önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

yukarıdaki yorumu yazmak....PARA GAZANDIRIR MI....hayır asla....bi moka yaramaz....

bi moka yarayan....furusmaya girmektir....bunu furusan AKINCI KUZU yapar....

ne dedi...tatile giderken....kuzu yorum yazsada bi poha yaramaz onlar....donmemi bekleyin....zulfikarı elime almamı ve atıma binmemi bekleyin...

9 temmuza kadar borsada furusulmaz....ne koy olur nede gasaba demiştim....

incik....kabine acıklanacak....ilk 100 gün ne yapılacak ilan edilecek....işte bu furusma demektir....ilan edilenler kimilerinin hosuna gidecek...kimilerinin hosuna gitmiyecek....İŞTE BU DURUM....HAREKET VE BEREKET GETİRİR....

MİSAL....derseki önümüzdeki sene büyüme yüzde 7 olacak....işte bu lafla....hemen yorumcu kuzuyunun yazdıklarını okuyun....OVERCREDİTE devam diyor....nereden bulursan shortluyacan....

MISAL.....derseki....BÜTCE ACIGI ASLA OLMUYACAK....HEMEN YORUMCU KUZUNUN YAZDIKLARINI OKUYACAN....paralsal sıkılaşma var...vergi artısları var...lonluyacan hemişko.

MISAL.....derseki....yarından tezi yok...dolar-tl nin mamına koyacam....kapital kontrol geliyor...dolar-tl önce 3.80....sonra 3.20....
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

SubZero5 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ne tesaduf
      ben de bugun palm beach deyim
      VİRGİNİA...williamsburg a geldik bugun....kolonial amrikideyim....

dostlarıma....YENİ DÜNYA DÜZENİNİ ANLATTIM....

TRUMP la....amriki...baba BUSH la getirilen TEK DUNYA TEK DEVLET....düzeninden cıkıp....TEK DUNYA AMA SUPER AMRİKİ DÖNEMİNE GİRDİ....gümrük vergileri....tavana giden dolar....tavana giden amriki silah endustrisi....tavana giden amriki sermayesinin dünyanın heryerinden AMRİKİYE DÖNÜŞÜ...gibi...
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
        furuşan akıncı
        • 11 Aralık 2008
        • 13961

106 000 demiştim....bu yer kritik.....buraya mutlaka gelmeli demiştim....bunları izliyecegiz....bu hafta....

bu rakkam benim SIMULASYONLARIM ucun sart.....

sart....

çünki....

piyasa yapıcı...bu düşüşte üstüne gelen malı geri çakmak durumunda....bunun üçünde çıkış şarttır....

Yorum

• kuzu
          furuşan akıncı
          • 11 Aralık 2008
          • 13961

kuzu nasıl bi ekol yaratmıştır....kafasını kuma sokmuyan...degişimle degişen....degişmiyenin ise TREND oldugunu....bunun ise...DOLARLA ilgili oldugunu....doların ise bi kaart oldugunu....bu kaardın ise....degeri yani...AMRİKİ silah endüstrisi ile ilgili oldugu....bu endüstri ise...TRUMPLA son gaz calışıyor.....

o çalısırken...TREND kalan dunya üçün AYU TRENDİDİR....BU İŞTE....BU DEGİŞMİYENDİR.....106 000 İSE AYU TRENDİ İÇİN ŞARTTIR.

EFENDİM....

furusan AKINCI kuzu efendi....ben olmasam...yorumcu kuzu yani....sen bi DALYARAKSIN....beni okuyup furusuyorsun kerizzz....ha ha ha

Yorum

• kuzu
            furuşan akıncı
            • 11 Aralık 2008
            • 13961

EVETTT ACILDI....gördüm....bekledigim gibi....106 000 yolunda....supriz yok...furmama gerek yok...gidip yatayım gariii....burada gece saat 3...iyi geceler usaglar....

furus cumaya kaldı....5 gün sonra....

niye ele....

beklenti yönetimi nedeniyle.....borsada skender beklentiyi yönetir....cuma kabine toplanacak....cumartesi pazar...cumbaba ilk 100 gunnuk programı acıklıyacak...

ona POZİZYON ALMIŞ HALDE GİRERİM....

Yorum

• kuzu
              furuşan akıncı
              • 11 Aralık 2008
              • 13961

YOK EFENDİM KUZU BU İŞİ BİLMEZ....

heeeee....sen bilirsin ikimin oglu.....ha ha ha

Yorum

• kuzu
                furuşan akıncı
                • 11 Aralık 2008
                • 13961

bi karar aldık....turkiye saatiyle.....saat 16 ila saat 18 arası önemli kararları FURUSMALARI YAZIP...VE 18 DE HEPSİNİ SİLECEGİZ....yorumlarda öyle....o saatlerde yazılıp silinecek....bunu iki ay denecegim....acıkta kalan sohbetlerim olacak....

Yorum

• Hale Türk
                  Aktif
                  • 05 Haziran 2018
                  • 318

Vallahi heycanlandım...Ben short aça aça gidiyorum Sn.Kuzu.Zerre güvenmiyorum bunların açıklayacağı kadroya ve yeni ekonomik modellerine.Keşke Yiğit Bulut bakan olsa ))

Yorum

• boş
                    Aktif
                    • 02 Aralık 2008
                    • 253

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    bi karar aldık....turkiye saatiyle.....saat 16 ila saat 18 arası önemli kararları FURUSMALARI YAZIP...VE 18 DE HEPSİNİ SİLECEGİZ....yorumlarda öyle....o saatlerde yazılıp silinecek....bunu iki ay denecegim....acıkta kalan sohbetlerim olacak....
                    Bunları özel topikte yapsak sn kuzu syg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yorum

• semoz
                      Seyirci Üye
                      • 12 Nisan 2014
                      • 62

703 sayılı KHK, Resmi Gazete'de yayımlandı. Merkez Bankası başkan yardımcılarının seçiminde "ve meslekleri ile ilgili olarak en az on yıl çalışmış" ibaresi ile "Başkanın (Guvernör) önerisi üzerine müşterek kararla beş yıl süre ile" ibaresi metinden çıkarıldı.

Yorum

• Misafir

ytd.

Yorum

• stefano
                          Aktif
                          • 13 Kasım 2008
                          • 229

usd 4.7403

Yorum

• oxford
                            Tecrübeli
                            • 03 Kasım 2013
                            • 467

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                            bende bitanem.....

once 90 000 ler sonra 106 000 ler....hukumet aciklandiktan sonra....olusacak kabine....PIYASA FRENDLY mi....buna gore 106 000 veya 82 000....

DALGALAR....DALGALAR...DALGALAR....VE DISRUPTIVE BEHAVIOR dur borsa....106 000 bunun sonucu biseydir.....bu sert geri donusler olmazsa borsa borsa olamaz...AV VE AVCI....bunu cok sert ve ani bekliyorum....HER AN.
                            guzu hocam kabine ve piyasda yorumunuz ne olur..zerohedge bi şeyler yazmış.

Yorum

• dayan
                              Aktif
                              • 05 Ağustos 2011
                              • 382

Bavuldan bildiğn davşan çıktı yaffffff..
                              Allah etmeye elti;görümce filan da çıkabilirdi..Buna şükür

Yorum

• e.yegen
                                Tecrübeli
                                • 05 Mart 2009
                                • 530

Kuzu baskan 106 bine degmeden cokecek yine bildin tebrikler amansiz cikis ve dusus.yanliz yarin once dusup sonra dedigin gibi 106 bin ralliside yaptirirlar hersey beklenir.Bahsettigin sok dususu bugun yaptilar 2.000 puan sabaha dolar duser dedign olabilir mini ralli kimsenin ummadigi

Yorum

Working...
                                X

Debug Information