önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • hurolg
    Aktif
    • 09 Mart 2016
    • 320

Tasarruf tedbiri bunların fıtratında yok...) mümkün değil...bildikleri ve alıştıkları tek şey var ona devam ederler...borçlan...sat...borçlan....yeni şeyler bul sat....borçlan...en son gayrikaydi emisyonla para bas ver piyasaya....başka türlü bu sıkışıklık ve kriz vs ile secimlere giremezler...yani Kuzu emminin simülasyon 1 gerçekleşmek zorunda...overdose TL....)
    aliak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ful tasarruf tedbiri gelmek zorunda, doların 5 tl altına gelişi, enflasyonun %10 altına gidiş hareketi başlamazsa uzun vadede hükümet sıkıntı yaşar. dolayısıyla abd borsaları sert düşmezse bizim borsanın önü açık gibi.

eeee...o zaman belediye seçimleri hükümetin aleyhine gelişmez mi?
    birkaç büyükşehiri chp alır. iyi çalışırlarsa 5 yıl sonra c.başkanı olurlar. çalışmazlarsa 25 yıl daha iktidar yüzü göremezler. (nurettin sözen chp'si bunu sağlamıştı)

SM-A510F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• e.yegen
      Tecrübeli
      • 05 Mart 2009
      • 530

Bir karar verin 70 mi 150 binmi ?Hissede uzuncu olmaya devam baska turlu kazanamam ihracat dolar geliri olan sirket bulmali..

Yorum

• asi
        Aktif
        • 05 Temmuz 2009
        • 270

Deveye diken insana Sken boşuna dememişler. Carbon kağıdı koyup bizide düzüyolar işte.satacak bişey kalmadı. Belki suriyeden çıkarız para karşılığı ne bileyim. Doğal kaynak teknolojik üretim vs bi halt yok. Yok ovp yok bilmemne açıklanıyo icraat yok. Laf üretiyoruz sadece hoş şeylerindede değil oy gelsin yeter. Muharrem incede istanbula küçük başkan olcakmış. Sistem bozuk eğitim bilerek düzeltilmiyor sanırım

Yorum

• asi
          Aktif
          • 05 Temmuz 2009
          • 270

Aynen varmı liste bide kur riski düşük olmalı yada olmamalı

Yorum

• Titrettin
            Aktif
            • 20 Aralık 2016
            • 318

dolar 7 tl yi gördü fabrika yangınları, konkordatolar başladı, enflasyon ikiye katladı. gelir düştü, alış veriş döngüsü bozuldu. işyeri kapanmaları ve işçi çıkarmaları başladı.

emisyonu artırıp bol bol para bastıklarında dolar 10 tl gibi olursa fiyatlar ne olur. daha iyi mi olacak... TL'de kim durur faiz nereye gider.

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              haftaya halka acacıgım ata....neleri kaçırmışlar görsünler.....ha ha ha
              Forum başlığı halka açılmıştır.
              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• egelii
                Tecrübeli
                • 25 Ağustos 2011
                • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                118 den bi daha vurularak maliyet 121 e çekildi
                121 malla long devam çalıda

guzum senin hakkını yiyen benim oğlanın çükünü yesin
                herzamanki gibisin
                122 flat
                hesabım 120 civarına geldiğinde tekrar longlamak

Yorum

• sinterklass
                  Tecrübeli
                  • 17 Mayıs 2009
                  • 1522

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  122 flat
                  hesabım 120 civarına geldiğinde tekrar longlamak
                  Tebrikler egeli hocam harikaydı
                  Mutluluk uzun dönemde dengeye gelecektir .

Yorum

• EFEKENT
                    Kıdemli
                    • 15 Mayıs 2008
                    • 4329

Bol kazançlar.
                    "Başkalarından üstün olmanız önemli değildir. Önemli olan dünkü halinizden üstün olmanızdır."
                    Hint Atasözü

[url]https://twitter.com/EFEKENT017[/url]

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

EFEKENT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                      Bol kazançlar.
                      Hoş geldin EFEKENT Hocam, seni görmek güzel. Sanda bol kazançlar.
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• Hale Türk
                        Aktif
                        • 05 Haziran 2018
                        • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        analogy 1....

not...HESABINI YAPARKEN....bunda sıkışmış yatırımcının GARAN ı satacagını unutma....bıst 30 a korrelasyonla gec....bunda ve garanda...

not 2...papazı nasıl kullanacak....satacak....çünki papaz nedeniyle kimse korkudan acıga satamaz shortluyamaz...bi tek o yapar...

not 3....sende 1 milyon lot bu kaart ossun....yüzde 100 bedelli derse...ne kadar para ödemen gerektigini hesapla....varmı paran ona bak....FONLAR SUANDA BU HESAPTALAR....NEREDE....tüm özel pankalarda....halki...evkaf....exim....devlete tahvil sattı...10 milyar tl sermayelerine para eklediler....bunlarda yapacak....
                        Piyasanın artıya geçtiği hiçbir an artıya geçemiyor Ykbnk...Yabancı takası %50 boşalttı...Kalanı boşaltmaya çalışıyor aceleleri var.İtalya'dan amcası çıktı yolda geliyo...

Sn.Kuzu yanılıyorsak da hiç hiç önemli değil ancak 7x.000 görüşünüze sonuna kadar katılıyorum ve bunun ileride ders kitaplarında okutulması için şelale şeklinde oraya inmeyi diliyorum.Şu anda tek bir kişi kalmadı ki 70.000 bekleyen.Tüm algılar hazırlandı kimse short açamıyor.Hz.Ali'nin kılıcı tam da böyle bir zamanda inmeli oysa ki...

Sizi seviyorum.Sevgiler

Yorum

• saleve
                          Aktif
                          • 27 Eylül 2013
                          • 244

Age-restricted adult content. This content might not be appropriate for people under 18 years old. To view this media, you’ll need to log in to X. Learn more
                          ÖFKE RÜZGAR GİBİDİR, BİR SÜRE SONRA DİNER; AMA PEK ÇOK DAL KIRILMIŞTIR. Liberte- Egalite - Fraternite

Yorum

• Misafir

-1 den +1 e sadece fıstıklamaya devam.

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

papazdan harman olmaz....

darılmış güle bülbül.....

gelip dalına konmaz.....

papazdan sonra....SIMULASYON 1 VE 2....EYLEM ALANLARI....

YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

NEYİ CAKMAK ÜÇÜN GECENİN SAAT ÜÇÜ NEWYORKTA......SHORTU CAKMAK ÜÇÜN AYAKTAYIM....ÇAKTIM...

borsada oynarken....aklına sunu sokacaksın....BİR GÜN ÖLECEGİM.....

BU ÖLÜM....şerefli olursa.....cesur olursa....ben CELALETTİN HARZEMSAHIM diyeceksin...

bu ölüm....korkak ve ürkekse.....ben...beni ikeyim dersen...BORSADA PARAYI GÖTÜRÜÜRSÜN....

korkmayacaksın.....korkuyu tüküremezsen....korku seni tükürür....

bak acıldı....ve artıda....ikimdemi hayır degil....

çünkiii ben....ONA KARSI FURUSUYORUM.....BENİ DURDURAMAZ.....ben ne dersem odur.....
                                YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information