önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • BachiBouzouk
    Katılımcı
    • 10 Şubat 2017
    • 138

İyiki varsınız.Saolun varolun...Eksikliginiz gözükmesin...

Yorum

• mohikan
      Katılımcı
      • 01 Kasım 2011
      • 168

AmurTemur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      2017- 2018 yükseliş trendinde Bist 100, Güney kore KOSPI ile, çin SHCOMP 20018 ocak ayı sonunda en zirve rakamı aynı gün görüp,aşağı döndükden sonra her üçü de

4 ocak 2019 da tepkiye başlamış.Özellikle KOSPI ile birebir aynı hereket ediyoruz.Bugün her ikisi de hemen hemen çanak tamamlamış.

Sonucda bu son hareket tüm EM lerde oldu.

Ben EW bilgim yok.Ama klasik ta ile sanki düzeltmeden sonra çanağın üzerine çıkacak gibiler....

Şu anda olumluluk pompalanıyor...

30 hisselerinde biraz da pozisyon açtılar.

Ayrıca bizim hem bist 30 da hem de bist 100 de dörtgen formasyonu da var.100.600 üzeri dörtgen formasyobnu da devreye girer.

O formasyon çalışırsa hedefi 112 bine kadar uzanıyor.Bunu görüyordum 90 bin iken.Ama Suriye ye bir harekat global ile arayı açabilir düşüncesi ile,

iki ay içinde 88 binler aşağı kırılır dedik.Üstüne iki gün içinde başlıyoruz açıklaması geldi.Havuz medyası harekat başlıyor davulunu yüksek perdeden çalmaya başladı.

amriki nin çekiliyoruz söylentisine asla inanmadım.Peşinden konu ile ilgili Yeniçağ gazetesi köşe yazarlarının kaleme aldığı yazılarla işin boyutunun farklı olduğunu

ve piyasayı olumsuz değil,olumlu etkileyecek global ile eşgüdüm içinde olunduğunu gördük. Endeksin 92.000 üstüne atması ve bu hareketin tüm aşağı yönlü EM ler de

eş zamanlı başlaması ile 99.800 e geldik.Havuz medyası nasıl ki 2018 mart-haziran arası devamlı olumluluk pompalayıp kendilerini okuyan piyasa bilgisi zayıf yatırımcıyı
      yüksek maliyetle mal da bıraktı ise,şimdi de Suriye konusun da oraya harekat olacakmış havası vererek kendilerini takip eden borsa yatırımcısının kafasını bulandırarak
      yine yanıltmıştır.

Mohikan usta üstte bahsettiğim korale durumdan dolayı KOSPI ve SHCOMP endekslerini de bir sayabilirmisiniz.

KOSPI BİREBİR BİST 100 e uyuyor.Bakalım onlarda da mı yUkarı gidemez görünüyor sizin sayımlarda.
      Onlarınki de bizimki de tepki hareketidir. Bana göre bitti.

KOSPI için 2 alternatif veriyorum. İlki 7 dalgalık bir düşüş trendinin henüz 2. dibini yaptı. Bu iyi ihtimal olup gerçekleşmesi çok düşüktür. (%5)

2. ihtimal ise (şimdilik) 12 dalgalık bir düşüş trendinin başlarında ve 3. dalgalar başlamadı. orta vade trend çizgisi olan 1980 rakamı kırıldığı zaman başlayacak.

Bunun gerçekleşmesi %95'tir. Bu trendin bitiminde 2-3 yıl sonra 2008 dibi 892'ye kadar yolu vardır.

SHANGHAI için iyimser sayımda 15 dalgalık bir trendin 3. dalgaları başladı ve henüz 5. dibini yaptı.

Buna göre trend bitiminde 2008 dibi 1673'ün altını görebileceğini rahatça söyleyebilirim.

Yorum

• Misafir

URANACUS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        skender pilavdan dönersen demir atların çiftesine maruz kalasın
        bi cesaret gelmis skendere

Yorum

• wisewell
          Aktif
          • 30 Nisan 2014
          • 246

kuzum varisin haleturk nereye kayboldu?arkasinda 6 bin olu yrali birakti.....vabali cok agir

Yorum

• akıncı
            Tecrübeli
            • 24 Nisan 2018
            • 616

EFENİM iyide short acılırmı şimdi.....

ACILMAZ....ocak ayı dolmalı.....doctorun 100 000 ninde….

subat ortasında....108 000 de olursak....mart 31 de....88 000 hedefi üçün SHORT açmalıyız....

skenderin derdi...bizi germemeli....BİZ TALANCIYIZ....talan koşulları oluştu mu....ATLARIMIZA BİNERİZ....1000 atlıyız....bin atlı çocuklar gibi şeniz....

Yorum

• wisewell
              Aktif
              • 30 Nisan 2014
              • 246

İçişleri Bakanı Soylu'dan 'sahte hesaplarla dolandırıcılık' uyarısı http://aane.ws/val

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Vatandaşlarımızı, Twitter'ın, kullanıcı güvenliğini sağlamaktan çok uzak, 'hayal kırıklığına uğratan' reklam moderasyonuna ve bu sahte hesaplarla dolandırıcılık yapan profillere karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Soylu, sosyal medya hesabı Twitter'dan "sahte hesaplarla dolandırıcılık" konusunda uyarıda bulundu.

Yorum

• akıncı
                Tecrübeli
                • 24 Nisan 2018
                • 616

wisewell Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                İçişleri Bakanı Soylu'dan 'sahte hesaplarla dolandırıcılık' uyarısı http://aane.ws/val

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Vatandaşlarımızı, Twitter'ın, kullanıcı güvenliğini sağlamaktan çok uzak, 'hayal kırıklığına uğratan' reklam moderasyonuna ve bu sahte hesaplarla dolandırıcılık yapan profillere karşı dikkatli olmalarını rica ediyorum." ifadelerini kullandı.

Soylu, sosyal medya hesabı Twitter'dan "sahte hesaplarla dolandırıcılık" konusunda uyarıda bulundu.
                bundan dolayı tweeter hesabı açmıyorum ….

tweeter da....hesabın birisi tarafından çalınması cok kolay....

Yorum

• akıncı
                  Tecrübeli
                  • 24 Nisan 2018
                  • 616

wisewell….

kuzu en son pozunu yazdığında ne demişti....88 000 yandımı tırları yükle ve MERMİ HIZIYLA ORADAN UZAKLAŞ DEMİŞTİ....

MERMİ HIZIYLA....

çünki….

dipte FURUSULMAZ kuzu kuralıdır....nötr olunur....

Yorum

• wisewell
                    Aktif
                    • 30 Nisan 2014
                    • 246

kuzu yu 15 sene belkide daha uzun zamandir cesitli [latformlardan takip ederim,,sahsen tanimam ama durustlugune kefilim...kendisininde dedigi gibi kuzu bilgidir.....aykiridir,ucuktur,kaciktir,duygusaldi r,uzakta olmanin verdigi ozlemle duygusaldir ama kuzu bir MARKADIR,,,,,,,kuzu gibi birinin vekaleti referansi kucumsenemez,,,,,,ama iste gel gorki haleturk arkasinda en az 5-6 bin takipci ile bir dram birakti,,,sabitlenmis tweet aralik sonu en gec ocak sonu endeks hedefim 74 bin...kuzu refearansi arkasinda olmassa bu kadar buyuk hasar olmazdi,,,,,,kuzuyu suclamiyorum yanlis anlasimasin....ne der kuzu aglama duvari kudusde,,,,ancak ky yani bizler naif canlilariz,,,inandikmi sonuna kadar inaniriz

Yorum

• Misafir

iyi bilirsin Allahtan kotu bilirsin kuldan.2x2=4 etmiyor.iste burada ya 4 islemi skendere gore yapcan veya seytana gore yada kendine gore

Yorum

• mohikan
                        Katılımcı
                        • 01 Kasım 2011
                        • 168

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        EFENİM iyide short acılırmı şimdi.....

ACILMAZ....ocak ayı dolmalı.....doctorun 100 000 ninde….

subat ortasında....108 000 de olursak....mart 31 de....88 000 hedefi üçün SHORT açmalıyız....

skenderin derdi...bizi germemeli....BİZ TALANCIYIZ....talan koşulları oluştu mu....ATLARIMIZA BİNERİZ....1000 atlıyız....bin atlı çocuklar gibi şeniz....
                        Neden Ocak ayı dolmalı emmi? Bildiğin bir şey mi var?

Bak bugün de tüm dünya kırmızı iken yukarı sürdüler ama yine de 100 bini geçemedi.

Artık patinaj çekmeye başladı.

Yorum

• akıncı
                          Tecrübeli
                          • 24 Nisan 2018
                          • 616

tweeter aleminde bir cok kişi...benim burada yazdıklarımı alıp....kendi fikriymiş gibi yazıyordu ve hala yazıyorlar....

hale...cok dürüsttü....bu yazdıklarımın cogunu kuzudan alıyorum diyecek kadarda yiğitti....

onunçün...halenin nezdimde yeri farklıdır....

amaaa burayı okuyan herkes bilirki….burada herkes kendi pozunu yazar ...misal egeli….bu YÖRÜK EFE bi cok işlemini tutturmuştur hep....benim zıddım yönde oynadığı halde....kene yi kullandığı için önce o kazanıyordu sonra ben....

alınan pozların hepsinin tutturulması imkansızdır....hale pozu açtı...kardaydı....88 000 de kapatmalıydı...kapatmadı...iddia girmişti tweeterde….78 000 diye....kuzu kuralını ihmal etti....DİPTE FURUSULMAZ....

BORSADA her koyun kendi bacağından asılır....imzamda yazılı....ağlama duvarı kuduste….

emme....vayyy tutturamadın hale diye dalga geçmekte normaldir...bundan ders çıkarır....

Yorum

• akıncı
                            Tecrübeli
                            • 24 Nisan 2018
                            • 616

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Bak bugün de tüm dünya kırmızı iken yukarı sürdüler ama yine de 100 bini geçemedi.

doctor….

ocak sonuna kadar buralardayız....ELİOT ta 108 000 imkansız....eger olursa o zaman hedef dahada yukarıda demiştin....notunu aldım….incelettiriyorum....bi eliotcu yahudiye….sana bilgi vereceğim.

Yorum

• mohikan
                              Katılımcı
                              • 01 Kasım 2011
                              • 168

akıncı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              doctor….

ocak sonuna kadar buralardayız....ELİOT ta 108 000 imkansız....eger olursa o zaman hedef dahada yukarıda demiştin....notunu aldım….incelettiriyorum....bi eliotcu yahudiye….sana bilgi vereceğim.
                              Eyvallah emmi...

6 büyük banka, TCELL, EREGLİ, BIMAS hepsinde tepki (ya da düzeltme) dalgası bitti.

THY,ASELSAN gibi bu çıkışa katılamayanlar ise düşüşte en önden gidecekler.

Yorum

• smartinvestor
                                Tecrübeli
                                • 29 Kasım 2015
                                • 901

mohikan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Kuzu emmi... ABD den haber almış sanırım...

Bu hareket seçim beklentisi veya müşteri yaratma modunu geçti... müşterinin bir kısmı olan shorttakileri de telef ettiler...

Not artışı... Halkbank cezasızlığı... Fetönün teslim edilmesi....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information