Abi sen de benim yazdıklarımı dikkatli oku be ya...Yanlış anlıyon hep...
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
-
-
sayin hocam fedin bu tutumu.bizim mb nin sikilastirma politikasini cope atar.bi vesile ile skenderin cebi para dolar.skender cosarda cosar.nereye kadar 115 de hirsiz devreye girer.bizim hirsiz oyle hirsizki tirlarla goturur.o yuzden urkutmeyin skenderi .hocamurat2001 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterpirim bu günkü hedefimiz 102000mi
Yorum
-
Kazım ağam eksik farklı yazdığın konular var.Akşam yazarım ...Şimdi biraz para kazanalım.....tefuksikret Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAbi sen de benim yazdıklarımı dikkatli oku be ya...Yanlış anlıyon hep...
Yorum
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteraksak Temur un....SATIR ARALARINDA İMAAA ETTİGİ....suriye….
yazma erken dediğim şeyler....
şimdi gündemde.....KENE bunun üçün açıldı.....
buda FURUSMA PLANIM....subat sonuna kadar...bele olacak dedim...planımı yaptım...furusmaya girdim....
image hosting free
ya olmazsa....olmazsa olmaz....para kaybeder kol keserim...bu işin raconu bu...ne addin ekmek....o gaddin köfte.
102 ye indik....şimdi sıra...geri 106 ya gitmesinde.....
Yorum
-
KAR CEBE YAKISIR DEYİP TÜM POZLARI KAPATTIM.....
BÖYLECE....106 yı 104 de....104 ü 102 de....daha önce açtığım 102 yi 101 de kapatarak....karları cebe aldım....
bu KENE ler fur-kac keneler....
YENİ KENE....
1Cİ KADEME....106
2CI KADEME....108
3 CU KADEME...110
4 CU KADEME...112...
ne yapıyorum....yukarı giden borsada KENEMLE skenderi soyuyorum.....o beni tutup yatırmasın diye...anında daga çıkıyorum....niye....ESKİYAYIM ONDAN.
MASAM TEMİZ....pazartesi ortalıkta olamıyacagım….biraz daha düşer....
Yorum
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKAR CEBE YAKISIR DEYİP TÜM POZLARI KAPATTIM.....
BÖYLECE....106 yı 104 de....104 ü 102 de....daha önce açtığım 102 yi 101 de kapatarak....karları cebe aldım....
bu KENE ler fur-kac keneler....
YENİ KENE....
1Cİ KADEME....106
2CI KADEME....108
3 CU KADEME...110
4 CU KADEME...112...
ne yapıyorum....yukarı giden borsada KENEMLE skenderi soyuyorum.....o beni tutup yatırmasın diye...anında daga çıkıyorum....niye....ESKİYAYIM ONDAN.
MASAM TEMİZ....pazartesi ortalıkta olamıyacagım….biraz daha düşer....
Hocam grafik hakkında görüşünüzü almak isterim. Geçen çıkışda da aynı açıyla aynı yerlerde 2 aylık zigzag yapmıştı. Bir de şimdiye kadar hiçbir çıkış da dolar bazlı ikili dip yapmadan yukarı yönelmemiş. Dolar bazlı ikili dip bekliyor musunuz?
Yorum
-
Money DOCTOR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
dikkat edersen....
KENE....senin verdiğin rakkamları kapsamaya başladı....uzun vadeyi düşünme şimdilik....tüm enerjini...iki aya harca....subat ve mart...BU SOYGUNU PLANLA.....
planlarken....SENİN EN İYİ OLDUGUN DURUMLAR BUNNAR...misal türev piyasa subat sonu kapanacak....ona hangi endekste girer....31 mart secim....ona hangi endekste girer gibi....konulara yoğunlaş....senin en iyi olduğun alan....benim bugün toplantım var....yazamayacaksam....sana özelden ulaşırım....yaparsın sen....çok iyi olduğun alandayız....korkma.
Yorum
-
Haklısın kardeş, ağır ilaç kullandım epeydir, unutkanlık var. Okuyorum yazılarını, iyi yazılar tebrikler...AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKazım ağam eksik farklı yazdığın konular var.Akşam yazarım ...Şimdi biraz para kazanalım.....
Yorum
-
akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbankacılıkta karlar açıklanıyor.....bi gözünde TEMEL ANALİZDE olmalı hep.....
KARI GÖRDÜN MÜ....AL VE CIK....sakın ac gözlü olma....hepsini alacağım deme...dersen...seni yakalar...ve cok fecii oyar...VOLATİLTY yüksek olacak bitanem….
Yorum
-
a ha ha.....burada yazdıkların değil....öbür köyde yazdığın bazı konulara kızgındım.....emme...deşarj oldum....artık...sıfır kilometreyim eskisi gibi....yaz burada....ağırlığını....geopolitige ver....suriye gibi....misal venezualadan 20 ton altın almışız….bu doğrumu gibi.....
Tamamdır kuzu hocam...Yalnız 2 aydır hiç bir yeri takip etmedim. Önümüzdeki hafta sonuna kadar kadar yoğun okuyayım, gündemi yakalıyayım.
Emin olmadan çala kalem yazmayayım. Senin başlığın referans alınan bir yer, ciddi yazmak lazım...
Yorum

Yorum