önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

bu bakımdan....bu sefer kuzu nun işi zor....istesem yarın cıkarım...maliyetim üç kademede 125 700 de....viop ta 126 700 de....1000 puvan zararla....CIKMAYACAGIM.

BU YAZDIGIM KONUDA....bilgi edinmek üçün....yogun caba içindeyim....elde edecegim bilgi beni ikna ederse....anında cıkarım....inatlasmam....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Misafir

ucuz etin yahnisi bol olur.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

basit bir örnek vereyim....halkın bankalardaki döviz mevduatı....son dört yıldır ortalama 150 milyar dolar ossun....

bankalar bu parayı kasalarında tutmuyor....anında kredi veriyor....yoksa batarlar...ya tl ye cevirip yada döviz veriyorlar....ellerinde bu 150 milyar dolar yok....şirketlerde ve halkta....tl kredisi veya döviz kredisi şeklinde....

dolar-tl 3 pangınotken....diyelimki bunların SERMAYE YETERLİLİK RASYOSU FISTIK....basel kriterlerine uygun...

birde şimdi bakalım....dolar-tl 6 pangınot.....fark ne 3 pangınot carp 150 milyar dolarla....450 milyar tl fark var....

işte bu bankanın sermayesini öldürdü.....SERMAYE YETERLİLİK RASYOSU DÜŞTÜ.....HEMİDE FECİ DÜŞTÜ.....sadece bu kalem...öbür kalemlerde var...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• celme
          Katılımcı
          • 31 Temmuz 2008
          • 152

kuzu agabeyim iyice kafam karıştı...hisse alsam bu bedelliler filan almasam gidecek gibi...araftayım abim
          kuzufun

Yorum

• Misafir

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
            bu bakımdan....bu sefer kuzu nun işi zor....istesem yarın cıkarım...maliyetim üç kademede 125 700 de....viop ta 126 700 de....1000 puvan zararla....CIKMAYACAGIM.

BU YAZDIGIM KONUDA....bilgi edinmek üçün....yogun caba içindeyim....elde edecegim bilgi beni ikna ederse....anında cıkarım....inatlasmam....
            ,,,

Yorum

• erkmen
              Aktif
              • 28 Ağustos 2009
              • 269

sevgili kuzu bankalarla ilgili bir çalışma yapmıştım bunu twitterda paylaşmıştım.
              bu 6 aylıklar iyi halleri diyebiliriz asıl 9 aylıkları merak ediyorum. 2017 KGF kredilerine kadar hep bakardım banka bilançolarına ama KGF ile biraz olsun gizlemişlerdi.
              şimdi yeniden ayyuka çıkıyor durum...
              Her zaman söylerim... F/K dediğimiz şeyi yükseltmek için ya fiyatı yükseltirsiniz ya da Karı düşürürsünüz şimdi 3 FK lı banka gelen bir bilançoyla 10 FK lı olabilir..
              sermaye yeterlilikleriyle ilgilide bir çalışma yapacağım. bir nevi stres testi gibi bir çalışma ile uğraşmak istiyorum. yaparsam burada yayınlarım yine.
              saygılar sevgiler...

Yorum

• remm
                Yeni Üye
                • 04 Haziran 2009
                • 24

Alıntı kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                usaglar....degerli dostlarım....

KURBAN BAYRAMININ ANLAMI....ben arındım yuce rebbim....beni ve günahlarımı bagısla....ben mükemmele erişme yolundayım yüce rebbim...BENİ ÜZEN VE KIRAN HERKESİ BAGISLADIM....kimseye küskün...kimseye kırgın degilim artık....

demektir....Bunun üçünde...hacca gider..kabe nin etrafında SEMAH dönerler...BU DÖNÜŞ...sensin bir olan...sensin mükemmel...o yoldayım.

demektir....yoksa ET YEME bayramı olmaz...rebbim ele şey yapmaz.

bu vesile ile hepinizin bagıslanma ve bagıslama bayramını kutlar...gözlerinizden öperim....

hedayalarımı....yukarıdaki yazılarımla dagıtmış oldum....sizden uzaktayım....babamın adı HIDIR....elimden gelen BUDUR...

ben herkesi bagısladım....lutfen herkeste beni bagıslasın....

sevgilerimle....

Nice bayramlara hep birlikte ulaşmak dileğiyle.
                An bu andır...

Yorum

• Misafir

ismanli zamaninda papaz krizi olmustu.sozkonusu devlet sirlari ise gereken yapilmalidir.

Yorum

• egelii
                    Tecrübeli
                    • 25 Ağustos 2011
                    • 2961

egelii Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    127500 den bi ısınalım
                    şimdilik 125 fleto

Yorum

• simurg
                      Administrator
                      • 10 Mart 2007
                      • 9248

simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

garan : gap bugün kapanmıştır. 1.30 usd direncinden satış dalgasının geleceğini düşünüyorum. (ytd.) Uzun zamandır grafik , yorum vs paylamamıştım. ısınayım yeniden

1.30 usd kanal direnci çalışmıştır. sn. kuzunun dediği dalga başladıysa eğer 0,80 usd desteğine yolculuk başlar.(ytd)
                      https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• sea48
                        Katılımcı
                        • 08 Mart 2016
                        • 137

..…….ve de Merkel dùserse………

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
                        Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.

Yorum

• Platodata
                          Seyirci Üye
                          • 28 Ocak 2017
                          • 52

An itibari ile KOZAA şuanki aktif fiyatı 6,35'den %20 alım yapıyorum.

Yorum

• Platodata
                            Seyirci Üye
                            • 28 Ocak 2017
                            • 52

Platodata Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            An itibari ile KOZAA şuanki aktif fiyatı 6,35'den %20 alım yapıyorum.
                            Stoploss seviyem 6,22

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                              haftalık zamanlama bitti....BU HAFTA BIST 30 UN....104 000 DEN 124 000 E YAPTIGI CIKIŞIN DÜZELTME HAFTASIDIR....114 000 E ÇÖKECEGİZ...TIRLARI YÜKLEYECEGİZ....

gecen hafta vermiştim....bu grafic ve benzeri versiyonları....

[/QUOTE]

az kaldı....bunda revizyon yapacagım....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

doluydum....yeddiceddimle furustum iki gün....bugün ara verdim....

KENE de son durum ne idi....

elde....

124 000 iki kademe mal.....

126 000 tek kademe mal vardı.....bunlara ilaveten 127 700 lerden yeddi ceddimle piramitler vardı....

bu gün....tümünü....123 000 lerde kapadım zabah.....suanda nötrüm....KARI ALDIM.....

yarın yeniden FURUSMAYA BASLIYACAGIM.....karı niye almak gerekiyor....TULUM CIKAR....TULUM GİYDİR kuzu kuralı nedeniyle...

bu kuralımda....asagıdaki ihtimal ya vardır....yada yoktur.....ama varsayı önemsemem gerekiyor....çünki tüm paramla oynuyorum...PİRAMİTLİYORUM....

ŞİMDİ NÖTR....kar cebde.....yarın 97 500 izlememde.....yeniden furusma düzeni kararı verecegim....

ihtimal su....COK KISA VADE....üç gün....

ADI....TULUM CIKAR....TULUM GİYDİR....15 000 puvanlık bıst 30 düşüşünden önce uygulanır...son gittigi yerden 15 000 puvan şellele seklinde düşer....

Yorum

Working...
                                X

Debug Information