önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • bir bilmeyen
    Katılımcı
    • 21 Ağustos 2011
    • 93

Borsa ya da VOB ile işim olmaz. Dünya görüşü kazanayım diye 5-6 yıldır sadece seni takip ediyorum.
    Kazanınca öyle güzel keyifleniyosun ki, kibirleniyosun ki, keşke herkes senin kadar yetkin ve taşşaklı olsa da övünse diyorum.

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
      Katılımcı
      • 07 Mart 2016
      • 188

Kuzu dayı işimden dolayı borsada degılım cunkı zaman ayıramıyorum artık.ama senı okumak senı anlamak cok baska. bilgiyi paylaştıgın cok özel insansın her hafta buraya gelip yazılarını okuyorum. 4 senedir takip ediyorum senden ve cok seyler ögrendim sadece borsa mı hayır Tarih, felsefe...Tanrı uzun ömür versin KUZU DAYIM..

Yorum

• itsme
        Yeni Üye
        • 22 Nisan 2017
        • 13

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        Şovalye kan revan içinde ama dimdik Saraya girmiş...Kral sormuş...Bu ne hal noldu sana?

Şovalye cevap vermiş inleyerek; "Batıdaki düşmanlarımızı kılıçtan geçirdim"

Kral hiddetle yanıtlamış; "Benim Batıda düşmanım yok ki" !!!

Şövalye biraz düşünmüş ; Artık var...

JP Morgan'a soruşturma ha uşağum... Allah akıl fikir versin Allah bu güzel ülkenin sonunu hayır etsin. Dış güçler diye diye yakında kuruş dış borç bulamaz hale geleceğiz. Oysa ki Cuma günü Brezilya ve Arjantin Borsası da paraları da değer kaybetti... İç siyaset işte böyle rezil bir kurgu...
        JP Morgan da sütten çıkma ak kaşık değil bu arada.

Tabii sadece Golan Tepeleri sadece JP Morgan demek komik oluyor. Daha S-400 restine cevap vermedi Sarıların Trump'ı. Bir tweet'e bakıyor biliyorsunuz. Ekonomimiz öyle güçlü. Ama şu var: dolardaki yükselişte büyük hacimler yok. Hatta NU var. Buyrun:

Bu 5.65 den ellerine dolar alanları silkelemek için de olabilir mi? Sonuçta herkesin deliler gibi dolar aldığı bir ortamda herkesin kar etmesini zor bir ihtimal olarak görüyorum. Bir kaç yıl önce de altın böyle fırlaya fırlaya bir hal olmuştu ve Aselsan gibi ellere ellere verdiler.

Kuzu Emmim ne dersin bu nımıssız Benjamin'e?

Yorum

• phaon
          Aktif
          • 13 Şubat 2016
          • 200

Arkanızdayız, devam. Sevgiler...
          0.618

Yorum

• istinyetilkisi
            Aktif
            • 12 Temmuz 2016
            • 273

Kuzu hocam yahudilerle ilgili tarih dersi vermişti burdan edindiğim bilgilerle bu konularda araştırmalar yaptım türklerle dalga geçen bir yahudiyi öyle ders verdimki bir daha türkle dalga geçemeyeceğini anladı. Sağol varol hocam.

Yorum

• smartinvestor
              Tecrübeli
              • 29 Kasım 2015
              • 901

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              smartinvestor....

bana yardimci ol....ardimda olduklarini yazan DOSTLARIMIZIN listesini cikar buraya yaz...o listenin disindakilere beni okumayi yasakliyacam...
              An itibariyle sondan geriye destek/teşekkür mesajı yazanları listeledim emmimmm... Liste şu şekildedir.... Atladığım arkadaşımız var ise mesajını alıntılayarak listeye ismini dahil etsin...

phaon
              ÇOLAKOĞLU
              bir bilmeyen
              232323
              CR7
              redblack
              WinWin
              sea48
              bridge
              zephry
              grotesque
              AmurTemur
              chronical
              aliev
              akçaağaç
              kuzey
              DEMİR65
              istinyetilkisi
              Salihdemir
              haziran51
              optra
              knife
              wavew
              Money DOCTOR
              Semoz
              URANACUS
              lennon
              itsme
              ysf1
              realize
              mitli
              delix
              sonperde33
              freeyourmind
              orion
              greenspan41
              sarısıcak
              iyigit01
              akarcay
              ihakki
              Guerra
              klml
              kelmiker
              albica
              serapsuna19
              liono
              apprentice
              BogAyv
              abc
              kenankenan
              rean
              coparal
              Abebe
              SubZero5
              LeGeND2369
              dayan
              egelii
              rust
              yigit64
              salihdemir
              stefano
              bilgehan2004
              kiwi
              mayki05
              berkaraman
              azizaydin
              karabela
              e.yegen
              deptors
              gundwane
              ainos
              Hale Türk
              slumberwillcomesoon
              semoz
              titanp4
              boş
              yorgun
              adergah
              labtek
              mesut72
              badapin
              hurolg
              mehmet.ozbilgic
              kordon68
              Kmlbs
              culex
              kalekale17
              starred messages
              3520
              şemsi
              rüzgar
              mdogan06

Yorum

• kiwi
                Yeni Üye
                • 21 Kasım 2013
                • 17

geçmi kaldım.üsdat..:( panikle ismimi görememişim. stres oldum bir an ya..

Yorum

• mert_77
                  Katılımcı
                  • 11 Ağustos 2011
                  • 152

Hiçbir zaman geç değildir. Kuzu alemde 1 numarö dür. Benjamin köftehoru neyapar hadi de gayri kuzu dayım..

Yorum

• Titrettin
                    Aktif
                    • 20 Aralık 2016
                    • 318

Kuzu dayım bir tanedir. kovarım dese de kovamaz. 4 yaşındaki çocuk gibidir kimseyi kıramaz.

Defalarca gördüm ki kimsenin aklının ucundan geçmeyecek bilgileri yazmış, uyarmıştır. ona kızanlar hep bilmiş ama terse gelmiş tipler. örneğin cuma sonu kredi notu düşmüştü. öbür forumda dolarcılar sevinç çığlıklar atıyor. borsa 3-5 bin düşer goygoyları yapılırken. dayım bunların hepsiyle dalga geçti, bir şey olmaz dedi. pazartesi oldu. dolar eksi borsa artı.

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Kuzu dayım bir tanedir. kovarım dese de kovamaz. 4 yaşındaki çocuk gibidir kimseyi kıramaz.

Defalarca gördüm ki kimsenin aklının ucundan geçmeyecek bilgileri yazmış, uyarmıştır. ona kızanlar hep bilmiş ama terse gelmiş tipler. örneğin cuma sonu kredi notu düşmüştü. öbür forumda dolarcılar sevinç çığlıklar atıyor. borsa 3-5 bin düşer goygoyları yapılırken. dayım bunların hepsiyle dalga geçti, bir şey olmaz dedi. pazartesi oldu. dolar eksi borsa artı.
                      guzel yazmissin TITRETTINIM....

kovamam....

nasil kovayim...benim halkimi....

suan...BU DESTEGEYE IHTIYACIM VAR...biliyorsun 6 ay anlasmam nedeniyle yazamadim...yasakladilar....yazdigim seyler oyun bozan seyler...cok dusman topluyor...onlara diyorumki simdi....bak ben sevilen biriyim....size kim kuzu kotu dediyse....o art niyetli ve ardinda ondan baska kimse yok...
                      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

kurulan TUZAKLARI ifsa ediyorum....adam para kazanamiyor...ustelik beleste yazdigim ucun....MANYAKMISN SEN diyor....beni yazdiran sebebin halkimi koruma icgudusu oldugunu anliyamiyor....cunki adamda oyle bi bag yok...nedir...bilmiyor....

simurg gerilerde yazdi....olum tehdidi dahil...almadigim tehtit kalmadi....

yerimde olmak 2 kg dashak ister....SUKUR yuce rebbim ele yaratmis....
                        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• freeyourmind
                          Katılımcı
                          • 12 Mart 2016
                          • 198

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          kurulan TUZAKLARI ifsa ediyorum....adam para kazanamiyor...ustelik beleste yazdigim ucun....MANYAKMISN SEN diyor....beni yazdiran sebebin halkimi koruma icgudusu oldugunu anliyamiyor....cunki adamda oyle bi bag yok...nedir...bilmiyor....

simurg gerilerde yazdi....olum tehdidi dahil...almadigim tehtit kalmadi....

yerimde olmak 2 kg dashak ister....SUKUR yuce rebbim ele yaratmis....
                          Bilgi ile donanmış ve en önemlisi vicdanı egosundan daha önde gelen nevi şahsına münhasır bir adamsın kuzu....
                          Seni okumak gercekten büyük zevk ve şans bizim için...

Sent from my SM-C5010 using Tapatalk

Yorum

• ACI
                            Yeni Üye
                            • 04 Aralık 2016
                            • 5

Sn. Kuzu,

Ufuk açıcı bilgileriniz ve değerli emekleriniz için teşekkür ederim.

Saygılar,

Yorum

• zafici
                              Yeni Üye
                              • 22 Ağustos 2008
                              • 4

Alemin kralı Sn.Kuzu
                              Emeklerin için binlerce teşekkür
                              Saygılar

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

gerilerde kaldi...bi dostum...mert ti galiba dolar yorumu istedi....isim yanlissa duzeltin....

buna cevap verebilmek ucun....calisman lazim...kafadan savurursan....SEN SARLATANSIN....

BAK BU YORUMU YAPABILMEK UCUN....once TURK EKONOMISIN EVRELERINI bilecen...cumhuriyetten beri....

bakalim...

1923 cumhuriyet kuruluyor....1 dolar=80 kurus....1 lira dahi degil...

1950....turkiye cok partili doneme giriyor...kurulustan 27 yil sonra....menderese hukumet teslim ediliyor...1 dolar=2.8 tl....

27 yilda....3 Katina anca cikabiliyor....

1960....ihtilal oluyor...o anda 1 dolar=9 lira....

menderes 10 yilda...dolari...3 Katina cikariyor....

1960-1970 arasi....hayrettt hayretki ne hayret....DOLAR ARTAMIYOR....YATAY...10 YIL GECMIS GENE 9 PANGINOT....HUKUMETTE INONU VE DEMIREL VAR...ideaoliji....TURK MILLIYETCILIGI....TAM BAGIMSIZ TURKIYE....

1980....24 OCAK KARARLARI...DOLAR-TL 35 LIRA OZAL BASA GECIYOR.....

Kactan aliyor ozal....35 tl den....

1990 ozal basta...10 yil...cussss dolar-tl=5000 tl....bi bak kac kat artmis ve niye....

2000....on yil sonra....dolar-tl 1.000.000 tl yi asiyor....KAC KAT VE NEDEN....

DOLAR-TL NEDIR....TURK HALKININ SATINALMA GUCUDUR....ZENGINLIGIDIR....

buraya kadar anlattiklarim....dolar-tl de yorum yapabilmek ucun...sadece very toplamadir....

ikinci asamasi bunun....tarihteki...bu dolar-tl hareketlerinde....TURKIYEDE HANGI EKONOMIK MODEL UYGULANMIS....DUYNADA HANGI EKONOMIK MODEL UYGULANIYORMUS....bu modeler arasi ekonomik geciskenligin IRDELENMESIDIR....irdelersin....not alirsin....

bak hala dolar-tl ne olur diyecek hale gelemedim....GUNUMUZE YANI....gunumuzu yazacak adam....bu gecmisi irdeleyememisse....gunumuzu yazarsa....BU ADAM SARLATANDIR....iste kuzu bu nedenle....TEHLIKELI ADAMDIR....SARLATAN DEGILDIR...bisey yaziyorsa...DERSINE FECIII CALISMIS....ONA GORE YAZIYORDUR....

balik tutma dersi bu....

devam edecek....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information