guner Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
leeen oğlum....burada amrikide….brookerlar borsa forumunda...adım YOUNG TURK...BROOKERLAR ADIMI DEGİŞTİRDİLER....THE SUN OF FİNANCİAL ARENA....yaptılar....usaglar bilginin kıymatını biliy ula...üç gün yazmazsam....GUNES NEREDE....gunes nerede diye ortalığı velveleye veriyorlar...
-
Okudum seni Guzum
(K)Cor'ana'ya dikkat et.
Analez'lerin güzel
bozuk saatten iyisin..
Leave a comment:
-
Okudum seni Guzum
(K)Cor'ana'ya dikkat et.
Analez'lerin güzel
bozuk saatten iyisin..
Leave a comment:
-
Deflasyon döneminde altın düşmez kuzu.
Altın bir resesyon döneminde birde depresyonda düşer.
Enflasyon ve deflasyon dönemlerinde altın çıkar.
Ama enflasyonu pek de sevmez.
Deflasyona biter
What's the true link between gold and deflation? Will gold soar or disappoint in deflationary environment? Learn more and profit.
Ama haklısın
Çünkü gidişat büyük depresyona doğru
1920 ile ayni boku yiyor ABD
Leave a comment:
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlem CORONA VERUSU.....ha ha ha....
şimdi...bir haftadır anlatmaya calıştıgım CORNELİUS VERUS unun senden 1 milyon kat güçlü olduğunu anlayabiliyormusun...
Oku,oku,oku
Leave a comment:
-
lem CORONA VERUSU.....ha ha ha....guner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDow weekend 500 puan aşağıda.
şimdi...bir haftadır anlatmaya calıştıgım CORNELİUS VERUS unun senden 1 milyon kat güçlü olduğunu anlayabiliyormusun...
Leave a comment:
-
kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersöyle izah edeyim....ALTIN FİYATI ve petrol fiyatı ilişkisini...ve DEFLASYONA GİRİŞİ...
diyelimki….petrol fiyatı 100 dolar....
ve petrol alan ülkeler üretenlere 1 TRİLLİON DOLAR ÖDÜYOR...
diyelim ki...petrol fiyatı yarıya düşdü...50 dolar...
petrol alan ülkeler üretenlere yarım TRİLLİON DOLAR ÖDÜYOR...
bu doları nereden alıyorlar....Amerikan merkez pankasından….
sonuçları....
1...petrol fiyatı yarıya düştümü….piyasadan dolar üçtü....bi öncekinin yarısı kadar dolar verecek amriki merkez...dolardaki bu azalma....BORSALARI ÇÖKERTİR.
2...PETROL ÜRETEN ÜLKELERİN CEBİNE GİREN DOLAR 1 TRİLLİONDAN YARIM TRİLLİONA DÜŞTÜ....BU ÜLKELER AZALAN BU DOLARI BULMAK ÜÇÜN NE YAPACAK.....ALTIN SATACAK....BUDA ALTIN FİYATINI GÖÇERTİR.
3....PETROL ALAN VE PETROL ÜRETEN ÜLKELERDEKİ...bu dolar miktarı azalışı...PARİTELERİ ÇÖKERTİR.
BASKA SONUCLARIDA VAR...yazmıyayım….
by kuzu...namıdiger...YOUNG TURK...dünya forumlar aleminin güneşi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteröte yandan ne diyorlar GERZEK AKILLILAR....dolar faizi düştü...BORSALAR FIRLIYACAK....İKİMİ FIRLAR...HANGİ DOLARLA....
DOLAR FAİZİNİ SIFIRA CEKMEK DEMEK NEDİR....
DOLAR FAİZİNİ YÜZDE YÜZ YAPMAKTIR....
by kuzu....namıdiger...YOUNG TURK....dünya finansal forumlar aleminin güneşi.kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeflasyon nedir....
bunun GERZEK AKILLILARA göre litareturda cok tarifi vardır....
bu tarifler dogrumudur….
hayır...doğru yoktur...DOGRU YANSITILANDIR ODA YALANDIR...
PEKİ MUTLAK DOGRU NEDİR....DEFLASYON NEDİR...
HERSEYİN FİYATINI ÇÖKERTMEK...DOLARI OLMUYANLARIN ELİNDEKİ MALLARA ÇULLANMAK...DEFLASYONDUR.
BY KUZU...YOUNG TURK.
hepsi tek yorumdur....by kuzu.
KAPİTALİZM NEDİR....YUKARIDAKİ YAZDIKLARIMDIR...BUNNAR YAPILMAZSA KAPİTALİZM ÇÖKER.
öyleyse bunnar kapitalizmin ayakta kalması için şart ve elzem olanlardır...
biz kimiz...
netçe itibarıyla kominist dgiliz...bizde kapitalistiz....sen ve ben...TURKUN İGİT OGLU....
öyleyse....sen ve ben...TALANA CIKIYORSAK...TALANIN KURALLARINI BİLMELİYİZ.
Leave a comment:
-
deflasyon nedir....
bunun GERZEK AKILLILARA göre litareturda cok tarifi vardır....
bu tarifler dogrumudur….
hayır...doğru yoktur...DOGRU YANSITILANDIR ODA YALANDIR...
PEKİ MUTLAK DOGRU NEDİR....DEFLASYON NEDİR...
HERSEYİN FİYATINI ÇÖKERTMEK...DOLARI OLMUYANLARIN ELİNDEKİ MALLARA ÇULLANMAK...DEFLASYONDUR.
BY KUZU...YOUNG TURK.
Leave a comment:

Leave a comment: