önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • stefano
    Aktif
    • 13 Kasım 2008
    • 229

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    overcredit krizinden cıkmada care tektir....bu tl yi yok etmektir....kimse kolay kolay tl bulamıyacaktır...efendim tüm yandas insaat şirketleri batar....batarsa batsınlar ulen...bunnar turkiyeden daha kıymetli degilki.

bunun iki yolu var...

1....monetery polisi....TL HACMİNİ DARALT....TL POLİTİKA FAİZİNİ YUZDE 40 A CAK....artık yüzde 30 da yetmez...gercek enflasyon yuzde 30 cünki.

2.....MALİ DİSİPLİN.....en az 10 milyar tl bütce fazlası saglıyacak sekilde...

Bunları yapmayıp bu haftaki eylemlerini politika olarak benimserlerse (swap, kaldıraç) ne olur. Şu an biz sorunu savuşturduk demeye başladılar

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

onler yetmez...geçicidir....onlar dahada kötüleştirir....SİGORTAYI KALDIRDIN...sigorta olmazsa para durmaz...PARA SU GİBİDİR....SÜREKLİ AKAR....SUYU DURDURAMAZSIN....SUYU CEBİNE KOYAMAZSIN.
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

NEYDİ BU TOPİGİN VE KUZU NUN İDDİASI.....

demiştiki....tüm emerging marketlere ON YILLIK BUSİNESS CYLE DÜZELTMESİ GELECEK....TÜMÜNE DEDİ...TURKİYE ÖNDEN GİDİYO...

PEKİ DİGERLERİ....BUYUR GRAFI...onlarda gidiyor....turkiye önde sadece....onlarda peşinde...JP MORGAN GRAFI...büyük şeytan...cengiz hanın büyük oglu bu.....ben bunun aldıgı pozları izlerim hep....şimdi ALTUN da...sarı gıza ikinci tecavuzune gecti....çünki biliyorki...DOLARA SIKIŞAN EMERGİNG MERKEZLER ALTUN SATACAK...O ALTINI 950 İLA 1050 ARASINDA ALACAK BU great satan...

bak SARI GACIYI....nasılda yukarıdaki grafa endekslemiş.....cengiz hanın büyük oglu CÜCİ...bu cuciyi bi kafkaslarda esir alıp yatagına soktugu bi prenses....yatakta direkt dashaklarını bicaklıyarak öldürdü....4 ay acı cekerek öldü....bu JP MORGAN ı kim öldürür bilemem...beklentim cekik gözlü...MAO nun evlatlarında...

image hosting sites
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• e.yegen
          Tecrübeli
          • 05 Mart 2009
          • 530

buda cok kısa vade....destegi assagı kırdı....KANALA PULL-BACK YAPTI...DEMİŞTİM Kİ....ÇOK GERİLERDE KALDI...ARTIK TEPEMİZ 95 000 OLUR...bunu asamayız...nitekim son haftada günde oraya iki kez furdu ve döndü..

kuzu başkan 95.000 e tepersek nakitemi geçmeliyiz bizim gibi %100 malda olanlar dogrumu anlıyorum tşkler

birde şu var doların düşeceginin garantisi yok dolar 7 tl oldu 12.500*7 =87.000 endeks buralar dibimiz olur o zaman 65.000 e şartlanmamak lazım ahanda 6.20 dolar

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

yegen....KENE den sasma....bu benim 25 yıllık borsa hayatımda icad ettigim bibişeydir....HER DERDE DEVADIR....

ÇÜNKİİİİİ.....

OLASI....

HER DURUMU KAPSAYACAK ŞEKİLDE....KUZU tarafından dızayn edilmiştir....üç simulasyonumu birden kapsar...

nereden dönerse dönsün....KUZU MALDADIR....MAL EN DİPTE ALINMIŞTIR....şuan malda olan 10 yıllık fiyatın en dibidir....ilk kademesi bankacılıkta....herkesin malı...bendn daha pahalı....üç kademe alımım daha var....BUNLAR YA ASSAGIDAN YADA YUKARIDAN İLAVE EDİLECEKTİR....YENİ ON YILIN MALLARI....SATMAK İÇİN ALMIYORUM BEN....ON YIL YATMAK ÜÇÜN ALIYORUM....viopta short devam.

Yorum

• sahan88
              Aktif
              • 26 Şubat 2012
              • 253

overcredit krizinden cıkmada care tektir....bu tl yi yok etmektir....kimse kolay kolay tl bulamıyacaktır...efendim tüm yandas insaat şirketleri batar....batarsa batsınlar ulen...bunnar turkiyeden daha kıymetli degilki.

bunun iki yolu var...

1....monetery polisi....TL HACMİNİ DARALT....TL POLİTİKA FAİZİNİ YUZDE 40 A CAK....artık yüzde 30 da yetmez...gercek enflasyon yuzde 30 cünki.

2.....MALİ DİSİPLİN.....en az 10 milyar tl bütce fazlası saglıyacak sekilde...
              Guzubaba,

TR de bankalar zaten şuanda ureticiye rotatif faizi TL de %38 usd de %11 den veriyor, mevduatı %18den topluyor

yani TL de bile sadece alım satım arasında %100 fark var,

ve şuanda bile piyasalar kilit 1 haftadir, kimse alım satım üretim yapmiyor,

bahsettigin gibi politika faizi daha da artarsa bu işin içinden çıkılması imkansizlasmaz mi?
              yusuf yusuf yusuf...

Yorum

• e.yegen
                Tecrübeli
                • 05 Mart 2009
                • 530

yegen....kene den sasma....bu benim 25 yıllık borsa hayatımda icad ettigim bibişeydir....her derde devadir....

çünkiiiii.....

Olasi....

Her durumu kapsayacak şekilde....kuzu tarafından dızayn edilmiştir....üç simulasyonumu birden kapsar...

Nereden dönerse dönsün....kuzu maldadir....mal en dipte alinmiştir....şuan malda olan 10 yıllık fiyatın en dibidir....ilk kademesi bankacılıkta....herkesin malı...bendn daha pahalı....üç kademe alımım daha var....bunlar ya assagidan yada yukaridan ilave edilecektir....yeni on yilin mallari....satmak için almiyorum ben....on yil yatmak üçün aliyorum....viopta short devam.
                hisseler deli gibi düşüyor ben şimdiden %10 eksideyim anladim başkan dediğini nasip bizde para az olunca dayanamayip hepsini aliyoruz nasip zararda bekleyecegiz umarim dibi çabuk buluruz dolarin çikişi bizlere yarar ben 6 altini beklemiyorum bu saatten sonra o yüzden dibimiz 84-85.000 ler diye düşünüyorum

Yorum

• boş
                  Aktif
                  • 02 Aralık 2008
                  • 253

yegen....KENE den sasma....bu benim 25 yıllık borsa hayatımda icad ettigim bibişeydir....HER DERDE DEVADIR....

ÇÜNKİİİİİ.....

OLASI....

HER DURUMU KAPSAYACAK ŞEKİLDE....KUZU tarafından dızayn edilmiştir....üç simulasyonumu birden kapsar...

nereden dönerse dönsün....KUZU MALDADIR....MAL EN DİPTE ALINMIŞTIR....şuan malda olan 10 yıllık fiyatın en dibidir....ilk kademesi bankacılıkta....herkesin malı...bendn daha pahalı....üç kademe alımım daha var....BUNLAR YA ASSAGIDAN YADA YUKARIDAN İLAVE EDİLECEKTİR....YENİ ON YILIN MALLARI....SATMAK İÇİN ALMIYORUM BEN....ON YIL YATMAK ÜÇÜN ALIYORUM....viopta short devam.
                  Sn kuzu ikinci alımdan haberimiz olacakmı syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

bak....bankacılık endeksi saglam....DESTEKTE TUTUNUYOR....COK KISADA....

BAK....DESTEGİ KIRAN bıst 100....yani digerleri...

Yorum

• kuzu
                      furuşan akıncı
                      • 11 Aralık 2008
                      • 13961

KENE ilk kademe cakışta....bankacılık endeksi 93 300 dü....şimdi 95 800 de....bak....bi mantıkla KENE DIZAYN edilmiş....bak...öbür sektörlerde kuzu henuz KENE demiyor....bekliyor....bak....bi mantık var.

Yorum

• kuzu
                        furuşan akıncı
                        • 11 Aralık 2008
                        • 13961

ÇÜNKİİİİİ.....

OLASI....

KENE ilk kademe cakışta....bankacılık endeksi 93 300 dü....şimdi 95 800 de....bak....bi mantıkla KENE DIZAYN edilmiş....bak...öbür sektörlerde kuzu henuz KENE demiyor....bekliyor....bak....bi mantık var.
                        KUZU YU....tüm forumlar shortcu bilir....bu dogru degildir....KUZU ON YILDA BİR MALA GİRER VE MALDAN CIKAR....SONRA MALA GİRDİMİ ONDA ON YIL YATAR....shortculugu baslar....bu shortculugu elindeki malın yaptıgı bi zirveden....yuzde 15 ila yuzde 25 düşecegini hissettimi olur...DOLAYISI İLE....kuzu maldaiken....ara ara shortcudur...HER DALGA BOYU SONUNDA...

YANİ TÜM FORUMLAR ALEMİNDE.....HERZAMAN....EN BÜYÜK BOGA KİMDİR....KUZU DUR ULA.....alık beyinli....

on yılda bir mala girer ve ON YIL O MALDA YATAR...BUNDAN DAHA BUYUK BOGA YOKTUR....EN BÜYÜK BOGADIR KUZU...

Yorum

• SubZero5
                          Katılımcı
                          • 25 Mayıs 2009
                          • 87

yapıkredi %10 marjla tekrar alım fırsatı verdiği için yine dayanamadım

sayın kuzu bir sorum olacak

sizin keneler eşit ağırlıklı mı ? 4 kene her biri %25 mi?
                          Fikirlerim değişebilir; Al/Sat/Tut/Tavsiye/Öneri değildir!.
                          Tüyo mu: uzak durun borsadan, kanmayın...
                          Kriz psikolojik! Durmak yok, yolmaya devam!..
                          Kriz falan yok, siz beceriksizsiniz!..

Yorum

• kuzu
                            furuşan akıncı
                            • 11 Aralık 2008
                            • 13961

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            yapıkredi %10 marjla tekrar alım fırsatı verdiği için yine dayanamadım

sayın kuzu bir sorum olacak

sizin keneler eşit ağırlıklı mı ? 4 kene her biri %25 mi?
                            PARASAL DURUMUNA GÖRE....KENE de son kademeye....diger kademelerin iki katı para ayrılır...bununla...DÖRDÜNCÜ KADEMEYE İNDİGİNDE....FİYAT DÜŞMÜŞ OLACAGI ÜÇÜN....İLK ÜÇ KADEMEDE ALDIGIN LOT SAYIN KADAR LOT ALABİLİRSİN Kİ....MALİYETİN DÜŞŞÜN...

Yorum

• kuzu
                              furuşan akıncı
                              • 11 Aralık 2008
                              • 13961

MALA YERLEŞMEM ON YILDA BİR OLDUGU ÜÇÜN....çogunuz ilk kez mala nasıl yerleştigimi görüyor....onuncün detaylı anlatıyorum...bu kuzu nun verecegi son derstir.

neye girdim...banka edeksine....kactan girdim 93 300 den....kacta suan...96 300 de....bak salmıyorlar...keske salsalar ve öbür kademelerimde gelse....tükanı kapatıp....tatile cıksam....

Yorum

• kuzu
                                furuşan akıncı
                                • 11 Aralık 2008
                                • 13961

hadise sudur..

..kuzu ON YIL BOYUNCA YATTIGI MALLARI 118 İLA 122 000 ARASINDA DEHLERKEN....herkez mal alıyordu....HEDEF FEYZA DİYE....

..KUZU ŞİMDİ TEPEDE SATTIGI MALLARI....dipte kademeli alıyor..........herkes MAL SATARKEN....HEDEF YERİN DİBİ DİYEREK....

bak ne oluyor....herkes gider MERSİNE....kuzu gider TERSİNE....

ULA BUNDAN DAHA DOGAL....ne olabilir....ben heyvanmıyım ki....SÜRÜNÜN İÇİNDE OLAYIM....insanım daha...bele olmam ilazım...PLATO ele diii...

Yorum

Working...
                                X

Debug Information