önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....

Collapse
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • kuzu
    furuşan akıncı
    • 11 Aralık 2008
    • 13961

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    muthissin kuzu. harika bir is cikarttin. vurusmalarini ve yorumlarini zevkle izliyorum.

lem ikimizde yaslandık emme....bu dashaklar bu dashaklar varya....bizi girme mezara...daha cok işe yarıyacagım diyor senle bana....BU DASHAKLAR...2 KG.
    YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• kuzu
      furuşan akıncı
      • 11 Aralık 2008
      • 13961

GIZ HALE nooolur okuma.....eccik zevk trohomasındayım....ne yazdıgımı bilmiimm gız....ha ha ha
      YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....

Yorum

• Hale Türk
        Aktif
        • 05 Haziran 2018
        • 318

kuzu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        GIZ HALE nooolur okuma.....eccik zevk trohomasındayım....ne yazdıgımı bilmiimm gız....ha ha ha
        Nasıl okumam...Elimi yuzüme koyuyorum parmaklarımı acık aralıyıp müthiş bir keyifle okuyorum.Tweeterda 1700 üzeri takipçin var.Kendi bilgilerim ile sizinkileri harmanlayıp 100 lerce ky nın kaderini değiştirdim.Siz hep söylüyorum çok çok özel bir adamsınız.Küfürde azınıza çok yakışıyor.

Yorum

• kuzey
          Katılımcı
          • 28 Ağustos 2009
          • 162

kuzu dolar/tl ne olur bundan sonra. belirsizlik bitti ama dolar pek takmadi.

Yorum

• istinyetilkisi
            Aktif
            • 12 Temmuz 2016
            • 273

yarın....95 000 cıkacak....yeniden cakacagım.....

tepki koyacak....benim gibi DİNAZORLARIN çakışa geldigini gördü....parayı aldık cıldırdı kerizzz ha ha ha

bak tepki koyuyor....93 800 de....

kiminle BESTAS OYNUYORSUN olumm....karsında kuzu var.
            Annatmaya gerek yok görüyorsunuz 🐺

Yorum

• istinyetilkisi
              Aktif
              • 12 Temmuz 2016
              • 273

kuzey Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              kuzu dolar/tl ne olur bundan sonra. belirsizlik bitti ama dolar pek takmadi.
              Kuzu dolarlarını 4,50 den bozdu kardeşim

Yorum

• kuzey
                Katılımcı
                • 28 Ağustos 2009
                • 162

istinyetilkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                Kuzu dolarlarını 4,50 den bozdu kardeşim
                bozdugunu biliyorum kardesim ama 6 ay icinde belki 5.20 leri gorebilir demisti. hala ayni fikirde mi diye merakimdan sormustum.

Yorum

• kuzu
                  furuşan akıncı
                  • 11 Aralık 2008
                  • 13961

Hale Türk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  Nasıl okumam...Elimi yuzüme koyuyorum parmaklarımı acık aralıyıp müthiş bir keyifle okuyorum.Tweeterda 1700 üzeri takipçin var.Kendi bilgilerim ile sizinkileri harmanlayıp 100 lerce ky nın kaderini değiştirdim.Siz hep söylüyorum çok çok özel bir adamsınız.Küfürde azınıza çok yakışıyor.
                  ha ha ha....gercegi söylemek gerekirse SEN BENDEN CESURSUN....tweeter desin....bu forum sana hayran....yaptıkların cok büyük...halkımın yanında olan sensin....SEN BİZİM BASTACIMIZSIN.....dişi kurdum....TÜRKÜN YİGİT KIZI.....kalbim seninle dolu....hayranım cesaretine.

Yorum

• kuzu
                    furuşan akıncı
                    • 11 Aralık 2008
                    • 13961

HALE.....

ARTIK ÖLÜRSEM GAM YEMEM.....ardımda seni bırakıp gidiyorum....çok iyi yetiştin....cok cesursun...cok yigitsin...coookkk DÜRÜSTSÜN....en önemli olan hep budur....DÜRÜST OLMAK....sende bunu tümüyle gördüm....çokkkk özelsin bitanem....bana katlanmak kolay degil...zırrrr deliyim.

saol....varol...güzel yaratılmış insan.

Yorum

• Money DOCTOR
                      Katılımcı
                      • 20 Haziran 2018
                      • 139

HALE.....

ARTIK ÖLÜRSEM GAM YEMEM.....ardımda seni bırakıp gidiyorum....çok iyi yetiştin....cok cesursun...cok yigitsin...coookkk DÜRÜSTSÜN....en önemli olan hep budur....DÜRÜST OLMAK....sende bunu tümüyle gördüm....çokkkk özelsin bitanem....bana katlanmak kolay degil...zırrrr deliyim.

Türkün furuşkan kuzusu sevgili Kuzu abim selamlar saygılar

Yorum

• ÇOLAKOĞLU
                        Katılımcı
                        • 07 Mart 2016
                        • 188

KUZU dayı yaptın gene yapacagını sevılıyorsun bılıyorsun degıl mı

Yorum

• sadrazam
                          optimist
                          • 21 Mayıs 2010
                          • 228

Sevgili KUZU, nam-ı diğer kaid-i azam; eylemlerini ayakta alkışlıyorum...
                          -Kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Yorum

• celme
                            Katılımcı
                            • 31 Temmuz 2008
                            • 152

şaşırdık mı hayır...kurdu yiyen kuzu olarak tarihe geçtin/geçeçeksin valla sn kuzu agabeyim...kuzu bu boru deeell...saygılarımla
                            kuzufun

Yorum

• Hale Türk
                              Aktif
                              • 05 Haziran 2018
                              • 318

HALE.....

Bir tanesiniz.Ben daha sizin 10/1 iniz değilim.Mesele borsa değil sadece sizde jeopolitik var tarih var 10 katım bilgiyle donatılmışsınız.Daha hazır değilim en az 4-5 yıla daha ihtiyacım var sizinle.Belki o zaman burada bir iki cümle cesaret eder yazarım.

Yorum

• kaptannemo
                                Seyirci Üye
                                • 04 Haziran 2009
                                • 69

Kuzu bu arkadaş boru değil bre.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information