önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • ihakki
    Tecrübeli
    • 02 Aralık 2008
    • 709

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben skenderin short olduğunu düşünüyorum. Vade sonu pozları Aralık sonuna ötelesede 84.xxx dip değildi mutlaka 82.xxx doğru herkesi indirmesi gerek trenden. Bu hali ile ralli fln yapamaz. Üstadımızın yazdığı o fonların 2019'da Türkiye'yi alacaklarını düşünmüyorum. Bence TR Short o fonların çoğu.
    Evet dediğinize katılıyorum , mutlaka 84.000 lerin altında bir dip daha oluşacak.Bence herkes satarken 2019 da oluşacak dipten o fonlar Türkiye'yi alacaklardır.Biz de bu dibi yakalayıp güzel bir portföy oluşturabilirsek karlı bir yatırım yapmış olacağız.
    YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• egelii
      Tecrübeli
      • 25 Ağustos 2011
      • 2961

ihakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      Evet dediğinize katılıyorum , mutlaka 84.000 lerin altında bir dip daha oluşacak.Bence herkes satarken 2019 da oluşacak dipten o fonlar Türkiye'yi alacaklardır.Biz de bu dibi yakalayıp güzel bir portföy oluşturabilirsek karlı bir yatırım yapmış olacağız.
      3/4 yıldır işlem yapmayan bi dostum aradı çarşamba gün
      illa hisse alcem diye tutturdu
      perşembe pgsus aldı
      hani tekrar 22,5 lara gelse
      ttkom 3,5 a gelse
      hani garan 6.90 a tekrar gelene kadar bunlar değerlendirilebilirmi acaba hakki bey kardeşim

Yorum

• egelii
        Tecrübeli
        • 25 Ağustos 2011
        • 2961

benim hisseylede işim yok onu belirteyim de sadece fikir olarak
        yoksa viop al gülüm ver gülüm eyi böle

Yorum

• ihakki
          Tecrübeli
          • 02 Aralık 2008
          • 709

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          3/4 yıldır işlem yapmayan bi dostum aradı çarşamba gün
          illa hisse alcem diye tutturdu
          perşembe pgsus aldı
          hani tekrar 22,5 lara gelse
          ttkom 3,5 a gelse
          hani garan 6.90 a tekrar gelene kadar bunlar değerlendirilebilirmi acaba hakki bey kardeşim
          egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          benim hisseylede işim yok onu belirteyim de sadece fikir olarak
          yoksa viop al gülüm ver gülüm eyi böle
          Egelii kardeşim,
          Ben ilk gönderindeki soruna ve diğerindeki görüşüne her ikiside olmalı diye cevap vereceğim.Ben viopla sevgili Kuzu sayesinde tanıştım.O zaman diğer köyde kendi çapımızda yazıp çizerken birden Kuzu yazmaya başladı , ben diyor 1 kodum 2 aldım yok 3 aldım,şöyle çaktım böyle tır yükledim , tabi biz önce anlamadık ama zamanla bizim de kanımıza girdi.Viop'un avantajı büyük, endeks düşerken de ,çıkarken de kazanabiliyorsun.Hissede isen çıkış trendini yakalaman lazım.Onun dışında endek yatay olsa da yada düşse bile hisse seçimini iyi yaparsan yine de kazanabilirsin.Yazdığın hisselerden mesele pgsus , petrol fiyatları düştüğü için endeks düşse de çıkıyor.Yada otomotife yapılan teşvikler bu dönemde o hisseleri hareketlendirebilir.Ancak bunları takip etmek zamanında alıp satmak biraz zor.Yani yazdığın hisseleri o fiyatlara gelince alıp sonra kar ederek satmak kolay değil.Bu nedenle senin tercihin gibi viopda işlem yapmak daha keyifli.
          Benim hisseyle işim olur ama nasıl olur? Kuzu'dan öğrendiğim şekilde olur.Kuzumun kılavuzluğunda dibi bulduğumuz anda aynen onun yapacağı gibi , bir banka,bir holding ve bir petrol hissesi alacağım ve üstüne yatacağım, onun dışında viop'a devam.
          Sevgiler
          YAZDIKLARIM TAMAMEN HAYAL ÜRÜNÜDÜR.YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Yorum

• Hale Türk
            Aktif
            • 05 Haziran 2018
            • 318

Arkadaşlar endekste 96.275'in üzeri yok artık. Bu max seviye olurda giderse die yazıyorum. Bana göre 94.600 son tepkiydi oranın dahi üzeri yok. Yıkılmak üzereyiz. 93.500 kapattık bugün. Tarihe not...

Yorum

• Hale Türk
              Aktif
              • 05 Haziran 2018
              • 318

Sn....'nun bizlere öğrettiği çok şey var. Şu anda bıktırma&yıldırma aşamasanın sonuna yaklaştık. Bu çöküş Cuma' dan bile yakın olabilir ama max 3-5 günü kaldığını düşünüyorum. Keşke Sn... dönse artık. Hale bak ismini bile yazmaya korkar oldum bi zarar görür diye... Gelip adalet dağıtmalı!!!

Yorum

• Misafir

Arkadaşlar endekste 96.275'in üzeri yok artık. Bu max seviye olurda giderse die yazıyorum. Bana göre 94.600 son tepkiydi oranın dahi üzeri yok. Yıkılmak üzereyiz. 93.500 kapattık bugün. Tarihe not...

Yorum

• Misafir

skender işin zor çok zorgunluk haftalık aylık.kapanışı yapacan cuma gunu

Yorum

• SubZero5
                    Katılımcı
                    • 25 Mayıs 2009
                    • 87

Yarin biraz acitacak gibi gozukuyor. Umarim full short da degilsinizdir
                    Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                    Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                    Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                    Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• Misafir

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      skender o kadar cahil değildir. ya 1kg demirmi 1kg pamuk mu daha ağır ayırt eder ya .

Yorum

• Hale Türk
                        Aktif
                        • 05 Haziran 2018
                        • 318

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Bütün oyun planım 94.600 ile 96.250 arası kademeli Short açmak üzerine kurulu. Bugün 1.Kademe 94.400 civarı açıldı. Yarın bi delilik yaparda 96.xxx'lere yönelirse ki öyle görünüyor affetmem kalan kademeleri

Yorum

• swayze
                          Katılımcı
                          • 07 Ekim 2008
                          • 123

Kuzum.... ebru gündeş in dediği gibi "gel vefasız gel vicdansız çağırmazdım acil olmasa..."

Yorum

• Hale Türk
                            Aktif
                            • 05 Haziran 2018
                            • 318

Eveeet uşaklar zurnanın zırt dediği yerdeyiz. Shortlar açıldı. Son kademede bugün açıldı. 96.800 üzeri (Viop 123.500)stoplarım.Er meydanı yapcak bişey yok. Kan akacak belli.

Yorum

• e.yegen
                              Tecrübeli
                              • 05 Mart 2009
                              • 530

Dusmez 100-105 bin aratreddeyiz sonra 88 ler sure 4 ay sonra ralli baslar

Yorum

• Hale Türk
                                Aktif
                                • 05 Haziran 2018
                                • 318

Bütün oyun planım 94.600 ile 96.250 arası kademeli Short açmak üzerine kurulu. Bugün 1.Kademe 94.400 civarı açıldı. Yarın bi delilik yaparda 96.xxx'lere yönelirse ki öyle görünüyor affetmem kalan kademeleri
                                Son pişmanlık neye yarar herşeyin bedeli var buraya kadar... Sn.Kuzu saçı uzun aklım kısa diyorlar bana. Dalga geçiyorlar benimle tweeterda. Endeks 100.x00 gidiyor burdan short mu açılır diyorlar. Bende onlar öyle dedikce ölümüne shortluyorum piyasayı. Ortalamam 122.400 oldu. Bugün tepe 96.8xx kapanış 94.974...Gösterecem onlara saçı uzun aklı kısa nasıl oluomuş... Dön artık :(

Yorum

Working...
                                X

Debug Information