Ekonomik kriz bizden cikarsa global krize donusur 50 bin olursa kagitlar pula doner 70-120 bin demekki gel gel yapmislar erken secim demekki kirtlaga dayanan ekonomik krizmis erken secimle stardini verdile.Su vob isini bi biz ogrenemedik. Varantda denedim oda bize gore degil.neyse nakite devam arada hisseye daliyom eline tutusturuyorlar demekki hissrlerden kacma zamaniymis.
önce 50 000 ler sonra 300 000 ler....
Collapse
X
-
2007 sonu borsa 55 binmiş 2008 sonu borsa 27000 imiş, tepeden %60 düşmüş. 122 binden %60 düşse 49 bin ediyor. Dolar 2007 sonu 1.15 miş 2008 sonu 1.5. Şuan 4.6 ? Borsa 50 bin nasıl olacak çok zor geliyor bana.
SM-C5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yorum
-
Dolar 5.1-5.2 borsa 75 binde anlaşalım gel. Ha dolar düşer borsa düşerse bişey diyemem.serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2007 sonu borsa 55 binmiş 2008 sonu borsa 27000 imiş, tepeden %60 düşmüş. 122 binden %60 düşse 49 bin ediyor. Dolar 2007 sonu 1.15 miş 2008 sonu 1.5. Şuan 4.6 ? Borsa 50 bin nasıl olacak çok zor geliyor bana.
Yorum
-
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster50 bin mi.
o grafiğe göre 2020 nin başı görünüyor da.
hani kuzu dayım çok farkı derdim de, bu kadar beklemiyordum ama.
bu gerçekleşirse cihad değil latinlerin yaptığı haçlı seferi olur.
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHem bu grafik lineer. ben bunca yıl yanlış mı takip ettim.
cok guzeldi titrettin,gülmekten yamuldum.
logaritmik grafı önceden kodu,ondada 45 000 i işaretlemişti.
bence,
kuzu emmi,
ALGILARI YOKLUYOR GENE,
bunu hep yapar.
Yorum
-
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster50 bin mi.
o grafiğe göre 2020 nin başı görünüyor da.
hani kuzu dayım çok farkı derdim de, bu kadar beklemiyordum ama.
bu gerçekleşirse cihad değil latinlerin yaptığı haçlı seferi olur.
serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKuzu dayı tırları yükledin ya çoştun yine, en fazla düşeceği yer 87 hadi düşsün 70 bin düşmezde ne 50 bini ya sıradan sıfır bir araba 70-80 bin en ücra köşede 2+1 ev 150-200 bin, bir tane Simental dana 5 bin, bir kilo tereyağı 50 TL yav bu hisse senetleri bu ülkede işlem görüyor. 300 bine demir alacağız inşallah az kaldı.
ha ha ha....yaw para cok hos birbişey gelişini severim....beni gencleştiriyor...hanımdan 25 yas büyüyüm....fekat artık yaslı geliyor bana....hep bu TIRLARIN yüzünden....
titrettin....ben haclıya karsı cihaddayım....MUCAHİTİM ULA...onu soyıram...arada bizim usaglarda kaynayıp soyılıırr....isteyerek yapmiram bunu....usaglar haclı ordusunun içinde.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
serapsuna19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2007 sonu borsa 55 binmiş 2008 sonu borsa 27000 imiş, tepeden %60 düşmüş. 122 binden %60 düşse 49 bin ediyor. Dolar 2007 sonu 1.15 miş 2008 sonu 1.5. Şuan 4.6 ? Borsa 50 bin nasıl olacak çok zor geliyor bana.
eeee temam....YAP REVERS ENGEENİRİNG.....2008 DE DOLAR TL 1.50 YE GİTMİŞ....şimdide 4.60 a gitmiş....kac kat yaklasık 3 kat...uygula revers engineeringi....böl 122 000 i 3 e....kac eder...40 eder serapım....ben insaflıyım....eyi usagım....50 diyirem.YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Titrettin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHem bu grafik lineer. ben bunca yıl yanlış mı takip ettim.
yok sen dogru takip etmişsin....al buda logaritmik graf....sagında ne yazılı....52 000....
ben linearde gösterdimki....düşüşün hiddeti ve şiddeti anlasılsın....2020 gibi oradayız....USULET VE SUHULET içinde....
mevcut hökümet bu secimde giderse....bu yazdıklarım çöp olur.
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Yorum
-
Goldman Sachs analistleri Merkez Bankası'nın Perşembe günü gerçekleştireceği PPK’da faizleri değiştirmemesi yönündeki görüşlerini koruduklarını ancak bankanın fonlama kompozisyonunu değiştirerek sıkılaştırmaya gidebileceğini öngörüyor. Kurum, enflasyonun piyasa beklentisine paralel gelmesi nedeniyle 7 Haziran’da faizlerde değişim beklemediğini bildirdi. Clemens Grafe, Erik Meyersson, Murat Ünür imzalı raporda şu değerlendirmeler yapıldı: "TCMB seçimler öncesinde TL volatilitesini engellemek için piyasaya müdahale edecektir. Manşet enflasyonun 3. çeyrek sonuna doğru zirve yapmasını ve yıl sonunda yüzde 13’e gerilemesini bekliyoruz. Çekirdek enflasyonun da önümüzdeki bir kaç ayda zirve yapmasını ve TL’nin forwardlardaki gibi hareket etmesi halinde kademeli olarak gerilemesini bekliyoruz."
Yorum

Yorum