da salı dediniz. salı hedefinize ulaştınız.
belirleme mantığınızda ne vardı?
seçim öncesi psikolojisi mi?
yoksa farklı bir gerekçe mi?
bundan sonraki hamlenizin gerekçesi ne olacak?
(daha önceki seçimlerde benzer hareketler vardı, fakat onlara etki eden seçim anketleri de vardı)
Yorum
-
-
rüzgar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın kuzu 25 senelik borsacıyım sizin gibisini görmedim.tebrikler.
ha ha ha....ruzgarim....ruzgar gibim estim ve gectim bu alemden.....BU ALEMDE TEKSIN diyorlar....YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Guzu postuna bürünmüş goca Gurt....!kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
) Eeee nöreceez bundan sonrasını emmi...? Çalı dibi mi.. ?
)
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Merkez bankası bugünlük birşey yaptı ama bu işin yarını ne olur belli değil?URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın kuzu hocam mb nin tutumuda alkışlanır nitelikte ,sorozun boe ye yaptıkları aklıma gelince. dolar 7.20 iken ki hataları tekrarlamadı, umarım böyle devam eder.
1994 yılında gene buna benzer ataklar oluşmuştu. Dolar 14 civarından 18 civarına zıplamıştı. Ben 18870 den dolar alıp 1 hafta sonra 35000 liradan satmıştım. O zaman ki sorun da buna benzerdi. Tansu Çiller piyasa ile inatlaştı. Kuru baskıladı adamlar daha yüksek volume ile geri gelip piyasayı dağıttı.
Hem konvertabıl param var diyorsun hem de lineları kapatıp ortamı bulandırıyorsun.
Yorum
-
1994 5 Nisan kararları... Şimdi yine nisana geliyoz.Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterMerkez bankası bugünlük birşey yaptı ama bu işin yarını ne olur belli değil?
1994 yılında gene buna benzer ataklar oluşmuştu. Dolar 14 civarından 18 civarına zıplamıştı. Ben 18870 den dolar alıp 1 hafta sonra 35000 liradan satmıştım. O zaman ki sorun da buna benzerdi. Tansu Çiller piyasa ile inatlaştı. Kuru baskıladı adamlar daha yüksek volume ile geri gelip piyasayı dağıttı.
Hem konvertabıl param var diyorsun hem de lineları kapatıp ortamı bulandırıyorsun.
Yorum
-
Hatırlarsanız aynı aksiyonlar o zamanlarda yaşanmıştı. Çiller sağa sola diklenmiş ve sonucu piyasanın dediği şekilde gerçekleşmişti.muratti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1994 5 Nisan kararları... Şimdi yine nisana geliyoz.
Bu tarz atakların olmasını istemiyorsan adam gibi yapısal reformları yapacaksın. Harcamaları usulüne uygun yapacaksın. Hem yok hem de olmayanı harcayıp sıkıntısını halkın sırtına yüklüyorlar.
Yorum

Yorum