önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • istinyetilkisi
    Aktif
    • 12 Temmuz 2016
    • 273

Bence büyük bir banka satışı gelir ise borsa coşar

Yorum

• dayan
      Aktif
      • 05 Ağustos 2011
      • 382

Hale hanım twitter sayfanıza ulaşamıyoruz...

Sn Kuzuyu da böyle zamanlarda sahnede görmek isteriz.

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

aradı....görmüyormusun yatagı...çarsafları...yastıkları...yataktaki ALTIN VARAKLARI....niye yoksun....

dedimki...görüyorum yatak gutmu gumastan çarsaflar ipekten....cevreliyen varaklar ALTUN...yatak KİNG SİZE....

EEEE gelip sende girsene.....

dedimki giremem....o yatakta skender...TULUM CIKARIR...halvet eder...TULUM GİYDİRİR ...yollar...TECAVÜZ KAÇINILMAZDIR....ÇOK ACITIR....

BORSADA ALDIKLARINI GERİ VERMEMEK....kuzu kuralıdır....adı...mötüne beton dök oturdur....bu yastan sonra möt elletilmez....alimallah ipne derler...

çünkiiii....GELDİGİMİZ BU YERDE....KORKU VE ŞÜPHE hükmeder....bu delianlıyı çızar...

KORKU VE ŞÜPHE....kalbe giren öldürücü zehirlerdir....damarları tıkar...
        YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu kuralı....momentum....deception....momentum....momentumla longa yerleştir....deception la longcu kes short actır...yeniden momentumla shortcu kes....İKİLMİŞ VE ikildigini stop yaptım diye gizlemiş....KORKU VE ŞÜPHENİN pencesindeki mötlerde TEDAVİ İMKANSIZDIR....

short basılma bugündü...

rezonans bittimi ki bugün bitti.....kuzu efendi hazretleri gelir....cesed toplar ve gömer...3 iş günü var...haftaya çarsamba....yeni dipteyiz...
          YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

KORKU VE ŞÜPHE.....bunları oyuncuda yaratmadan borsa yön degiştiremez.....2013 de borsada taktikleri anlatırken....BUNA ÖRNEK...ASLANIN BUFFOLA SÜRÜSÜNE SALDIRISINDAKİ taktikleri anlatmıştım....

iki heyvanda cok güçlüdür....birinde boynuzlar....birinde korkunc dişler ve çene vardır....ASLAN...buffalo sürüsünde KORKU VE ŞUPHEYİ yaratmadan buffalo avlıyamaz....tersine kendi avlanır....

ON YILLIK BU TREND DESTEGİNDE....büyük fonlar birbirini avlamaktadırlar....BU ÇOK KANLI OLUR....

BU NEDENLE...bu üç ay sürer....adı...REZONANSTIR.....BU NEDENLEDE YOKUM ARTIK DEYİP ÇEKİLDİM.

REZONANS....ÜÇ KEZ UYGULANIR....İÇ DİNAMİKLER NEDENİYLE....bu birinci REZONANSTI....88 DE BASLADI 96 YA GİTTİ....90 DA SONLANIR...ikinci rezonans baslar 90 dan 97 500 e gider 88 000 de sonlanır....üçüncü rezonans gelir 88 000 den 92 000 e gider....oradan 80 000 de soluklanır....YER DEGİŞTİREBİLİR BUNLAR AVLADIGI GURUBA BAGLI...

nötr seyret...saglıgını kaybetme...paran cebinde kalsın...on yıllık dip kuzu kuralıdır.

Yorum

• Hale Türk
              Aktif
              • 05 Haziran 2018
              • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              KORKU VE ŞÜPHE.....bunları oyuncuda yaratmadan borsa yön degiştiremez.....2013 de borsada taktikleri anlatırken....BUNA ÖRNEK...ASLANIN BUFFOLA SÜRÜSÜNE SALDIRISINDAKİ taktikleri anlatmıştım....

iki heyvanda cok güçlüdür....birinde boynuzlar....birinde korkunc dişler ve çene vardır....ASLAN...buffalo sürüsünde KORKU VE ŞUPHEYİ yaratmadan buffalo avlıyamaz....tersine kendi avlanır....

ON YILLIK BU TREND DESTEGİNDE....büyük fonlar birbirini avlamaktadırlar....BU ÇOK KANLI OLUR....

BU NEDENLE...bu üç ay sürer....adı...REZONANSTIR.....BU NEDENLEDE YOKUM ARTIK DEYİP ÇEKİLDİM.

REZONANS....ÜÇ KEZ UYGULANIR....İÇ DİNAMİKLER NEDENİYLE....bu birinci REZONANSTI....88 DE BASLADI 96 YA GİTTİ....90 DA SONLANIR...ikinci rezonans baslar 90 dan 97 500 e gider 88 000 de sonlanır....üçüncü rezonans gelir 88 000 den 92 000 e gider....oradan 80 000 de soluklanır....YER DEGİŞTİREBİLİR BUNLAR AVLADIGI GURUBA BAGLI...

nötr seyret...saglıgını kaybetme...paran cebinde kalsın...on yıllık dip kuzu kuralıdır.
              Sn.Kuzu yokluğunda bugün 121.000 shortladım piyasayı hemen tweetera yazdım.Daha papaz haberi yoktu.15 dk sonra 118.000 kapadım Ama yüreğim pır pır )) Çok para kazandım ama Dersimide aldım.Bende uzaklaşıom biraz...

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Sn.Kuzu yokluğunda bugün 121.000 shortladım piyasayı hemen tweetera yazdım.Daha papaz haberi yoktu.15 dk sonra 118.000 kapadım Ama yüreğim pır pır )) Çok para kazandım ama Dersimide aldım.Bende uzaklaşıom biraz...

olay papaz filan degil....papaz ev hapsi...çıkış hikaye idi....yukarıda yazdıgımdı....FONLAR SAVASIYOR....FİLLER TEPİŞİRKEN EZİLİRSİN...FUR-KAC YAP...pozizyonda yatılmaz....

bak bu borsanın motoru GARANTİBİLLAH.....bunu bu hale ne PAPAZ...ne HAHAM....nede İMAM soktu....BEN SOKTUM...

bunu bu hale....benim anlattıgım ON YILLIK BUSİNESS CYCLE SOKTU....papazın bi günahı yok kızım...bütün papazlar...bütün hahamlar...bütün imamlar....allaha şirk kostukları için zaten cehennemlikler...onlar borsaya etki edemez...

free pic upload no registration

Yorum

• stefano
                  Aktif
                  • 13 Kasım 2008
                  • 229

Araya mini bir siyaset soksak.

ben derim ki amerika bu papazı çok seviyor, bize karşı niyeti de belli

iktidar ben olsam atarım tekrar papazı içeri, gelsin de alsın amerika… Nasıl olsa salsalard a bize kaçacak, salmasalar da …. Acı çeksinler biraz ibneler.

not: adamların yazılımları bile amerikancı, küçük harf Türkiye yazıyorum T yi düzeltmiyor ama amerika yazınca Amerika yapıyor

Yorum

• winvob
                    Katılımcı
                    • 03 Mart 2009
                    • 109

Papaz mı? O da kim!!!

Atatürk sonrası, kendini batı emperyalizminin şefkatli kollarında bulan Türkiye'nin,
                    içinde ki devşirilmiş pisliklikleri, işbirlikçileri, vatan hainlerini, beğensekte
                    beğenmesekte şu an Erdoğan'dan başka kimsenin temizleyemeyeceği gayet net.

Bunun yanı sıra;

Duvara sıkışan kedi misali çaresiz Amerika'nın,Türkiye'nin atmış olduğu adımlar
                    nedeniyle (Rusya, İran yakınlaşması sonrası Çin'in de devreye girmesi ile) dumura
                    uğraması sonucu, yaptırım kararlarını ardı ardına sıralıyor.

Papaz bahane; ''BİR YOL BİR KUŞAK'' yani yeni ''İPEK YOLU'' projesinin,
                    sopasıdır aslında o yaptırımlar.

Güneşin ''DOĞUDAN' yükseldiğini, emperyalist sağcıların bile öyle ya da böyle
                    keşfedebiliyor olmasını, Atlantik Partileri de keşfedemeden asla iktidar olamazlar
                    artık.

Kuzum, senin similasyonlarınla en son 70000 bin civarlarında duruluruz gibi.
                    Sonrası Türkiye'nin önü açık.

Not: Şu Papaza en güzel cevapta İncirlikten verilir.

Yorum

• Hale Türk
                      Aktif
                      • 05 Haziran 2018
                      • 318

aslında buraya okudugum bir makaleyi yazmak üçün geldim....GEOPOLİTİC....

EGER bu gercekleşirse....ERDOGAN türk tarihi üçün ikinci MUSTAFA KEMAL olur....insallah olur....

okudugum makale....PUTİN VE TRUMP GÖRÜŞMESİ İLE İLGİLİ....

ÖZETİ....yıllardır hayalini gören benim gibi TURK MİLLİYETCİLERİNİN ruyasının gerçekleşmesi....misaki milli hududları....mustafa kemalin....

bu hududları mustafa kemal cizerken...turkiyede yasayan halkların...turkmenler...kurtler vesaire....DEVAMININ YASADIGI...KUZEY SURİYE VE KUZEY IRAQ ın turkiye içinde oldugu idi...ingilizler bi cetvelle sınır cızıp bu halkları ayırmıştı...

şimdi....bu yazıya göre....idlip hama ve halep suriyede TURK KONTROLUNE VERİLECEK DENİYOR....

bu olursa....ERDOGAN ın heykelini dikeriz....umarım basarır....umarım yazı dogruyu anlatıyor....
                      Sn.Kuzu,

Bütün mevzuu bu.İpekyolu Türkiyenin konumu ve Halep'in Türkiyeye verilmesi.Bu gerçek olacak.Ancak ABD ve Rothscild ile pazarlık zor geçiyor.Papaz fln hikaye plan şahane...Tekrar tekrar sizi tebrik ediyorum bu yazı için.Çünkü ne demek istediğiniz yine yakında anlaşılacak...İPEKYOLU...VE HALEP...

Yorum

• istinyetilkisi
                        Aktif
                        • 12 Temmuz 2016
                        • 273

rezonans: bir salınım genliğinin, düzgün itmelerin etkisiyle, artması
                        Kuzu hocam bu rezonansın dalga boyunu artan hacime bağlı olarak mı yoksa garandaki destek dirençler mi belirler?

Yorum

• kuzu
                          furuşan akıncı
                          • 11 Aralık 2008
                          • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                          Sn.Kuzu,

Bütün mevzuu bu.İpekyolu Türkiyenin konumu ve Halep'in Türkiyeye verilmesi.Bu gerçek olacak.Ancak ABD ve Rothscild ile pazarlık zor geçiyor.Papaz fln hikaye plan şahane...Tekrar tekrar sizi tebrik ediyorum bu yazı için.Çünkü ne demek istediğiniz yine yakında anlaşılacak...İPEKYOLU...VE HALEP...
                          evet hale....

aynen böyle....seçim bitti....artık hepimiz tek yumruk olarak ERDOGAN ın ardında durmalıyız.....yabancı basın...yerli işbirlikçiler...turk halkını bölerek....suriye halkına çevirip iç harb fıstıklıyacak HAREKETLERE giriyorlar....suriyeyede 2011 de aynen böyle yaptılar....suriye halkı bu ihanetini çok agır ödedi ve hala ödüyor....

biz TURKLER dış düşman belirdi mi....aramızdaki küçük anlaşmazlıkları DERHAL UNUTAN VE BİRLEŞEN BİR MİLLETİZ....bosuna cabalıyorlar....TARİH TURKUN BU ÖZELLİKLERİ İLE DOLUDUR.

demokrasi yok...efendim diktatörlük....efendim tek adam...bu trasları sık görecegiz...demokrasi yokmus...lem ipne seçim olduya işte...halk ERDOGAN ı seçti işte...hiyle yok...dubara yok....HALK SECTİ...bu demokrasi işte....demokrasi senin istediginin seçilmesi mi....

aman haaa usaglar....uyanık olun....BU ÜLKE BİZİM....sakın kendinizi yabancı ve yerli işbirlikçi çıkışlara kaptırmayın....sonu SURİYEDİR....gözlerinizi dört açın...bi dahaki seçimde ERDOGAN ı secmezsiniz....oraya kadar...sakın doldurusa gelmeyin....

Yorum

• gundwane
                            Tecrübeli
                            • 18 Ağustos 2011
                            • 1921

aslında buraya okudugum bir makaleyi yazmak üçün geldim....GEOPOLİTİC....

EGER bu gercekleşirse....ERDOGAN türk tarihi üçün ikinci MUSTAFA KEMAL olur....insallah olur....

okudugum makale....PUTİN VE TRUMP GÖRÜŞMESİ İLE İLGİLİ....

ÖZETİ....yıllardır hayalini gören benim gibi TURK MİLLİYETCİLERİNİN ruyasının gerçekleşmesi....misaki milli hududları....mustafa kemalin....

bu hududları mustafa kemal cizerken...turkiyede yasayan halkların...turkmenler...kurtler vesaire....DEVAMININ YASADIGI...KUZEY SURİYE VE KUZEY IRAQ ın turkiye içinde oldugu idi...ingilizler bi cetvelle sınır cızıp bu halkları ayırmıştı...

şimdi....bu yazıya göre....idlip hama ve halep suriyede TURK KONTROLUNE VERİLECEK DENİYOR....

bu olursa....ERDOGAN ın heykelini dikeriz....umarım basarır....umarım yazı dogruyu anlatıyor....
                            Abi burayı alsak ne olur almasak ne olur
                            Ne var buralarda petrol mu fışkırıyor..
                            Buraları alsak milyarlarca dolarlık dış borcumuzu öder hale mi gelecek
                            Hangi katma değer i oluşturacak buralar..

Dolar ın 1 tl yükselişinde dış borcumuz ne kadar katlanıyor kaç tl..

Bu kadar TL nerede..

Hangi üretim hangi kar rakamı ile bu borcu azaltma trendine sokacak..
                            Bak ödeme de demiyorum azaltım..
                            Şu anda kar topu gibi büyüyor..

İflasa gidiyoruz hama halep şu bu kurtarmaz bizi..

Yorum

• gundwane
                              Tecrübeli
                              • 18 Ağustos 2011
                              • 1921

Yunan dan bir farkımız yok..
                              TL yok piyasada..
                              TL faizleri yükselmek istiyor ama kredi talebide yok..
                              TL faizleri yükselse bankalar süper yükün altına girecek..
                              Malum 2 trilyon tl kredi verilmiş şu an ki faizin altında bu YIĞIN ın faizi..

Eee mevduat ..
                              Orada faizi yükseltsen iddia ediyorum 2-3 senelik bir trend de bir kaç bankanın battığını görürüz..

Bütün haberleri yokmuş gibi gösteriyorsun aman halk galeyana gelmesi aman sakin dursun..

Bi patlar çorap söküğü gibi gider..
                              İnce buz üzerinde 1000 kişiyiz ama kimse buz üzerinde yürüdüğümüzün farkında deel..

şşşşş...çaktırma..

Yorum

• gundwane
                                Tecrübeli
                                • 18 Ağustos 2011
                                • 1921

Evet hikaye papaz değil ama bu kadar bir büyüklük yavaşlarsa atta durarsa yeniden harekete geçirmek için gereken güç inanılmaz boyutlarda olacaktır..
                                Bu güç de bizde yok..
                                Gemiyi yüzdürmek için ise enerjimiz tükeniyor.
                                az kaldı

dolar 6-7 tl leri yaktığı an iç savaşa gideriz..bu kadar açık ve net..

PARA YOK...

TL bassan çözüm olmayacak..

Bu da kısıtlamaları gündeme getirecek..
                                Petrole doğal gaza bağlısın..
                                + elektrik santrallerin yüzde 70 oranında ithal kömürle çalışıyo

eeee..

Bunlar hala kuyruğu dik tutmaya çalışıyorlar..
                                Çöküş zamanı geldi de geçiyor..

Yorum

Working...
                                X

Debug Information